özlemimm melek oğlumuzun kaybının yılını doldurduğu şu günün senin son ağlamaların olmasını diliyorum rabbimden . inşallah bundan sonraki hasret ağlamalarında sağlıkla hayırla bebeğin içinde yanında olur canım arkadaşım. umutların seni hasret yangınından çıkarıp gülümsetir inşallah.
burnum sızım sızım sızlıyor. ne zor geliyor bu yıldönümleri. bn haftalar öncesinden o günü yaşamış, o günü divane geçirmiştim. keşkee yanında olabilseydim. seni dinleyebilseydim. ne çok anlatacağın vardır şimdi başkalarının anlamalarının zor olacağı.
neyse... yine bol dua zamanıdır ki demek ki bizi böylesine etkiliyor bu yıldönümleri. Bugün dualar ettiğinden eminim. Allahım kabul etsin, yüzünü güldürsün senin inşallah tez zamanda.
Allah razi olsun canim, unutmamissin... cok duygulandirdin beni... "Bundan sonraki hasret aglamalarinda...." cok güzel söylemissin... bu gözyasi hic kurumaz, son anima kadar... eger kardesleri olursa canim oglumun, bu anlarimda yanimda olurlar, saglikla hayirla... Insaallah... yüregine saglik bitanem....
Evet!, keske yanimda olsaydin, küstüm sana... ne güzel olurdu... ama biliyorum ki, dualarindayim, hatirindayim... ne mutlu bana...
Allaha emanet olun canim...