1. hastalığın için üzgünüm.. neyin vardı?
2. off çok zor o iş ve eş gündemleri yaa.. yaşadım bn. çok cahilmişim ama... bnm tayinim çıkmıştı da, eşim kesinlikle ilerlememeli bu ilişki derdi. vermezler derdi. bn de inatla olsun derdim. bi yüzük yeter derdim. ne malmışım. şu an düşünüyorum da, işsizlikti resmen eşiminki, ve acaba evliliğe girişilince o işlerin parasız nasıl yürütüleceği hakkında da bir fikrim var mıydı:S
velhasılı biz ayrıldık:) kendi yerini açınca geri döndü arkadaş bana annemlere de söylendi durum; inceleme, araştırma tetkik ve takiplerin ardından verildim bn...
Ama işte , ya iş sorunu çözülmeseydi ve evlenseydik..??????? neler yaşanırdı etrafımızda bolca görüyoruz.
hep diyorum, erkekler daha mantıklı.
Aslında vakitlice evlensen de çol çocuğuna kavuşsan iyi de, napalım, şartlar onemli. inşallah yerine oturur taşlar da muradınıza erersiniz.
Numaraları görünce istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz öğretmenim diyen arkadaşlarım geldi aklıma :)
1- Solunum yollarında gariplik var,nefes almada problem yaşıyorum diyeyim,ocak ayından itibaren yoğun tedavi görüyorum ama gelişme olsada geçti diyemiyoruz
Birde işin psikolojik boyutu var,onunda tedavisini görüyorum artık. Geçen yıl çok ciddi bir boğulma geçirdim ve atlatamadım.
Annemle uyuyorum,yalnızken bir şey yemiyorum,su içerken bile birinin yanına gidip bana bakmasını istiyorum :S
Bu yüzden daha kolay atlatılabilen rahatsızlıklar bende zorlaşıyor.
2- Bizimkinin meselesi maddi sayılmaz,sadece gurur yapıyor. Annesi babası sağolsun iyi insanlar,herkes biliyor kız mahçup olmasın nişan yapalım diyor ama oda kendim yapmak istiyorum diyor.Bu durum benimde hoşuma gitmiyor değil:) İkimizinde ailesi sorun çıkartacak gibi değil,bir şeyler yapmaya almaya meraklı ama biz alıngan bir çiftiz :) Bende aynı şekilde kendi çeyizimi kendim alayım diyorum.
Zaten ne acelesi var,Allah sağlık verdikten sonra kısmetse eninde sonunda olur. Annemle babamla yaptığım kahvaltının tadını nerde bulacam bir daha,doyamadım ben evime :) Evde kalmak gibisi yok
Şaka bir yanada genç anne olmak vardı,onuda kaçırdım artık :)