• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

O kadar çok yazmışımki asıl diyeceğimi unuttum :)
ben bugün Eshab-ı Keyf'e gittim adağım için,geçenlerde gideceğimi söylemiştim.
Adaktan sonra size dua ettim,vallahi kendim için hiiiç birşey istemedim.
Hayırlı doğum haberlerinizi alalım her birinde tek tek gideceğim,adak adadım :)))

Siz ne kadar merhametli eşlere düşmüşsünüz;Allahım bozmasın inşallah. Gizemcim gözünün önündeki çocuğunu göremeyen babalar varken eşin ne harika bir davranışta bulunmuş,çok içlendim gerçekten.
Anneliği babalığı gerçekten hakeden insanlarsınız,Allahım özleminizi tez vakitte gidersin inşallah.:16:

amin her gece duam bunun için, bizler için, hamileler için... kim olursa olsun ne kadar kötü insan olursa olsun her kadın anneliği mutlaka tatmalı. bu duygudan mahrum kalmamalı.. Eşim çocukları çok sever, çocukla çocuk olmayı sever, onu sevmeyen çocuk da yoktur. beni bile bazen kendi çocuğu gibi sever şımartır... bu durum onu resmen katletti. üzüntüsü bi yana, beni toparlamaya çalışması bi yana. kucağında bir çocuğu olmasa da nitekim o da kocaman yüreli bir baba...

Okulda seminer başladığı için bebeğini getiren olmuş, bzmkıyle yaşıt. Kucaktan kucağa gidiyor, yok cereyanda tutma, yok üşür, yok ne kadar tatlı, tüm muhabbet onlar.

Arada da bnm yanıma getiriyorlar. görmezden geldim.

Bi ara yakın bi arkadaşıma dedim; ''Sevmiyorum kardeşim kimsenin bu yaştaki çocuğunu sevmiyorum. Dayamasınlar gözüme!!!!!''

kızımla yaşıt olup, yürüme konuşma yaramazlık yapma gibi yeni ve ilgi çeken durumları gözüme girdirilenler cabası!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aynı sahnelerle bende karşılaşıyorum nkob yeni doğum yapmış bir arkadaş doğum izninden gelince tabi direkt konu bebek ve doğum üzerine yeni gelen arkadas herkese doğumun ne kadar kolay ve güzel oldugunu ballandıra ballandıra anlatıyorki dieğerleride ortak oldu tabi karşılarında ölüdoğum yapan biri var unutuverdiler bir anda
işte o kadar insanı kontrol edemezsinki bende çıktım dışarı bir güz<el ağladım sonra içeri girince herkes susupus olmuş anlamışlar heralde
biri neyin var iyimisin dedi iyiyim dedim ne diyim az çok bu sahnelerle karşılaşalacağız malesef insan bir düşünüyor iki düşünüyor karşısındakini sonra unutuyor işte

Gel canım gel,başımın üstünde yerin var...gelme ihtimalinize bile çok mutlu oluyorum :21:

O kadar çok yazmışımki asıl diyeceğimi unuttum :)
ben bugün Eshab-ı Keyf'e gittim adağım için,geçenlerde gideceğimi söylemiştim.
Adaktan sonra size dua ettim,vallahi kendim için hiiiç birşey istemedim.
Hayırlı doğum haberlerinizi alalım her birinde tek tek gideceğim,adak adadım :)))

Gelebiliriz inşallah. Allah razı olsun canım ya... Senin yaptıklarına gerçekten şaşırıyorum. Biz senin yaşlarındayken herhalde başımızda kavak yelleri esiyordu... Allah gönlünde ne varsa versin canım... Hep mutlu olasın ...

Selam canim arkadaslarim, Türkiyeden döndüm, on gün daha annemlerdeyim, sonra Almanyaya evime gidecegim...
Sizleri cok özledim..
Evet canim ülkemdeydim, cennet ülkem... ama coook eksik, yarim... Insanlara karsi yüzüm hep güldü, ama icim her an agladi, ama bunu kimse bilmedi... yüzüme bir maske takinip gezdim, sanki adimlarimi boslukta atiyordum... Halbuki bu tatili oglumla yapacaktik, planlarini bile yapiyorduk... annemler torunlarinin hevesine özene bözene ev yaptirdilar, surda kum havuzu yapariz, yatagini böyle koyariz, havuzda söyle oynatiriz.. Ama elimiz kolumuz bombos kaldik... ne tarafa baksam bebek, mutlu aile tablolari.. Allah bozmasin... iste tam bu anlarda daha bi eksildim, acim daha bi acitti, kiydi gecti... Esimle ya o cooook derinlerde aglayan gözlerimiz bulustu bu anlarda, ya da ellerimizi tuttuk.... sessizce, bir kelime etmeden, sustuk, sustuk.... Siz bu durumlari zaten cok iyi bilirsiniz, kime anlatiyorum......

Bu arada ben yokken bayagi yazmissiniz, ne güzel, her an burda birilerinin olmasi... NKOB'un dedigi gibi, Imdaaaat dedigimiz anda buraya bi bakmak yeterli...
Öpüyorum o güzel yanaklarinizi

Okulda seminer başladığı için bebeğini getiren olmuş, bzmkıyle yaşıt. Kucaktan kucağa gidiyor, yok cereyanda tutma, yok üşür, yok ne kadar tatlı, tüm muhabbet onlar.

Bi ara yakın bi arkadaşıma dedim; ''Sevmiyorum kardeşim kimsenin bu yaştaki çocuğunu sevmiyorum. Dayamasınlar gözüme!!!!!''

kızımla yaşıt olup, yürüme konuşma yaramazlık yapma gibi yeni ve ilgi çeken durumları gözüme girdirilenler cabası!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NKOB seni cok iyi anliyorum, bunlari hangi duygularla yazdigini cok iyi biliyorum.. Emina arkadasimiz seni biraz elestirmis bu konuda, cok dogru seyler yazmis, ama bizim daha bu olgunluga ulasabilmemiz icin biraz daha zamana ihtiyacimiz var, daha kac ay oldu ki, yavrularimizi topraga vereli, benim bu gün tam 4 ay olmus.... Emina cigim, senin hassasiyetine hayranim, cok sekersin canim, seni cok takdir ediyorum.... ama iste burda o ince cizgi, bizler bunu yasadik, canimizdan can verdik.... ayni aylarda bebek gördügümüz zaman kalbimiz delik desik oluyor, bunu da sadece yasayan bilir... Insallah sen bunu hic anlamazsin canim... NKOB'un bunu o bebeklere karsi kötü birsey hissettigi icin yazmadigini biliyorum... o herseyde kendi yavrularini görüyor, onlarla yasayamadiklarina yaniyor... Ne bileyim ya cok zor...

Ah canim benim, sen beni mi sordun... Allah eksikliginizi göstermesin.... Güzel hamilemiz, sen nasilsin?Bebisimiz nasil?

canım benim ben iyiyim çok şükür inşallah bebeğimizde iyidir allah bir daha acısını göstermesin...uzun süre seni görmeyince merak ettim...yazdıklarını okuyunca yine boğazımda bir düğüm...ah ah keşke farklı olsaydı be özlemcim...nasip artık..buna hamdolsun...rabbim hepimize daha iyi günler gösteririr inşallah...

bend malesef bir gaflette bulunmuşum eşim uyardı alt kata ziyarete gitmiştik kadıncağız birde 3 çocugu var eşi vefat etmiş reklam izlerken bababalr günü reklamı filan vardı eşime dedimki yarın babalar günüymüş haberimiz yok ha demiştim
sonra eşim dedi ortanca kız çok bozulmuş kıpkırmızı olmuş bende tabi kötü oldum kaldırsınlar şu anneler babalar gününü ya

Kızlar siz bunları yazınca aklıma geçen sene yaşadığım bir olay geldi. Ne büyük gaflette bulunmuşum meğer. Biz Hatay'a geldiğimizde üniversiteden sınıf arkadaşımı bulduk. Erkek. Eşimle tanıştırdım dost oldular. O da evlenmiş, uzun seneler olmuş ama çocukları yok. Sorulmuyor böyle şeyler. Biliyorsunuz hamile kıyafetleri pahalı. Biz de LC'den normalde de giyilebilecek bol kıyafetler aldık. Dönüştede bu arkadaşlara uğradık. Elimde bir sürü poşet. Laf lafı açtı ben de 5- 5.5 aylık hamileyim. Bir hevesle inanın hiç bir art niyetim yoktu kıza kıyafetleri gösterdim. İnanın şimdi çok pişmanım. Çünkü sonradan ortak tanıdıklarımızdan öğrendimki kadının rahimi çok fazla küçükmüş ve hiç hamile kalamazmış. Zaten 15 gün bir ay geçmedi ben erken doğum yaptım hem de geçen sene bugün akşam 10.15'te. Kız taziyeye bile gelmedi. Bilmiyorum kırgınlıktan mı, yoksa üzüntüsünden mi? Eşi yani arkadaşım yaptığımız mevlitte pilavı yapıp gönderdi. İşte böyle canlarım ben bilmeden büyük eşeklik ettim. Şimdi çok üzgünüm...

Gelebiliriz inşallah. Allah razı olsun canım ya... Senin yaptıklarına gerçekten şaşırıyorum. Biz senin yaşlarındayken herhalde başımızda kavak yelleri esiyordu... Allah gönlünde ne varsa versin canım... Hep mutlu olasın ...

Amin canım,Allah hepimizin gönlünde olanı nasip etsin inşallah.
Yaşımda çok küçük değil hani:) 26

NKOB seni cok iyi anliyorum, bunlari hangi duygularla yazdigini cok iyi biliyorum.. Emina arkadasimiz seni biraz elestirmis bu konuda, cok dogru seyler yazmis, ama bizim daha bu olgunluga ulasabilmemiz icin biraz daha zamana ihtiyacimiz var, daha kac ay oldu ki, yavrularimizi topraga vereli, benim bu gün tam 4 ay olmus.... Emina cigim, senin hassasiyetine hayranim, cok sekersin canim, seni cok takdir ediyorum.... ama iste burda o ince cizgi, bizler bunu yasadik, canimizdan can verdik.... ayni aylarda bebek gördügümüz zaman kalbimiz delik desik oluyor, bunu da sadece yasayan bilir... Insallah sen bunu hic anlamazsin canim... NKOB'un bunu o bebeklere karsi kötü birsey hissettigi icin yazmadigini biliyorum... o herseyde kendi yavrularini görüyor, onlarla yasayamadiklarina yaniyor... Ne bileyim ya cok zor...

Canım benim inan bana bende bundan korkuyorum,nkob un cevabını bekliyorum korkuyla. Amacım eleştirmek değil inanki,elbette ben anlayamam sizleri. Dünyada evlat acısının üstüne var mı,ben o evlat sevgisini hiç tatmadığım için bana göre en büyük felaket anne-baba acısı.Bugün çok kötüyüm aslında bende,anlatmıştım daha önce anneannemi.Beni o büyüttü anne bildim onu,anneanne demedim hiç anne dedim,buraya karışıklık olmasın diye anneanne yazıyorum.
18 ay oldu ama o burukluk hiç geçmedi.Ben her yaşlı teyzede onu hatırlarım her defasındada yolda sokakta ağlarım;Allahım onu sevenlerine evlatlarına torunlarına bağılasın diyorum ne deyim...Bugün otobüse bir teyze bindi,kıyafetleri,başındaki beyaz tülbenti aynı benim canıma benziyor.
Dayanamadım orda,ağlıyorum ama nasıl,duramıyorum.Bir haber falan mı aldın kızım hayırdır dedi,anneanneme benzettim sizi dedim sarıldı bende koptum iyice...
Sizin acınız gibi değildir elbet,ben annemi ne çok sevdiğimi düşünüyorum aklım bile almıyor boyutunu.O zaman diyorum o beni nasıl seviyor Allah bilir,karnında taşı,doğur,büyüt,gözünden sakın ve anlayamadığım bir sürü şey daha...
İnan eleştirmek değil niyetim,sende bana de ki şu konuda bak şöyle yapsan daha iyi olur başımın üstünde yerin var,dinlerim sözünüzü.
Kimsenin o yaştaki çocuğunu sevmiyorum diyor ya nkob,dili söylüyor bence,o yüreğe sahip biri bir bebeğe sevmiyorum diyemezki;içi acıyor sadece.
Neler yazdığını okudum,az çok karakterini anladım,kalbini gördüm.
Bak benim annemde 2 evlat verdi,yıllar geçince ilk anlarda düşündükleri için pişmanlık yaşıyor,o zaman kurduğu cümleler için pişman.
Keşke daha olgun davranabilseydim diyor.Anneciğim senelerce tedavi gördü bide,olmadı hastaeye yattı,ruh ve sinir hastalıklarında.
Ben hep şahidim,ben yaşamadımda annemin canı yandıkça canım yandı.
Şimdi olsalar askere giderlerdi,şimdi olsalar üniversite biterdi,şimdi olsalar evlendirirdik belki vs vs,hep böyle onların yaşını sayıyor.
Yaşıtını görünce Yasin yaşasa şimdi oda bu yaşlarad olurdu deyip dua ediyor o gördüklerine birşey olmasın diye,o koca koca adamları tutup sevesi geliyor.

Ben buraya yazdığım günden beri kendimi vebal altında hissediyorum,kk ya girince ilk buraya bakıyorum. Buaradaki son anne adayıda anne olana kadar geçmeyecek içimdeki huzursuzluk,hepinizin yüzü gülsün istiyorum inan,her duama ekliyorum sizleri.
Ben öyle şuyum olsun buyum olsun diye dua etmem hiç,Allahım sağlık versin,annemi babamı başımdan eksik etmesin yeter.Sonra hep yakınlarım için ediyorum illaki sizi ekliyorum.Yemin ederim çok içten söylüyorum,hepiniz şurdan mutlu mesut ayrılın inşallah.
Nolur beni yanlış anlamayın olur mu,ben sizi eleştirmem,bile bile incitmem.
Nkob unda affına sığınıyorum,umarım beni yanlış yorumlamaz,kaybetmek istemem sizleri...

Kızlar siz bunları yazınca aklıma geçen sene yaşadığım bir olay geldi. Ne büyük gaflette bulunmuşum meğer. Biz Hatay'a geldiğimizde üniversiteden sınıf arkadaşımı bulduk. Erkek. Eşimle tanıştırdım dost oldular. O da evlenmiş, uzun seneler olmuş ama çocukları yok. Sorulmuyor böyle şeyler. Biliyorsunuz hamile kıyafetleri pahalı. Biz de LC'den normalde de giyilebilecek bol kıyafetler aldık. Dönüştede bu arkadaşlara uğradık. Elimde bir sürü poşet. Laf lafı açtı ben de 5- 5.5 aylık hamileyim. Bir hevesle inanın hiç bir art niyetim yoktu kıza kıyafetleri gösterdim. İnanın şimdi çok pişmanım. Çünkü sonradan ortak tanıdıklarımızdan öğrendimki kadının rahimi çok fazla küçükmüş ve hiç hamile kalamazmış. Zaten 15 gün bir ay geçmedi ben erken doğum yaptım hem de geçen sene bugün akşam 10.15'te. Kız taziyeye bile gelmedi. Bilmiyorum kırgınlıktan mı, yoksa üzüntüsünden mi? Eşi yani arkadaşım yaptığımız mevlitte pilavı yapıp gönderdi. İşte böyle canlarım ben bilmeden büyük eşeklik ettim. Şimdi çok üzgünüm...

işte bizde yapıyoruz malesef chnb dedim ya bende babası olmayan cocukların yanında yarın babalr günüymüş diye bir gaflette bulundum kötülükten mi hayır asla
çok pişman oldum çok okuldakilerede kızamıyorum adamlar sevinçlerini paylaşmak istiyorlar onları engellemek istiyormuşum gibi geliyor bencillik yaptıgımı düşünoyurm ve tek yapmam gerekenin bu durumlara alışmak gerek oldugunu.....

Amin canım,Allah hepimizin gönlünde olanı nasip etsin inşallah.
Yaşımda çok küçük değil hani:) 26

Canım benim inan bana bende bundan korkuyorum,nkob un cevabını bekliyorum korkuyla. Amacım eleştirmek değil inanki,elbette ben anlayamam sizleri. Dünyada evlat acısının üstüne var mı,ben o evlat sevgisini hiç tatmadığım için bana göre en büyük felaket anne-baba acısı.Bugün çok kötüyüm aslında bende,anlatmıştım daha önce anneannemi.Beni o büyüttü anne bildim onu,anneanne demedim hiç anne dedim,buraya karışıklık olmasın diye anneanne yazıyorum.
18 ay oldu ama o burukluk hiç geçmedi.Ben her yaşlı teyzede onu hatırlarım her defasındada yolda sokakta ağlarım;Allahım onu sevenlerine evlatlarına torunlarına bağılasın diyorum ne deyim...Bugün otobüse bir teyze bindi,kıyafetleri,başındaki beyaz tülbenti aynı benim canıma benziyor.
Dayanamadım orda,ağlıyorum ama nasıl,duramıyorum.Bir haber falan mı aldın kızım hayırdır dedi,anneanneme benzettim sizi dedim sarıldı bende koptum iyice...
Sizin acınız gibi değildir elbet,ben annemi ne çok sevdiğimi düşünüyorum aklım bile almıyor boyutunu.O zaman diyorum o beni nasıl seviyor Allah bilir,karnında taşı,doğur,büyüt,gözünden sakın ve anlayamadığım bir sürü şey daha...
İnan eleştirmek değil niyetim,sende bana de ki şu konuda bak şöyle yapsan daha iyi olur başımın üstünde yerin var,dinlerim sözünüzü.
Kimsenin o yaştaki çocuğunu sevmiyorum diyor ya nkob,dili söylüyor bence,o yüreğe sahip biri bir bebeğe sevmiyorum diyemezki;içi acıyor sadece.
Neler yazdığını okudum,az çok karakterini anladım,kalbini gördüm.
Bak benim annemde 2 evlat verdi,yıllar geçince ilk anlarda düşündükleri için pişmanlık yaşıyor,o zaman kurduğu cümleler için pişman.
Keşke daha olgun davranabilseydim diyor.Anneciğim senelerce tedavi gördü bide,olmadı hastaeye yattı,ruh ve sinir hastalıklarında.
Ben hep şahidim,ben yaşamadımda annemin canı yandıkça canım yandı.
Şimdi olsalar askere giderlerdi,şimdi olsalar üniversite biterdi,şimdi olsalar evlendirirdik belki vs vs,hep böyle onların yaşını sayıyor.
Yaşıtını görünce Yasin yaşasa şimdi oda bu yaşlarad olurdu deyip dua ediyor o gördüklerine birşey olmasın diye,o koca koca adamları tutup sevesi geliyor.

Ben buraya yazdığım günden beri kendimi vebal altında hissediyorum,kk ya girince ilk buraya bakıyorum. Buaradaki son anne adayıda anne olana kadar geçmeyecek içimdeki huzursuzluk,hepinizin yüzü gülsün istiyorum inan,her duama ekliyorum sizleri.
Ben öyle şuyum olsun buyum olsun diye dua etmem hiç,Allahım sağlık versin,annemi babamı başımdan eksik etmesin yeter.Sonra hep yakınlarım için ediyorum illaki sizi ekliyorum.Yemin ederim çok içten söylüyorum,hepiniz şurdan mutlu mesut ayrılın inşallah.
Nolur beni yanlış anlamayın olur mu,ben sizi eleştirmem,bile bile incitmem.
Nkob unda affına sığınıyorum,umarım beni yanlış yorumlamaz,kaybetmek istemem sizleri...

Canım ben de Nkob konusunda senin gibi düşünüyorum. Başta biz öğretmeniz. Bütün çocukları severiz. O yalnızca insanların davranışlarına tepkisi. Ben öyle düşünüyorum. Bu arada kendi adıma seni kaybetmeyi hiç istemem...

işte bizde yapıyoruz malesef chnb dedim ya bende babası olmayan cocukların yanında yarın babalr günüymüş diye bir gaflette bulundum kötülükten mi hayır asla
çok pişman oldum çok okuldakilerede kızamıyorum adamlar sevinçlerini paylaşmak istiyorlar onları engellemek istiyormuşum gibi geliyor bencillik yaptıgımı düşünoyurm ve tek yapmam gerekenin bu durumlara alışmak gerek oldugunu.....

Canım ben alıştım sanırım. Çocukları görünce gıptayla bakıp maşallah diyorum içimden. Olur ya nazarım değer diye korkuyorum. Biraz da çekiniyorum insanlardan. Çocuklarına ufak da olsa bir şey olur da benim nazarım değdiğini düşünürler diye... İşte böyle. Bir de çok şükür benim çalıştığım ortamda çok fazla böyle şeyler olmadı. İnsanlar dikkatli konuşmaya çalışıyorlar...

Canım ben de Nkob konusunda senin gibi düşünüyorum. Başta biz öğretmeniz. Bütün çocukları severiz. O yalnızca insanların davranışlarına tepkisi. Ben öyle düşünüyorum. Bu arada kendi adıma seni kaybetmeyi hiç istemem...

Bende sevdiğini düşündüğüm için böyle dedim canım,zerre kadar kötü niyetim yoktu.Beni anladığın için teşekkür ederim.
Çünkü ben sizi anlamak için çaba harcıyorum,kendi sıkıntılarımı milyonlarla çarpıyorum herhalde böyle birşeydir diyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Bende sevdiğini düşündüğüm için böyle dedim canım,zerre kadar kötü niyetim yoktu.Beni anladığın için teşekkür ederim.
Çünkü ben sizi anlamak için çaba harcıyorum,kendi sıkıntılarımı milyonlarla çarpıyorum herhalde böyle birşeydir diyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Cümlemizin... Gerçekten zor dakikalar geçiyorum şu an. Geçen sene şu dakikalar doğumum başlamıştı...15-20 dakika sonra güzel oğlum doğmuştu. Çok duygusalım yine...

Cümlemizin... Gerçekten zor dakikalar geçiyorum şu an. Geçen sene şu dakikalar doğumum başlamıştı...15-20 dakika sonra güzel oğlum doğmuştu. Çok duygusalım yine...

İnsan böyle günleri dakikaları saymadan duramıyor değil mi,geçen yaz beraberdik,geçen bayram elini öpmüştük,geçen ay bugün,geçen yıl bugün diye diye geçiyor maalesef günler.
Bugün oğluna dua et canım benim,orda sadece buna ihtiyacı var;annesinin duasına.
Bende okurum bu gece,Rabbim dualarınla onun ruhunu ferahlatsın inşallah.
Üzülme böyle lütfen,bak burda bir sürü seni anlayan insan var,hepberaber bu günlerin acısı hafifleyecek inşallah.
Şurda bir tane bile üzgün anne adayı kalmaz,herkes anne olur inşallah Allahın izniyle,yoksa içimde uhde kalacak ha :)
Hadi bırak üzülmeyi dua et,evladın cennette.

Eminacim, sen neler söylüyorsun canim ya, sizleri kaybetmek falan, "nerde benim merdanem" (NKOB yok ya bugün)... Asil biz seni kaybetmek istemeyiz....
Ben basta söyledim zaten, sen dogrulari yazmissin, ama bizim ruh halimiz, henüz bocalama asamasinda. elbet bir gün senin tasvir ettigin kivama gelecegiz önce Allahin yardimiyla, sonra dualarimizla Insallah...
Seni cok seviyoruz canim kardesim benim, tüm desteklerin icin Allah senden razi olsun...

Canim benim; duygularin, düsüncelerin simdi cok yogundur. her ani tekrar tekrar yasarsin... bol bol dua et bu gece

bu 22 rakami beni de cok fena yapiyor.. ben de oglumu 22 ekimde dogurdum, 22 subatta kaybettim...

Allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslarim...

İnsan böyle günleri dakikaları saymadan duramıyor değil mi,geçen yaz beraberdik,geçen bayram elini öpmüştük,geçen ay bugün,geçen yıl bugün diye diye geçiyor maalesef günler.
Bugün oğluna dua et canım benim,orda sadece buna ihtiyacı var;annesinin duasına.
Bende okurum bu gece,Rabbim dualarınla onun ruhunu ferahlatsın inşallah.
Üzülme böyle lütfen,bak burda bir sürü seni anlayan insan var,hepberaber bu günlerin acısı hafifleyecek inşallah.
Şurda bir tane bile üzgün anne adayı kalmaz,herkes anne olur inşallah Allahın izniyle,yoksa içimde uhde kalacak ha :)
Hadi bırak üzülmeyi dua et,evladın cennette.

Canım ben hırsımdan temizliğe vurdum kendimi dün. Bugün Nevşehirden misafir gelecek. Geçen sene biz onlara gittik ve ben o hafta doğum yaptım. Hamileleikte uzun yolculuk korkutuyor beni artık.

Canim benim; duygularin, düsüncelerin simdi cok yogundur. her ani tekrar tekrar yasarsin... bol bol dua et bu gece

bu 22 rakami beni de cok fena yapiyor.. ben de oglumu 22 ekimde dogurdum, 22 subatta kaybettim...

Sorma nedir bu 22 rakamımın hayatımıza etkisi... Hayatımda 22 sayısının bu kadar önemli olduğunun bir senedir farkındayım. 22 yaşımda eşimle tanıştım.22 Temmuzda evlendim. 22 plakalı bir şehirde yaşadım. 22 haziranda doğum yaptım.Kapı numaram 22 ve evi aldıktan sonra dikkatimi çekti,doğumumda bulunan doktorun hekim tanıtım sıralam nosu 22 vs... Aklıma gelenler şu an sadece bir kaçı... Düşününce şaşırıyorum. Ha bu arada 6.5 yaşındaki oğlum da 23 ekimde doğdu... Bunlar birkaçı sadece... Allah iyi kaderler yazmıştır hepimize inşallah...

Canım bu arada çok üzüldüm. Erken mi doğmuştu senin de?

burayı gebelik zamanım da gezerken okumuş ve yorum yazmıştım anca çeken anlar kpomşularımın başına geldi gebe kalınca anladım demiştim ama yaşayınca farklıymış rabbim daha büyük acılardan korusun bizi benimki iki aylıktı kalp atışını bile göremedim tabiki acının boyutu olmaz herkezinki kendine ağır gelir rabbim hepimizi daha acılarından korusun biz 5 6 ay ara vericez ama ben 4cü ay başlarım yaş gidiyo ve düşünmezken bu nasıl bi duyguymuş diyor insan rabbim herkeze sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Back