Varsa avukat veya tecrübeli anneler lütfen yardim 😢

bence biran önce bir avukata gidin bazı süreler var icra işlerinde kaçırırsanız sıkıntı olur.böyle dava aşamasına gelmil meselelerde avukatsız devam etmeniz sağlıklı değil.

Aynen canim bizimle olmayacak belli. Allah yardimcimiz olsun

Öffff üsluba bak içim şişti. İnşallah yediğiniz ban hiç bitmez. Sizin gibilerin yorumlarını okumak beni hayattan soğutuyor

Okulunu degistirdik mecburen canim çünkü cocuk o okula gitmek istemedi. Yeni basladigimiz okul sagolsun ekstra motivasyonla 2 3 günde alistirdilar simdi cok mutlu.
Ben o okulu basar o cocugun direk bogazina yapisirdim kalp hastasi bir cocuk o an bir kriz gecirse Allah korusun cocuk deil V.. Let yetistiriyorlar Simdiki anne babalar cocum ozguvenli olsun die her türlü pisligi yapmaya izin veriyorlar ama fazla bilenen bicak once sahibinin elini keser

Iyi yapmis fakat gec kalmissiniz ben direk dava acar cocumuda o okula yollamazdim

Iyice arastirip haklariniz neler ogrenin diger velilerden yardim alin kesin tek sizin cocugunuza yapmiyordur

Boyle sorunlu cocuklari engellileri asla kastetmiyorum çok otizmli gordum sevkat dolu cocuklar ama boyle hiperaktiv adi altinda ki bu Nu bulan Doktor bile boyle bir hastalik yok demistir cocuklara zarar Veren döven depresyona surukleyen cocuklar uzaklastirilmali o toplum a kazandirilacak die baska anneler cocuklarindan olmamali yahu daha gecenlerde kreste iki cocuk bir Kizi olduresiyee dovdu bu cocuklar evde yetisiyo evde ne gorse onu yapiyo cocugunuza sahip cikin baska simarik cocuklar dovsun die yetistirmiyoruz

Seviyeye bak

Okul bu şiddet uygulayan çocugu uzaklastirdi mi okuldan? Aslinda bunu yaptilarsa iyi niyetli davranmislar bu konuda. Bence sozlesmenizde ne yazdigi önemli. Çunku bizim okul sozlesmemizde de okuldan ayrilma durumunda kalan meblag odenir gibi bisey vardi. Ne kadar devam ettiginize bakmiyolar okullar. Ticaretine kafasi.

Bizim hatamiz darp raporu almamak oldu. Diger veliler yillik ödemelerinin tamamini odediklerinden konusmak istemiyor. Problemli cocuk bizden sonra okuldan ayrilmiş oyüzden onlar icin problemli durum kalmadi. Hepsi bu yili atlatalimda seneye baska okul düsüncesinde. Ben ogluma hic siddet uygulamayi ogretmedim. Ozellikle kız arkadaslarina kibar davran sakın vurma onlarda büyüyüp benim gibi anne olucak senin gibi cocuklari olucak diye tembihliyorum. Zaten ogretmenlerimizin tamami cok memnun oglumdan.

Canim uzaklastirdilar ama benim oglum 3 ay eziyet cekip biz cocugu okuldan aldiktan sonra. Anlami kalmadi.2 ögrenci birden kaybettiler

Bu arada canim ogrendikki o tip sozlesmeler milli egitimin genelgesindeki kurallara aykiri. O yüzden okulun milli egitimin kurallarina aykiri yaptigi sözlesme gecersiiz. Bilgin olsun belki lazim olur

Özel okullar ogrencilere musteri muamelesi yapiyo ticaret onlar için farketmez iyi cocuk kotu cocuk

Aynen canim. Aslinda devlet okuluna gondersemde farketmiyor. Eger ögretmen iyiyse hic fark etmez. Ama çalisiyorum 3 yilim var primimin dolmasina. Yoksa gondermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…