:S
Ne denir ki.. bilmiyorum ki... hayırlısı...
(günün ilk idrarıyla yapın diyor üzerinde ama, nedendir bilmem..)
kk da şimdiye kadar okuduğum paylaşımlara göreyse, aynen şunu söyleyebilirim; HAMİLESİN.
hayırlısı...
chnb bir test daha mı yapsan
test mi yapıyorsun yoksa kızzzz.. ses verseneeeeee
kizlar, bugün ucakta bol bol dua ettim, en cok da hamilelerimiz icin, vvuslat, made, esmeray, zerdal, map.. hayirlisiyla bi alsalardi miniklerini kucaklarina.. sonra da hepimize saglikli bebekler.......
dün bi arkadasim bisey anlatti, yani ne diyeyim... 23 yaslarinda bir bayan durumu pek yerinde olan bir erkek arkadasi var....., yüzüne, memelerine estetik ameliyat yaptirmis falan.... sonra hamile kaliyor, o aralar da memelerini kücültme ameliyati olmak istiyor... napiyo tahmin edin... ameliyat oluyor, sonra da 3 gün sonra kürtaj.... ve bunu hic bisey olmamis gibi anlatiyomus, ultrason resimlerini gösteriyomus.... Bu ne simdi???
gecmis olsun....
dün bi arkadasim bisey anlatti, yani ne diyeyim... 23 yaslarinda bir bayan durumu pek yerinde olan bir erkek arkadasi var....., yüzüne, memelerine estetik ameliyat yaptirmis falan.... sonra hamile kaliyor, o aralar da memelerini kücültme ameliyati olmak istiyor... napiyo tahmin edin... ameliyat oluyor, sonra da 3 gün sonra kürtaj.... ve bunu hic bisey olmamis gibi anlatiyomus, ultrason resimlerini gösteriyomus.... Bu ne simdi???
gecmis olsun....
sonradan olusan belirsiz cizgi sanirim pek anlam tasimiyor, ama sen yine de kana baktir canim, hayirlisi insallah...
insanlarda galiba hic akil, fikir, vicdan kalmamis.... herkesin imtihani farkli farkli, onun icin gecmis olsun dedim....
evet bn de aynen öyle düşünüyorum.
Herkes olan aklıyla imtihan oluyor. Az veya çok.. O zaman da herkesin derdi kendine büyük oluyor tabi...
Hamilelerimiz çıkıyor maşallah barekallah. düşünenler de var sırada...
artık birileri liste yapsa mı? daha rahat takip eder miyiz? ne düşünüyorsunuz?
Yapalım diyenler beğensin yazıyı. yada; yapmayalım, olayın gizemi bozulmasın
NKOB, güzel fikirama beni eğer hamilelik kesinleşirse çünkü kimyasal gebelik filan onlardan da korkuyorum. Kalp atışları duyulana dek listeye beni yazmayalım.Diğer topikte listedeydim. Listeden çıkmak da üzüyor insanı...
NKOB, güzel fikirama beni eğer hamilelik kesinleşirse çünkü kimyasal gebelik filan onlardan da korkuyorum. Kalp atışları duyulana dek listeye beni yazmayalım.Diğer topikte listedeydim. Listeden çıkmak da üzüyor insanı...
iyi fikir aslinda, yaziya dökünce belki daha bi önemseriz.... ya da stres mi olur acaba
o zaman hemen düsünenler baslasin listeye, biz de ilave oluruz sonradan.... önümüzdeki hafta bu konuyu bi tartisalim..
burda yarim.... biz de gidelim ya, gec olmus....
cok tatlisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?