• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Elhamdulillah ve maşaallah bu haftaki kontrolumuzde de kötü haber almadık.

10-15 gun içinde tekrar ankaradayız.. Rabbim kimseye evlat acısı gostermesin.
s
Hepiniz bnm için öyle çok önemlisniz ki.. sanal bir ortam nasıl da değerli bir hal alırmış. Sağolsun bizlere burada buluşma, anlama, anlaşılma ortamı hazırlayanlar..

yazdıklarını okudum ama ne okumak gözyaşlarımdan göremedim yazılarını bazen çok üzüldüm inan bende iki bebeğiimi kaybettim karnımda öldüler kürtajla alındılar fakat rabbim bana çok güzel bi kız evlat nasip etti 3. gebeliğimde ona bakıyorum hep seviyorum kokluyorum kızımı o bir değil 3 çocuk yerine geçiyor bende
son yazılanlardan anladığım kadarıyla şu andada hamilesin sanırım rabbim bu defa yüzünü güldürsün ağlatmasın bir defa daha cennetten bir melek göndersin sana ve seninde tüm acıların sona ersin

çok tşk ederim. Allah sana bu bebeğinin de bundan sonraki bebeklerinin de acısını göstermesin inşaallah. (hiç birimize)
nkob canim nete giremiyorum hep aklimdasasin bu sefer hersey guzel olacak inan biraz zor bi hamilelik sureci yasiyoruz ama mukafatimiz buyuk olacak yavrularimizi kucaklayinca butun sikintilar bitecek

nuray biliyor musun, iddia ediyorum ki annen bile sana bnm kadar dua etmemiştir. insanın kendi canı yanınca başkasındaki aynı acıyı anlaması çok ilginç bir şey.

sen ve bnm durumumda insan ne yaşayabileceğini biliyor ve bunun korkusu dünyasını karartıyor. Umarım hepimiz de acısız dertsiz şekilde bebeklerimize kavuşuruz en yakın zamanda.

soylediğinde çok haklısın. eğer bu bebeğimi de kaybedersem diğerlerinin acısının üstü tamamen açılacak, ortaya çıkacak fazlasıyla ve ...................

Ama eğer sağlıkla hayırla da kucağımıza alırsak sevincimiz şükrümüzle birleşecek Allahın izniyle.

cok sevindim NKOB, son kontrol sonuclarina.. bugünlerde eko cekilecekti degil mi? Nasil gecti... cok dualar ediyorum senin icin, Allahim kabul etsin insaallah... bu kadar kisinin duasi, yakarisi.. turp gibi gelecek yavrun Allahin izniyle..

pasam, dua icin yazmis ama cok gec gördüm, kusura bakma canim... nadir giriyorum buralara..

chnb, senin durumlar nasil canim, halledebildiniz mi islerinizi? Allah kolayliklar versin, tamamina erdirsin insallah... bizi haberdar et son durumlardan..

melekannesi de coktandir ugramamis buralara, insallah hersey yolundadir....

made, sizler nasilsiniz, uyku durumlari nasil? leyla gibi geziniyor musun...

esmeray'dan da uzun zamandir bisey duymadim, durumlari nasil acep?

burda daha cok görüsmek ümidiyle.....
ah bu dualarınız ah.. kesinlikle Rabbimden başka hiç bişeye güvenmedim özlem. sen de iyi bilirsin. Allah dilemezse doktorun en kralını bul işe yaramıyor.

bugunkü kontrolumuz de iyiydi elhamdulıllah. darısı bnm tüm kontrollerıme ve doğumuma, ve tabi ki en kısa zamanda sizlerin başına inşaallah.

ben dün yine sabrimin denendigi günlerden birisini yasadim, zaten dokunsan aglayacagim bir dönemdeyim... bu da üstüne tam oldu..

hani uzun zaman ailemin yanindaydim, bu arada bir arkadasim hamileydi burda. bebisi olmus 4 ay civarinda, tam benim oglumu kaybettigim ayda.. dün pat diye arabaya atlamis tek basina, bizi merak ettigi icin, bize geldi... niyeti güzel, Allah razi olsun ama... hemen akabinde gelen sohbetler beni bogum bogum bogdu, atesler basti... girer girmez, naber sorusuna... oglunu dün hastaneye götürmüsler, pipisi mi ne iltihap olmus,... hepsi nazar!!!! mis.. insanlar bi tuhafmis bebege bakip, masallah demiyorlarmis.. benim durumum nasilmis.. bebegi görmeye cesaretim varmiymis, yüzlesmem icin cok iyi bir firsatmis... dogum hikayesi falan filan...

bi an kendimi öyle caresiz hissettim ki, karsimda gurur fiskiran taze bir anne, sevincten gözlerinin ici parliyor, devamli anlatmak istiyor, resmini gösteriyor.... umutlari..... esiyle ve bebekleriyle tüm anlarinin tadini cikarmalarinin yüz ifadesi.... masallah...

bi de kendime baktim, karsimda oturan esime... bi yandan onun sevincine ortak olma zorunlulugu evimizde misafir oldugu icin.. bi yandan icimize akittigimiz gözyaslarimiz ve saskinligimiz. .. kendimi dini aciklamalar yaparken buldum, bunu cok güzel bi

imtihan oldugunu.......... savunmaya gecmistim, cünkü tek dayanagim, gücüm bu, baska hic biseyim yok, cok sükür... aslinda cok inancli biri olmasina karsin, beni tuhaf tuhaf dinledi... ne demek istedigimden milim anlamadi, anlasilamamak ne kötü biseymis...

zaten biseyler denemenin zamani geldi ve bunun tüm baskisi üzerimizde, bu bizi iyice zorluyor.. bütün aksam esimle tartistim, sinirimi ondan cikarttim daha dogrusu... salya sümük agladim, hüngür hüngür namaz kildim.... nefsime sahip olup, kiz hakkinda olumsuz düsünmemek icin cok direndimse de, basaramadim.. icimden defol git evimden, bidaha da gözüme görünme, seni görgüsüz, edep fakiri.... vb... seyler söyledim durdum..

yaaa böyle kizlar, biraz icimi dötüm.. of... imdaaattt...

deli oldum deli deli deli. ilk paragrafı okudum hemen alıntıya geçtim yazıyorum. daha okumadım bile devamını. çok sinirliyim çokkkkkk. yuhhhhhhh!!!!

böyle düşüncesiz manyaklar hiç bir sıkıntı yaşamıyor işte. ahmak ahmak sevdalı bir şekilde hayatlarını sürdürüp gidiyorlar. çok fena sinirliyim . aklıma geldikçe de bnm hayatımdaki bu tiplerin acısını bu hatunun üzerinden çıkaracağım!!!!!!!

üzülme kuşum nolur.. diyeceğim ama olan olmuş. haltı yiyen yemiş. neyse, bu da imtihanına bir kazanç olarak eklenmiştir umarım.

Allahım yarabbim yaa .. bn başka şey yazmayayım. küfredeceemmm.

bu topiği hergün takip ediyorum,hele sizin yazdığınızı görünce heyecanla bakıyorum..NKOB siz beni tanımazsınız ama ben yaşadıklarınızı hergün izliyorum..İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız.ben buna gerçekten inanıyorum ve sizin için Dua ediyorum.Rabbim yardımcınız olsun,sizin ve tüm melek annelerinin..

cok sevindim NKOB, son kontrol sonuclarina.. bugünlerde eko cekilecekti degil mi? Nasil gecti... cok dualar ediyorum senin icin, Allahim kabul etsin insaallah... bu kadar kisinin duasi, yakarisi.. turp gibi gelecek yavrun Allahin izniyle..

pasam, dua icin yazmis ama cok gec gördüm, kusura bakma canim... nadir giriyorum buralara..

chnb, senin durumlar nasil canim, halledebildiniz mi islerinizi? Allah kolayliklar versin, tamamina erdirsin insallah... bizi haberdar et son durumlardan..

melekannesi de coktandir ugramamis buralara, insallah hersey yolundadir....

made, sizler nasilsiniz, uyku durumlari nasil? leyla gibi geziniyor musun...

esmeray'dan da uzun zamandir bisey duymadim, durumlari nasil acep?

burda daha cok görüsmek ümidiyle.....

ben dün yine sabrimin denendigi günlerden birisini yasadim, zaten dokunsan aglayacagim bir dönemdeyim... bu da üstüne tam oldu..

hani uzun zaman ailemin yanindaydim, bu arada bir arkadasim hamileydi burda. bebisi olmus 4 ay civarinda, tam benim oglumu kaybettigim ayda.. dün pat diye arabaya atlamis tek basina, bizi merak ettigi icin, bize geldi... niyeti güzel, Allah razi olsun ama... hemen akabinde gelen sohbetler beni bogum bogum bogdu, atesler basti... girer girmez, naber sorusuna... oglunu dün hastaneye götürmüsler, pipisi mi ne iltihap olmus,... hepsi nazar!!!! mis.. insanlar bi tuhafmis bebege bakip, masallah demiyorlarmis.. benim durumum nasilmis.. bebegi görmeye cesaretim varmiymis, yüzlesmem icin cok iyi bir firsatmis... dogum hikayesi falan filan...

bi an kendimi öyle caresiz hissettim ki, karsimda gurur fiskiran taze bir anne, sevincten gözlerinin ici parliyor, devamli anlatmak istiyor, resmini gösteriyor.... umutlari..... esiyle ve bebekleriyle tüm anlarinin tadini cikarmalarinin yüz ifadesi.... masallah...

bi de kendime baktim, karsimda oturan esime... bi yandan onun sevincine ortak olma zorunlulugu evimizde misafir oldugu icin.. bi yandan icimize akittigimiz gözyaslarimiz ve saskinligimiz. .. kendimi dini aciklamalar yaparken buldum, bunu cok güzel bi imtihan oldugunu.......... savunmaya gecmistim, cünkü tek dayanagim, gücüm bu, baska hic biseyim yok, cok sükür... aslinda cok inancli biri olmasina karsin, beni tuhaf tuhaf dinledi... ne demek istedigimden milim anlamadi, anlasilamamak ne kötü biseymis...

zaten biseyler denemenin zamani geldi ve bunun tüm baskisi üzerimizde, bu bizi iyice zorluyor.. bütün aksam esimle tartistim, sinirimi ondan cikarttim daha dogrusu... salya sümük agladim, hüngür hüngür namaz kildim.... nefsime sahip olup, kiz hakkinda olumsuz düsünmemek icin cok direndimse de, basaramadim.. icimden defol git evimden, bidaha da gözüme görünme, seni görgüsüz, edep fakiri.... vb... seyler söyledim durdum..

yaaa böyle kizlar, biraz icimi dötüm.. of... imdaaattt...

canım seni okadar iyi anlıyorumki bilemezsin:43::43::43:bir görgüsüzde eltim benim oglumu dogurdum kendisiyle arası bir ay ben bir ay büyüktüm umudum öldüüüüüüüü gittiiiiii:43::43::43:dedim eve getirme ben hazır olanakadar ben gelicem dememe ragmen gene gıcıklıgına geldi evime 40 çıktı oglunun almış kııznı kocasını oglumu geldi evime eşime okadar dedim gelmesinler ne yapayım dedi neyse geldi ozamanda kıza hamleyim tabi vevegi hiç canlı görmedim faceye koyma dedim koydu:53::53:ilk orda gördüm birde utanmadan evime geldi oglunu getirdi :53::53:oglanın yüzüne bakamıyorum zaten rahimde dikiş var yatıyorum yatakta dedi içeri girdi ister kız ister kızma ben bu çocugu burda emziricem dedi :53::53::53:bende dedim arkama geç emzir nerde öle yaptı inadıma önüme oturdu gözüme sokra gibi emzirdi benim halimi düşünün artık ne psikolojideyim:43::43:oglana bakamıyourm diyorum paşa kızın karnında takdiri ilahi ama olmadı gen yaptı yapacagını uyuz geldi beni sinir etti gitti olan benim panik atagıma oldu çok agır geçirdim hemde:14::14:rabbime havale ettim şimdi hanım yanımda öppüyo inadıma seviyo yavrum deyip duruyo ben o oglunu her gördügümde içim yanıyo ölüyorum allahım affetsin benim oglumda onunlaydı hep onla gidicek :43::43::43::43:neden insanlar bu kadar acımasız geçen dedimki takdiri ilahi dedim sesnin gibi öteki tarafta işşallah seffaaatçi olur dedim bana dedgi şey ayne şu lafBOŞ BOŞUNA SEVİNME SES VERMEDİLER SANA FAYDASI YOK ÖLDÜ GİTTİ BİRDE SENİN İŞİN ÇOK ZOR DİKİŞE RAGMEN BEBEGİN DURMDI DİYE CÜMLE ALEME FACEDE BENİ REZİL ETTİ:43::43::43:RABBİM SANA HAVALE DEDİM BENİM GİBİ YAP CEP TELİMİ DEGİŞTİRDİM FACEDEN ENGELLEDİM GEREKSİZ KİŞİLERİ VS EVİMİDE ARASA AÇMIYOURM NEFRET GELDİ YÜZÜNDEN ALLAHIM ŞİFA VERSİN YAVRULARINA AMA BENLE UGRAŞMAKTAN EVLŞATLARININ HASTALIKLARI BİTMİYO :43::43::43::43:RABBİM ÖLE LAF EDENLERİDE SOKANLARIDA NASIL BİLİYOSA ÖLE YAPSIN İŞŞALLAH DAHA BİŞEY DEMİYORUM ÇÜNKÜ:43::43::43:

Yavrum insAllah merhameti sonsuz Allahim selamete cikaracak seni bebegin saglicakla dogacak insAllah
ilgilenen, dua eden herkesten binlerce kez Alllah razı olsun. bu süreçte evde kalmadım. annemler bırakmadı, gözlerinin önünden ayırmadı hiç. kızıma bakamadım zaten. teyzesi falan ilgilendi okuluna yolladı vs vs.

dünya durdu, nefesim durdu, bn de gün saydım.

net sorunlu annemlerde. haber vermek zorunda olduğumdan girebildiğim an yazıyorum.

aynen doktorun soylediğini yazıyorum arkadaşlar. bn noktası virgülüne beynime kaydettiğim için başka cümle gelmiyor aklıma.

'' şu an normal her şey. ama çok sevinmek de yok, çok üzülmek de. haftalık kontrol olacak. gelecek haftaya da ekosu çekilecek. kalp en iyi ekoda görünür çnk''

işte boyle. elhamdulıllah rabbime. Allahım sağlıkla hayırla huzurla gebelik geçirip, sağlıkla hayırla huzurla doğurup, tüm çocuklarımızı sağlıklı, hayırlı, akıllı, ahlaklı, imanlı yetiştirmeyi nasip etsin inşaallah hepimize, herkese ve bana da.. (eksik hacet diletmesin bizlere, istediklerimize ve istemediklerimize pişman etmesin inş.)

bnle iletişimi kesmeyen ''melekannesi67, ozlem, chnb, eminakpolat, ve bana hiiiççç farketmeden tefriciye okuyup okutup duasını yapan paşammmm'' bacım derim bn size yaa.

gunde yuzlerce kes dua döküldü dilimden ve sadece kendime ettiğim zaman vicdan azabı duydum. isimlerinizi zikretmeden geçmemek için elimden geleni yaptım.

ve nikini çok az gorduğum diğer arkadaşlar (powder234, meltem ... ), gurbetgüzeli, madeofhonor, .... çok tşk ederim. eminim hepinizin ayrı ayrı dilek ve duaları semada karşılığını bulmuş, cevabı hem bana hem de fazlasıyla sizlere dönmüştür. sağolun.

girebildikçe yazarım bn.

selam ve sevgiyle..

Elhamdulillah ve maşaallah bu haftaki kontrolumuzde de kötü haber almadık.

10-15 gun içinde tekrar ankaradayız.. Rabbim kimseye evlat acısı gostermesin.
s
Hepiniz bnm için öyle çok önemlisniz ki.. sanal bir ortam nasıl da değerli bir hal alırmış. Sağolsun bizlere burada buluşma, anlama, anlaşılma ortamı hazırlayanlar..

ah bu dualarınız ah.. kesinlikle Rabbimden başka hiç bişeye güvenmedim özlem. sen de iyi bilirsin. Allah dilemezse doktorun en kralını bul işe yaramıyor.

bugunkü kontrolumuz de iyiydi elhamdulıllah. darısı bnm tüm kontrollerıme ve doğumuma, ve tabi ki en kısa zamanda sizlerin başına inşaallah.

cok sükür canim.... basarabildigin oranda iyi ve olumlu düsünmeye calis, ihtimalleri,vesveseleri uzak tut kendinden... ellerinle sicakligini, anne enerjisini yolla bebegine.... "sakin yaramazlik yapma" diye de kiz biraz:)

Dedigin gibi bunlar nasip meselesi... hersey olacagina variyor, kime gidersen git... o gün haberlerde okudum, sanirim Kafkaslarda bir yerde bir kadin, kirsal kesimden hic doktora gitmemis hamileliginde, kac kere düsürme tesebbüslerinde bulunmus, dogum yapmis altiz bebek... hepsi de saglikli...

Allah korusun sizi....

deli oldum deli deli deli. ilk paragrafı okudum hemen alıntıya geçtim yazıyorum. daha okumadım bile devamını. çok sinirliyim çokkkkkk. yuhhhhhhh!!!!

böyle düşüncesiz manyaklar hiç bir sıkıntı yaşamıyor işte. ahmak ahmak sevdalı bir şekilde hayatlarını sürdürüp gidiyorlar. çok fena sinirliyim . aklıma geldikçe de bnm hayatımdaki bu tiplerin acısını bu hatunun üzerinden çıkaracağım!!!!!!!

üzülme kuşum nolur.. diyeceğim ama olan olmuş. haltı yiyen yemiş. neyse, bu da imtihanına bir kazanç olarak eklenmiştir umarım.

Allahım yarabbim yaa .. bn başka şey yazmayayım. küfredeceemmm.

sen ona sorsan nerdeyse benden daha cok cile cekti hamileliginde falan, biraz previa olmus, sezeryan yapmislar, aman aman neler cekmis....(hic de öyle degil tabii ki, gayet iyiydi durumu)
bi de utanmadan -bana- anlatiyor... herkesin omzuna göre dert veriyor Allah.. Cok sükür bizi güclü kullarindan eylemis... Biz bunlara yasadiklarimizi anlatmayinca, kanimizin cekildigini, belimizin kirildigini, cigerlerimizin parcalandigini... ciddiye almiyorlar galiba bizi... varsa yoksa kendileri ve "büyük" dertleri...

kücük dert konustururmus, büyükleri sustururmus...

canım seni okadar iyi anlıyorumki bilemezsin:43::43::43:bir görgüsüzde eltim benim oglumu dogurdum kendisiyle arası bir ay ben bir ay büyüktüm umudum öldüüüüüüüü gittiiiiii:43::43::43:dedim eve getirme ben hazır olanakadar ben gelicem dememe ragmen gene gıcıklıgına geldi evime 40 çıktı oglunun almış kııznı kocasını oglumu geldi evime eşime okadar dedim gelmesinler ne yapayım dedi neyse geldi ozamanda kıza hamleyim tabi vevegi hiç canlı görmedim faceye koyma dedim koydu:53::53:ilk orda gördüm birde utanmadan evime geldi oglunu getirdi :53::53:oglanın yüzüne bakamıyorum zaten rahimde dikiş var yatıyorum yatakta dedi içeri girdi ister kız ister kızma ben bu çocugu burda emziricem dedi :53::53::53:bende dedim arkama geç emzir nerde öle yaptı inadıma önüme oturdu gözüme sokra gibi emzirdi benim halimi düşünün artık ne psikolojideyim:43::43:oglana bakamıyourm diyorum paşa kızın karnında takdiri ilahi ama olmadı gen yaptı yapacagını uyuz geldi beni sinir etti gitti olan benim panik atagıma oldu çok agır geçirdim hemde:14::14:rabbime havale ettim şimdi hanım yanımda öppüyo inadıma seviyo yavrum deyip duruyo ben o oglunu her gördügümde içim yanıyo ölüyorum allahım affetsin benim oglumda onunlaydı hep onla gidicek :43::43::43::43:neden insanlar bu kadar acımasız geçen dedimki takdiri ilahi dedim sesnin gibi öteki tarafta işşallah seffaaatçi olur dedim bana dedgi şey ayne şu lafBOŞ BOŞUNA SEVİNME SES VERMEDİLER SANA FAYDASI YOK ÖLDÜ GİTTİ BİRDE SENİN İŞİN ÇOK ZOR DİKİŞE RAGMEN BEBEGİN DURMDI DİYE CÜMLE ALEME FACEDE BENİ REZİL ETTİ:43::43::43:RABBİM SANA HAVALE DEDİM BENİM GİBİ YAP CEP TELİMİ DEGİŞTİRDİM FACEDEN ENGELLEDİM GEREKSİZ KİŞİLERİ VS EVİMİDE ARASA AÇMIYOURM NEFRET GELDİ YÜZÜNDEN ALLAHIM ŞİFA VERSİN YAVRULARINA AMA BENLE UGRAŞMAKTAN EVLŞATLARININ HASTALIKLARI BİTMİYO :43::43::43::43:RABBİM ÖLE LAF EDENLERİDE SOKANLARIDA NASIL BİLİYOSA ÖLE YAPSIN İŞŞALLAH DAHA BİŞEY DEMİYORUM ÇÜNKÜ:43::43::43:

ah pasam ah... seni de kuruttular bu akrabalarin... terbiyesiz, cahil kadin... ama biliyorsun bütün bu eziyetler senin hanene, sonrasi mükafat olarak yaziliyor.. Bu ne güzel bir müjde degil mi? hep böyle düsün. Sen secilmis bir annesin, yavrularin seni bekliyor orda, bunu Peygamber Efendimiz bize müjdeliyor, o kadin ne derse desin... onun coculari mi(senin gözüne soktugu), yoksa senin yavrularin mi daha hayirli, hep birlikte görecegiz o büyük günde... kalbini ferah tut canim..

panik atak diyorsun ya.. böyle seytan vesveselerine kapilma sakin... Allaha kendini teslim et.. O bizi her an koruyandir... "Anne sevgisi denizde köpük ise, Allah'in kulunu sevmesi iste o denizdir" diyor Peygamberimiz(SAV) Allah bizi bu kadar seviyorsa neden, kimden korkalim? bir tek O'nun rizasini alamamaktan korkariz, O'nun sevgisine layik olamamaktan korkariz...

Söyle derin derin nefes al bakayim, ve bunlari düsün... panik manik kalmaz evelallah!!!

Allaha emanet ol canim...

ah pasam ah... seni de kuruttular bu akrabalarin... terbiyesiz, cahil kadin... ama biliyorsun bütün bu eziyetler senin hanene, sonrasi mükafat olarak yaziliyor.. Bu ne güzel bir müjde degil mi? hep böyle düsün. Sen secilmis bir annesin, yavrularin seni bekliyor orda, bunu Peygamber Efendimiz bize müjdeliyor, o kadin ne derse desin... onun coculari mi(senin gözüne soktugu), yoksa senin yavrularin mi daha hayirli, hep birlikte görecegiz o büyük günde... kalbini ferah tut canim..

panik atak diyorsun ya.. böyle seytan vesveselerine kapilma sakin... Allaha kendini teslim et.. O bizi her an koruyandir... "Anne sevgisi denizde köpük ise, Allah'in kulunu sevmesi iste o denizdir" diyor Peygamberimiz(SAV) Allah bizi bu kadar seviyorsa neden, kimden korkalim? bir tek O'nun rizasini alamamaktan korkariz, O'nun sevgisine layik olamamaktan korkariz...

Söyle derin derin nefes al bakayim, ve bunlari düsün... panik manik kalmaz evelallah!!!

allah razı olsun kardeşim benim:48::48:eltimin bilmedigi bişey var ben 3 melek annesiyim yavrularım hep 5 aylıkla 4.5 aylık öldüler 120 günde ruh üfleniyo yavrularıma tekmelerini hissettim azda olsa anneligi tattım:43::43:bunada şükür diyorum rabbimin bildigi bişey varki bunları ban layık görüyo ben allahtan korkarım canım namazında niyazında bir kişiyim devamli tespih çekiyorum panik atagım için çokmu kötü oluyorum alıyorum abdesttimi seriyorum seccademi oturuyorum rabbime şükrediyorum :16::16:inan kimse umrumda degil ama insanın canı yanıyo nisbet edermiş gibi sevmek eltimin kzııda ogluda hastalanmış oglana hava vermişler broşit demiş doktor vs işte ban diyoki dün sen şimdi beni anlamzsın çocugun yok bilemezsin benim neler çektigimi diyoru lafıda bir güzel sokuyo birde yanlış anlama diyor :43::43:bende dedim evet çocugum olmaya bilirim tabide senin ne çektigini bilirim illaki çocuk dogurmama gerek yok okadar cahilki geçen diyoki tüp bebek aşılama yaptırıcanmı diyo be akılsın benim bebegim oluyo durmuyoki ne tüp ne aşılama ne yapıcakki rahim boyum kısa haberi yok :47::47:rabbim diyorum daha birşey demiyorum eşimin dedigi o senin imtaanın diyor rabbim sana yolluyo seni deniyo dayanıyonmu dayanmıyonmu diye rabbime şükür diyorum ne demiş peygamber efendimiz 3 evladını yitiren ve sabrederse direk cennetime koyucam demiş cenabı allah öylelerinden nasip etsin işşallah tek üzüntüm eşim garibim baba olamadı sevemedi evledını ben artık allah affetsin kendimden geçtim eşim için istiyorum her namazda saglıklı hayırlı evlatlar diliyourm önce ümmeti muhammede sonra bana nasip et rabbim diyorum rabbime inandım güvendim ben rabbim görüyo bülent ersoy diyorya bir şarkısında benimkide o hesap:14::14::14::14:

Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor,
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor…
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Kesinlikle özleme katılıyorum bn paşam. Nolur derdine dert katma. Melek anneliği bizi zaten yeterince duygusal, hassas yapıyor ve hayat içinde zor durumda bırakıyor zaten. Bir de gerekemz insanlar bizim enerjimizi düşürünce katmerleniyor sıkıntımız.

Eveettttt dr özlemin dediklerini uyguluyor ve artık paniğin de maniğin de depresyonun da taaaa en dışına çıkıyorsun.:20: Sen Allahın izniyle melek anneliğiyle başediyorsun o ıvır zıvırlar da ne ki!!!!!!!

Ve, vaktini doldurabileceğin bir uğraşıya geçsen artık. Bilemiyorum bu bir hobi olabilir. Bir grupla dışarıda geçirilen bir vakit olabilir. ama o evden biraz daha sık çıkman gerektiğine, çevrendeki kişi sayısını arttırman gerektiğine inanıyorum (kendi adıma da buna innaıyorum ama ben beceremiyorum. sen bari becer:P)

bi an önce zaman geçireceğin bir şeyler ve kişiler bulduğunu bize buradan duyur oldu mu ciğerim:):16:

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra evime döndüm. Pgt ile tüp bebek denemesi yaptık. 5 embriyom genetik incelemeye gitti. 2 sağlıklı çıktı ama onların da gelişimi durduğu için transfer olmadı. Hayırlısı diyoruz. İşte böyle....

Artık diğer arkadaşlar da yavaş yavaş düşünsünler yıllar geçiyor, fazla beklemeyin derim ben Özlem özellikle sana duyurulur canım. Beklemenin sonu yok. Melek annesi sen de canım... Emina senden haberler nasıl kardeşim benim, bak benim doğum foolarımı çekeceksin, unutmadın değil mi?:))

Nkob her şey güzel gider inşallah...

kader arkadaşlarım çok sık giremiyorum,girsemde yazmaya fırsatım olmuyor,NKOB nin durumuna bakıp çıkıyorum hemen...

Çok şükür ki sorunsuz devam ediyormuşsun şimdilerde canım benim,allahım bu sabrının mükafatını verecektir inşallah,şu mübarek günde çok dua ediyorum...
herkes iyidir inşallah...
ben iyiyim çok şükür işede başladım,bebeğim büyüyo çok şükürr,bizden haverler böylee..

Hepimizin vcumasını ve kandilini kutluyorum...

kesinlikle özleme katılıyorum bn paşam. Nolur derdine dert katma. Melek anneliği bizi zaten yeterince duygusal, hassas yapıyor ve hayat içinde zor durumda bırakıyor zaten. Bir de gerekemz insanlar bizim enerjimizi düşürünce katmerleniyor sıkıntımız.

Eveettttt dr özlemin dediklerini uyguluyor ve artık paniğin de maniğin de depresyonun da taaaa en dışına çıkıyorsun.:20: Sen allahın izniyle melek anneliğiyle başediyorsun o ıvır zıvırlar da ne ki!!!!!!!

Ve, vaktini doldurabileceğin bir uğraşıya geçsen artık. Bilemiyorum bu bir hobi olabilir. Bir grupla dışarıda geçirilen bir vakit olabilir. Ama o evden biraz daha sık çıkman gerektiğine, çevrendeki kişi sayısını arttırman gerektiğine inanıyorum (kendi adıma da buna innaıyorum ama ben beceremiyorum. Sen bari becer:p)

bi an önce zaman geçireceğin bir şeyler ve kişiler bulduğunu bize buradan duyur oldu mu ciğerim:):16:

hepinizin destegi için teşekkür ederim ben bebek işini eylüle attım bazı elimde olmayan sebeplerden dolayı malesef:14::14:rabbim yarduımcımız olsun işşallah

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra evime döndüm. Pgt ile tüp bebek denemesi yaptık. 5 embriyom genetik incelemeye gitti. 2 sağlıklı çıktı ama onların da gelişimi durduğu için transfer olmadı. Hayırlısı diyoruz. İşte böyle....

Artık diğer arkadaşlar da yavaş yavaş düşünsünler yıllar geçiyor, fazla beklemeyin derim ben Özlem özellikle sana duyurulur canım. Beklemenin sonu yok. Melek annesi sen de canım... Emina senden haberler nasıl kardeşim benim, bak benim doğum foolarımı çekeceksin, unutmadın değil mi?:))

Unuturmuyum hiç canım inşallah o günlere hayırlısıyla geliriz.
Pek giremiyorum bu ara,nkob un durumuna bakıyorum çıkıyorum;)
Öpüyorum hepinizi,Allah'a emanet olun.:54:

Unuturmuyum hiç canım inşallah o günlere hayırlısıyla geliriz.
Pek giremiyorum bu ara,nkob un durumuna bakıyorum çıkıyorum;)
Öpüyorum hepinizi,Allah'a emanet olun.:54:

Ara ara yaz. Düğün ne zamandı? Okul nasıl gidiyor canım benim?

Kızlar kimse yazmıyor. Neredesiniz?

Nkob dr ye gidince yaz merak ediyorum seni. Diğer arkadaşlar da...

Sen zaten duygularımı biliyorsun durumunla ilgili. Keşke yapabileceğim şeyler olsa ama, sadece dua edebiliyorum. Belki de en gerekliyi yapıyorumdur değil mi:)

evet katılıyorum, haydi özlem haydi özlem haydiiii... tam zamanı tam zamanı şimdiii... !!!!!

melekannesinin kesin olarak verilmiş 1 yılı var, onu beklemesi grekiyormuş. o da martta doluyor az kaldı hayırlısıyla..

hiç birimiz inşallah büyüklü küçüklü hiç bir tür evlat acısı, evlat özlemi yaşamayız..

kader arkadaşlarım çok sık giremiyorum,girsemde yazmaya fırsatım olmuyor,NKOB nin durumuna bakıp çıkıyorum hemen...

Çok şükür ki sorunsuz devam ediyormuşsun şimdilerde canım benim,allahım bu sabrının mükafatını verecektir inşallah,şu mübarek günde çok dua ediyorum...
herkes iyidir inşallah...
ben iyiyim çok şükür işede başladım,bebeğim büyüyo çok şükürr,bizden haverler böylee..

sağolasın made. unutulmamak gerçekten çok güzel. bunu yaşatanlardan Allah razı olsun. çnk bizler çok duygusallaştık. hem insanlardan çok kaçan, hem de insanlara çok ihtiyaç duyan tipler olduk sanırım hepimiz. her şey çok etkiliyor bizi. iyi davranışlar şükranla dolduruyor içimizi, kötü davranışlar saçlarımızı dikenleştirip tırnaklarımızı çıkarttırıyor tüm insanlara.

neyyse..

bebeğimizi öpüyorum kocaman.

Back