özlemimm melek oğlumuzun kaybının yılını doldurduğu şu günün senin son ağlamaların olmasını diliyorum rabbimden . inşallah bundan sonraki hasret ağlamalarında sağlıkla hayırla bebeğin içinde yanında olur canım arkadaşım. umutların seni hasret yangınından çıkarıp gülümsetir inşallah.
burnum sızım sızım sızlıyor. ne zor geliyor bu yıldönümleri. bn haftalar öncesinden o günü yaşamış, o günü divane geçirmiştim. keşkee yanında olabilseydim. seni dinleyebilseydim. ne çok anlatacağın vardır şimdi başkalarının anlamalarının zor olacağı.
neyse... yine bol dua zamanıdır ki demek ki bizi böylesine etkiliyor bu yıldönümleri. Bugün dualar ettiğinden eminim. Allahım kabul etsin, yüzünü güldürsün senin inşallah tez zamanda.
sen eğer bununla kendini yeni başlangıçlara hazır hissedeceksen, evet bu bir belirtidir. sonuçta sebep onemli değil, sonuç onemli:) tavşan sebep olsun da kafanı artık yeni isteklerle meşgul etmeye başla.
boyle senden bir şeyler uman aciz gorunen varlıklar daha bir '' bebeği '' anımsatıyor insana. bn de malum sabah 6:30 gibi evden çıkan biriyim ve bi iki kere evin kaşısında dolmuş beklemiştim. izin sonrası okula başladığım ilk gunler balkonumda hep iki guvercin gorurdum. ve bn onlarla dalaaaarrr giderdim yolladığım cennet kuşlarının hayallerine. sanki bni yolcu etmeye gelmişler günün en sakin en sessiz en yalnız zamanında gibi..
Bn gitmiş uçmuş meleklerimi hatırlıyordum ama sana gelecek olan dünya meleği bebeğin hatırlatılıyordur inşallah:)
Rabbim o isteği eşine de sana da versin de inşaallah heyecanlanmaya başlayalım. zaten onun isteği ve çabası içinize düşer düşmez kafanız biraz daha rahatlayacak yeni umutlar sizi daha çok meşgull edecektir. çok ama çok şeyler farkedecek ozlem emin ol yeni bir bebeği düşünmeye başlayınca.
Özlem tavşan olayından çok etkilendim inşallah bu tavşan güzel haberlere vesile olacaktır sizler için...Amin...
.
İyi olmuş gitmen canım için biraz rahatlamıştır. İçin rahatlamıştır az da olsa. İnşallah güzel olacak bu sefer. İnanalım buna. Herkesin bize dediği gibi pozitifdüşünelim canım... Evet alışmak istemek ve korkmak... İşte bir araf daha...
Cok sagolun kizlar, ben bu acidan hic bakmamistim, yani gelecekle ilgili, yeni durumlar bakimindan...
daha cok oglumla ilgili mesaj olarak düsünmüstüm, herseyi ona yoruyorum zaten; beyaz olusu, geceleri yakinimizda olmasi, havuc, sevimliligi....
ama sizin yorumlariniz da cok mutlu etti beni, güzel dilekleriniz yüzümü gülümsetti, Allah razi olsun sizden.
Cok sagolun kizlar, ben bu acidan hic bakmamistim, yani gelecekle ilgili, yeni durumlar bakimindan...
daha cok oglumla ilgili mesaj olarak düsünmüstüm, herseyi ona yoruyorum zaten; beyaz olusu, geceleri yakinimizda olmasi, havuc, sevimliligi....
ama sizin yorumlariniz da cok mutlu etti beni, güzel dilekleriniz yüzümü gülümsetti, Allah razi olsun sizden.
düşünelim bakalım... :)
sen nasılsın chnb? oğlan biraz daha alıştı mı gıcık okul hayatına, ya da sizleri alıştırdı mı:) ödevler de biraz daha kendi başına yapabileceği hale gelmiştir..
Ay ben yanlış anlamışım o zaman:) Ama Allah düşündürtmüş demek ki bizlere öyle
Rüyamda 4 sarılı yumurta gördüm. Başkası olsa dünyalık ne kısmetlere yorar, ama bn doğrudan 4 çocuğuma yordum.. 4ü bi arada:) hepsi de kanım, canım, parçam, göz bebeğim, yüreğimin yangını, içimin bazen kara bulutlar arkasındaki bazen tam tepesindeki güneşi 4 yavru..
İnşallah gelecekle ilgili de güzel haberlere vesiledir beyaz tavşan... Artık gözyaşları hayatımızda azalsın yeni umutlarla... Artık düşünme zamanınız gelmedi mi Özlem?:)).
Ya kızlar ben ciddi şekilde heyecan yaptım. Doğurtmayın bni heyecandan heaa:)
Şu anda 3ünüz de niyetlerinize bebeğinizi koydunuz. chnb, melekannesi, veeeeeeeeeeeee özlemmmmm :) oy maşallah inşaallah yaaa..
chnb'm güzel arkadaşım neler gördük neler okuduk bu başarısız aşılama tüp bebek vs olaylarında. biz de senin için bir mucize bekliyoruz inşallah. O'ndan ümit kesilmez. biz duamızı edelim, isteyelim de; hayırlıysa verecektir. (inşallah sağlık ve hayırla bu ay)
melekannemn de SATını htrlayamıyorum şimdi, ama ümitliyiz inşallah.
ve tabi ki özlemin de kafasında artık bu ümitli fikir. Elhamdulillah Rabbimmmmm.
''Allahım sen arkadaşlarımın içine bu isteği verdiysen, onlara ferahlayıp sevinmeyi de yine sen nasip edersin. Bizlere hiç bir tür evlat acısı , sevdiklerimizin acısını yaşatmadan, gönlümüzdekileri ve bilemediğimiz daha fazla güzellikleri hayırla sağlıkla huzurla nasip et Allahımmm. Dualarımızdaki eksikleri sen tamamla ya Rabbim''
aman dogurma daha sen!!!!
cok sagol canim güzel dileklerin, dualarin icin...
Insallah hepimiz icin en hayirlisi olur. bir daha yasamayalim bu acilari Insallah..
Melekannesi nerelerde? özledik ama
En basta sen sag salim yavrunu kucagina al, sonra da bizler sirasiyla...
bnm çok ciddi kemik ağrılarım var yaa.. 1 km yrü deseler yürürüm ama bir basamak çık de, ahh.. off... puff... elimden tutulup çekilmesi gerekiyor:S
yani seri hareketlerde sorunum yok ama hareket değişimlerinde; otururken kalkarken yatarken vs 70lik neneyim. rapor olayına mı girsem ki artık acabaa... eşime göre ise; et naapsın kemik naapsın bnm hayat şeklime..
neyse.. hepimizin herşeyi için elhamdulıllah maşaallah..
demek benim kader arkadaşlarım en önemli kararı almışlar...rabbim mucizelerinizi yerleştirsin en kısa zamanda göbüşlerinize:)
NKOB maşallah canım güzel gidiyorsunuz anladığım kadarıyla inşallah sağa salim kucağına alırsın ömürlüce,o minik tavşan bi gelsin bizi nasıl beklettiniz siz biliyomusunuz diyecem:)bu arada doğum öncesi izin zamanına geldiysen sakın tereddüt etme raporu al canım
işe başladığımı söylemişmiydim bilmiyorum söylediysemde tekrar ediyorum:)kızıma annem bakıyor,büyümeye çalışıyoruz çok şükür...ama bir yanım eksik hala,aklımda hep meleğim var,şuan şu yaşta olacaktı,bunları yapacaktı demekten kendimi alamıyorum,af allahım aff...rabbime çok şükür,verdiği herşeye...
dualarımdasınız kızlar...
kızlar kızarsınız diye söyleyemiyordum. taşınma işiyle uğraşıyorum bn 2 haftadır falan..
bn de istemezdim boyle bir sureçte bu durumu ama, Allah istedi diyorum... burası kiraydı annemlerle yanyanayız diye oturuyorduk, aniden ev aldık. ve burası da aniden satlığa çıktı, ve bakmaya gelip duruyorlar. bu sırayla ve aniden oldu her şey. eşim bir iş yaptırtmıyor ama, mecbursun işte.. toparlamada falan kendim yapmam gerekiyor, temizlikte başında durmam gerekiyor vs vs vs..
iki ev arasında mekik dokuyoruz şu an.. cumaya da taşınma işi..
neyse.. bugun de kontrolümüz var. heyecanlıyız.. duam ve dileğim iyi haberler almak .. Allahım sıkıntıdan zorluktan dertten uzak tutsun hepimizi inşaallah..
net olayım sorunlu ve girişim çok az.. öptümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?