eminamm şekerparem bunlar da geçecek inşaallah, hepsi artı hanenize booll booll yazılsın ailenizde umarım.
4 hafta kadar kaldı güzelim yaa.. gücüm, becerim, kımıldayacak dermanım, aklım, mantığım, kemiğim.. ruhumu ve vücudumu ayakta tutacak her şeyim iptal sanki şu an. iptallerde bir şekilde dilim de bağlı. kendim dua ediyorum kimseyi rahatsız etmeycek bana dua et demeyecek şekilde. yukarıda yazdım halimi epey.
bebek kıpırdadıkça bn ağlıyorum. kızı yollayınca evde tekim, canım gitmek istemıyor hç bi yere. 2 gundur özellikle manyak şekilde sessli sesli ağlıyorum tutamıyorum kendimi.
bilmiyorum bilmiyorum. tutamıyorum kendimi duygularımı aklımı kalbimi. hepsi de çok telaşlı, tedirgin, korkulu.
kötyüm. yazamıycam şu an. sizler de bir müddet bakmayın bnce buraya. yoruldunuz bnden. bn kimsye söyleyemediğim için bu halimi gelir gider yazarım belki.. offf saçmalıyorum.
Olacağın önüne geçmek mümkün değilse korkmak niye? Sen bugün hayatı kendine zindan ediyorsun diye bir şey değişmez ki.
Allah aşkına elinden geldiğince huzurlu rahat,stresten (elinden ne kadar geliyorsa) uzak olmaya çalış.
Her evladının kaderi ayrı ayrı,lütfen bağlantı kurma,kötü kötü beklentiler içine girme ablacım ya.
Yaşadıklarından uzaklaşman gerektiği bi dönemi tamda içlerine düşerek geçiyorsun.
Karnındaki bebeğede haksızlık etme,oda gülen,sevinen,tatlı tatlı heyecanlanan,umutla bekleyen bir anne haketmiyor mu? Gelişini ağlayarak,üzülerek bekleme olmaz mı.
Tamam anlıyorum seni,aslında anlamıyorum...kendi gördüklerimi milyonlarla çarpıp anlamaya çalışıyorum..zor...
Teyzem kuzenimin cenazesinde kalp krizi geçirdi,evlat acısı...
Sana çoook şey söylemek istiyorumda bulamıyorum,uygun cümleyi kuramıyorum.
Dua ederken bile öyle mi demeli böyle mi demeli diyorum.
Keşke bi işine yarayabilsek...
Kendine nazik davran oldu mu,mümkün olduğunca az hırpala.
Dua konusunda ciddiyim,istersen sadece ikimizde okuruz,rahatsızlık tarafını okumadım sayıyorum:)