Varsa avukat veya tecrübeli anneler lütfen yardim 😢

Malesef bazilari normal hayatlarindaki olamamisligi burda egi savasi vererek halletmeye calisiyor. Bu sitenin amaci belli adı belli. Kadinlar arasinda destek

Derken? Aptal aptal yorum yapmadan duramaz misin? Sana kemik atmadan herhalde aciktin. Ötede havla.

Nasilda cirseflestin cokta kültürlü egitimli bilmis bilmis konusuyordun seviyen olmasi gereken yere geldi bir anda. Tedaviye ihtiyacin var. Allah sifani versin

Ben de geçmiş yorumlarına baktım üyenin gerçekten amacı çözüm değil milleti ezip dalga geçip kendini tatmin etmek neyin tatmini bilmiyorum ama!
Ben burdan Mune ve K Kazen e de sormak istiyorum neden insanları kendi kompleksleri yüzünden ezen aşağılayan amacı dalga geçmek olan insanların burada üyeliği aktif olarak devam ediyor ki B babutsa_0607 gibi bildiğiniz terbiyesiz biri hiç tanımadığı insana köpek diyecek kadar terbiyesiz

Yok canim burslu degiliz indirimde yapilmadi anasinifi zaten. fiyat verdiler senet aldilar .senedin tamamini icraya vermisler. İl milli egitime gittik bu talep kanuna aykiri dediler kimden ne koparabilirlerse yani.tüketici haklarinda bircok dosyalari var cogu odemis bu tutarlari. dilekte yazdik yazili belge istedik.

Ne demek rica ederim. Konuyla ilgili yorum yapamadım kesin bilgim yok çünkü. Sizin lehinize çözülmesini diliyorum en kısa zamanda, canınızı sıkmayın

Hasta canım. Ben bayan olduguna bile inanmiyorum. Vicdansizin teki. Ama aciyorumda ozel hayatinda ne yasiyorsa burda tatmin oluyor. Halbuki acsa bir konu ben ruh hastasiyim diye bizde destek olurduk.

Bir kaç veliden şahitlik isteyin

Yarin onlara ulaşmaya calisicam 6 veli daha vardi sikayetci ama sanmiyorum yardim etsinler çogu ödeme yapmis Allah a havale ettik diyorlar

Herhangi bir indirim yoksa dolandırıcılık söz konusu olabilir o zaman. Kesin vardır diyemiyorum çünkü bu işler belli olmuyor bazen kılıfına öyle güzel uydurabiliyorlar ki. Bilgim olmayan bir konuda bir kurumu itham etmek istemem ama normal değil yani. Elinizde yaptığınız sözleşmenin bir örneği var mı? Belki maddelerden birinde sözleşmeyi erken iptal etme durumunda toplam ücretin yüzde bilmem kaçı + okuduğu sure boyunca ödeme yapılacak diye bir madde olabilir. Eğer o da yoksa iyi bir avukat ve tüketici hakem heyetine güvenmekten başka çareniz yok

Aynen ya ne demiş kadın bedava bana avukatlık mı yapın demiş esimde muhasebeci burda bi konu oluyor mesela hemen soruyorum cevaplıyor yazıyorum sinekten yağ çıkarmaya gerek yok herşeyi paraya vurmasak keşke ama biz baya saf kaliyoruz bunlarin yanında diyorum ya ondan bizim elimiz avucumuzda birseyiz yok

Son düzenleme:
Hasta canım. Ben bayan olduguna bile inanmiyorum. Vicdansizin teki. Ama aciyorumda ozel hayatinda ne yasiyorsa burda tatmin oluyor. Halbuki acsa bir konu ben ruh hastasiyim diye bizde destek olurduk.
Vicdanla ne alakası var yaptığım yorumun? Koskoca mali müşavir olduğunu belirttmissin bir de okulla ilişik keserken belge almadın mi? Yorumlardan kimin vicdansiz olduğu gayet belli. Bedava avukatlık hizmeti istiyorsan git kendine bir fakirlik belgesi al.baroya başvur.

Saçma sapan argumanlarla saldırmaya önce bi mantıklı düşünün dicem ama zor.

Vicdansiz vicdansiz. Benim yasadigimiz 1000 katini yasarsin insallah aminnn.

Yaptığım yorumda neyin aşağılamak ezmesi var ya abartmaktan bi hal oldunuz. Ayrıca hastasın diye saldıran bir insana iltifat edemedigim için Üzgünüm. Kaldı ki yorumlarimda ne sana ne de diğer kadına yönelik bir şey yok. Size noluyor? Toplu saldırmak revaçta galiba. Terbiyesiz de sizsiniz. Yorumlarınızı hakaret etmeden ifade etmekten bile acizsiniz.anladığınız dilden yazınca suçlu oluyorum.

Sakın ol istersen. Neye yorum yapıp yapmayacağım sana soracak değilim. Ayrıca evet bedava hizmet istiyorsunuz. Gel benim muhasebe defterini tut desem bu tavırla yaklaşacak misin? Cevabın evet olmalı.
Off ama ya kadın ne sormuş siz ne yazıyorsunuz. Bık bık bık illa eleştireceksiniz bırakın deneyimi, bilgisi olan yazsın. Size ne yani? Parayla danışmanlık vermek isteyen yorum yazmaz değil mi? Demek ki soru onlara değil.
Karşıyı kışkırtıp ardından cool bir şekilde sakin ol yazınca cool olunuyor mu gerçekten??

Elimizdeki sozlesme kanuna aykiriymis. Kayit sirasinda ben hastanede yatiyordum esim okul kaydini yaptirdi ben olsam imza atmazdim. Ama tüketici hakem heyeti sozlesme kanuna aykiri ise okul fazla odeme alamaz dedi. Cok dikkatli olmak lazim bu tip konularda. Buraya yazma amacim belki benim yasadigimi yasayan olmustur olmadiysada bundan sonra olursa dikkat etsinler bizim yaptigimuz hatayi yapmasinlar diye

Aynen sen de neden bana laf yetistiriyosun mesela ? Senin de fikrin yok ama bana yazıyorsun bu başlık altında. Çelişki değil mi?

Ki burası zaten insanların birbirine destek olmaya çalıştığı bir platformken hanımefendideki neyin üstten bakan tavrı anlamadım ben de asla. Ben de forumda pek sevildiğimi sanmıyorum, azıcık sivri dilden kaybediyorum ama bu kadar hödhöd kaba kötü olmamak lazım ya. Bırakalım ellerimiz avuçlarımız boş kalsın :)

Bu arada konudan bağımsız hep merak ediyodum sizi çok hoş bi kadınmışsınız onu da demeden geçemiyeceğim

Kuzum amac o zaten tahrik . Bak bircok kisi haksiz gördü uyardi. Akli basinda olan biri bunca insan ayni seyi söylüyorsa bende kendime cekidüzen veriyim der .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…