- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Umutumut82
konunun muhasebe defterimi tutla alakası yok ki kadın avukat varsa avukatım olur musun davama bakar mısın dememiş.. bir insana bir hastalık teşhisi konulduğunda başka bir doktorada görünme ihtiyacı duymuyor mu? emin olmaya çalışmıyor mu?
kadın durum bu diye açıklayıp başka yaşayan da var mı dava açtım ama başka yapmam gereken bir şey var mı diye sormuş.
bence siz sakin olun.
Ayrıca insanları sıfatla yargılayan kişi sensin başkası değil.
Derken? Aptal aptal yorum yapmadan duramaz misin? Sana kemik atmadan herhalde aciktin. Ötede havla.
Ben de geçmiş yorumlarına baktım üyenin gerçekten amacı çözüm değil milleti ezip dalga geçip kendini tatmin etmek neyin tatmini bilmiyorum ama!He he kimin ne oldugu cok belli benim simdiye kadar 1 kisiyle bile kötü yorumum olmadi kimseyi kirmadim. Ama belliki sen o kadar boşsunki kime laf soksam diye bekliyorsun. Ne oluyor laf sokunca cok mu tatmin oluyorsun hazmi aliyorsun. Yazik valla. Şu sitenin kuruluşu o kadar faydalıki bizler icin sen ve senin gibiler kirletiyor.
sen kimsin bana ötede havla diyon bacım sopa isteme :)))almayım ayagımın altına :) hoşttDerken? Aptal aptal yorum yapmadan duramaz misin? Sana kemik atmadan herhalde aciktin. Ötede havla.
Host hadi ötede havla.sen kimsin bana ötede havla diyon bacım sopa isteme :)))almayım ayagımın altına :) hoştt
Ekstra ücret nereden çıktı? Çocuğunuz burs ile indirim vs mi kazanıp okuyordu eğer öyleyse indirimli fiyatlı olan sözleşmeyi iptal edince, okulun indirimsiz fiyatından ucretlendiriyorlar okuduğu süreyi. Belki böyle birseydir o zaman okul haklı oluyor
Ne demek rica ederim. Konuyla ilgili yorum yapamadım kesin bilgim yok çünkü. Sizin lehinize çözülmesini diliyorum en kısa zamanda, canınızı sıkmayınKuzum ben bu siteye 2 yildir üyeyim yüzünu bile gormedigim insanlarla okadar cok sey paylastimki sevindim sevincimi paylastim hasta oldum ameliyata girerken 10 larca kişi dua etti benim icin ameliyatim iyi gecti sanki aile gibi sevindiler .Ayni sekilde bende elimden gedigince bilgim dogrultusunda herkese yardimci oldum. fazla kale almamak lazim. Her ağacta çürük elmalar cikiyor malesef. Destegin icin tesekkürler. Hanfendi bugün beni secmis saldirmak icin. Allah akil fikir versin.
Ben de geçmiş yorumlarına baktım üyenin gerçekten amacı çözüm değil milleti ezip dalga geçip kendini tatmin etmek neyin tatmini bilmiyorum ama!
Ben burdanMune ve K Kazen e de sormak istiyorum neden insanları kendi kompleksleri yüzünden ezen aşağılayan amacı dalga geçmek olan insanların burada üyeliği aktif olarak devam ediyor ki B babutsa_0607 gibi bildiğiniz terbiyesiz biri hiç tanımadığı insana köpek diyecek kadar terbiyesiz
Bir kaç veliden şahitlik isteyin
Herhangi bir indirim yoksa dolandırıcılık söz konusu olabilir o zaman. Kesin vardır diyemiyorum çünkü bu işler belli olmuyor bazen kılıfına öyle güzel uydurabiliyorlar ki. Bilgim olmayan bir konuda bir kurumu itham etmek istemem ama normal değil yani. Elinizde yaptığınız sözleşmenin bir örneği var mı? Belki maddelerden birinde sözleşmeyi erken iptal etme durumunda toplam ücretin yüzde bilmem kaçı + okuduğu sure boyunca ödeme yapılacak diye bir madde olabilir. Eğer o da yoksa iyi bir avukat ve tüketici hakem heyetine güvenmekten başka çareniz yokYok canim burslu degiliz indirimde yapilmadi anasinifi zaten. fiyat verdiler senet aldilar .senedin tamamini icraya vermisler. İl milli egitime gittik bu talep kanuna aykiri dediler kimden ne koparabilirlerse yani.tüketici haklarinda bircok dosyalari var cogu odemis bu tutarlari. dilekte yazdik yazili belge istedik.
Aynen ya ne demiş kadın bedava bana avukatlık mı yapın demiş esimde muhasebeci burda bi konu oluyor mesela hemen soruyorum cevaplıyor yazıyorum sinekten yağ çıkarmaya gerek yok herşeyi paraya vurmasak keşke ama biz baya saf kaliyoruz bunlarin yanındaAy siz avukat mısınız? Kadın zaten işin erbabına sormuş onlarda canları isterse cevap verirler. Burada bi çok konuda yardımcı olduklarını da gördüm. Ne bu kraldan çok kralcılık? Konuyu açarken de size sormayacak insanlar.
Vicdanla ne alakası var yaptığım yorumun? Koskoca mali müşavir olduğunu belirttmissin bir de okulla ilişik keserken belge almadın mi? Yorumlardan kimin vicdansiz olduğu gayet belli. Bedava avukatlık hizmeti istiyorsan git kendine bir fakirlik belgesi al.baroya başvur.Hasta canım. Ben bayan olduguna bile inanmiyorum. Vicdansizin teki. Ama aciyorumda ozel hayatinda ne yasiyorsa burda tatmin oluyor. Halbuki acsa bir konu ben ruh hastasiyim diye bizde destek olurduk.
Vicdanla ne alakası var yaptığım yorumun? Koskoca mali müşavir olduğunu belirttmissin bir de okulla ilişik keserken belge almadın mi? Yorumlardan kimin vicdansiz olduğu gayet belli. Bedava avukatlık hizmeti istiyorsan git kendine bir fakirlik belgesi al.baroya başvur.
Saçma sapan argumanlarla saldırmaya önce bi mantıklı düşünün dicem ama zor.
Yaptığım yorumda neyin aşağılamak ezmesi var ya abartmaktan bi hal oldunuz. Ayrıca hastasın diye saldıran bir insana iltifat edemedigim için Üzgünüm. Kaldı ki yorumlarimda ne sana ne de diğer kadına yönelik bir şey yok. Size noluyor? Toplu saldırmak revaçta galiba. Terbiyesiz de sizsiniz. Yorumlarınızı hakaret etmeden ifade etmekten bile acizsiniz.anladığınız dilden yazınca suçlu oluyorum.Ben de geçmiş yorumlarına baktım üyenin gerçekten amacı çözüm değil milleti ezip dalga geçip kendini tatmin etmek neyin tatmini bilmiyorum ama!
Ben burdanMune ve K Kazen e de sormak istiyorum neden insanları kendi kompleksleri yüzünden ezen aşağılayan amacı dalga geçmek olan insanların burada üyeliği aktif olarak devam ediyor ki B babutsa_0607 gibi bildiğiniz terbiyesiz biri hiç tanımadığı insana köpek diyecek kadar terbiyesiz
Off ama ya kadın ne sormuş siz ne yazıyorsunuz. Bık bık bık illa eleştireceksiniz bırakın deneyimi, bilgisi olan yazsın. Size ne yani? Parayla danışmanlık vermek isteyen yorum yazmaz değil mi? Demek ki soru onlara değil.Sakın ol istersen. Neye yorum yapıp yapmayacağım sana soracak değilim. Ayrıca evet bedava hizmet istiyorsunuz. Gel benim muhasebe defterini tut desem bu tavırla yaklaşacak misin? Cevabın evet olmalı.
Herhangi bir indirim yoksa dolandırıcılık söz konusu olabilir o zaman. Kesin vardır diyemiyorum çünkü bu işler belli olmuyor bazen kılıfına öyle güzel uydurabiliyorlar ki. Bilgim olmayan bir konuda bir kurumu itham etmek istemem ama normal değil yani. Elinizde yaptığınız sözleşmenin bir örneği var mı? Belki maddelerden birinde sözleşmeyi erken iptal etme durumunda toplam ücretin yüzde bilmem kaçı + okuduğu sure boyunca ödeme yapılacak diye bir madde olabilir. Eğer o da yoksa iyi bir avukat ve tüketici hakem heyetine güvenmekten başka çareniz yok
Aynen sen de neden bana laf yetistiriyosun mesela ? Senin de fikrin yok ama bana yazıyorsun bu başlık altında. Çelişki değil mi?Off ama ya kadın ne sormuş siz ne yazıyorsunuz. Bık bık bık illa eleştireceksiniz bırakın deneyimi, bilgisi olan yazsın. Size ne yani? Parayla danışmanlık vermek isteyen yorum yazmaz değil mi? Demek ki soru onlara değil.
Karşıyı kışkırtıp ardından cool bir şekilde sakin ol yazınca cool olunuyor mu gerçekten??
Ki burası zaten insanların birbirine destek olmaya çalıştığı bir platformken hanımefendideki neyin üstten bakan tavrı anlamadım ben de asla. Ben de forumda pek sevildiğimi sanmıyorum, azıcık sivri dilden kaybediyorum ama bu kadar hödhöd kaba kötü olmamak lazım ya. Bırakalım ellerimiz avuçlarımız boş kalsın :)Aynen ya ne demiş kadın bedava bana avukatlıkı yapın demiş esimde muhasebeci burda bi konu oluyor mesela hemen soruyorum cevaplıyor yazıyorum sinekten yağ çıkarmaya gerek yok herşeyi paraya vurmasak keşke ama biz baya saf kaliyoruz bunlarin yanındadiyorum ya ondan bizim elimiz avucumuzda birseyiz yok
Off ama ya kadın ne sormuş siz ne yazıyorsunuz. Bık bık bık illa eleştireceksiniz bırakın deneyimi, bilgisi olan yazsın. Size ne yani? Parayla danışmanlık vermek isteyen yorum yazmaz değil mi? Demek ki soru onlara değil.
Karşıyı kışkırtıp ardından cool bir şekilde sakin ol yazınca cool olunuyor mu gerçekten??