Amin canım,çok teşekkür ederim.Emina başınız sağ olsun vefat eden tanıdıkların Allah mekanını cennet eylesin hasta olan akrabanıza Allah şifa versin. Amin...
Çok sağol canım benim.Eminacigim, neler olmus canim yaBasiniz sagolsun... cok üzüldüm.. Allah yardimciniz olsun, sabirlar versin...
Dualarin icin de cok tesekkür ederim bitanem... öpüyorum seni, Allaha emanet ol..
Aynen ablam,dediğinn gibi hiç normal yaşayamıyoruz.Kuzenim hala uyanmadı,her telefon sesine irkiliyoruz.Ben dersteyken biri arasa tamam diyorum bişe oldu.Hep tedirgin hep tedirgin.eminamm meleğimmm neler olmuş öyle.. Allah ders almış etsin bu kayıplardan durumlardan da kendi rızasına yaklaştırsın hepinizi inşallah. Ölmüşlerinize Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Kalanlarınıza da sabır ve sağlık versin rabbim.
sen de bu esnada hayatını normal yaşayamamışsındır. bi an önce ferahlarsınız umarım da, normal günlerine dönersin kuşum. okulun.. geleceğin... hazırlıkların.. :)
bi görüşemedik canım yaa, güyaa sömestrde gelecektik. ama hala aklımda biliyormusun. :) neyse, her şeyimiz güzel gitsin de, yaparız bi ara bişeyler değil mi:)
kızlar kızarsınız diye söyleyemiyordum. taşınma işiyle uğraşıyorum bn 2 haftadır falan..
bn de istemezdim boyle bir sureçte bu durumu ama, Allah istedi diyorum... burası kiraydı annemlerle yanyanayız diye oturuyorduk, aniden ev aldık. ve burası da aniden satlığa çıktı, ve bakmaya gelip duruyorlar. bu sırayla ve aniden oldu her şey. eşim bir iş yaptırtmıyor ama, mecbursun işte.. toparlamada falan kendim yapmam gerekiyor, temizlikte başında durmam gerekiyor vs vs vs..
iki ev arasında mekik dokuyoruz şu an.. cumaya da taşınma işi..
neyse.. bugun de kontrolümüz var. heyecanlıyız.. duam ve dileğim iyi haberler almak .. Allahım sıkıntıdan zorluktan dertten uzak tutsun hepimizi inşaallah..
net olayım sorunlu ve girişim çok az.. öptümm..
kızlar kızarsınız diye söyleyemiyordum. taşınma işiyle uğraşıyorum bn 2 haftadır falan..
bn de istemezdim boyle bir sureçte bu durumu ama, Allah istedi diyorum... burası kiraydı annemlerle yanyanayız diye oturuyorduk, aniden ev aldık. ve burası da aniden satlığa çıktı, ve bakmaya gelip duruyorlar. bu sırayla ve aniden oldu her şey. eşim bir iş yaptırtmıyor ama, mecbursun işte.. toparlamada falan kendim yapmam gerekiyor, temizlikte başında durmam gerekiyor vs vs vs..
neyse.. bugun de kontrolümüz var. heyecanlıyız.. duam ve dileğim iyi haberler almak .. Allahım sıkıntıdan zorluktan dertten uzak tutsun hepimizi inşaallah..
Amin canım,çok teşekkür ederim.
Çok sağol canım benim.
Aynen ablam,dediğinn gibi hiç normal yaşayamıyoruz.Kuzenim hala uyanmadı,her telefon sesine irkiliyoruz.Ben dersteyken biri arasa tamam diyorum bişe oldu.Hep tedirgin hep tedirgin.
17şubattan beri yoğun bakımda,zaman aleyhine işliyor,yerdemiyiz göktemiyiz bilmiyorum.
Bugün rüyamda gördüm ilk fırsatta girip yazayım dedim.
Seninle beraber chnb ye gidiyoruz,ende mersinde oturuyorsun rüyamda buluşup iskenderuna gidiyoruz.Ama kayıkla:26:
Patatesli ve ıspanaklı börekler yapmış chnb,çook yedim ben.
Sen chnb nin asıl adını unutup belli etmeden kızına soruyorsun,halbuki oğlu var değil mi:26: Havada bulutlu kapalı,hep karanlık,künefe yemeye gidecektik,uyandım sanırım:)
Eviniz hayırlı olsun ablacım,bırak ev biraz dağınık kalsın ilgilenme işlerle,ayaktada kalma,umursamaz ol azıcıııık.
Umarım eski sıkıntılar eski evde kalır,bu evde hep yüzünüzü güldürsün Allahım
Hmm demek adet oldun. Allah yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda. İmtihanın bu şekilde sana yüzünü gösteriyor. Elinden geleni de yaptın.. Bekleyeceğiz umutla. maytap vardı erken doğum topiğinde, öyle umutsuz bir durumdaydı ki dünyanın görünen yüzüne göre, ama Allahım esirgesin doğal yoldan hamile kalmış. Darısı hayırlısıyla senin başına.Nkob hayırlı olsun eviniz canım... Bu ev uğur getirsin sze...
Kontrolden gelince yaz...
Ben bu ay adet oldum belki bu aya kısmet...
Aynen ablam,dediğinn gibi hiç normal yaşayamıyoruz.Kuzenim hala uyanmadı,her telefon sesine irkiliyoruz.Ben dersteyken biri arasa tamam diyorum bişe oldu.Hep tedirgin hep tedirgin.
17şubattan beri yoğun bakımda,zaman aleyhine işliyor,yerdemiyiz göktemiyiz bilmiyorum.
Bugün rüyamda gördüm ilk fırsatta girip yazayım dedim.
Seninle beraber chnb ye gidiyoruz,ende mersinde oturuyorsun rüyamda buluşup iskenderuna gidiyoruz.Ama kayıkla:26:
Patatesli ve ıspanaklı börekler yapmış chnb,çook yedim ben.
Sen chnb nin asıl adını unutup belli etmeden kızına soruyorsun,halbuki oğlu var değil mi:26: Havada bulutlu kapalı,hep karanlık,künefe yemeye gidecektik,uyandım sanırım:)
Eviniz hayırlı olsun ablacım,bırak ev biraz dağınık kalsın ilgilenme işlerle,ayaktada kalma,umursamaz ol azıcıııık.
Umarım eski sıkıntılar eski evde kalır,bu evde hep yüzünüzü güldürsün Allahım
cnm evin hayirli olsun iki haftadir girmemissin sanirim net bagli degil ins bebeginden guzel haberler almissinidr cnm bnmm
canim, cok güzel bir haber:) hayirli ugurlu olsun eviniz... mutluluk, huzur, saglik olsun yeni evinizde cocuklarinizla beraber... Allah baska aci göstermesin size... yeni eviniz size bol sans getirsin Insallah
kontrolünüz nasil gecti?
güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Nkob nasılsın camım kontrole girmişsin umarım hersey yolundadİr
bu nasıl bir sabırdır sizdeki? şuan işteyim ve ağlıyorum. 1 yaşında kızım var inanın yaşadıklarınızın yerine kendimi koyunca kesin sıyırırdım kesin. böyle bir acının sabrı olduğuna inanmıyorum. allahım size güç versin. evladınızıda size bir ömür sağlıkla bağışlasın.
Allah sabır versin okurken gözyaşlarımı zor tuttum...çok üzüldüm..
nkob arkadaşım uzun zamandır girememiştim nete şimdi fırsatım oldu seni merak ettim inşallah iyisindir kontrolün iyi geçmiştir taşınma sırasında kendini yorma
haftan da bayağı ileledi sanırım
hayırlı haberlerini bekliyoruz
gözlerim dolu dolu okudum yazıları.. ALLAHIM yüreğinize, sabır versin güç kuvvet versin..
inanınn bn de yazdıklarımı bir kere okuyayım dedim, boyut değiştirdim resmen. Milyonda birini yazdığımı farkettim. ama bu kadarı da beni perişan etti. Allah o kadar o kadar büyük ki... kulunu çok iyi tanıyor. Neyse k yöneticimiz o. Sonuçlar hep onun elinden çıkıyor. Ya kendimizi yönetiyor olsaydık? Nasıl ağır bir yük olurdu ve her şey ne kadar karmançorman olurdu. Bırkatık kendimizi eline, yaşıyoruz elhamdülillah.
ilginiz için tşk ederim. İyi kalın..
Nkob tekrar hayırlı olsun eviniz çok güzel olmuş her şeyiyle denk olmuş...
Emina Polat kuzum başınız sağ olsun...
Canlarım ben hamileyim idrarda sabah çıktı kanda baktırdım 144 çıktı.İnşallah sağlıkla devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?