• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

dün bi arkadasim bisey anlatti, yani ne diyeyim... 23 yaslarinda bir bayan durumu pek yerinde olan bir erkek arkadasi var....., yüzüne, memelerine estetik ameliyat yaptirmis falan.... sonra hamile kaliyor, o aralar da memelerini kücültme ameliyati olmak istiyor... napiyo tahmin edin... ameliyat oluyor, sonra da 3 gün sonra kürtaj.... ve bunu hic bisey olmamis gibi anlatiyomus, ultrason resimlerini gösteriyomus.... Bu ne simdi???

gecmis olsun....

aslında bu şahsa çok şey söylemek istiyorumda ayıp olacak,alenen hakarete girecek hatta çok zorlarlarsa basın yoluyla işlediğimden ağırlaştırılmış alacam,tazminatın babasını ödeyecem o yüzden susu sadece allah şaşırtmasın diyorum

aslında bu şahsa çok şey söylemek istiyorumda ayıp olacak,alenen hakarete girecek hatta çok zorlarlarsa basın yoluyla işlediğimden ağırlaştırılmış alacam,tazminatın babasını ödeyecem o yüzden susu sadece allah şaşırtmasın diyorum

Günaydınnn:)

Sana daha önce olaylara hakettiği sert tepkiyi vermeme yasağı koymamışmıydım bennnnn :4: :20:

Sen aynen şöyle bir tepki vereceksin bakk; ''Wayyy , bak şu yanlışlığaaaa.... cık cık cıkk:68: ''

Bir hamilelik yanlışını daha düzelttim, gidebilirim :42: :10:

:9:

Günaydınnn:)

Sana daha önce olaylara hakettiği sert tepkiyi vermeme yasağı koymamışmıydım bennnnn :4: :20:

Sen aynen şöyle bir tepki vereceksin bakk; ''Wayyy , bak şu yanlışlığaaaa.... cık cık cıkk:68: ''

Bir hamilelik yanlışını daha düzelttim, gidebilirim :42: :10:

:9:

anacım sakin bi kız olamadım malesef hiçbizaman:37:deniyorum ama elimden bu kadarı geliyo:)reikiyemi başlasam ne yapsam iki üç çakrada benmi açtırsam:28:

anacım sakin bi kız olamadım malesef hiçbizaman:37:deniyorum ama elimden bu kadarı geliyo:)reikiyemi başlasam ne yapsam iki üç çakrada benmi açtırsam:28:

Çaktırma, aynen bn de öyleyim. Ne hanım hanımcık bi kızcağız olabildim; ne de günler yapan, msafirler ağırlayabilen evli bir hanım... :21:
Sadece yaşadıklarım sonucu insanları izleme oranım arttı. Daha sakinnnn daha sessizzzz... Yoksa var ya, cadıların piri bir havaya hep sahip oldum:17:

Çaktırma, aynen bn de öyleyim. Ne hanım hanımcık bi kızcağız olabildim; ne de günler yapan, msafirler ağırlayabilen evli bir hanım... :21:
Sadece yaşadıklarım sonucu insanları izleme oranım arttı. Daha sakinnnn daha sessizzzz... Yoksa var ya, cadıların piri bir havaya hep sahip oldum:17:

haha aynen ben:9:nerdeyse eli belinde gezecek moddaydım dalgalandım da duruldum:34:ekinim benimleyken ne hacizlere gittim ne kavgalar ettim beee hey gidi günler:53:

Malesef kızlar değerim sıfır çıktı. Progestan da yapabilirmiş gecikme. O çizgiyi de anlayamadım. Ama ümitlenmiştim işte. Kısmet değilmiş... Darısı sonraki aylara...

Malesef kızlar değerim sıfır çıktı. Progestan da yapabilirmiş gecikme. O çizgiyi de anlayamadım. Ama ümitlenmiştim işte. Kısmet değilmiş... Darısı sonraki aylara...

canim, cok üzüldüm, ama daha cok senin üzülmene üzüldüm... kendini biraz daha rahat biraksan, belki bu stres de etkili olabilir..

zaten ne diyoruz, onlar gelecekleri vakitte geliyorlar, biz ne yaparsak yapalim... bu aydan itibaren fazla takinti yapmadan, yani testler falan, adet bitiminden baslayarak düzenli iliski.... bi de böyle dene, belki daha iyi olur.... haddimi asmis olmayim da

nasip değilmiş artık chnb ya öteki ay inş. güzel bir haber bekliyoruz senden

Son düzenleyen: Moderatör:
made, NKOB; bende de var bu özellikler, haksizliga hic gelemiyorum, kim olursa olsun, tepkimi gösteririm bi sekilde... "bana dokunmayan yilan bin yasasin" düsüncesinde yasayamadim hic... bunun da iyi ve kötü yönleri var tabi ki... olsun...:41:

made cim ama sen gayet sakin kaliyorsun her durumda, gülüp geciyorsun.... sizler bizim en degerlilerimizsiniz, kendine cok dikkat ediyorsun ve biraz bencil oluyorsun bir süre daha, anlastik mi?:24:

esmeraycim, nasilsin, bebisimiz nasil?

özlemcim cok sağolasın hamdolsun iyiyim sen nasılsın cnm
perşembe kontrolum var ikili tets yaptırcaz inş. o zaman bebişimizz nasıl öğreneceğim
ilk hamileliğimde kontrol gününü sabırsızlıkla beklerdim şimdi ise........

Son düzenleyen: Moderatör:
özlemcim cok sağolasın hamdolsun iyiyim sen nasılsın cnm
perşembe kontrolum var ikili tets yaptırcaz inş. o zaman bebişimizz nasıl öğreneceğim
ilk hamileliğimde kontrol gününü sabırsızlıkla beklerdim şimdi ise........

elhamdulillah...

iyi olacak canim insallah testin... ense kalinligini hemen ögrenirsin, icin rahatlar biraz... o birinci sefer gibi hic olmayacak galiba...

dualarimiz seninle, biliyosun...

made, NKOB; bende de var bu özellikler, haksizliga hic gelemiyorum, kim olursa olsun, tepkimi gösteririm bi sekilde... "bana dokunmayan yilan bin yasasin" düsüncesinde yasayamadim hic... bunun da iyi ve kötü yönleri var tabi ki... olsun...:41:

made cim ama sen gayet sakin kaliyorsun her durumda, gülüp geciyorsun.... sizler bizim en degerlilerimizsiniz, kendine cok dikkat ediyorsun ve biraz bencil oluyorsun bir süre daha, anlastik mi?:24:

canımsın yaaaaa...
deniyorum özim umarım başarırım...
ay psikopata bağladım işten eve geliyorum elimde dopler:26:

Kızlar, teselliler için teşekkürler...:71: Birazdan oğlanı parka götüreceğim hava ancak biraz serinledi. Öptüm sizleri. Sonra herkese yazacağım...:34:

canım hayırlısı olsun vardrı geleceği bi zaman...rabbim doğru zamanda versin ve sağlıkla kucağına al inşallah...

Back