eminamm şekerparem bunlar da geçecek inşaallah, hepsi artı hanenize booll booll yazılsın ailenizde umarım.
4 hafta kadar kaldı güzelim yaa.. gücüm, becerim, kımıldayacak dermanım, aklım, mantığım, kemiğim.. ruhumu ve vücudumu ayakta tutacak her şeyim iptal sanki şu an. iptallerde bir şekilde dilim de bağlı. kendim dua ediyorum kimseyi rahatsız etmeycek bana dua et demeyecek şekilde. yukarıda yazdım halimi epey.
bebek kıpırdadıkça bn ağlıyorum. kızı yollayınca evde tekim, canım gitmek istemıyor hç bi yere. 2 gundur özellikle manyak şekilde sessli sesli ağlıyorum tutamıyorum kendimi.
bilmiyorum bilmiyorum. tutamıyorum kendimi duygularımı aklımı kalbimi. hepsi de çok telaşlı, tedirgin, korkulu.
kötyüm. yazamıycam şu an. sizler de bir müddet bakmayın bnce buraya. yoruldunuz bnden. bn kimsye söyleyemediğim için bu halimi gelir gider yazarım belki.. offf saçmalıyorum.
Olacağın önüne geçmek mümkün değilse korkmak niye? Sen bugün hayatı kendine zindan ediyorsun diye bir şey değişmez ki.
Allah aşkına elinden geldiğince huzurlu rahat,stresten (elinden ne kadar geliyorsa) uzak olmaya çalış.
Her evladının kaderi ayrı ayrı,lütfen bağlantı kurma,kötü kötü beklentiler içine girme ablacım ya.
Yaşadıklarından uzaklaşman gerektiği bi dönemi tamda içlerine düşerek geçiyorsun.
Karnındaki bebeğede haksızlık etme,oda gülen,sevinen,tatlı tatlı heyecanlanan,umutla bekleyen bir anne haketmiyor mu? Gelişini ağlayarak,üzülerek bekleme olmaz mı.
Tamam anlıyorum seni,aslında anlamıyorum...kendi gördüklerimi milyonlarla çarpıp anlamaya çalışıyorum..zor...
Teyzem kuzenimin cenazesinde kalp krizi geçirdi,evlat acısı...
Sana çoook şey söylemek istiyorumda bulamıyorum,uygun cümleyi kuramıyorum.
Dua ederken bile öyle mi demeli böyle mi demeli diyorum.
Keşke bi işine yarayabilsek...
Kendine nazik davran oldu mu,mümkün olduğunca az hırpala.
Dua konusunda ciddiyim,istersen sadece ikimizde okuruz,rahatsızlık tarafını okumadım sayıyorum:)
tebrikler canim..... Allah saglikla, hayirlisiyla tamamina erdirsin Insallah.... hersey bu sefer gönlünüzce olsun... öptüm
evet arkadaslarim, bir haber de benden... hamileyim, elhamdulillah, 10. haftanin icindeyim sata göre... hani yazmistim ya buraya subatta, iste o zaman olmus... ilk zamanlar emin olamadigim icin yazmadim buraya, bir tek NKOB ve Vuslat'a söyledim.. Allah razi olsun onlardan cok desteklediler... sonra da cok fena bulantilar, tiksinmeler, yorgunluk, derken buralara hic bakamadim...
hem hamileligin getirdigi zorluklar, hem de bizim istisnai durumlarimiz zaten cok zor olan hamileligi, iyice kabusa cevirebiliyor... cok sakin olmaya calistim basindan beri, ama aslinda icimde firtinalar kopuyor... duygularim degisken, karmakarisik...
organ olusumu tamamlandi sayilir, kurbanlik koyun gibi bekliyorum.. acaba hersey saglikli gelisti mi? Insallah....
bugün rüyamda düsük yaptim, kan man yok, sadece 3-4 cm lik minik bir insan avucumdaydi... cok korktum......
yani sanki heran birsey olacakmis gibi... güvensiz, özgüvensiz, korkak...
Allaha sigindik, ümidimiz bu sefer basarmak, bir de sizin güzel dualariniza ihtiyacimiz var, ara sira bizi de düsünün, olur mu...
hepinizi öpüyorum.... bütün arkadaslarima saglikli hamilelikler, saglikli, hayirli dogumlar
NKOB Emina ne güzel yazmış canım benim. Öyle her bebeğin kaderi farklı. Allah iyi kaderler yazsın...
Ben iyiyim dün 5 haftalık olduk minik kesemiz göründü...
ya kızım senı heyecanla beklıyorum oh sevındım hersey guzel cok sukur...........sezeryanı hıc takma gelecek saglıkla ıns bebım bı arkadasım dort bebegını aralarında bı yıl olmadan arkaarkaya sezeryanla dogurdu hıvcbır seyı yok ınan her bebegı sekız yada yedı aylıktı bı bakıyodu hamıle artık sonuncuda baglattı ama....noralını yuksel tut
ayyyyyyyyyyyyyy nasıl sevindim anlatamam elim ayağım titriyo şimdiiiiiiii:)canım benim sağlıkla uzun ömürlüce hayırlısı ile kucağına al inşallah,rabbim yüzünü güldürsünnnnnnnnn ayy allahım çok şükür
NKOB az kaldı kavuşmaya rabbim sağlıkla kucağını doldursun inşallah bekliyoruz güzel haberlerini...bende taneme bi çöp dahi almamıştım daha doğrusu alamamıştım bizimde cevşen ve kuran yüklü mp3 ümüz vardı bitek:)
Forum takipden başlığı görünce daldım içeri.
Konu sahibi şu an ne durumda bilmiyorum ama Rabbim dayanma gücü
versin ona ve ailesine.Eğer bu durumu aştıysa inşallah sağlıcakla alır bebeğini
kucağına.
Şu an dua istediğiniz arkadaşınıza da Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip
etsin inşallah.(Amin)
rabbım yuzunu guldursun ınsallahh:) allah razı olsun.
şu an yeni bebeğimi sğlık ve hayırla doğurmak duasıyla 35 haftalık kadar hamileyim şükürler olsun.
Sizlerden uzak olsun. Ilginiz ve dualarınız için tşk. Iki dünyanızda iyi kalın ..
:)
Beni takip ediyor olman dualarında da olduğumu düşündürtüyor bana sevgili muallimciğimmm. bu da tabi mutluluk sebebim:)
Allahım da sana kırk yaş çiçeklerinin iki dünyada hep iyi günlerini göstersin inşaallah. Mutlu kalın.
ayyyyyyyyyyyyyy nasıl sevindim anlatamam elim ayağım titriyo şimdiiiiiiii:)canım benim sağlıkla uzun ömürlüce hayırlısı ile kucağına al inşallah,rabbim yüzünü güldürsünnnnnnnnn ayy allahım çok şükür
NKOB az kaldı kavuşmaya rabbim sağlıkla kucağını doldursun inşallah bekliyoruz güzel haberlerini...bende taneme bi çöp dahi almamıştım daha doğrusu alamamıştım bizimde cevşen ve kuran yüklü mp3 ümüz vardı bitek:)
Maşallah canım hayırlı olsun. Beyaz tavşan uğur getirdi sana... Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle...
Bir oğlum daha olacak inşaallah. (Aha bu cümle bile beni perişan ediyor ağlamaktan.)
Ve bir eşyası daha var artık; üzerinde ismi yazılı olan altın bir bilekliği var. Hediye yaptırmış onu çok seven ve bekleyenlerden biri. üzerinde ismini gördüğümden beri hasta gibiyim. Rabbim sağlıkla hayırla ismini yaşatsın bebeğimle bize. Diğer oğlumun adı nasıl içimize kazınıp beynimizde büyüdü kocamaaaaann oldu. ulaşılmaz oldu, günden güne değerlendi. anlatamam..
neyse.. Bi alt msja geçmek için kısa keseyim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?