• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

özlemimm melek oğlumuzun kaybının yılını doldurduğu şu günün senin son ağlamaların olmasını diliyorum rabbimden . inşallah bundan sonraki hasret ağlamalarında sağlıkla hayırla bebeğin içinde yanında olur canım arkadaşım. umutların seni hasret yangınından çıkarıp gülümsetir inşallah.

burnum sızım sızım sızlıyor. ne zor geliyor bu yıldönümleri. bn haftalar öncesinden o günü yaşamış, o günü divane geçirmiştim. keşkee yanında olabilseydim. seni dinleyebilseydim. ne çok anlatacağın vardır şimdi başkalarının anlamalarının zor olacağı.

neyse... yine bol dua zamanıdır ki demek ki bizi böylesine etkiliyor bu yıldönümleri. Bugün dualar ettiğinden eminim. Allahım kabul etsin, yüzünü güldürsün senin inşallah tez zamanda.

Allah razi olsun canim, unutmamissin... cok duygulandirdin beni... "Bundan sonraki hasret aglamalarinda...." cok güzel söylemissin... bu gözyasi hic kurumaz, son anima kadar... eger kardesleri olursa canim oglumun, bu anlarimda yanimda olurlar, saglikla hayirla... Insaallah... yüregine saglik bitanem....

Evet!, keske yanimda olsaydin, küstüm sana... ne güzel olurdu... ama biliyorum ki, dualarindayim, hatirindayim... ne mutlu bana...

Allaha emanet olun canim...

sen eğer bununla kendini yeni başlangıçlara hazır hissedeceksen, evet bu bir belirtidir. sonuçta sebep onemli değil, sonuç onemli:) tavşan sebep olsun da kafanı artık yeni isteklerle meşgul etmeye başla.

boyle senden bir şeyler uman aciz gorunen varlıklar daha bir '' bebeği '' anımsatıyor insana. bn de malum sabah 6:30 gibi evden çıkan biriyim ve bi iki kere evin kaşısında dolmuş beklemiştim. izin sonrası okula başladığım ilk gunler balkonumda hep iki guvercin gorurdum. ve bn onlarla dalaaaarrr giderdim yolladığım cennet kuşlarının hayallerine. sanki bni yolcu etmeye gelmişler günün en sakin en sessiz en yalnız zamanında gibi..

Bn gitmiş uçmuş meleklerimi hatırlıyordum ama sana gelecek olan dünya meleği bebeğin hatırlatılıyordur inşallah:)

Rabbim o isteği eşine de sana da versin de inşaallah heyecanlanmaya başlayalım. zaten onun isteği ve çabası içinize düşer düşmez kafanız biraz daha rahatlayacak yeni umutlar sizi daha çok meşgull edecektir. çok ama çok şeyler farkedecek ozlem emin ol yeni bir bebeği düşünmeye başlayınca.

Özlem tavşan olayından çok etkilendim inşallah bu tavşan güzel haberlere vesile olacaktır sizler için...Amin...

.

Cok sagolun kizlar, ben bu acidan hic bakmamistim, yani gelecekle ilgili, yeni durumlar bakimindan...

daha cok oglumla ilgili mesaj olarak düsünmüstüm, herseyi ona yoruyorum zaten; beyaz olusu, geceleri yakinimizda olmasi, havuc, sevimliligi....

ama sizin yorumlariniz da cok mutlu etti beni, güzel dilekleriniz yüzümü gülümsetti, Allah razi olsun sizden.

İyi olmuş gitmen canım için biraz rahatlamıştır. İçin rahatlamıştır az da olsa. İnşallah güzel olacak bu sefer. İnanalım buna. Herkesin bize dediği gibi pozitifdüşünelim canım... Evet alışmak istemek ve korkmak... İşte bir araf daha...

düşünelim bakalım... :)

sen nasılsın chnb? oğlan biraz daha alıştı mı gıcık okul hayatına, ya da sizleri alıştırdı mı:) ödevler de biraz daha kendi başına yapabileceği hale gelmiştir..

Cok sagolun kizlar, ben bu acidan hic bakmamistim, yani gelecekle ilgili, yeni durumlar bakimindan...

daha cok oglumla ilgili mesaj olarak düsünmüstüm, herseyi ona yoruyorum zaten; beyaz olusu, geceleri yakinimizda olmasi, havuc, sevimliligi....

ama sizin yorumlariniz da cok mutlu etti beni, güzel dilekleriniz yüzümü gülümsetti, Allah razi olsun sizden.

Ay ben yanlış anlamışım o zaman:) Ama Allah düşündürtmüş demek ki bizlere öyle:P

Rüyamda 4 sarılı yumurta gördüm. Başkası olsa dünyalık ne kısmetlere yorar, ama bn doğrudan 4 çocuğuma yordum.. 4ü bi arada:) hepsi de kanım, canım, parçam, göz bebeğim, yüreğimin yangını, içimin bazen kara bulutlar arkasındaki bazen tam tepesindeki güneşi 4 yavru..

İnşallah gelecekle ilgili de güzel haberlere vesiledir beyaz tavşan... Artık gözyaşları hayatımızda azalsın yeni umutlarla... Artık düşünme zamanınız gelmedi mi Özlem?:))

düşünelim bakalım... :)

sen nasılsın chnb? oğlan biraz daha alıştı mı gıcık okul hayatına, ya da sizleri alıştırdı mı:) ödevler de biraz daha kendi başına yapabileceği hale gelmiştir..

Eh işte canım biz demesek ödev filan umuru değil canım... Buna da şükür ne diyelim arada oturtuyoruz işte...

Biz de bu ay korunmadık. 7 gün sonra adet günüm ama pek umudum yok bu aydan. Hayırlısı bakalım...

İnanır mısınız hiç nere giremiyorum desem yeridir.
Çok acele davranıyorum bazen,nkob kontrol var mı ne zaman,ya da zamanı geldiyse ne oldu diye takip etmeye açlışıyorum ama acele acele.
Babamın ortağı başka bir şehirde,buraya hastasını getirdi bizde kaldı yakınları,yoğunluk vardı;ama hastayı kaybettik:(
Kuzenim kalp krizi geçirdi,uzun süredir yoğun bakımda.Solunum durduğunda hastanenin gerekli ekipmanı olmadığından başka hastaneye taşınırken oksijensiz kaldığı için güzel şeyler beklemediğini söylüyor doktor,Allah korusun inşallah.Kötü bir bekleyiş içindeyiz.
Dün sabah bir hocamızı kaybettik ki kendisini ailece ablam zamanından tanırdık,10-12 yıldır.Çokda yardımcı olmuştu.Nur içinde yatsın.
Ve dün akşam erkek arkadaşımın eniştesi vefat etti,bugün sabah adanada ikindi mersinde 2 cenaze oldu maalesef,Allah başka acı göstermesin.

Velhasılı ben sizi unutmadım,hep aklımda hep duamdasınız.
Özlem ablam dün hep duamdaydın,Allah başka acı göstermesin sana.Umarım bir dahaki yıldönümlerinde yanında tesellilerin olur.
Düşünüyorum düşünüyorum kendimi yerinize koyamıyorum,anlamak zor,ama zor işte onu biliyorum.Rabbim merhametini üzerinizden eksik etmesin.
Bir rakamdan,bir aydan hatta o mevsimden garip bir şekilde nefret etmenin ne olduğunu biliyorum.Ayın kaçıncı günüyse o rakam alakasız olan her yerde batıyor kalbine,
o ayın adını duymak ürpertici geliyor.Ama gerekli galiba,en yoğun duamızı o güne saklıyoruz yinede,kaçmıyoruz,tek dayanma gücümüze sığınıp dua ediyoruz.
Rabbim nur içinde yatırsın bütün kayıplarımızı.

Hep aklımdasınız,dikkat edin kendinize,
nkob bebeğimize iyi bak,bizim o:)
öpüyorum hepinizi,Allah'a emanet olun.

Emina başınız sağ olsun vefat eden tanıdıkların Allah mekanını cennet eylesin hasta olan akrabanıza Allah şifa versin. Amin...

Ay ben yanlış anlamışım o zaman:) Ama Allah düşündürtmüş demek ki bizlere öyle:P

Rüyamda 4 sarılı yumurta gördüm. Başkası olsa dünyalık ne kısmetlere yorar, ama bn doğrudan 4 çocuğuma yordum.. 4ü bi arada:) hepsi de kanım, canım, parçam, göz bebeğim, yüreğimin yangını, içimin bazen kara bulutlar arkasındaki bazen tam tepesindeki güneşi 4 yavru..

hadi hayirlisi bakalim ;)

canim bu rüya cok güzelmis... hepsi senin, senden parca... birbirinin aynisi...

İnşallah gelecekle ilgili de güzel haberlere vesiledir beyaz tavşan... Artık gözyaşları hayatımızda azalsın yeni umutlarla... Artık düşünme zamanınız gelmedi mi Özlem?:)).

Insallah canim, agzindan bal damliyor... sorunun cevabini önceki sayfada vermistim (yazdirma bana iki kere :) cok hassasim bu konuda ;) sizden de bu ay hayirli haberler aliriz Insallah..

Eminacigim, neler olmus canim ya:( Basiniz sagolsun... cok üzüldüm.. Allah yardimciniz olsun, sabirlar versin...

Dualarin icin de cok tesekkür ederim bitanem... öpüyorum seni, Allaha emanet ol..

eminamm meleğimmm neler olmuş öyle.. Allah ders almış etsin bu kayıplardan durumlardan da kendi rızasına yaklaştırsın hepinizi inşallah. Ölmüşlerinize Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Kalanlarınıza da sabır ve sağlık versin rabbim.

sen de bu esnada hayatını normal yaşayamamışsındır. bi an önce ferahlarsınız umarım da, normal günlerine dönersin kuşum. okulun.. geleceğin... hazırlıkların.. :)

bi görüşemedik canım yaa, güyaa sömestrde gelecektik. ama hala aklımda biliyormusun. :) neyse, her şeyimiz güzel gitsin de, yaparız bi ara bişeyler değil mi:):31:

Ya kızlar ben ciddi şekilde heyecan yaptım. Doğurtmayın bni heyecandan heaa:)

Şu anda 3ünüz de niyetlerinize bebeğinizi koydunuz. chnb, melekannesi, veeeeeeeeeeeee özlemmmmm :) oy maşallah inşaallah yaaa..

chnb'm güzel arkadaşım neler gördük neler okuduk bu başarısız aşılama tüp bebek vs olaylarında. biz de senin için bir mucize bekliyoruz inşallah. O'ndan ümit kesilmez. biz duamızı edelim, isteyelim de; hayırlıysa verecektir. (inşallah sağlık ve hayırla bu ay:P)

melekannemn de SATını htrlayamıyorum şimdi, ama ümitliyiz inşallah.

ve tabi ki özlemin de kafasında artık bu ümitli fikir. Elhamdulillah Rabbimmmmm.

''Allahım sen arkadaşlarımın içine bu isteği verdiysen, onlara ferahlayıp sevinmeyi de yine sen nasip edersin. Bizlere hiç bir tür evlat acısı , sevdiklerimizin acısını yaşatmadan, gönlümüzdekileri ve bilemediğimiz daha fazla güzellikleri hayırla sağlıkla huzurla nasip et Allahımmm. Dualarımızdaki eksikleri sen tamamla ya Rabbim''

Ya kızlar ben ciddi şekilde heyecan yaptım. Doğurtmayın bni heyecandan heaa:)

Şu anda 3ünüz de niyetlerinize bebeğinizi koydunuz. chnb, melekannesi, veeeeeeeeeeeee özlemmmmm :) oy maşallah inşaallah yaaa..

chnb'm güzel arkadaşım neler gördük neler okuduk bu başarısız aşılama tüp bebek vs olaylarında. biz de senin için bir mucize bekliyoruz inşallah. O'ndan ümit kesilmez. biz duamızı edelim, isteyelim de; hayırlıysa verecektir. (inşallah sağlık ve hayırla bu ay:P)

melekannemn de SATını htrlayamıyorum şimdi, ama ümitliyiz inşallah.

ve tabi ki özlemin de kafasında artık bu ümitli fikir. Elhamdulillah Rabbimmmmm.

''Allahım sen arkadaşlarımın içine bu isteği verdiysen, onlara ferahlayıp sevinmeyi de yine sen nasip edersin. Bizlere hiç bir tür evlat acısı , sevdiklerimizin acısını yaşatmadan, gönlümüzdekileri ve bilemediğimiz daha fazla güzellikleri hayırla sağlıkla huzurla nasip et Allahımmm. Dualarımızdaki eksikleri sen tamamla ya Rabbim''

aman dogurma daha sen!!!!

cok sagol canim güzel dileklerin, dualarin icin...

Insallah hepimiz icin en hayirlisi olur. bir daha yasamayalim bu acilari Insallah..

Melekannesi nerelerde? özledik ama

En basta sen sag salim yavrunu kucagina al, sonra da bizler sirasiyla...

aman dogurma daha sen!!!!

cok sagol canim güzel dileklerin, dualarin icin...

Insallah hepimiz icin en hayirlisi olur. bir daha yasamayalim bu acilari Insallah..

Melekannesi nerelerde? özledik ama

En basta sen sag salim yavrunu kucagina al, sonra da bizler sirasiyla...

inşallah:) melekannesi gelecek aya ümit veriyor ama bn adam şirin göründüğü an kaçırma aşk bebeği olsun, bu ay da ümitli olalım dedim. bilemiyorum artık.. :P

bnm çok ciddi kemik ağrılarım var yaa.. 1 km yrü deseler yürürüm ama bir basamak çık de, ahh.. off... puff... elimden tutulup çekilmesi gerekiyor:S

yani seri hareketlerde sorunum yok ama hareket değişimlerinde; otururken kalkarken yatarken vs 70lik neneyim. rapor olayına mı girsem ki artık acabaa... eşime göre ise; et naapsın kemik naapsın bnm hayat şeklime..

neyse.. hepimizin herşeyi için elhamdulıllah maşaallah..

demek benim kader arkadaşlarım en önemli kararı almışlar...rabbim mucizelerinizi yerleştirsin en kısa zamanda göbüşlerinize:)
NKOB maşallah canım güzel gidiyorsunuz anladığım kadarıyla inşallah sağa salim kucağına alırsın ömürlüce,o minik tavşan bi gelsin bizi nasıl beklettiniz siz biliyomusunuz diyecem:)bu arada doğum öncesi izin zamanına geldiysen sakın tereddüt etme raporu al canım

işe başladığımı söylemişmiydim bilmiyorum söylediysemde tekrar ediyorum:)kızıma annem bakıyor,büyümeye çalışıyoruz çok şükür...ama bir yanım eksik hala,aklımda hep meleğim var,şuan şu yaşta olacaktı,bunları yapacaktı demekten kendimi alamıyorum,af allahım aff...rabbime çok şükür,verdiği herşeye...

dualarımdasınız kızlar...

Son düzenleme:
bnm çok ciddi kemik ağrılarım var yaa.. 1 km yrü deseler yürürüm ama bir basamak çık de, ahh.. off... puff... elimden tutulup çekilmesi gerekiyor:S

yani seri hareketlerde sorunum yok ama hareket değişimlerinde; otururken kalkarken yatarken vs 70lik neneyim. rapor olayına mı girsem ki artık acabaa... eşime göre ise; et naapsın kemik naapsın bnm hayat şeklime..

neyse.. hepimizin herşeyi için elhamdulıllah maşaallah..

bence hemen al raporunu... artik dinlenmeye ihtiyacin var. hic bir risk almamalisin, ise gideyim, geliyim derken yoruluyorsun.. otur evinde rahatca, kizin da sana yardim eder, canim benim o.

NKOB rapor zamanın gelmedi mi daha?

İnşallah. Amin güzel duana... Hadi artık olsun değil mi Özlem, Melekannesi, benim, inşallah en tez zamanda eSmeray'ın...

Made bebeklerimiz 10 tane de olsa biz giden meleklerimizi unutamayacağız. Allah unutturmasın zaten. Onlar bizim bu dünyada yaşarken kendimize getiriyor...

Kızın maşallah epey olmuş...

demek benim kader arkadaşlarım en önemli kararı almışlar...rabbim mucizelerinizi yerleştirsin en kısa zamanda göbüşlerinize:)
NKOB maşallah canım güzel gidiyorsunuz anladığım kadarıyla inşallah sağa salim kucağına alırsın ömürlüce,o minik tavşan bi gelsin bizi nasıl beklettiniz siz biliyomusunuz diyecem:)bu arada doğum öncesi izin zamanına geldiysen sakın tereddüt etme raporu al canım

işe başladığımı söylemişmiydim bilmiyorum söylediysemde tekrar ediyorum:)kızıma annem bakıyor,büyümeye çalışıyoruz çok şükür...ama bir yanım eksik hala,aklımda hep meleğim var,şuan şu yaşta olacaktı,bunları yapacaktı demekten kendimi alamıyorum,af allahım aff...rabbime çok şükür,verdiği herşeye...

dualarımdasınız kızlar...

sagol canim... Insallah..

o bir yanimiz hep eksik kalacak canim.. hayallerimizde meleklerimizi büyütecegiz, simdi su yasta olacakti, söyle yürüyecekti, su kiyafetleri alirdim..... ben de öyleyim, magazalarda gördügüm kiyafetleri oglumun üstünde düsünürüm, mamalar alirim.. neler neler.. odanin ortasinda kosup oynadigini düslerim....

ise cok erken baslamissin made, haddimi astimsa affet... annen kizina en mükemmel sekilde bakar ama, kizinin en cok yaninda olmasini istedigi kisi sensin.. cok arar seni, özler... keske bi süre daha yaninda olabilseydin.... cok özür dilerim karistigim icin... kizinin avukatligini yapayim biraz:)

Allaha emanet olun....

kızlar kızarsınız diye söyleyemiyordum. taşınma işiyle uğraşıyorum bn 2 haftadır falan..

bn de istemezdim boyle bir sureçte bu durumu ama, Allah istedi diyorum... burası kiraydı annemlerle yanyanayız diye oturuyorduk, aniden ev aldık. ve burası da aniden satlığa çıktı, ve bakmaya gelip duruyorlar. bu sırayla ve aniden oldu her şey. eşim bir iş yaptırtmıyor ama, mecbursun işte.. toparlamada falan kendim yapmam gerekiyor, temizlikte başında durmam gerekiyor vs vs vs..

iki ev arasında mekik dokuyoruz şu an.. cumaya da taşınma işi..

neyse.. bugun de kontrolümüz var. heyecanlıyız.. duam ve dileğim iyi haberler almak .. Allahım sıkıntıdan zorluktan dertten uzak tutsun hepimizi inşaallah..

net olayım sorunlu ve girişim çok az.. öptümm..

kızlar kızarsınız diye söyleyemiyordum. taşınma işiyle uğraşıyorum bn 2 haftadır falan..

bn de istemezdim boyle bir sureçte bu durumu ama, Allah istedi diyorum... burası kiraydı annemlerle yanyanayız diye oturuyorduk, aniden ev aldık. ve burası da aniden satlığa çıktı, ve bakmaya gelip duruyorlar. bu sırayla ve aniden oldu her şey. eşim bir iş yaptırtmıyor ama, mecbursun işte.. toparlamada falan kendim yapmam gerekiyor, temizlikte başında durmam gerekiyor vs vs vs..

iki ev arasında mekik dokuyoruz şu an.. cumaya da taşınma işi..

neyse.. bugun de kontrolümüz var. heyecanlıyız.. duam ve dileğim iyi haberler almak .. Allahım sıkıntıdan zorluktan dertten uzak tutsun hepimizi inşaallah..

net olayım sorunlu ve girişim çok az.. öptümm..

Nkob hayırlı olsun eviniz canım... Bu ev uğur getirsin sze...

Kontrolden gelince yaz...

Ben bu ay adet oldum belki bu aya kısmet...

Back