Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

hepinizin destegi için teşekkür ederim ben bebek işini eylüle attım bazı elimde olmayan sebeplerden dolayı malesefrabbim yarduımcımız olsun işşallah

Oyyy ciğerimmmm.. Allahım dilerse bekleme süresinde dahi olur. Yeter ki nasip etsin.

Kendini kötü hissetmeye hissedeceksin bu dönemde ama, umarım ennnn az şekilde etkisi altında kalırsın. Ve ummadığın anda da varlığıyla ve kucağına gelişiyle mutlu olursun.

Duamdasın diyorum.

Unuturmuyum hiç canım inşallah o günlere hayırlısıyla geliriz.
Pek giremiyorum bu ara,nkob un durumuna bakıyorum çıkıyorum
Öpüyorum hepinizi,Allah'a emanet olun.

bu yavru buraya pek yazmıyor ama, onun da hayatında maşaallah güzel gelişmeler oluyor. bu gidişle yetiştirecek inşaallah o da bebelerini bizimkilere:)

Ara ara yaz. Düğün ne zamandı? Okul nasıl gidiyor canım benim?

Kızlar kimse yazmıyor. Neredesiniz?

Nkob dr ye gidince yaz merak ediyorum seni. Diğer arkadaşlar da...

Kontrolüm yarın 9 da chnb.

kontrol günü yaklaşınca devirden düşüyorum acaip şekilde. dün akşam ağlamaktan bi hal oldum. kızımın oluşunu da onemsemedim. ağladım ağladım ağladım.

öyle ki, sanki iyi günler bitecek de tandıık sıkıntılar başlayacak gibi. ooofff.. göz gördüğünden korkuyor be kızlar. mantık falan hak getire..

azıcık soyleyecek oldum okulda korkumu. demez olaydım.

sinir oluyorm şu '' pozitif düşün pozitif olsun, kötü şeyler getirme aklına. '' lafınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar nasıl gelmez sizce aklıma kötü şey? gelmemesinin imkanı var mı? ancak ve ancak hafıza kaybı yaşarsam, ya da aklımı kaçırırısam ben gayet rahat bir insan halini alırım. yanlış mı düşünüyorum acaba?

böyle söylediklerinde, ya demeyin öyle diyorum. bana vicdan azabı yaptırıyorsunuz bu şekilde, '' kötü bir şey olursa bn sebep olmuş olacağım'' fikrine kapılıyorum dedim.

yok stresimden etkilenirmiş, yok pozztif olmalıymışım. yahu bn bebeğimin canında şüphe ediyorum, siz stresten bahsediyorsunuz. yani hiç mi demeyeyim korkuyorum diye. pişman ettiler velhasılı.

sonra da diyorlar ki, çok takdir ediyoruz her şeye rağmen hiç bir işini aksatmıyorsun, savsaklamıyorsun. Çok güçlüsün, iyi başediyorsun. biz olsak napardık vs vs vs vs...

yuhhh!!!! diyorum.

Ne dertliymişim değil mi.. bn mi abartıyorum, çok takıntılı oldum acaba diyorum. Bazı arkadaşlarım da var ki ,( sayısı 2 yada 3) ne diyeceğimizi bilmiyoruz, ama dua ettiğimi bil, hep iyi haberini bekliyoruz diyor, bn nne konuşursam ona göre dinliyorlaar.

böyle işte yaa..

Allahım evlat acısı vermesin hiç birimize bir daha inşallah.zormuş velhasılı..

Dualarında olmam beni mutlu etti canım. İnşallah güzel olur her şey...

Canım pozitif de negatif de düşünsen her şey olacağına varıyor.Ben pozitiftim bu tüp hususunda tabi kaygılarım da vardı. Ama olmadı yine. Kayıp yaşayan biri nasıl pozitif düşünür ki.Keşke düşünebilsek ama olmuyor(

Ara ara yaz. Düğün ne zamandı? Okul nasıl gidiyor canım benim?
Okul fena değil ama hergün o kadar yolu gidip gelmek yoruyor. akşam eve geç geliyorum,sabah5:30 da kalkıyorum, uykusuz ve yorgunum ama bunu ben istedim şikayeti kesiyorum hemen :)
Düğün nişan mevzuları bu ara gündemi ve zihnimi bi hayli meşgul ediyor. Okulla aynı anda olması beni yavaşlattı açıkcası:)
Bilemiyorum ne olacak ama ağırdan alma taraftarıyım sanki,yinede oluruna bırakırım galiba,kendi istediğimi diretmeyeceğim:)

bu yavru buraya pek yazmıyor ama, onun da hayatında maşaallah güzel gelişmeler oluyor. bu gidişle yetiştirecek inşaallah o da bebelerini bizimkilere:)

Ayyy keşke ya,bebek deyince erteleme planlarını unutuyorum evlenesim geliyor:)
Ama ben yetişemem ablacım,önceki planımızı bozmayalım; siz düğüne bebeklerinizle gelin Allah'ın izniyle

canim benim, Insallah en kisa ve hayirli zamanda cocugunuza kavusursunuz... okuyorum okuyorum yazdiklarini ve diyecek birsey bulamiyorum ...
ama sen zaten son noktayi koymussun; "bunada şükür diyorum rabbimin bildigi bişey varki bunları ban layık görüyo" Layik görüyor... bundan daha ileri bir nokta var mi? Masallah sana canim... iste teslimiyet ve tevekkül.... yasadiklarinin sana bir ceza degil, tam tersine ödül oldugunu icsellestirmissin.. zor olani da bu zaten, gönülden kabul edebilmek... Allah hepimize nasib etsin....

Sarki hepimizi ifade ediyor... cigerim yaniyor.... hem de nasil... 4 gün sonra oglumu kaybedisimin 1. yili... her ani yasiyorum simdiden... Allah hepimizin yardimcisi olsun, hic kolay degil yasadiklarimiz ve yasayacaklarimiz...

öpüyorum seni

Son düzenleme:

chnb canim, tüp bebek durumuna cok üzüldüm, hayirlisi artik...

öyle bir söylemissin ki, kafama dang etti... cok haklisin canim... bizden gecmis sanki kizlar... ne enerjimiz, ne de halimiz kalmis.. ilk defa bu ay kücük bi deneme yaptik, ovulasyon testi falan yaptim... ilk iki gün karnim agridi falan, tamam dedim oldu galiba, bir daha bu stresi yasamayiz... ama sonra tüm belirtiler gitti... simdi ovulasyon+6, daha cok erken aslinda ama pek ümitli degilim... bakalim artik.... o iki gün biseyler hissettigimde bile kafamdan onlarca kötü senaryo gecti... beni acaba neler bekliyor diye... korkunc düsünceler, bir kere yandi dilimiz sütten tabii....

sana da bol sans diliyorum... öptüm

made canim, cok sevindim iyi haberlerine, bebegini kocaman öpüyorum...

evet nuray, yolunda görünüyor. ama bn ''yolunda'' demeye bile korkuyorum. canım acıyor da acıyor..

öncelikle son konrol de iyi cikmis, cok sükür, masallah.... az kaldi Insallah böyle devam edecek NKOB... dualarla gecirecegiz arkadasim, merak etme...

Kiminle konustugu, kime dert yandigi cok önemli insanin... anlamayana, o hassasiyeti olmayana nasil anlatirsan anlat anlamiyorlar.. bön bön bakip, alakasizca bilgeclik yapiyorlar... sen o 2 3 arkadasina anlat canim, bosver digerlerini, sadece sinirlerin bozulur.. bizim yasadiklarimizin milyonda birini yasasalar yeter onlara, daha fazlasini kaldiramazlar cünkü...

Insallah canim sag salim, yavrunu kucagina alinca bir nebze azalacak acilarin. güzel haberlerini bekliyorum Allahin izniyle...

kizlar bir de bir konuda görüslerinizi almak istiyorum...

haftalardir bahceye bembeyaz bir tavsan geliyor ( bizim yasadigimiz yerde dogada yasayan tavsanlar var, ama genelde kahverengi ve cok korkaklar, en ufak seste son sürat kaciyorlar), digerlerinden cok farkli, saat aksam 6 oldugunda kesin orda oluyor, ve merakli merakli iceriye bakiyor, cok güzel bisey... o kadar rahat ki bizim yakinimizda ... havucunu bekliyor, artik o dercede ki, esimin elinden aliyor, cimlerin üstüne gidiyor, gözümüzün icine baka baka yiyor... bir iki dk gec kalsa aramaya basliyor gözlerim..

oglumu kaybetmeden bir gün önce bir iki kasik ek gidaya baslamistik, ne yemisti; seve seve havuc. cok sevmisti ama daha fazlasi kismet olmadi yavruma, kavanozlar kaldi öylece.. fotograflari bile var havuclu agziyla, minik kusum...

Bunlari baskasina anlatsam, yine anlamayacaklar... siz ne dersiniz kizlar, bu Allahimdan bir isaret mi? hikmeti nedir acaba?
bu hayatta sadece rasyonal seylerin olmadigini hepimiz artik cok iyi biliyoruz... bunun dinen bir aciklamasi var midir? Sizin basiniza da bu tür güzellikler geldi mi? biseyler yazarsaniz cok sevinirim, tesekkürler

sen eğer bununla kendini yeni başlangıçlara hazır hissedeceksen, evet bu bir belirtidir. sonuçta sebep onemli değil, sonuç onemli:) tavşan sebep olsun da kafanı artık yeni isteklerle meşgul etmeye başla.

boyle senden bir şeyler uman aciz gorunen varlıklar daha bir '' bebeği '' anımsatıyor insana. bn de malum sabah 6:30 gibi evden çıkan biriyim ve bi iki kere evin kaşısında dolmuş beklemiştim. izin sonrası okula başladığım ilk gunler balkonumda hep iki guvercin gorurdum. ve bn onlarla dalaaaarrr giderdim yolladığım cennet kuşlarının hayallerine. sanki bni yolcu etmeye gelmişler günün en sakin en sessiz en yalnız zamanında gibi..

Bn gitmiş uçmuş meleklerimi hatırlıyordum ama sana gelecek olan dünya meleği bebeğin hatırlatılıyordur inşallah:)

Rabbim o isteği eşine de sana da versin de inşaallah heyecanlanmaya başlayalım. zaten onun isteği ve çabası içinize düşer düşmez kafanız biraz daha rahatlayacak yeni umutlar sizi daha çok meşgull edecektir. çok ama çok şeyler farkedecek ozlem emin ol yeni bir bebeği düşünmeye başlayınca.

melekannesi67 nin korunma süresi doldu arkadaşlar. çok heyecanlıyım çok. inşaallah hayırla sağlıkla sıkıntılardan uzak bir şekilde hamile kalır, hamilelik geçirir, doğurur ve bebeğini büyütür:)

(hepimiz inşaallah:))

inşallah nuraycığım inşallah.

***nuray hastanedeymiş. çok dua edeceğim inşallah onun için.

Canım inşallah çok önemli bir şey değildir niye ki? İnşallah erken gelmez bebeği...(

Özlem tavşan olayından çok etkilendim inşallah bu tavşan güzel haberlere vesile olacaktır sizler için...Amin...

NKOB sen nasılsın canım? Dualarımdasınız...

Made bebiş iyiymiş çok sevindim.

Melekannesine de hayırlı evlatlar diliyorum...

özlemimm melek oğlumuzun kaybının yılını doldurduğu şu günün senin son ağlamaların olmasını diliyorum rabbimden . inşallah bundan sonraki hasret ağlamalarında sağlıkla hayırla bebeğin içinde yanında olur canım arkadaşım. umutların seni hasret yangınından çıkarıp gülümsetir inşallah.

burnum sızım sızım sızlıyor. ne zor geliyor bu yıldönümleri. bn haftalar öncesinden o günü yaşamış, o günü divane geçirmiştim. keşkee yanında olabilseydim. seni dinleyebilseydim. ne çok anlatacağın vardır şimdi başkalarının anlamalarının zor olacağı.

neyse... yine bol dua zamanıdır ki demek ki bizi böylesine etkiliyor bu yıldönümleri. Bugün dualar ettiğinden eminim. Allahım kabul etsin, yüzünü güldürsün senin inşallah tez zamanda.

chnb güzelim biz yine ankaradaydık bu hafta. 2 dr baktı. riskli gebelik en'leri. her şey iyi görünüyor diyorlar. ama sanırım bir de ultrasonun görebildiği %80 dir gibi bir şey mi söylediler bn mi anlamadım bilemedim. maşallah elhamdulıllah diyorum şu an.

bekliyoruz işte.. boyle gebelik kimseye vermesin Allah.

insanın karnındaki canına ciğerine hem doymaya, hem de alışmamaya çalışması bir işkence. söylenecek çok şey var da, susarak düşünmeyen insan rolü oynuyoruz.

İyi olmuş gitmen canım için biraz rahatlamıştır. İçin rahatlamıştır az da olsa. İnşallah güzel olacak bu sefer. İnanalım buna. Herkesin bize dediği gibi pozitifdüşünelim canım... Evet alışmak istemek ve korkmak... İşte bir araf daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…