• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

RABBIME SIGINDIM BENDE SİZLER GİBİ VE BEN DE MELEGIME KAVUSMAK İÇİN YOLA CIKTIM kan sulandırıcı iğnelerımı oluyorum gunluk ılaclarımı ıhmal etmıyorum dediğin gibi vicdan cok önemlı ben önlemımı alıyorum ilahi takdır RABBIMINDIR.. eşim kaza gecırdı ve kız cocugu öldü kazada eşim sucsuz oldugu ıcın bır gece ıcerde kaldı fakat cıktı buda bızım sınavımızdı buna ragmen oglum benımle kaldı cok sukur okdr stres olmama ragmen hep benımleydı hamd olsun YARADANIMA BU DUYGUYU BIZE TADDIRANA Rabbım kımseyı evlat acısı ile sınamasın ınsallah dualarım senın ıcın.

ahhh.. Allah yüzünüze bakmışşş.. keşke bir can kaybı olmasaymış. Allahım ailesine sabır güç versin inşallah. Ama suçsuz olmanız çok iyi. ve suçsuzluğunuz anlaşılıp cezasız olmanız. elhamdulıllah rabbime.cidden çok zor bir süreç olmuş. dediğin gibi, imtihan işte... neler yaşamışsındır kim bilir..

ahhh.. Allah yüzünüze bakmışşş.. keşke bir can kaybı olmasaymış. Allahım ailesine sabır güç versin inşallah. Ama suçsuz olmanız çok iyi. ve suçsuzluğunuz anlaşılıp cezasız olmanız. elhamdulıllah rabbime.cidden çok zor bir süreç olmuş. dediğin gibi, imtihan işte... neler yaşamışsındır kim bilir..

inanıyorum kı RABBIM BANA EVLADIM ICIN GÜÇ VERDI eşimin vicdanı sucsuz olsada acıyor cok sukur ben atlatıyorum ınsallah o evladın annsıde atlatır tez zamanda saolsun oda ALLAH YOLUNDA BİR ANNE SİZ SADECE BIR VESİLESINIZ DİYOR ALLAHIM YARDICMISI OLSUN INSALLAH..evet RABBIM BENIMDE yüzüme baktı cok sukur zor gunler yasadık ama sabırla gecırmenın huzuru var içimde.

oyy özlemimmm.. bıkmadan yazmışsın ince ince. Evet çok girmedim nete, eşim izin vermiyrodu. bir de sizleri sıkmak istemedimm o kadar dalgalı psikoloji yaşadım ki gebeliğimde.

cidden buraya yazdıklarımız yaşadıklarımızın hislerimizin milyonda biri.

ama biliyormusun bi kaç gündür klasik bir gebe gibi heyecanlyıım. oğlumun yüzünü görmek için sabırsızlanıyorum. çok korkuyordum doğumu sadece korku denen illet duyguyla beklerim diye. ama nasıl bir özlem var içimde, anlatamam:) elhamdulıllah rabbime ki bnden bu duyguyu esirgemedi.

doğum 7 mayısta. çeşitli alanda doktorlar da hazır bulundurulacak. Ama biliyorum ki '' Rabbim en iyi hekimden daha iyi hekim, en iyi yardımcıdan daha iyi yardımcı. '' cevşenden alıntı:)

özlem yaa bn kendimi o kadar sıktım ki bebeğim için kızım için.. doğumla birlikte kendimi bırakırım falan diye de endişelerim var. becerememekten korkuyorum açıkcası. yorgun düşmüş bir vücudum ruhum var çnk inan.

neyse, şu an somut olarak 2 canlı normalde cansız olan bana kat kat can verir inşallah Rabbim:)

spinal olacak. diyorum doktora hastanenizin kuaför hizmetinden değil, psikolog hizmetinden faydalanabilirmiyim doğum sırasında:P

haaa bu arada dediğin gibi alışveriş yaptım dün falan. ama kendime:) çok cici lohusa pijaması aldım, çok süslü nevresim takımı tek kişilik. gelinlere ilk günler serilenlerden:)

oğlumaysa nazar duasını da yazdırdım, onu tüllere sardım süsledim, minicik çok cici bir şey oldu, yastığına takılacak. bebek şekeri heyecanının yeri bizlerde böyle doluyor sanırım:)

bebeğe annemler aldı birşeyler. eve getirmedim ama. evde hiç bir şeyi yok. bnm çantam burda, onunki annemde.

oy kızlar yaaa bu heyecan nasıl bastırlırrrrrrr..

cok sevindim canim, o tatli heyecanin sarmasina... sükürler olsun...

dogumunda profesyonel bir ekibin olmasi da cok rahatlatici, hersey daha dikkatli, özenli yapilacaktir. icin ferah olsun bu yönden....

becerebilir miyim, kendimi birakir miyim kaygilarina gelince..... aslinda bu cok önemli bir nokta NKOB... bu tamamen senin bakis acina ve degerlendirmene bagli... kendini simdiden hazirlarsan daha kolay gecirebilirsin bu süreci... en önemlisi bu sürecin bazi zorluklar getireceginin cok normal oldugunu kabullenmek, yani hem dogum hem lohusalik dönemi her kadin icin zorlayici...

sezeryan dikislerin, ameliyat yarasi... cok özenle dikkat edilmesi gereken bir dönem, sen bunlari cok iyi biliyorsun ama, yine de hatirlatayim... ne kadar kendine özen gösterirsen, vücudunun ihtiyaclarini verirsen, o kadar cabuk ve "iyi" bir sekilde bebeginle ilgilenebilirsin... agir kaldirmayacaksin, ani hareketler yapmayacaksin, cok ayakta kalmayacaksin, yani nazik olacaksin, yoksa biliyorsun, enfeksiyon, kanama ugras dur... bebegini emzir, sev, uyut... sonra annene, esine ver, hemen kendin de uyu, dinlen.. bu o kadar önemli ki, dogumdan sonra kadinin dinlenmeye, uykuya cok ihtiyaci oluyor... vücudun her türlü dengesi degisiyor ve bunun icin kendine olabildigince ihtiyacin olan zamani vermen lazim, hem bebegin, hem bütün ailen icin... yani sana sunulan bütün yardim tekliflerini sonuna kadar kullaniyorsun.... en kisa zamanda hem vücut hem ruhen ayaga kalkman icin...

NKOBcum, diyecegim su ki, kendine cok özen göstermelisin, bu egoistlik degil, tam tersine.... bebeklerin saglikli annelere ihtiyaci var, sinir küpü olmus, uykusuz, sabirsiz, cökmüs bir annenin bebegine hic bir faydasi olamaz dimi????

bu arada pijamani, ve nevresimini güle güle kullan... cok iyi yapmissin canim.... hani klasik gebe demissin ya... sen de öylesin hic bir farkin yok onlardan...

nazar duasi:nazar::nazar: oglumuzu tüm kem gözlerden korusun...

canim, tabi artik bu sancilar olacak... istersen yakinsa doktorun, ctg yaptirabilirsin, gercek mi, yalanci mi anlasilir o zaman... bir de normal dogum olmayacagina göre magnesium da alabilirsin, rahatlatir biraz..

bebegin biometrik ölcümlerine de cok takma kafani... onlar yaklasik degerler... doktorlar hersey yolunda diyorlarsa, endise edilecek birsey yok demektir.. kendine de haksizlik yapma, benim yüzümden falan diye... sen elinden gelenin en iyisini yaptin...

yarin cuma, ben yasin okurum senin icin.... baska bir sey varsa haberdar et...

öptüm... saglicakla kalin...

Son düzenleme:
Oyyy.. özzlemcimm doktorcumm bnm yaa.. hemen gerekli tıbbi müdahaleyi yapmışsın yazılarıma:) Gerek doğum sonrası yaşayacaklarım için, gerekse biometrik ölçümler için.

aklımdan çıkarmamaya çalışıcamm doğum sonrası durum davranışlarını. evet önceden yaşadım hepsini ama oğlanın derdinden kendimi yaşamadım ki. kaç kat merdiven indim çıktım bn sezeryanın 3. günü.

sence spinalle doğumu kaldırabilirmyim? ayık vaziyette bekleyebilirmiyim o anda? stres verirmiyim ameliiyat ekibine, kendime, bebeğe? ama şöyle de bir durum varr ki; genel anestezide zor uyanıyorum bn. Sonuncu spinaldi.

napsam ki..

Son düzenleme:
selamlar güzel hamilemiz:nazar: bugün nasilsin?

sezeryan göz acip kapayana kadar biten bir islem... 15 dk icinde bebegini göreceksin, sirf bunun icin uyanik olmalisin... sen orda esinle ya da hemsire, ebeyle sohbet ederken bi de bakmissin seninki yaygarayi koparmis:51: dikis falan derken 30dk gibi biter Allahin izniyle...

Yapan ve yaptiranin Allah oldugunu bildigimize göre, ordaki doktorlar, teknik imkanlar vs.. sadece vesile... Allah "Ol" diyecek.... ve hersey olup bitecek... sen sadece sonucu düsün...... kendini Allahin ellerinde hisset...

Allah sana öyle bir güc, kuvvet, sogukkanlilik verecek ki o an kendin bile sasiracaksin... hele de oglunu gördügünde bulutlarin üstünde olacaksin.....

ve o an hepimiz sizin icin duada olacagiz, bütün enerjimizi sana yollayacagiz... Insallah ya Rab.....

Canım, çok az kaldı, çok şükür bu günleri de gördük. Bebeğini kucaklamana, koklamana çok az kaldı. Benim bebeğim doğduğunda ' ne güzel kokuyor bu bebek, hiç böyle bebek kokusu almamıştım, çok yoğun kokusu var ' demişti birisi. Ben de içimden geçirmiştim ' Çünkü kardeşinin kokusunu da getirdi benim güzel bebeğim '. Senin bebeğinde kardeşlerinin kokusuyla birlikte gelecek, hiç unutmayacaksın elbette kaybettiğin bebeklerini ama eminim pazartesiden sonra daha gülerek bakacaksın hayata, daha sıkı tutunacaksın her şeye...

rabim sabır versin canım
ama unutma bebeklerin yani meleklerin seni bekliyolar onlara gerçek dünyada kavuşup iice doyacaksın kokularına...

Hepimiz Rabbimizin bize şimdiye kadar verdiği bu imtihana razı olmak için elimizden geleni yaptık, çnk bu zorluklara biz razı olursak O da bizden razı olacaktı ve önemli olan da buydu.

Bugünden sonra verecekleri de başım gözüm üstüne.. Yeter ki O benden razı olsun. Sağlık ve hayırla bebeğimi doğurup büyütmeyi diliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Doğuma gidiyorum ben.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..

Canim Rabbim bebeginize hayirli uzun ömürler versin hep bugünkü gibi mutlu olun Insaallah....

Hepimiz Rabbimizin bize şimdiye kadar verdiği bu imtihana razı olmak için elimizden geleni yaptık, çnk bu zorluklara biz razı olursak O da bizden razı olacaktı ve önemli olan da buydu.

Bugünden sonra verecekleri de başım gözüm üstüne.. Yeter ki O benden razı olsun. Sağlık ve hayırla bebeğimi doğurup büyütmeyi diliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Doğuma gidiyorum ben.

Duaların kabul olsun...Hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine....

Doğuma gidiyorum ben.

Allah yardımcın olsun, bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

Doğuma gidiyorum ben.

Dualarımız seninle...

Nkob cnm bnmm hadi hayırlı hbrlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun işlhh

NKOB canim... hayirli haberlerini bekliyoruz... sabahtan beri dört dönüyorum heyecandan. Insallah ikiniz de cok iyisinizdir.. benim icin de o minik ayaklarini öp...

arkadaşım sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin RABBİM. bebeğin hayırlı uzun ömürlü olsun..

ilk günden beri hergün takip ediiyorum bu sayfayı.sadece konuyu açan arkadaşın değil diğer melek annelerinin de güzel haberlerini alınca çok mutlu oluyorum.sessiz sedasız dualarımı yolluyorum sizlere.NKOB bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır İnşallah.güzle habelerini bekliyoruz.

NKOB insallah hayirlisiyla saglikli bebegini kucagina almissindir canim...Birbirimizi tanimiyoruz burda ama birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz hep...Simdide senin güzel haberlerinle sevinecegiz insallah...

Back