- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Umutumut82
Ben de şu kısmı anlamıyorum, hani nereye basvuralim avukata mi yoksa bireysel başvuru yapılacak kurum var mı? Bunlar sorulabilir ama bir durumu yazıp açıkça danışmanlık istemek.. insanların işi bu. Kuaföre gidip ücretsiz boya yaptırabilir misiniz? İnsanlarda bu algı neden var nasıl oluştu ilginç.Galiba aramizda hic avukat veya bilgisi olan arkadasimiz yok.
Ben de şu kısmı anlamıyorum, hani nereye basvuralim avukata mi yoksa bireysel başvuru yapılacak kurum var mı? Bunlar sorulabilir ama bir durumu yazıp açıkça danışmanlık istemek.. insanların işi bu. Kuaföre gidip ücretsiz boya yaptırabilir misiniz? İnsanlarda bu algı neden var nasıl oluştu ilginç.
Akıl almak başka, danışmanlık almak başka.
Anlamadığım nokta şu zaten dava açmışsınız. Dava açtığınız avukatınıza neden danışmıyorsunuz bunları? O size bütün olaya hakim olduğu için bizden çok daha yardımcı olur. Sadece sizin çocuğunuza zorbalık yapmıyordu herhalde bu çocuk. Diğer veliler toplanıp yönetimle görüşmeyi denediniz mi?
Çocuğun okulunu değiştirmek çözüm değil bence öyle bir çocuğun yeni bi ortama alışması daha zor olur gibime geldi
Dava açmak için yardımı bir avukattan aldıysanız onunla konuşup kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz?
Dava sadece icra davasi biz sadece kendimiz gidip itiraz ettik avukatimiz yok. Ilk defa basimiza böyle bir durum geldi yasadigimiz yer kücük yer herkes farkli bir yol gosteriyor. Kurumlarin birbirinden haberi yok. Mesela ilce milli egitim okul sizden bu parayi alir odeyin dedi. Sonra il milli egitime gittik olurmu oyle sey odemeyin haklari yok dediler
Sakın ol istersen. Neye yorum yapıp yapmayacağım sana soracak değilim. Ayrıca evet bedava hizmet istiyorsunuz. Gel benim muhasebe defterini tut desem bu tavırla yaklaşacak misin? Cevabın evet olmalı.Hanfendi biz zaten dava actık ben kimseden bedava bir hizmet beklemedim. Ne sacma ornek kuafore bedava boya falan. Bu belescilikse ozaman burda kimse kimseye birsey sormasın. Bu grubun açılma nedeni zaten insanlarin birbirine danismasi degilmi. Ben avukat degilim mali müsavirim.sadece ne yapmam lazim nereye basvurmam lazim daha once basina boyle birsey gelende olabilir. . ben valla her sorana cevap veriyorum meslegimle alakali hicte gocunmuyorum.insanlik başka birsey. Malesef yasadigim yer kucuk bir yer ayni kurumun ilce burosunun söyledigiyle ildeki calisanlari ayri sey söylüyor. ilcedeki tüketici haklarina gittik 1 ay bekleyin dediler sonra ildeki tüketici haklarina gittik eğer beklemeseydiniz burdan hallederdik bosuna icralik olmussunuz dediler. insanlara saldirmayin. Begenmediysenizde konuma cevap yazmayin.
Sakın ol istersen. Neye yorum yapıp yapmayacağım sana soracak değilim. Ayrıca evet bedava hizmet istiyorsunuz. Gel benim muhasebe defterini tut desem bu tavırla yaklaşacak misin? Cevabın evet olmalı.
Soruma neden cevap yok? Ayrıca siz kimsiniz hangi sifatla beni yargiliyorsunuz? İnsanların islerini bedava yapmasını desteklemedigim için mi suçlu bilmiş itici oldum? Koskocaaaaaa mali musavirsiniz ama bedava işçilikte gözünüz.az yiyin de avukat Tutun. İğrenç ithamlarinizi da size iade ediyorum.korkunç birisiniz. Eminim okul konusu da böyle olmuştur .s.s.ss.sFazla birsey yazmaya gerek yok. Daha onceki konulara yazdigin yorumlara bir baktimda surekli insanlara saldirmissın aşagilamis problemlerini kücümsemiş itici bilmis bilmis cevaplar vermissin. senin gibi insanlar kardindakini intahara sürukler.Ben bu forumda binlerce insanla tanistim kimsenin problemini kücümsemedim. Dusunceleri sacma problemleri bana göre basit olabilir belki paylasacak kimsesi yok.ama 1 kisinin bile derdine ortak olabilmek kendi hayat birikimimden birseyler verip rahatlatabilmek cok onemli. Malesef senin gibiler buraya gelip egolarini tatmin ediyor. Allah senin gibilerine muhtaç etmesin. Amin
Ay siz avukat mısınız? Kadın zaten işin erbabına sormuş onlarda canları isterse cevap verirler. Burada bi çok konuda yardımcı olduklarını da gördüm. Ne bu kraldan çok kralcılık? Konuyu açarken de size sormayacak insanlar.Soruma neden cevap yok? Ayrıca siz kimsiniz hangi sifatla beni yargiliyorsunuz? İnsanların islerini bedava yapmasını desteklemedigim için mi suçlu bilmiş itici oldum? Koskocaaaaaa mali musavirsiniz ama bedava işçilikte gözünüz.az yiyin de avukat Tutun. İğrenç ithamlarinizi da size iade ediyorum.korkunç birisiniz. Eminim okul konusu da böyle olmuştur .s.s.ss.s
konunun muhasebe defterimi tutla alakası yok ki kadın avukat varsa avukatım olur musun davama bakar mısın dememiş.. bir insana bir hastalık teşhisi konulduğunda başka bir doktorada görünme ihtiyacı duymuyor mu? emin olmaya çalışmıyor mu?Soruma neden cevap yok? Ayrıca siz kimsiniz hangi sifatla beni yargiliyorsunuz? İnsanların islerini bedava yapmasını desteklemedigim için mi suçlu bilmiş itici oldum? Koskocaaaaaa mali musavirsiniz ama bedava işçilikte gözünüz.az yiyin de avukat Tutun. İğrenç ithamlarinizi da size iade ediyorum.korkunç birisiniz. Eminim okul konusu da böyle olmuştur .s.s.ss.s
Ben de sana ne yazacağım soracak değilim. İşine bak.Ay siz avukat mısınız? Kadın zaten işin erbabına sormuş onlarda canları isterse cevap verirler. Burada bi çok konuda yardımcı olduklarını da gördüm. Ne bu kraldan çok kralcılık? Konuyu açarken de size sormayacak insanlar.
Soruma neden cevap yok? Ayrıca siz kimsiniz hangi sifatla beni yargiliyorsunuz? İnsanların islerini bedava yapmasını desteklemedigim için mi suçlu bilmiş itici oldum? Koskocaaaaaa mali musavirsiniz ama bedava işçilikte gözünüz.az yiyin de avukat Tutun. İğrenç ithamlarinizi da size iade ediyorum.korkunç birisiniz. Eminim okul konusu da böyle olmuştur .s.s.ss.s
yzk hastasınız herlde... allah yar ve yardımcınız olsunSoruma neden cevap yok? Ayrıca siz kimsiniz hangi sifatla beni yargiliyorsunuz? İnsanların islerini bedava yapmasını desteklemedigim için mi suçlu bilmiş itici oldum? Koskocaaaaaa mali musavirsiniz ama bedava işçilikte gözünüz.az yiyin de avukat Tutun. İğrenç ithamlarinizi da size iade ediyorum.korkunç birisiniz. Eminim okul konusu da böyle olmuştur .s.s.ss.s
Ay siz avukat mısınız? Kadın zaten işin erbabına sormuş onlarda canları isterse cevap verirler. Burada bi çok konuda yardımcı olduklarını da gördüm. Ne bu kraldan çok kralcılık? Konuyu açarken de size sormayacak insanlar.
Derken? Aptal aptal yorum yapmadan duramaz misin? Sana kemik atmadan herhalde aciktin. Ötede havla.yzk hastasınız herlde... allah yar ve yardımcınız olsun