• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

minikkalp arkadaşım üzülerekde olsa aramıza hoşgeldin.canım benim burda olan tüm arkadaşlarımız aynı acıyı yaşayan buna dayanmanın ne kadar zor olduğunu bilen kişiler.rabbim sana ve ailene sabır versin.imtihanımız çok zor ama muvaffak olabilirsek mükafatımız çok büyük inşallah.yavrularımız hepimizin gideceği yerde melek olarak bizleri bebek halleriyle bekliyorlar.bizleri oku istediğin zaman paylaş canım.

ben en yakın arkadaşlarımla bile burada yazdıklarımı paylaşamıyorum.çünkü bu acı yaşamayanın anlayabilceği birşey değil.

bol bol dua et canım.dalarımız sen ve tüm melek anneleriyle birlikte......

Bilemiyorum:( Hem çok istyrm, hem de...

bnm korkum, hiç yapmadığım feryat figanı orada yapmak isteyebileceğimden.. kaldırabilirmiyim bilmiyorum ki.. herhalde asıl o gün beklenen depresyona girerim gibime geliyor... inanmayabilirsiniz ama o ortamın düşüncesi bile bni gözyaşına boğuyor.. yüreğimi sıkştırıyor sıkıştırıyor sıkıştırıyor.... dar geliyor her yer...

sonra şöyle düşünüyorum, oğlum da kızım da o toprağın altında değiller ki.

Allah yardımcımız olsun.

canım ben hastahaneden mezarlığa kadar hep yanındaydım.....definden sonra hemen hemen her gün gidiyorum belki şimdiye dek 3 4 gün aksatmışımdır...
meleklerimizin orada olmadığını cennette olduğunu hepimiz biliyoruz ama orası çok huzur dolu biryer.....
hergün suluyorum onunla konuşuyorum orada hep mutlu görünüyorum beni gördüğünü düşünüyorum...
her perşembe yasin okuyorum başında bu özlem bitecek herşey geçecek yakında bereberiz deyip dönüyorum.....
belki de ben en başından beri hergün gittiğim için rahatım....
gidemesem inan bende yüzleşmeye korkardım...

sen nasıl rahatsan öyle devam et canım biz meleklerimizle dualarda hep buluşuyoruz....
nasılsa birgün kendini hazır hissedip gideceksin sonrada bağımlı olacaksın...

bi

Bilemiyorum:( Hem çok istyrm, hem de...

bnm korkum, hiç yapmadığım feryat figanı orada yapmak isteyebileceğimden.. kaldırabilirmiyim bilmiyorum ki.. herhalde asıl o gün beklenen depresyona girerim gibime geliyor... inanmayabilirsiniz ama o ortamın düşüncesi bile bni gözyaşına boğuyor.. yüreğimi sıkştırıyor sıkıştırıyor sıkıştırıyor.... dar geliyor her yer...

sonra şöyle düşünüyorum, oğlum da kızım da o toprağın altında değiller ki.

Allah yardımcımız olsun.

bende hem çok istiyorum hemde dağıtmaktan korkuyorum.

bende kaldıramacağımı düşünüyorum ama chnb'ye de hak veriyorum.aslında birkez yüzleşebilsek belki omuzlarımızdaki yük biracık azalır.

hep seninde dediğin gibi NKOB derdimiz çok büyük,tesellisi ondan büyük.

allah hepimize dayanma gücü versin.daha büyük acılarla imtihan etmesin.

canım haklısın.aslında en başında gitmekle iyi yapmışsın.araya zaman grince çok zor geliyor.ayaklarım geri geri gidiyor.dede ve babamız gidiyorlar ama ben henüz o adımı atamadım.tavsiyen için teşekkür ederim.en kısa zamanda istiyorum ama nkob gibi dağıtmaktan korkuyorum.geçen kandil akşamı oğlunla yaşadıklarını yazmışsın ya çok etkilendim.rabbim kısa zamanda hayırlısıyla yavruna kardeşini yollar inşallah canım.

Kızlar ben bebeğimi kaybettiğimde 33.5 yaşındaydım. 10 gün kadar önce zümreden bir arkadaşla ölüm muhabbeti yaptık. Ben bu yaşa kadar hiç ölmüş birini görmedim dedim. İnşallah hiç görmem dedim. Sonra böyle oldu. İlk evladımı görmüş oldum.

Psikologlar da görmenin kabul sürecini kolaylaştırdığını söylüyorlar. Dediğim gibi ilki gördüm. Gerçekten melek onlar. Hani burada daalıntılan yazılarda diyordu ya azraili anne babaları sanarak tebessümle can verirler. Gerçekten yüz ifadesi çok güzeldi meleğimin...

minikkalp arkadaşım üzülerekde olsa aramıza hoşgeldin.canım benim burda olan tüm arkadaşlarımız aynı acıyı yaşayan buna dayanmanın ne kadar zor olduğunu bilen kişiler.rabbim sana ve ailene sabır versin.imtihanımız çok zor ama muvaffak olabilirsek mükafatımız çok büyük inşallah.yavrularımız hepimizin gideceği yerde melek olarak bizleri bebek halleriyle bekliyorlar.bizleri oku istediğin zaman paylaş canım.

ben en yakın arkadaşlarımla bile burada yazdıklarımı paylaşamıyorum.çünkü bu acı yaşamayanın anlayabilceği birşey değil.

Ben de buradayazabiliyorum yalnızca...

canım ben hastahaneden mezarlığa kadar hep yanındaydım.....definden sonra hemen hemen her gün gidiyorum belki şimdiye dek 3 4 gün aksatmışımdır...
meleklerimizin orada olmadığını cennette olduğunu hepimiz biliyoruz ama orası çok huzur dolu biryer.....
hergün suluyorum onunla konuşuyorum orada hep mutlu görünüyorum beni gördüğünü düşünüyorum...
her perşembe yasin okuyorum başında bu özlem bitecek herşey geçecek yakında bereberiz deyip dönüyorum.....

sen nasıl rahatsan öyle devam et canım biz meleklerimizle dualarda hep buluşuyoruz....

bi

Gerçekten hazır olmak önemli. Arkadaşlar da hazır hissedeceklerdir bir gün. Ben de senin yaptıklarına benzer şeyler yapıyorum ve öyle düşünüyorum...

Bu arada feryat figan olmasa da gözyaşlarım sel oluyor...

Bu arada feryat figan olmasa da gözyaşlarım sel oluyor...

bende oraya başucuna varınca susuyorum... çok fazla konuşmuyorum. duamı okuyup sulayıp çıkıyorum..
çünki çok konuştuğum zaman ben istemesem de gözyaşları durmaksızın süzülüyor...
beni öyle görmesin istiyorum ;
psikolojik işte...

bi

Katılıyorum sana.bnce de aynen öyle olacak. bi başlarsam yanlarında hissedeceğim kendimi ve hiç aksatmayacağım eminim:)

Ay ben kaç gündür gelemiyorum buraya,bütün yazılanları okudum aşşşkolsun yahu:)
Burada çenesi düşük bir kızcağız vardı,öldü mü kaldı mı dememişsiniz,kırıldım :P

Ay ben kaç gündür gelemiyorum buraya,bütün yazılanları okudum aşşşkolsun yahu:)
Burada çenesi düşük bir kızcağız vardı,öldü mü kaldı mı dememişsiniz,kırıldım :P

Acabaaaaaaaaaaaaaaa....????? böyle olmadğnın sen de farkındasın dımııııı;)

Nabersin? Neler yaptın? iş? nişan? alışvriş? isteme? ... vs vs vs

DöküLLLL

Katılıyorum sana.bnce de aynen öyle olacak. bi başlarsam yanlarında hissedeceğim kendimi ve hiç aksatmayacağım eminim:)

evet canım özel bir günde başlarsın kandil cuma vs...
şimdi üçaylardayız canım.... huzurlu olduğunu göreceksin...
bizler evlatlarına fazla bişey yapamamış anneleriz.... hastahanede 46 gün kaldı hiç bişey yapamadım ona bez ıslak mendil almak bile beni heyecanlandırıyordu onun için bişey yapıyorum diye....
şimdide onun için etrafını temizliyorum suluyorum dua ediyorum başka ne yapılabilir ki?

evet canım özel bir günde başlarsın kandil cuma vs...
şimdi üçaylardayız canım.... huzurlu olduğunu göreceksin...
bizler evlatlarına fazla bişey yapamamış anneleriz.... hastahanede 46 gün kaldı hiç bişey yapamadım ona bez ıslak mendil almak bile beni heyecanlandırıyordu onun için bişey yapıyorum diye....
şimdide onun için etrafını temizliyorum suluyorum dua ediyorum başka ne yapılabilir ki?

:)

Bizim yararımıza verilip alınmış en hayırlı evlat onlar. Aslında yapacağımız hiç bir şeye ihtiyaçları olmayan yerdeler ama anneliği yaşamak ve varolduklarını hissetmek için onların adına birşeyler yapmak çok rahatlatıcı, haklısın.

İnşallah bi an önce kardeşiyle yaşarsın anneliğini. Tabi bi de melek anneliğine yakışır yaşamak bize düşen en büyük görev.

Allah yardımcımız olsun.

teşekkür edrim canım allah razı olsun hepinizden insalah kazanırız bu imtihanı

Acabaaaaaaaaaaaaaaa....????? böyle olmadğnın sen de farkındasın dımııııı;)

Nabersin? Neler yaptın? iş? nişan? alışvriş? isteme? ... vs vs vs

DöküLLLL

Böyle tatlı telaşlar yok maalesef gündemde.
Rahatsızım ben bu ara,dün iğnelerim bitti ama pek değişiklik yok gibi,yerlerinin acısı kar kaldı :)
İş konusuna gelince beyimiz depresyonda:)Annesi babası bu ay nişan yapalım diyor ama babamla işsizken tanışmak istemiyormuş.
Bende hak veriyorum,kendini nasıl rahat edecekse öyle olsun,babam hariç iki tarafta kaynaşmış halde zaten sorun yok şükür:)
10 Temmuzda kpss var ikimizinde,hayırlısı...
Sende ne var ne yok? Neler yaptınız bakim.

Böyle tatlı telaşlar yok maalesef gündemde.
Rahatsızım ben bu ara,dün iğnelerim bitti ama pek değişiklik yok gibi,yerlerinin acısı kar kaldı :)
İş konusuna gelince beyimiz depresyonda:)Annesi babası bu ay nişan yapalım diyor ama babamla işsizken tanışmak istemiyormuş.
Bende hak veriyorum,kendini nasıl rahat edecekse öyle olsun,babam hariç iki tarafta kaynaşmış halde zaten sorun yok şükür:)
10 Temmuzda kpss var ikimizinde,hayırlısı...
Sende ne var ne yok? Neler yaptınız bakim.

1. hastalığın için üzgünüm.. neyin vardı?

2. off çok zor o iş ve eş gündemleri yaa.. yaşadım bn. çok cahilmişim ama... bnm tayinim çıkmıştı da, eşim kesinlikle ilerlememeli bu ilişki derdi. vermezler derdi. bn de inatla olsun derdim. bi yüzük yeter derdim. ne malmışım. şu an düşünüyorum da, işsizlikti resmen eşiminki, ve acaba evliliğe girişilince o işlerin parasız nasıl yürütüleceği hakkında da bir fikrim var mıydı:S

velhasılı biz ayrıldık:) kendi yerini açınca geri döndü arkadaş bana:P annemlere de söylendi durum; inceleme, araştırma tetkik ve takiplerin ardından verildim bn...

Ama işte , ya iş sorunu çözülmeseydi ve evlenseydik..??????? neler yaşanırdı etrafımızda bolca görüyoruz.

hep diyorum, erkekler daha mantıklı.

Aslında vakitlice evlensen de çol çocuğuna kavuşsan iyi de, napalım, şartlar onemli. inşallah yerine oturur taşlar da muradınıza erersiniz.

**** 10 temmuz kpss si için eminapolata dua edelım ınşallah arkadaşlar hepimiz:)

NKOB dan 1 fetihhhh, 1 yasiiinnnnnnnnnn!!!!!

:46: :46: :46: :46: :46:

Back