- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Umutumut82
7Öncelikle ayni durumda olan ayni şekilde öğrencilerim var.siz biraz kuruntu yapmışsınız gibi geldi.biraz sağlıklı düşünün...herşey çift tarafli yaşanır oğlunuz demekki onunla oturuyor yada onun hareketleri sizin oglunuzun dikkatini cekiyor...aslnda sizin oğlunuzu o çocuktan uzak tutacak kisi yine sizsinz...oğlunuzu uyarın o arkadaşıyla oynamasin
Ya bunca sayfa yorumdan en dogru kanaati siz verdiniz benim cocugum suclu. ne kuruntusundan bahsediyorsunuz . Cocuklar zaten o cocuktan köse bucak kaciyor ne oynamasindan bahsediyorsunuz. Napalim parcalasin diye önünemi atalim cocugumuzu. en basit örnek boyama saatinde oglumun kalemligini begenmis almis.oglumda o benim diyince tüm gücuyle tokat atmis düsürmüş. Bu tip seyleri diger cocuklarada yapiyor.bugunde baska bir arkadasinin oyuncagini almak icin hirpalamis.Burda ne cift tarafli soylermisiniz. Sadece benim cocuguma degil diger cocuklarada şiddet uyguluyor bogazlarini sıkıyor ve surekli tükürüyor.ögretmeni tekmeliyor cırmaliyor hatta uzaktan kosarak kadina tekme atiyor.eşya dolaplarina tirmanip cocuklarin üstüne atliyor. Diger cocuklarin boya kalemlerini atip üstüne basiyor.cocuklari ısırıyor. valla benim cocugum kimsenin stres topu degil. merakli olan cocugunu atsin önüne.