hepinizin destegi için teşekkür ederim ben bebek işini eylüle attım bazı elimde olmayan sebeplerden dolayı malesefrabbim yarduımcımız olsun işşallah
Unuturmuyum hiç canım inşallah o günlere hayırlısıyla geliriz.
Pek giremiyorum bu ara,nkob un durumuna bakıyorum çıkıyorum
Öpüyorum hepinizi,Allah'a emanet olun.
Ara ara yaz. Düğün ne zamandı? Okul nasıl gidiyor canım benim?
Kızlar kimse yazmıyor. Neredesiniz?
Nkob dr ye gidince yaz merak ediyorum seni. Diğer arkadaşlar da...
Sen zaten duygularımı biliyorsun durumunla ilgili. Keşke yapabileceğim şeyler olsa ama, sadece dua edebiliyorum. Belki de en gerekliyi yapıyorumdur değil mi:)
evet katılıyorum, haydi özlem haydi özlem haydiiii... tam zamanı tam zamanı şimdiii... !!!!!
melekannesinin kesin olarak verilmiş 1 yılı var, onu beklemesi grekiyormuş. o da martta doluyor az kaldı hayırlısıyla..
hiç birimiz inşallah büyüklü küçüklü hiç bir tür evlat acısı, evlat özlemi yaşamayız..
Kontrolüm yarın 9 da chnb.
kontrol günü yaklaşınca devirden düşüyorum acaip şekilde. dün akşam ağlamaktan bi hal oldum. kızımın oluşunu da onemsemedim. ağladım ağladım ağladım.
öyle ki, sanki iyi günler bitecek de tandıık sıkıntılar başlayacak gibi. ooofff.. göz gördüğünden korkuyor be kızlar. mantık falan hak getire..
azıcık soyleyecek oldum okulda korkumu. demez olaydım.
sinir oluyorm şu '' pozitif düşün pozitif olsun, kötü şeyler getirme aklına. '' lafınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar nasıl gelmez sizce aklıma kötü şey? gelmemesinin imkanı var mı? ancak ve ancak hafıza kaybı yaşarsam, ya da aklımı kaçırırısam ben gayet rahat bir insan halini alırım. yanlış mı düşünüyorum acaba?
böyle söylediklerinde, ya demeyin öyle diyorum. bana vicdan azabı yaptırıyorsunuz bu şekilde, '' kötü bir şey olursa bn sebep olmuş olacağım'' fikrine kapılıyorum dedim.
yok stresimden etkilenirmiş, yok pozztif olmalıymışım. yahu bn bebeğimin canında şüphe ediyorum, siz stresten bahsediyorsunuz. yani hiç mi demeyeyim korkuyorum diye. pişman ettiler velhasılı.
sonra da diyorlar ki, çok takdir ediyoruz her şeye rağmen hiç bir işini aksatmıyorsun, savsaklamıyorsun. Çok güçlüsün, iyi başediyorsun. biz olsak napardık vs vs vs vs...
yuhhh!!!! diyorum.
Ne dertliymişim değil mi.. bn mi abartıyorum, çok takıntılı oldum acaba diyorum. Bazı arkadaşlarım da var ki ,( sayısı 2 yada 3) ne diyeceğimizi bilmiyoruz, ama dua ettiğimi bil, hep iyi haberini bekliyoruz diyor, bn nne konuşursam ona göre dinliyorlaar.
böyle işte yaa..
Allahım evlat acısı vermesin hiç birimize bir daha inşallah.zormuş velhasılı..
Okul fena değil ama hergün o kadar yolu gidip gelmek yoruyor. akşam eve geç geliyorum,sabah5:30 da kalkıyorum, uykusuz ve yorgunum ama bunu ben istedim şikayeti kesiyorum hemen :)Ara ara yaz. Düğün ne zamandı? Okul nasıl gidiyor canım benim?
bu yavru buraya pek yazmıyor ama, onun da hayatında maşaallah güzel gelişmeler oluyor. bu gidişle yetiştirecek inşaallah o da bebelerini bizimkilere:)
nkob nasilsin canim hersey yolu ndami
evet nuray, yolunda görünüyor. ama bn ''yolunda'' demeye bile korkuyorum. canım acıyor da acıyor..
allah razı olsun kardeşim benimeltimin bilmedigi bişey var ben 3 melek annesiyim yavrularım hep 5 aylıkla 4.5 aylık öldüler 120 günde ruh üfleniyo yavrularıma tekmelerini hissettim azda olsa anneligi tattım bunada şükür diyorum rabbimin bildigi bişey varki bunları ban layık görüyo ben allahtan korkarım canım namazında niyazında bir kişiyim devamli tespih çekiyorum panik atagım için çokmu kötü oluyorum alıyorum abdesttimi seriyorum seccademi oturuyorum rabbime şükrediyorum inan kimse umrumda degil ama insanın canı yanıyo nisbet edermiş gibi sevmek eltimin kzııda ogluda hastalanmış oglana hava vermişler broşit demiş doktor vs işte ban diyoki dün sen şimdi beni anlamzsın çocugun yok bilemezsin benim neler çektigimi diyoru lafıda bir güzel sokuyo birde yanlış anlama diyor bende dedim evet çocugum olmaya bilirim tabide senin ne çektigini bilirim illaki çocuk dogurmama gerek yok okadar cahilki geçen diyoki tüp bebek aşılama yaptırıcanmı diyo be akılsın benim bebegim oluyo durmuyoki ne tüp ne aşılama ne yapıcakki rahim boyum kısa haberi yok rabbim diyorum daha birşey demiyorum eşimin dedigi o senin imtaanın diyor rabbim sana yolluyo seni deniyo dayanıyonmu dayanmıyonmu diye rabbime şükür diyorum ne demiş peygamber efendimiz 3 evladını yitiren ve sabrederse direk cennetime koyucam demiş cenabı allah öylelerinden nasip etsin işşallah tek üzüntüm eşim garibim baba olamadı sevemedi evledını ben artık allah affetsin kendimden geçtim eşim için istiyorum her namazda saglıklı hayırlı evlatlar diliyourm önce ümmeti muhammede sonra bana nasip et rabbim diyorum rabbime inandım güvendim ben rabbim görüyo bülent ersoy diyorya bir şarkısında benimkide o hesap
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor,
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor…
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra evime döndüm. Pgt ile tüp bebek denemesi yaptık. 5 embriyom genetik incelemeye gitti. 2 sağlıklı çıktı ama onların da gelişimi durduğu için transfer olmadı. Hayırlısı diyoruz. İşte böyle....
Artık diğer arkadaşlar da yavaş yavaş düşünsünler yıllar geçiyor, fazla beklemeyin derim ben Özlem özellikle sana duyurulur canım. Beklemenin sonu yok. Melek annesi sen de canım... Emina senden haberler nasıl kardeşim benim, bak benim doğum foolarımı çekeceksin, unutmadın değil mi?:))
Nkob her şey güzel gider inşallah...
kader arkadaşlarım çok sık giremiyorum,girsemde yazmaya fırsatım olmuyor,NKOB nin durumuna bakıp çıkıyorum hemen...
Çok şükür ki sorunsuz devam ediyormuşsun şimdilerde canım benim,allahım bu sabrının mükafatını verecektir inşallah,şu mübarek günde çok dua ediyorum...
herkes iyidir inşallah...
ben iyiyim çok şükür işede başladım,bebeğim büyüyo çok şükürr,bizden haverler böylee..
Kontrolüm yarın 9 da chnb.
kontrol günü yaklaşınca devirden düşüyorum acaip şekilde. dün akşam ağlamaktan bi hal oldum. kızımın oluşunu da onemsemedim. ağladım ağladım ağladım.
öyle ki, sanki iyi günler bitecek de tandıık sıkıntılar başlayacak gibi. ooofff.. göz gördüğünden korkuyor be kızlar. mantık falan hak getire..
azıcık soyleyecek oldum okulda korkumu. demez olaydım.
sinir oluyorm şu '' pozitif düşün pozitif olsun, kötü şeyler getirme aklına. '' lafınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar nasıl gelmez sizce aklıma kötü şey? gelmemesinin imkanı var mı? ancak ve ancak hafıza kaybı yaşarsam, ya da aklımı kaçırırısam ben gayet rahat bir insan halini alırım. yanlış mı düşünüyorum acaba?
böyle söylediklerinde, ya demeyin öyle diyorum. bana vicdan azabı yaptırıyorsunuz bu şekilde, '' kötü bir şey olursa bn sebep olmuş olacağım'' fikrine kapılıyorum dedim.
yok stresimden etkilenirmiş, yok pozztif olmalıymışım. yahu bn bebeğimin canında şüphe ediyorum, siz stresten bahsediyorsunuz. yani hiç mi demeyeyim korkuyorum diye. pişman ettiler velhasılı.
sonra da diyorlar ki, çok takdir ediyoruz her şeye rağmen hiç bir işini aksatmıyorsun, savsaklamıyorsun. Çok güçlüsün, iyi başediyorsun. biz olsak napardık vs vs vs vs...
yuhhh!!!! diyorum.
Ne dertliymişim değil mi.. bn mi abartıyorum, çok takıntılı oldum acaba diyorum. Bazı arkadaşlarım da var ki ,( sayısı 2 yada 3) ne diyeceğimizi bilmiyoruz, ama dua ettiğimi bil, hep iyi haberini bekliyoruz diyor, bn nne konuşursam ona göre dinliyorlaar.
böyle işte yaa..
Allahım evlat acısı vermesin hiç birimize bir daha inşallah.zormuş velhasılı..
evet nuray, yolunda görünüyor. ama bn ''yolunda'' demeye bile korkuyorum. canım acıyor da acıyor..
kizlar bir de bir konuda görüslerinizi almak istiyorum...
haftalardir bahceye bembeyaz bir tavsan geliyor ( bizim yasadigimiz yerde dogada yasayan tavsanlar var, ama genelde kahverengi ve cok korkaklar, en ufak seste son sürat kaciyorlar), digerlerinden cok farkli, saat aksam 6 oldugunda kesin orda oluyor, ve merakli merakli iceriye bakiyor, cok güzel bisey... o kadar rahat ki bizim yakinimizda ... havucunu bekliyor, artik o dercede ki, esimin elinden aliyor, cimlerin üstüne gidiyor, gözümüzün icine baka baka yiyor... bir iki dk gec kalsa aramaya basliyor gözlerim..
oglumu kaybetmeden bir gün önce bir iki kasik ek gidaya baslamistik, ne yemisti; seve seve havuc. cok sevmisti ama daha fazlasi kismet olmadi yavruma, kavanozlar kaldi öylece.. fotograflari bile var havuclu agziyla, minik kusum...
Bunlari baskasina anlatsam, yine anlamayacaklar... siz ne dersiniz kizlar, bu Allahimdan bir isaret mi? hikmeti nedir acaba?
bu hayatta sadece rasyonal seylerin olmadigini hepimiz artik cok iyi biliyoruz... bunun dinen bir aciklamasi var midir? Sizin basiniza da bu tür güzellikler geldi mi? biseyler yazarsaniz cok sevinirim, tesekkürler
ah canim oyle iyi anliyorumki seni ama bu sefer basaricaz bu kadar zorlugun mukafati olarak bebeklerimizi alicaz kucagimiza
inşallah nuraycığım inşallah.
***nuray hastanedeymiş. çok dua edeceğim inşallah onun için.
Canım inşallah çok önemli bir şey değildir niye ki? İnşallah erken gelmez bebeği...(
Özlem tavşan olayından çok etkilendim inşallah bu tavşan güzel haberlere vesile olacaktır sizler için...Amin...
NKOB sen nasılsın canım? Dualarımdasınız...
Made bebiş iyiymiş çok sevindim.
Melekannesine de hayırlı evlatlar diliyorum...
chnb güzelim biz yine ankaradaydık bu hafta. 2 dr baktı. riskli gebelik en'leri. her şey iyi görünüyor diyorlar. ama sanırım bir de ultrasonun görebildiği %80 dir gibi bir şey mi söylediler bn mi anlamadım bilemedim. maşallah elhamdulıllah diyorum şu an.
bekliyoruz işte.. boyle gebelik kimseye vermesin Allah.
insanın karnındaki canına ciğerine hem doymaya, hem de alışmamaya çalışması bir işkence. söylenecek çok şey var da, susarak düşünmeyen insan rolü oynuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?