- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Umutumut82
bence biran önce bir avukata gidin bazı süreler var icra işlerinde kaçırırsanız sıkıntı olur.böyle dava aşamasına gelmil meselelerde avukatsız devam etmeniz sağlıklı değil.
Öffff üsluba bak içim şişti. İnşallah yediğiniz ban hiç bitmez. Sizin gibilerin yorumlarını okumak beni hayattan soğutuyorSoruma neden cevap yok? Ayrıca siz kimsiniz hangi sifatla beni yargiliyorsunuz? İnsanların islerini bedava yapmasını desteklemedigim için mi suçlu bilmiş itici oldum? Koskocaaaaaa mali musavirsiniz ama bedava işçilikte gözünüz.az yiyin de avukat Tutun. İğrenç ithamlarinizi da size iade ediyorum.korkunç birisiniz. Eminim okul konusu da böyle olmuştur .s.s.ss.s
Bu ne siddet bu ne celal. Nedir bu kininiz agzinizdan zehir damliyor.Sakın ol istersen. Neye yorum yapıp yapmayacağım sana soracak değilim. Ayrıca evet bedava hizmet istiyorsunuz. Gel benim muhasebe defterini tut desem bu tavırla yaklaşacak misin? Cevabın evet olmalı.
Ben o okulu basar o cocugun direk bogazina yapisirdim kalp hastasi bir cocuk o an bir kriz gecirse Allah korusun cocuk deil V.. Let yetistiriyorlar Simdiki anne babalar cocum ozguvenli olsun die her türlü pisligi yapmaya izin veriyorlar ama fazla bilenen bicak once sahibinin elini keserOkulunu degistirdik mecburen canim çünkü cocuk o okula gitmek istemedi. Yeni basladigimiz okul sagolsun ekstra motivasyonla 2 3 günde alistirdilar simdi cok mutlu.
Seviyeye bakSoruma neden cevap yok? Ayrıca siz kimsiniz hangi sifatla beni yargiliyorsunuz? İnsanların islerini bedava yapmasını desteklemedigim için mi suçlu bilmiş itici oldum? Koskocaaaaaa mali musavirsiniz ama bedava işçilikte gözünüz.az yiyin de avukat Tutun. İğrenç ithamlarinizi da size iade ediyorum.korkunç birisiniz. Eminim okul konusu da böyle olmuştur .s.s.ss.s
Ben o okulu basar o cocugun direk bogazina yapisirdim kalp hastasi bir cocuk o an bir kriz gecirse Allah korusun cocuk deil V.. Let yetistiriyorlar Simdiki anne babalar cocum ozguvenli olsun die her türlü pisligi yapmaya izin veriyorlar ama fazla bilenen bicak once sahibinin elini keser
Iyi yapmis fakat gec kalmissiniz ben direk dava acar cocumuda o okula yollamazdim
Iyice arastirip haklariniz neler ogrenin diger velilerden yardim alin kesin tek sizin cocugunuza yapmiyordur
Boyle sorunlu cocuklari engellileri asla kastetmiyorum çok otizmli gordum sevkat dolu cocuklar ama boyle hiperaktiv adi altinda ki bu Nu bulan Doktor bile boyle bir hastalik yok demistir cocuklara zarar Veren döven depresyona surukleyen cocuklar uzaklastirilmali o toplum a kazandirilacak die baska anneler cocuklarindan olmamali yahu daha gecenlerde kreste iki cocuk bir Kizi olduresiyee dovdu bu cocuklar evde yetisiyo evde ne gorse onu yapiyo cocugunuza sahip cikin baska simarik cocuklar dovsun die yetistirmiyoruz
Okul bu şiddet uygulayan çocugu uzaklastirdi mi okuldan? Aslinda bunu yaptilarsa iyi niyetli davranmislar bu konuda. Bence sozlesmenizde ne yazdigi önemli. Çunku bizim okul sozlesmemizde de okuldan ayrilma durumunda kalan meblag odenir gibi bisey vardi. Ne kadar devam ettiginize bakmiyolar okullar. Ticaretine kafasi.
Okul bu şiddet uygulayan çocugu uzaklastirdi mi okuldan? Aslinda bunu yaptilarsa iyi niyetli davranmislar bu konuda. Bence sozlesmenizde ne yazdigi önemli. Çunku bizim okul sozlesmemizde de okuldan ayrilma durumunda kalan meblag odenir gibi bisey vardi. Ne kadar devam ettiginize bakmiyolar okullar. Ticaretine kafasi.
Özel okullar ogrencilere musteri muamelesi yapiyo ticaret onlar için farketmez iyi cocuk kotu cocuk