benim en çok kullandığım cümle.genel olarak iyiyim.gerisi yok.......
:) evet aynen. bi de ; ''saol, iyi, sen?'' baştan savma baştansavar cevap:)
ocaktakileri ihmal etmeyeyim:) öpüyorum seni melekannem
BilemiyorumHem çok istyrm, hem de...
bnm korkum, hiç yapmadığım feryat figanı orada yapmak isteyebileceğimden.. kaldırabilirmiyim bilmiyorum ki.. herhalde asıl o gün beklenen depresyona girerim gibime geliyor... inanmayabilirsiniz ama o ortamın düşüncesi bile bni gözyaşına boğuyor.. yüreğimi sıkştırıyor sıkıştırıyor sıkıştırıyor.... dar geliyor her yer...
sonra şöyle düşünüyorum, oğlum da kızım da o toprağın altında değiller ki.
Allah yardımcımız olsun.
BilemiyorumHem çok istyrm, hem de...
bnm korkum, hiç yapmadığım feryat figanı orada yapmak isteyebileceğimden.. kaldırabilirmiyim bilmiyorum ki.. herhalde asıl o gün beklenen depresyona girerim gibime geliyor... inanmayabilirsiniz ama o ortamın düşüncesi bile bni gözyaşına boğuyor.. yüreğimi sıkştırıyor sıkıştırıyor sıkıştırıyor.... dar geliyor her yer...
sonra şöyle düşünüyorum, oğlum da kızım da o toprağın altında değiller ki.
Allah yardımcımız olsun.
bende hem çok istiyorum hemde dağıtmaktan korkuyorum.
bende kaldıramacağımı düşünüyorum ama chnb'ye de hak veriyorum.aslında birkez yüzleşebilsek belki omuzlarımızdaki yük biracık azalır.
hep seninde dediğin gibi NKOB derdimiz çok büyük,tesellisi ondan büyük.
allah hepimize dayanma gücü versin.daha büyük acılarla imtihan etmesin.
canım haklısın.aslında en başında gitmekle iyi yapmışsın.araya zaman grince çok zor geliyor.ayaklarım geri geri gidiyor.dede ve babamız gidiyorlar ama ben henüz o adımı atamadım.tavsiyen için teşekkür ederim.en kısa zamanda istiyorum ama nkob gibi dağıtmaktan korkuyorum.geçen kandil akşamı oğlunla yaşadıklarını yazmışsın ya çok etkilendim.rabbim kısa zamanda hayırlısıyla yavruna kardeşini yollar inşallah canım.
minikkalp arkadaşım üzülerekde olsa aramıza hoşgeldin.canım benim burda olan tüm arkadaşlarımız aynı acıyı yaşayan buna dayanmanın ne kadar zor olduğunu bilen kişiler.rabbim sana ve ailene sabır versin.imtihanımız çok zor ama muvaffak olabilirsek mükafatımız çok büyük inşallah.yavrularımız hepimizin gideceği yerde melek olarak bizleri bebek halleriyle bekliyorlar.bizleri oku istediğin zaman paylaş canım.
ben en yakın arkadaşlarımla bile burada yazdıklarımı paylaşamıyorum.çünkü bu acı yaşamayanın anlayabilceği birşey değil.
bol bol dua et canım.dalarımız sen ve tüm melek anneleriyle birlikte......
canım ben hastahaneden mezarlığa kadar hep yanındaydım.....definden sonra hemen hemen her gün gidiyorum belki şimdiye dek 3 4 gün aksatmışımdır...
meleklerimizin orada olmadığını cennette olduğunu hepimiz biliyoruz ama orası çok huzur dolu biryer.....
hergün suluyorum onunla konuşuyorum orada hep mutlu görünüyorum beni gördüğünü düşünüyorum...
her perşembe yasin okuyorum başında bu özlem bitecek herşey geçecek yakında bereberiz deyip dönüyorum.....
belki de ben en başından beri hergün gittiğim için rahatım....
gidemesem inan bende yüzleşmeye korkardım...
sen nasıl rahatsan öyle devam et canım biz meleklerimizle dualarda hep buluşuyoruz....
nasılsa birgün kendini hazır hissedip gideceksin sonrada bağımlı olacaksın...
bi
Bu arada feryat figan olmasa da gözyaşlarım sel oluyor...
canım ben hastahaneden mezarlığa kadar hep yanındaydım.....definden sonra hemen hemen her gün gidiyorum belki şimdiye dek 3 4 gün aksatmışımdır...
meleklerimizin orada olmadığını cennette olduğunu hepimiz biliyoruz ama orası çok huzur dolu biryer.....
hergün suluyorum onunla konuşuyorum orada hep mutlu görünüyorum beni gördüğünü düşünüyorum...
her perşembe yasin okuyorum başında bu özlem bitecek herşey geçecek yakında bereberiz deyip dönüyorum.....
belki de ben en başından beri hergün gittiğim için rahatım....
gidemesem inan bende yüzleşmeye korkardım...
sen nasıl rahatsan öyle devam et canım biz meleklerimizle dualarda hep buluşuyoruz....
nasılsa birgün kendini hazır hissedip gideceksin sonrada bağımlı olacaksın...
bi
Ay ben kaç gündür gelemiyorum buraya,bütün yazılanları okudum aşşşkolsun yahu:)
Burada çenesi düşük bir kızcağız vardı,öldü mü kaldı mı dememişsiniz,kırıldım
Ay ben kaç gündür gelemiyorum buraya,bütün yazılanları okudum aşşşkolsun yahu:)
Burada çenesi düşük bir kızcağız vardı,öldü mü kaldı mı dememişsiniz,kırıldım
Katılıyorum sana.bnce de aynen öyle olacak. bi başlarsam yanlarında hissedeceğim kendimi ve hiç aksatmayacağım eminim:)
evet canım özel bir günde başlarsın kandil cuma vs...
şimdi üçaylardayız canım.... huzurlu olduğunu göreceksin...
bizler evlatlarına fazla bişey yapamamış anneleriz.... hastahanede 46 gün kaldı hiç bişey yapamadım ona bez ıslak mendil almak bile beni heyecanlandırıyordu onun için bişey yapıyorum diye....
şimdide onun için etrafını temizliyorum suluyorum dua ediyorum başka ne yapılabilir ki?
sen ablalarının kusuruna bakma yavru kuşum,gel git akıllıyız işte
minikkalp arkadaşım üzülerekde olsa aramıza hoşgeldin.canım benim burda olan tüm arkadaşlarımız aynı acıyı yaşayan buna dayanmanın ne kadar zor olduğunu bilen kişiler.rabbim sana ve ailene sabır versin.imtihanımız çok zor ama muvaffak olabilirsek mükafatımız çok büyük inşallah.yavrularımız hepimizin gideceği yerde melek olarak bizleri bebek halleriyle bekliyorlar.bizleri oku istediğin zaman paylaş canım.
ben en yakın arkadaşlarımla bile burada yazdıklarımı paylaşamıyorum.çünkü bu acı yaşamayanın anlayabilceği birşey değil.
bol bol dua et canım.dalarımız sen ve tüm melek anneleriyle birlikte......
Acabaaaaaaaaaaaaaaa....????? böyle olmadğnın sen de farkındasın dımııııı
Nabersin? Neler yaptın? iş? nişan? alışvriş? isteme? ... vs vs vs
DöküLLLL
Böyle tatlı telaşlar yok maalesef gündemde.
Rahatsızım ben bu ara,dün iğnelerim bitti ama pek değişiklik yok gibi,yerlerinin acısı kar kaldı :)
İş konusuna gelince beyimiz depresyonda:)Annesi babası bu ay nişan yapalım diyor ama babamla işsizken tanışmak istemiyormuş.
Bende hak veriyorum,kendini nasıl rahat edecekse öyle olsun,babam hariç iki tarafta kaynaşmış halde zaten sorun yok şükür:)
10 Temmuzda kpss var ikimizinde,hayırlısı...
Sende ne var ne yok? Neler yaptınız bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?