oyy özlemimmm.. bıkmadan yazmışsın ince ince. Evet çok girmedim nete, eşim izin vermiyrodu. bir de sizleri sıkmak istemedimm o kadar dalgalı psikoloji yaşadım ki gebeliğimde.
cidden buraya yazdıklarımız yaşadıklarımızın hislerimizin milyonda biri.
ama biliyormusun bi kaç gündür klasik bir gebe gibi heyecanlyıım. oğlumun yüzünü görmek için sabırsızlanıyorum. çok korkuyordum doğumu sadece korku denen illet duyguyla beklerim diye. ama nasıl bir özlem var içimde, anlatamam:) elhamdulıllah rabbime ki bnden bu duyguyu esirgemedi.
doğum 7 mayısta. çeşitli alanda doktorlar da hazır bulundurulacak. Ama biliyorum ki '' Rabbim en iyi hekimden daha iyi hekim, en iyi yardımcıdan daha iyi yardımcı. '' cevşenden alıntı:)
özlem yaa bn kendimi o kadar sıktım ki bebeğim için kızım için.. doğumla birlikte kendimi bırakırım falan diye de endişelerim var. becerememekten korkuyorum açıkcası. yorgun düşmüş bir vücudum ruhum var çnk inan.
neyse, şu an somut olarak 2 canlı normalde cansız olan bana kat kat can verir inşallah Rabbim:)
spinal olacak. diyorum doktora hastanenizin kuaför hizmetinden değil, psikolog hizmetinden faydalanabilirmiyim doğum sırasında
haaa bu arada dediğin gibi alışveriş yaptım dün falan. ama kendime:) çok cici lohusa pijaması aldım, çok süslü nevresim takımı tek kişilik. gelinlere ilk günler serilenlerden:)
oğlumaysa nazar duasını da yazdırdım, onu tüllere sardım süsledim, minicik çok cici bir şey oldu, yastığına takılacak. bebek şekeri heyecanının yeri bizlerde böyle doluyor sanırım:)
bebeğe annemler aldı birşeyler. eve getirmedim ama. evde hiç bir şeyi yok. bnm çantam burda, onunki annemde.
oy kızlar yaaa bu heyecan nasıl bastırlırrrrrrr..