Gelebiliriz inşallah. Allah razı olsun canım ya... Senin yaptıklarına gerçekten şaşırıyorum. Biz senin yaşlarındayken herhalde başımızda kavak yelleri esiyordu... Allah gönlünde ne varsa versin canım... Hep mutlu olasın ...
Amin canım,Allah hepimizin gönlünde olanı nasip etsin inşallah.
Yaşımda çok küçük değil hani:) 26
NKOB seni cok iyi anliyorum, bunlari hangi duygularla yazdigini cok iyi biliyorum.. Emina arkadasimiz seni biraz elestirmis bu konuda, cok dogru seyler yazmis, ama bizim daha bu olgunluga ulasabilmemiz icin biraz daha zamana ihtiyacimiz var, daha kac ay oldu ki, yavrularimizi topraga vereli, benim bu gün tam 4 ay olmus.... Emina cigim, senin hassasiyetine hayranim, cok sekersin canim, seni cok takdir ediyorum.... ama iste burda o ince cizgi, bizler bunu yasadik, canimizdan can verdik.... ayni aylarda bebek gördügümüz zaman kalbimiz delik desik oluyor, bunu da sadece yasayan bilir... Insallah sen bunu hic anlamazsin canim... NKOB'un bunu o bebeklere karsi kötü birsey hissettigi icin yazmadigini biliyorum... o herseyde kendi yavrularini görüyor, onlarla yasayamadiklarina yaniyor... Ne bileyim ya cok zor...
Canım benim inan bana bende bundan korkuyorum,nkob un cevabını bekliyorum korkuyla. Amacım eleştirmek değil inanki,elbette ben anlayamam sizleri. Dünyada evlat acısının üstüne var mı,ben o evlat sevgisini hiç tatmadığım için bana göre en büyük felaket anne-baba acısı.Bugün çok kötüyüm aslında bende,anlatmıştım daha önce anneannemi.Beni o büyüttü anne bildim onu,anneanne demedim hiç anne dedim,buraya karışıklık olmasın diye anneanne yazıyorum.
18 ay oldu ama o burukluk hiç geçmedi.Ben her yaşlı teyzede onu hatırlarım her defasındada yolda sokakta ağlarım;Allahım onu sevenlerine evlatlarına torunlarına bağılasın diyorum ne deyim...Bugün otobüse bir teyze bindi,kıyafetleri,başındaki beyaz tülbenti aynı benim canıma benziyor.
Dayanamadım orda,ağlıyorum ama nasıl,duramıyorum.Bir haber falan mı aldın kızım hayırdır dedi,anneanneme benzettim sizi dedim sarıldı bende koptum iyice...
Sizin acınız gibi değildir elbet,ben annemi ne çok sevdiğimi düşünüyorum aklım bile almıyor boyutunu.O zaman diyorum o beni nasıl seviyor Allah bilir,karnında taşı,doğur,büyüt,gözünden sakın ve anlayamadığım bir sürü şey daha...
İnan eleştirmek değil niyetim,sende bana de ki şu konuda bak şöyle yapsan daha iyi olur başımın üstünde yerin var,dinlerim sözünüzü.
Kimsenin o yaştaki çocuğunu sevmiyorum diyor ya nkob,dili söylüyor bence,o yüreğe sahip biri bir bebeğe sevmiyorum diyemezki;içi acıyor sadece.
Neler yazdığını okudum,az çok karakterini anladım,kalbini gördüm.
Bak benim annemde 2 evlat verdi,yıllar geçince ilk anlarda düşündükleri için pişmanlık yaşıyor,o zaman kurduğu cümleler için pişman.
Keşke daha olgun davranabilseydim diyor.Anneciğim senelerce tedavi gördü bide,olmadı hastaeye yattı,ruh ve sinir hastalıklarında.
Ben hep şahidim,ben yaşamadımda annemin canı yandıkça canım yandı.
Şimdi olsalar askere giderlerdi,şimdi olsalar üniversite biterdi,şimdi olsalar evlendirirdik belki vs vs,hep böyle onların yaşını sayıyor.
Yaşıtını görünce Yasin yaşasa şimdi oda bu yaşlarad olurdu deyip dua ediyor o gördüklerine birşey olmasın diye,o koca koca adamları tutup sevesi geliyor.
Ben buraya yazdığım günden beri kendimi vebal altında hissediyorum,kk ya girince ilk buraya bakıyorum. Buaradaki son anne adayıda anne olana kadar geçmeyecek içimdeki huzursuzluk,hepinizin yüzü gülsün istiyorum inan,her duama ekliyorum sizleri.
Ben öyle şuyum olsun buyum olsun diye dua etmem hiç,Allahım sağlık versin,annemi babamı başımdan eksik etmesin yeter.Sonra hep yakınlarım için ediyorum illaki sizi ekliyorum.Yemin ederim çok içten söylüyorum,hepiniz şurdan mutlu mesut ayrılın inşallah.
Nolur beni yanlış anlamayın olur mu,ben sizi eleştirmem,bile bile incitmem.
Nkob unda affına sığınıyorum,umarım beni yanlış yorumlamaz,kaybetmek istemem sizleri...