• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

:S

Ne denir ki.. bilmiyorum ki... hayırlısı...

(günün ilk idrarıyla yapın diyor üzerinde ama, nedendir bilmem..)

kk da şimdiye kadar okuduğum paylaşımlara göreyse, aynen şunu söyleyebilirim; HAMİLESİN.

hayırlısı...

chnb bir test daha mı yapsan:17:

test mi yapıyorsun yoksa kızzzz.. ses verseneeeeee

Yok canım başka testim yok:)) İlk idrarda progesteron hormonu çok olurmuş. Bu arada gerekli ibadetlerimi yapmaya gitmiştim:)) İnşallah isteyen herkes hamile kalıp, sağ salim, hayırlısı ile bebeklerine kavuşur...

kizlar, bugün ucakta bol bol dua ettim, en cok da hamilelerimiz icin, vvuslat, made, esmeray, zerdal, map.. hayirlisiyla bi alsalardi miniklerini kucaklarina.. sonra da hepimize saglikli bebekler.......

Amin....

dün bi arkadasim bisey anlatti, yani ne diyeyim... 23 yaslarinda bir bayan durumu pek yerinde olan bir erkek arkadasi var....., yüzüne, memelerine estetik ameliyat yaptirmis falan.... sonra hamile kaliyor, o aralar da memelerini kücültme ameliyati olmak istiyor... napiyo tahmin edin... ameliyat oluyor, sonra da 3 gün sonra kürtaj.... ve bunu hic bisey olmamis gibi anlatiyomus, ultrason resimlerini gösteriyomus.... Bu ne simdi???

gecmis olsun....

Cehalet mi, canilik mi...

dün bi arkadasim bisey anlatti, yani ne diyeyim... 23 yaslarinda bir bayan durumu pek yerinde olan bir erkek arkadasi var....., yüzüne, memelerine estetik ameliyat yaptirmis falan.... sonra hamile kaliyor, o aralar da memelerini kücültme ameliyati olmak istiyor... napiyo tahmin edin... ameliyat oluyor, sonra da 3 gün sonra kürtaj.... ve bunu hic bisey olmamis gibi anlatiyomus, ultrason resimlerini gösteriyomus.... Bu ne simdi???

gecmis olsun....

Bu şu güzelim; Annelik de, melek anneliği de her insana nasip olmaz. Hepimizin Allah yardımcısı olsun..

insanlarda galiba hic akil, fikir, vicdan kalmamis.... herkesin imtihani farkli farkli, onun icin gecmis olsun dedim....

sonradan olusan belirsiz cizgi sanirim pek anlam tasimiyor, ama sen yine de kana baktir canim, hayirlisi insallah...

Üzerinde 5 dakika içindeki sonuçlar geçerlidir yazıyor. Ama şuna dikkat ettim. 27. günü yaptığım testi de banyodaki çöp kutusundan buldum. Onda çizgi yok. Busabah yaptığımdakinde var. Ama sabah 4.5 tan öğlen 12.30'a kadar hep tek çizgiydi. O zamana kadar çıkardı diye de düşünüp ümitlenmiyorum. İçimden hamileyim gibi geçiyor. Yarın öğreneceğim hayırlısı ile...

Hamilelerimiz çıkıyor maşallah barekallah. düşünenler de var sırada...

artık birileri liste yapsa mı? daha rahat takip eder miyiz? ne düşünüyorsunuz?

Yapalım diyenler beğensin yazıyı. yada; yapmayalım, olayın gizemi bozulmasın:P

Son düzenleme:
insanlarda galiba hic akil, fikir, vicdan kalmamis.... herkesin imtihani farkli farkli, onun icin gecmis olsun dedim....

evet bn de aynen öyle düşünüyorum.

Herkes olan aklıyla imtihan oluyor. Az veya çok.. O zaman da herkesin derdi kendine büyük oluyor tabi...

NKOB, güzel fikirama beni eğer hamilelik kesinleşirse çünkü kimyasal gebelik filan onlardan da korkuyorum. Kalp atışları duyulana dek listeye beni yazmayalım.Diğer topikte listedeydim. Listeden çıkmak da üzüyor insanı...

Hamilelerimiz çıkıyor maşallah barekallah. düşünenler de var sırada...

artık birileri liste yapsa mı? daha rahat takip eder miyiz? ne düşünüyorsunuz?

Yapalım diyenler beğensin yazıyı. yada; yapmayalım, olayın gizemi bozulmasın:P

iyi fikir aslinda, yaziya dökünce belki daha bi önemseriz.... ya da stres mi olur acaba

NKOB, güzel fikirama beni eğer hamilelik kesinleşirse çünkü kimyasal gebelik filan onlardan da korkuyorum. Kalp atışları duyulana dek listeye beni yazmayalım.Diğer topikte listedeydim. Listeden çıkmak da üzüyor insanı...

canim benim... bir daha hic üzülme insallah

iyi fikir aslinda, yaziya dökünce belki daha bi önemseriz.... ya da stres mi olur acaba

işte bn de ikisi gibi de düşünüyorum. kızımda yazışmıştım 2009 aralık annelerinde. sonrası malum. ve oğlumda yazışmayı uğursuzluk gibi , şımarıklıklar yapmışım gibi görüp yazmadım tek kelime, ama takip ettim. onun da sonrası malum..

bilmiyorum. hem adetlerimizi iyi takip ederiz, birbirimize telkinlerde bulunur, fikirler veririz.. ne biliymmm..

o zaman hemen düsünenler baslasin listeye, biz de ilave oluruz sonradan.... önümüzdeki hafta bu konuyu bi tartisalim..

özlemcim orada saat kaç? vakit ne?

biz de mi gitsek? kal dersen kalırım:77:

Back