Amin canım,çok teşekkür ederim.Emina başınız sağ olsun vefat eden tanıdıkların Allah mekanını cennet eylesin hasta olan akrabanıza Allah şifa versin. Amin...
Çok sağol canım benim.Eminacigim, neler olmus canim ya Basiniz sagolsun... cok üzüldüm.. Allah yardimciniz olsun, sabirlar versin...
Dualarin icin de cok tesekkür ederim bitanem... öpüyorum seni, Allaha emanet ol..
Aynen ablam,dediğinn gibi hiç normal yaşayamıyoruz.Kuzenim hala uyanmadı,her telefon sesine irkiliyoruz.Ben dersteyken biri arasa tamam diyorum bişe oldu.Hep tedirgin hep tedirgin.eminamm meleğimmm neler olmuş öyle.. Allah ders almış etsin bu kayıplardan durumlardan da kendi rızasına yaklaştırsın hepinizi inşallah. Ölmüşlerinize Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Kalanlarınıza da sabır ve sağlık versin rabbim.
sen de bu esnada hayatını normal yaşayamamışsındır. bi an önce ferahlarsınız umarım da, normal günlerine dönersin kuşum. okulun.. geleceğin... hazırlıkların.. :)
bi görüşemedik canım yaa, güyaa sömestrde gelecektik. ama hala aklımda biliyormusun. :) neyse, her şeyimiz güzel gitsin de, yaparız bi ara bişeyler değil mi:)
17şubattan beri yoğun bakımda,zaman aleyhine işliyor,yerdemiyiz göktemiyiz bilmiyorum.
Bugün rüyamda gördüm ilk fırsatta girip yazayım dedim.
Seninle beraber chnb ye gidiyoruz,ende mersinde oturuyorsun rüyamda buluşup iskenderuna gidiyoruz.Ama kayıkla:26:
Patatesli ve ıspanaklı börekler yapmış chnb,çook yedim ben.
Sen chnb nin asıl adını unutup belli etmeden kızına soruyorsun,halbuki oğlu var değil mi:26: Havada bulutlu kapalı,hep karanlık,künefe yemeye gidecektik,uyandım sanırım:)
kızlar kızarsınız diye söyleyemiyordum. taşınma işiyle uğraşıyorum bn 2 haftadır falan..
bn de istemezdim boyle bir sureçte bu durumu ama, Allah istedi diyorum... burası kiraydı annemlerle yanyanayız diye oturuyorduk, aniden ev aldık. ve burası da aniden satlığa çıktı, ve bakmaya gelip duruyorlar. bu sırayla ve aniden oldu her şey. eşim bir iş yaptırtmıyor ama, mecbursun işte.. toparlamada falan kendim yapmam gerekiyor, temizlikte başında durmam gerekiyor vs vs vs..
iki ev arasında mekik dokuyoruz şu an.. cumaya da taşınma işi..
neyse.. bugun de kontrolümüz var. heyecanlıyız.. duam ve dileğim iyi haberler almak .. Allahım sıkıntıdan zorluktan dertten uzak tutsun hepimizi inşaallah..
net olayım sorunlu ve girişim çok az.. öptümm..
Eviniz hayırlı olsun ablacım,bırak ev biraz dağınık kalsın ilgilenme işlerle,ayaktada kalma,umursamaz ol azıcıııık.
Umarım eski sıkıntılar eski evde kalır,bu evde hep yüzünüzü güldürsün Allahım