Mrb. lar arkadaşlar benim bir problemim var ve sizlerden akıl almak istiyorum zira ben gece uykusu uyuyamaz oldum. Konuya gelince.
Oğlum özel bir okula gidiyor.özel okula gonderme nedenimiz benim calismak zorunda olmam ve oglum tek cocuk oldugundan icine kapanik asıri duygusal ve kolay arkadaş edinemiyor. (Bunun nedenide dogustan kalbinde sıkıntısı vardı ve 3 yasina kadar oyun salonu park vs.götüremedik çogunlukla evde durdu) . Okula basladik oğretmemimiz ve arkadaşlarina adapte oldu okulunu sevdi acıldı mutlu oldu. Ama sınıfımiza bir arkadasimiz geldi.cocugun asiri hiperaktivite ve saldirganlik durumu var sürekli ilaclar kullaniyor ve psikoloja götürulüyor ama herhangi bir degisiklik olmuyor. Diger cocuklara göre cok iri bir cocuk.cocuklari dövüyor, boğazlarıni sıkıyor , itiyor,kafalarina tahta oyuncaklarla vuruyor, ısırıyor. Empati yapmaya calısiyorum o cocuk benimde cocuğum olabilirdi diye kendimi o annenin yerine koymaya calisiyorum dua ediyorum. Ama oglum her aksam eve gelip anne bogazimi sıktı tokat atti diyince cok üzülüyorum. Gün icinde surekli aklım okulda. Ne zaman telefon çalsa titreyerek acıyorum telefonu. Korkuyorum ya telafisi olmayan birsey olacak diye.ya cocuklari merdivenden iterse gözune kalem makas vs.sokarsa diye. Biliyorum empati yapmak gerekiyor ve böyle cocuklarimizida topluma kazandirmak lazım ama kendi cocugumada üzuluyorum. Biz büyükler böyle durumlarda daha güclu olabiliriz ama 5 yaşindaki çocuk bunu yapamiyor. Çocugumun psikolojisi bozuldu. Birseferinde wc de üstüne saldirmis islatmis elinden zor kurtulmus 1 aydir evde bile wc ye yanliz gidemiyor. Bir ara kafasina tahta koltuk yastigiyla vurmus .vurarken elini kafasina getirince serce parmagi incinmis 1 hafta sizladı. Bir ara ısırdi cok kötü. Bir anda çocuklarin bogazını sıkıyor. Belki bazilarıniz beni yanlis anlayacak ama cok zor durumdayim. Kendimemi acıcam o cocuğun annesine mi bilmiyorum.