Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Numaraları görünce istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz öğretmenim diyen arkadaşlarım geldi aklıma :)
1- Solunum yollarında gariplik var,nefes almada problem yaşıyorum diyeyim,ocak ayından itibaren yoğun tedavi görüyorum ama gelişme olsada geçti diyemiyoruz
Birde işin psikolojik boyutu var,onunda tedavisini görüyorum artık. Geçen yıl çok ciddi bir boğulma geçirdim ve atlatamadım.
Annemle uyuyorum,yalnızken bir şey yemiyorum,su içerken bile birinin yanına gidip bana bakmasını istiyorum :S
Bu yüzden daha kolay atlatılabilen rahatsızlıklar bende zorlaşıyor.

2- Bizimkinin meselesi maddi sayılmaz,sadece gurur yapıyor. Annesi babası sağolsun iyi insanlar,herkes biliyor kız mahçup olmasın nişan yapalım diyor ama oda kendim yapmak istiyorum diyor.Bu durum benimde hoşuma gitmiyor değil:) İkimizinde ailesi sorun çıkartacak gibi değil,bir şeyler yapmaya almaya meraklı ama biz alıngan bir çiftiz :) Bende aynı şekilde kendi çeyizimi kendim alayım diyorum.
Zaten ne acelesi var,Allah sağlık verdikten sonra kısmetse eninde sonunda olur. Annemle babamla yaptığım kahvaltının tadını nerde bulacam bir daha,doyamadım ben evime :) Evde kalmak gibisi yok

Şaka bir yanada genç anne olmak vardı,onuda kaçırdım artık :)

**** 10 temmuz kpss si için eminapolata dua edelım ınşallah arkadaşlar hepimiz:)

NKOB dan 1 fetihhhh, 1 yasiiinnnnnnnnnn!!!!!

made ablasındaaaaaaaaaan geline bir yasinnnnnnnn ve o an hangisini okumak isterseeeeee:)

Ay ben ağlarım ha böyle yaparsanız:)
Çoook teşekkür ederim çok çok çok,düşünmeniz bile yeter Allah razı olsun.

2. Bahsettiğim tamamen oydu zaten. Tam bir erkek gururu.. aynen soyledğin şekilde.. kız çalışıyor, oğlan hala uğraşıyor.. erkekler etiketi seviyor. Ki haklılar bnce.
Sonu iyi geldi neyse ki elhamdulillah :)

Günü saati gelince zaten sizin de nikahınız beklemez. Mühim olan doğru insan olması

1. Cnmbnm yaa, ne zor durumun varmış seninnnn.. ilk kez duydum bahsettiğin gibi bi durumu.
Umarım çözümü vardır ve bi an evvel sağlığına kavuşursun. Keşke yapabileceğimiz bir şeyler olsaymış...

(istediğin sorudan başlamak aynen böyle olur işte )

2. Aynen katılıyorum,gururlu olsun o ben beklerim.Hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah.

3. Sen Kayserili misiiiiiiiiiin

1. Sanırım psikolojik boyutu ağır basıyor bende.Geçen seneki olayı unutsam daha sağlam olucam ama silemiyorum.
Felaket bir korku var içimde,heran yine nefesim kesilecek diye bekliyorum. Sonra oturup dua ediyorum,rahatlamaya çalışıyorum,Allah'ın işine karışılmaz zaten olacaksa olacak diyorum. Ne bileyim işte,garibim :S

5.Kayserili olduğumu biliyor muydun?

4.Sırf istediğim sorudan başlamak için ortalığı karıştırarak ayıp ediyorum değil mi ? :))

Kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum ama çoğunuz uyuyorsunuz. Ben adetimin 23. günü kanda test yaptırdım. Negatif çıktı. Ama doktora ama ben var gibi hissediyorum dedim. Adet olmazsan bir hafta sonra gel dedi bana. 27. günü evde idrar testi yaptım yine çıkmadı. Ben ümidi kestim. Psikolojik olarak kendimi hamile olarak hissetmeye devam ettim. Sık sık lavoboya gittim. Ne gelen var ne giden. Bugün 29. günüm. Normalde 28 günde bir olurdum ama kürtaj sonrası dengesizlikler olabiliyormuş. Bugün İskenderun'a gidecektik. Sabah 4.30'da lavobaya kalktım bir test daha vardı elimde. Onu da yaptım. Kocaman bir negatif. Sabah kalktım yine tek çizgi. 12.30'da evden çıktık. Giderken yine tek çizgi. Neyse güzel bir gün geçirdik. Birkaç kez yine lavaboya gittim. Yine bir şey yok. Çok dolaştık. Biraz önce eve geldik. Bir baktım çok açık belli belirsiz ikinci çizgi vardı. Yarın sabah kan tahlili vereceğim. Kafam karıştı hayırlısı...

Allah sabır versin bu durumu yaşayan herkese !
Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :26:

:S

Ne denir ki.. bilmiyorum ki... hayırlısı...

(günün ilk idrarıyla yapın diyor üzerinde ama, nedendir bilmem..)

Allah sabır versin bu durumu yaşayan herkese !
Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :26:

Tşk ederim.

Allah yaşamayanlara hiç vermesin, yaşayan bizlere güç versin, ardından da en hayırlı ve sağlıklı evlatları versin inşallah. Amin..

bir düzen hastası olarak sorulara karışık yanıt vermeyi kınıyorum kınıyıorum

Nkob öğretti,benim suçum yok

Evet o benim. Masum bi genç kızın düzenlilik hayalleriyle oynadım. düzensiz olma yolunda liderlik yaptım. Gelecek nesillere aktarılacak bu düzensizlikten tek sorumlu bnm.

Topik birliğinden gelecek her tür cezaya razıyım.

Saygılarımla

kk da şimdiye kadar okuduğum paylaşımlara göreyse, aynen şunu söyleyebilirim; HAMİLESİN.

hayırlısı...

chnb bir test daha mı yapsan

test mi yapıyorsun yoksa kızzzz.. ses verseneeeeee

kizlar, bugün ucakta bol bol dua ettim, en cok da hamilelerimiz icin, vvuslat, made, esmeray, zerdal, map.. hayirlisiyla bi alsalardi miniklerini kucaklarina.. sonra da hepimize saglikli bebekler.......

.....

şimdi uzaklardasın

gönül hicranla doldu.

hiç ayrılamam derken...

kavuşmak hayal oldu.

.....

kizlar, bugün ucakta bol bol dua ettim, en cok da hamilelerimiz icin, vvuslat, made, esmeray, zerdal, map.. hayirlisiyla bi alsalardi miniklerini kucaklarina.. sonra da hepimize saglikli bebekler.......

diline yüreğine sağlık. Allah kabul etsin.

Evindesin yani o zaman şimdi..

dün bi arkadasim bisey anlatti, yani ne diyeyim... 23 yaslarinda bir bayan durumu pek yerinde olan bir erkek arkadasi var....., yüzüne, memelerine estetik ameliyat yaptirmis falan.... sonra hamile kaliyor, o aralar da memelerini kücültme ameliyati olmak istiyor... napiyo tahmin edin... ameliyat oluyor, sonra da 3 gün sonra kürtaj.... ve bunu hic bisey olmamis gibi anlatiyomus, ultrason resimlerini gösteriyomus.... Bu ne simdi???

gecmis olsun....

sonradan olusan belirsiz cizgi sanirim pek anlam tasimiyor, ama sen yine de kana baktir canim, hayirlisi insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…