• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

eminamm şekerparem bunlar da geçecek inşaallah, hepsi artı hanenize booll booll yazılsın ailenizde umarım.

4 hafta kadar kaldı güzelim yaa.. gücüm, becerim, kımıldayacak dermanım, aklım, mantığım, kemiğim.. ruhumu ve vücudumu ayakta tutacak her şeyim iptal sanki şu an. iptallerde bir şekilde dilim de bağlı. kendim dua ediyorum kimseyi rahatsız etmeycek bana dua et demeyecek şekilde. yukarıda yazdım halimi epey.

bebek kıpırdadıkça bn ağlıyorum. kızı yollayınca evde tekim, canım gitmek istemıyor hç bi yere. 2 gundur özellikle manyak şekilde sessli sesli ağlıyorum tutamıyorum kendimi.

bilmiyorum bilmiyorum. tutamıyorum kendimi duygularımı aklımı kalbimi. hepsi de çok telaşlı, tedirgin, korkulu.

kötyüm. yazamıycam şu an. sizler de bir müddet bakmayın bnce buraya. yoruldunuz bnden. bn kimsye söyleyemediğim için bu halimi gelir gider yazarım belki.. offf saçmalıyorum.

Olacağın önüne geçmek mümkün değilse korkmak niye? Sen bugün hayatı kendine zindan ediyorsun diye bir şey değişmez ki.
Allah aşkına elinden geldiğince huzurlu rahat,stresten (elinden ne kadar geliyorsa) uzak olmaya çalış.
Her evladının kaderi ayrı ayrı,lütfen bağlantı kurma,kötü kötü beklentiler içine girme ablacım ya.
Yaşadıklarından uzaklaşman gerektiği bi dönemi tamda içlerine düşerek geçiyorsun.
Karnındaki bebeğede haksızlık etme,oda gülen,sevinen,tatlı tatlı heyecanlanan,umutla bekleyen bir anne haketmiyor mu? Gelişini ağlayarak,üzülerek bekleme olmaz mı.
Tamam anlıyorum seni,aslında anlamıyorum...kendi gördüklerimi milyonlarla çarpıp anlamaya çalışıyorum..zor...
Teyzem kuzenimin cenazesinde kalp krizi geçirdi,evlat acısı...

Sana çoook şey söylemek istiyorumda bulamıyorum,uygun cümleyi kuramıyorum.
Dua ederken bile öyle mi demeli böyle mi demeli diyorum.
Keşke bi işine yarayabilsek...
Kendine nazik davran oldu mu,mümkün olduğunca az hırpala.
Dua konusunda ciddiyim,istersen sadece ikimizde okuruz,rahatsızlık tarafını okumadım sayıyorum:)

Olacağın önüne geçmek mümkün değilse korkmak niye? Sen bugün hayatı kendine zindan ediyorsun diye bir şey değişmez ki.
Allah aşkına elinden geldiğince huzurlu rahat,stresten (elinden ne kadar geliyorsa) uzak olmaya çalış.
Her evladının kaderi ayrı ayrı,lütfen bağlantı kurma,kötü kötü beklentiler içine girme ablacım ya.
Yaşadıklarından uzaklaşman gerektiği bi dönemi tamda içlerine düşerek geçiyorsun.
Karnındaki bebeğede haksızlık etme,oda gülen,sevinen,tatlı tatlı heyecanlanan,umutla bekleyen bir anne haketmiyor mu? Gelişini ağlayarak,üzülerek bekleme olmaz mı.
Tamam anlıyorum seni,aslında anlamıyorum...kendi gördüklerimi milyonlarla çarpıp anlamaya çalışıyorum..zor...
Teyzem kuzenimin cenazesinde kalp krizi geçirdi,evlat acısı...

Sana çoook şey söylemek istiyorumda bulamıyorum,uygun cümleyi kuramıyorum.
Dua ederken bile öyle mi demeli böyle mi demeli diyorum.
Keşke bi işine yarayabilsek...
Kendine nazik davran oldu mu,mümkün olduğunca az hırpala.
Dua konusunda ciddiyim,istersen sadece ikimizde okuruz,rahatsızlık tarafını okumadım sayıyorum:)

Bitanesin sen yaa.. yazdıkların gerçekten öyle etkiledi ki.. çok çok çok tşk ederim. tekrar tekrar okuyacağım bu cümleleri. eşime de okudum şimdi. inan ki çok isabetli yazmışsın.

sen bile farkında değilsindir ne kadar işe yaradığını bu yazınla.

Allahıma şükürler olsun ki, kendimi ifade etmişim ve sen de bu cümleleri ulaştrdn bana. yüzüm gülümser vaziyette kapatıyorum şu an sayfayı. aklımda tutucaamm bunları.

canımmmmmmmm:16:

evet arkadaslarim, bir haber de benden... hamileyim, elhamdulillah, 10. haftanin icindeyim sata göre... hani yazmistim ya buraya subatta, iste o zaman olmus... ilk zamanlar emin olamadigim icin yazmadim buraya, bir tek NKOB ve Vuslat'a söyledim.. Allah razi olsun onlardan cok desteklediler... sonra da cok fena bulantilar, tiksinmeler, yorgunluk, derken buralara hic bakamadim...

hem hamileligin getirdigi zorluklar, hem de bizim istisnai durumlarimiz zaten cok zor olan hamileligi, iyice kabusa cevirebiliyor... cok sakin olmaya calistim basindan beri, ama aslinda icimde firtinalar kopuyor... duygularim degisken, karmakarisik...

organ olusumu tamamlandi sayilir, kurbanlik koyun gibi bekliyorum.. acaba hersey saglikli gelisti mi? Insallah....

bugün rüyamda düsük yaptim, kan man yok, sadece 3-4 cm lik minik bir insan avucumdaydi... cok korktum......

yani sanki heran birsey olacakmis gibi... güvensiz, özgüvensiz, korkak...

Allaha sigindik, ümidimiz bu sefer basarmak, bir de sizin güzel dualariniza ihtiyacimiz var, ara sira bizi de düsünün, olur mu...

hepinizi öpüyorum.... bütün arkadaslarima saglikli hamilelikler, saglikli, hayirli dogumlar

Maşallah canım hayırlı olsun. Beyaz tavşan uğur getirdi sana... Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle...

NKOB Emina ne güzel yazmış canım benim. Öyle her bebeğin kaderi farklı. Allah iyi kaderler yazsın...

Ben iyiyim dün 5 haftalık olduk minik kesemiz göründü...

NKOB Emina ne güzel yazmış canım benim. Öyle her bebeğin kaderi farklı. Allah iyi kaderler yazsın...

Ben iyiyim dün 5 haftalık olduk minik kesemiz göründü...

Maşaallah, elhamdulillah. Hiç yaşanmamışa geçer inşallah gelecek güzellikler sayesinde yangınlarımız..

Evet yaa, emina yine yaptı yapacağını. Yerim onu bnnnn..

Haberlerini bizden esirgeme chnb, olur mu arkadaşım:)

ya kızım senı heyecanla beklıyorum oh sevındım hersey guzel cok sukur...........sezeryanı hıc takma gelecek saglıkla ıns bebım bı arkadasım dort bebegını aralarında bı yıl olmadan arkaarkaya sezeryanla dogurdu hıvcbır seyı yok ınan her bebegı sekız yada yedı aylıktı bı bakıyodu hamıle artık sonuncuda baglattı ama....noralını yuksel tut

:)

Beni takip ediyor olman dualarında da olduğumu düşündürtüyor bana sevgili muallimciğimmm. bu da tabi mutluluk sebebim:)

Allahım da sana kırk yaş çiçeklerinin iki dünyada hep iyi günlerini göstersin inşaallah. Mutlu kalın.

ayyyyyyyyyyyyyy nasıl sevindim anlatamam elim ayağım titriyo şimdiiiiiiii:)canım benim sağlıkla uzun ömürlüce hayırlısı ile kucağına al inşallah,rabbim yüzünü güldürsünnnnnnnnn ayy allahım çok şükür

NKOB az kaldı kavuşmaya rabbim sağlıkla kucağını doldursun inşallah bekliyoruz güzel haberlerini...bende taneme bi çöp dahi almamıştım daha doğrusu alamamıştım bizimde cevşen ve kuran yüklü mp3 ümüz vardı bitek:)

en çok beklediğimiz gebelik haberlerindendi özlemimizinki. Elhamdulıllah.

Made yaa, sanırım melek anneliği bizi de biraz melekimtrak yaptı mı ne? :P Coşku ve şımarıklıklarla gebelik geçirmiyor, kuran ve dualarla geçiriyoruz bizleer innnşaallah. Bu da epey büyük bir ahiret kazancıdır değil mi:)

siz de tanemle iyisinizdir umarım. öptüükkkkk..:16:

Arkadaşlaaaarrrr...

Bir hamilelik haberimiz daha var.

Ama bacımız ayrıntılıyı da geçirmeden etrafına söylemiyor şu an. O da 2 önemli kayıplı melek annemiz.

Merak edin bakalım... Duasız geçmeyin ama..:34:

(Topiğe reyting reyting:P)

Forum takipden başlığı görünce daldım içeri.
Konu sahibi şu an ne durumda bilmiyorum ama Rabbim dayanma gücü
versin ona ve ailesine.Eğer bu durumu aştıysa inşallah sağlıcakla alır bebeğini
kucağına.
Şu an dua istediğiniz arkadaşınıza da Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip
etsin inşallah.(Amin)

Kontrolumuz vardı pzt. Aman Allahım kızlar, o kontrolu bir bekleyişimiz oluyor eşimle.. oofffff... ''nefessiz'' ve ''mimiksiz''. Ancak bu iki kelime anlatır heralde yüz ifademizi.

doktorumuz Senin korkularını şu an hiç bir şey geçiremez dedi. Doğurmak da yetmeyecek rahatlamana dedi. Stresim ve uykusuzluklarım için passiflora yazdı. Ama bn napar? Tabi ki kendime kendimle yetmeye çalışır ve ilaca milaca dokunmam ( Allahın izniyle)

Ama dediğim gibi daha iyiyim. Çok şükür Rabbime. Çnk stresli gebelik normal stresli olmaya benzemiyor malesef. Sorumluluğu o kadar çok ki biliyorsunuz. O sorumluluk gücü toparlıyor insanı. Bir de eminanın sözleri:17:

Ama işte, sağlam görünen bir gebelik ve sağlam görünen bir doğumu yaşayan insanı ne, ne kadar teselli edebilir bu dönemde sizce?

İyiyimmmmmmmm... Maşallah elhamdulillah. :)

Forum takipden başlığı görünce daldım içeri.
Konu sahibi şu an ne durumda bilmiyorum ama Rabbim dayanma gücü
versin ona ve ailesine.Eğer bu durumu aştıysa inşallah sağlıcakla alır bebeğini
kucağına.
Şu an dua istediğiniz arkadaşınıza da Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip
etsin inşallah.(Amin)

:) Allah razı olsun.

Şu an yeni bebeğimi sğlık ve hayırla doğurmak duasıyla 35 haftalık kadar hamileyim şükürler olsun.

Sizlerden uzak olsun. İlginiz ve dualarınız için tşk. İki dünyanızda İyi kalın ..

:) allah razı olsun.

şu an yeni bebeğimi sğlık ve hayırla doğurmak duasıyla 35 haftalık kadar hamileyim şükürler olsun.

Sizlerden uzak olsun. Ilginiz ve dualarınız için tşk. Iki dünyanızda iyi kalın ..
rabbım yuzunu guldursun ınsallahh

cnm bnm yolun sonuna geldın cok sukur
saglıcakla
kucagına al ınsallah
guzelım bnmmm
henuz bende bırsey yok hakkımızda hayırlı olanı versın guzel allahımmm

melek anneleri asla diğer anneler kadar rahat olamayacak maalesef,bazen paranoyaklığın dibine vuracağız,hep kötü senaryolar yazacağız ama büyük yazıcının yazdığından ötesini yaşamak mümkün mü..bu evlat ne ağır bir sınavdır ki yokluğu bir yara,varlığı bin.sevgisiyse herşeye bedel.
bundan sonra sınanmamanız için dualarım,hep güzel günler görün inşallah,gönlünüz kadar...

Son düzenleme:
:)

Beni takip ediyor olman dualarında da olduğumu düşündürtüyor bana sevgili muallimciğimmm. bu da tabi mutluluk sebebim:)

Allahım da sana kırk yaş çiçeklerinin iki dünyada hep iyi günlerini göstersin inşaallah. Mutlu kalın.

canım benım amın guzel duana ..senınde nazlı kuzun gelsın saglıkla cok bekleyenı var valla...yorma kendını dınlen sıksık ne zaman gelıyo dogum bu arada cok optum rabbım guzel gunler nasıp etsın ıns..

selam kizlar, hakkinizi helal edin, hic kimseye bisey yazamadim son haftalar... zor geciyor hamileligim, bulantilarim bir türlü gecmedi. sabirla bekliyorum, ama cok bitkin düstüm, aslinda hic sikayet etmemem gerek, biliyorum.... sanki daha bir sabirsiz oldum, tahammülsüz...
en son 3 hafta önce kontroldeydim, bu persembe ense kalinligina bakilacak... ama büyük bir ihtimal kan testlerini yaptirmiyacagim, bir sürü stres...
insallah güzel haberler verebilirim size kontrolden sonra...

ayyyyyyyyyyyyyy nasıl sevindim anlatamam elim ayağım titriyo şimdiiiiiiii:)canım benim sağlıkla uzun ömürlüce hayırlısı ile kucağına al inşallah,rabbim yüzünü güldürsünnnnnnnnn ayy allahım çok şükür

NKOB az kaldı kavuşmaya rabbim sağlıkla kucağını doldursun inşallah bekliyoruz güzel haberlerini...bende taneme bi çöp dahi almamıştım daha doğrusu alamamıştım bizimde cevşen ve kuran yüklü mp3 ümüz vardı bitek:)

canim benim, cok cok tesekkürler. böyle icten tepkiler, o kadar iyi geliyor ki.. cünkü gercekten samimi, gercek... benim icin de burdaki bütün melek annelerinin sevincleri ve üzüntüleri kendiminki gibi... Allah hepimizin yüzünü güldürsün, cocuklarimizi bize bagislasin insallah...

öpüyorum seni ve minik kizini....

Maşallah canım hayırlı olsun. Beyaz tavşan uğur getirdi sana... Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle...

cok sagol canim benim.... ´hepimiz icin Amin diyorum...

sen nasilsin? Insallah hersey yolundadir... sonucta saglikli olsunlar da, bir takim zorluklari cekeriz, de mi canim... sen calisiyorsun sanirim, aman dikkat et, kendini sakin yorma, bol bol dinlenmeye calis... ilk haftalar bu acidan cok önemli.. saglikla kal...

Bir oğlum daha olacak inşaallah. (Aha bu cümle bile beni perişan ediyor ağlamaktan.)

Ve bir eşyası daha var artık; üzerinde ismi yazılı olan altın bir bilekliği var. Hediye yaptırmış onu çok seven ve bekleyenlerden biri. üzerinde ismini gördüğümden beri hasta gibiyim. Rabbim sağlıkla hayırla ismini yaşatsın bebeğimle bize. Diğer oğlumun adı nasıl içimize kazınıp beynimizde büyüdü kocamaaaaann oldu. ulaşılmaz oldu, günden güne değerlendi. anlatamam..

neyse.. Bi alt msja geçmek için kısa keseyim. :)

beni de aglattin simdi... Allah oglunuzu size bagislasin canim... ismiyle yasasin, hep saglikli olsun, mutlu olsun....

Back