Duydum duydum... bak sana yatmadan ne güzel bi moral oldu..... Allah sana da nasip etsin söyle tatli tatli ikizler, hayirlisiyla....
gider ayak güldürdün beni.... hadi iyi geceler size... öpüyorum fistigini
Hepimize hyrlısını , istediğimize pişman olmayacağımız şekliyle versin inşallah Allahım.
İkiz istemeyi dillendirmeme kızmayın tmm mı. Tek ama tek amacım ümitli olduğumu kendime kabullendirmek. Çnk halim dibine kadar ümitsizliğe öyle uygun ki.
Ardarda yaşamanın çok fena bir ümit kaybı şeklinde sonucu oluyor arkadaşlar. kendimle savaşıyorum bn. bni rahat bırakmayan duygularım var, şeytan kime yaklaşacağını çok iyi biliyor. ümitle sınanıyorum diye düşünüyorum ve hep aklıma 2. de '' bu sefer iyi olacak '' dedin ve daha zorlayanı oldu şeklinde geliyor surekkkli.
Ve bn bu duygumu başka olumlu duygularla altetmek için çok çabaya ihtiyaç duyuyorum. ''ümitsizlik haramdır'' inanışıyla iyinin daha da iyisinin de olabileceğini kendime empoze etmeye uğraşıyorum.
Ennnn fazla bu ümitle ölürüm:) Ama Allah ''ol'' derse olur. O her şeyin en iyisini bilir.
ay canım ağzından bal damlıyor. Allah razı olsun. onlar bize Allah ın emanetidir. önemli olan bu emanetlere Rabbimin istediği şekilde sahip çıkabilmek. Allah nasip etsin inşallah hem emanetini hem cennetini. hayırlı geceler.
bizi zaten ayakta tutan ümit değilmi kızımı kaybettiğimde ben bu acıya nasıl dayanacağım diyordum ama rabbim sabrınıda verdi hamdolsun
havf ve reca konusunu bilirmisin bilem korkacaksın Allahın azametinden dolayı ama biryandanda ümit edeceksinki Allah verecek sadece korkarsan olmuyor malaesef
korku ve ümidi dengede tutmamız gerekiyor
bnm hala korkularım var elimde değil ama ümit de etmeye calışıyorum senin gibi
yüzde seksen ihtimal kız ama sonradan sürpriz olurmu bilemem:)
sen eşiniikna edebildinmi ramazandan sonra başlayın yaww
Artık hepimiz Allah katında kıymetli olan şeyleri daha fazla ister daha fazla onlar için çaba ve vakit harcar olduk.
elhamdulıllah. hepimizin meleklerinin bizlere armağanı bu.
Belki de artık beraber oyunlar da oynuyorlardır bizimkiler..onları çoookkkkk seviyorummmmmm... özlüyorum ve hamdediyorum. hepimizin melekleri için..
Benim dua konusunda bir fikrim var
Her defasında tek bir kişi için okusak,mesela hani sizin beklediğiniz,istediğiniz dönemler varya o a kim bekliyorsa onun için okusak sadece.
Mesela şuan chnb beklemede sanırım.
Ciddi ciddi okuyacak olursak 2-3 kişi bile bir kaç günde bitirir.
Hepimiz bir araya gelip tek bir kişinin isteği için dua etsek,yalvarsak daha etkili olur diye düşündüm.
Tefriciyede olabilir başka bir duada.1000 defa salavat getirip edilen dua geri çevrilmez diye duymuştum,denemekte fayda var:))
canimmmmm benimmm.. bu aksam bir temizliktir bitiremedim... calisma odasi almis basini gidiyordu, evraklar, mektuplar, ivir zivir onlarla ugrastik saatlerce... tabii bu kagit daglarinin icinde bir sürü oglumla ilgili seyler... yani anlayacagin bilincalti bunlarla karsilasmamak icin düzenleme isini uzatip duruyomusuz
sonra hizimi alamadim diger odalara da daldim... derken belim kirildi
ben de seni cok özledim sevgi kelebegim
NKOB bitanem, söyle bir silkelen kendine gel bakim.... cok iyi bilirim böyle anlari... ezberlerin alt üst oldugu.... ah ah... ne sartlarda süt sagip, azicik bile olsa icirmek icin cirpinirdim... o streslerin icinde dogru dürüst sütüm bile olmuyordu, ama günde bir iki ögün bile olsun icsin, icim rahat etsin derdim... en severek ictigi seydi benim sütüm... keske baska sartlarda olsaydi da bol bol verebilseydim... ama kismet degilmis... dün süt sagma makinasini ödünc aldigim eczaneden mektup gelmis, biraktiginiz kausyonu(böyle mi deniyor?) size göndermek istiyoruz, ama size ulasamiyoruz, diye.... onu kim düsünüyor ki.....
Hepimize hyrlısını , istediğimize pişman olmayacağımız şekliyle versin inşallah Allahım.
İkiz istemeyi dillendirmeme kızmayın tmm mı. Tek ama tek amacım ümitli olduğumu kendime kabullendirmek. Çnk halim dibine kadar ümitsizliğe öyle uygun ki.
Ardarda yaşamanın çok fena bir ümit kaybı şeklinde sonucu oluyor arkadaşlar. kendimle savaşıyorum bn. bni rahat bırakmayan duygularım var, şeytan kime yaklaşacağını çok iyi biliyor. ümitle sınanıyorum diye düşünüyorum ve hep aklıma 2. de '' bu sefer iyi olacak '' dedin ve daha zorlayanı oldu şeklinde geliyor surekkkli.
Ve bn bu duygumu başka olumlu duygularla altetmek için çok çabaya ihtiyaç duyuyorum. ''ümitsizlik haramdır'' inanışıyla iyinin daha da iyisinin de olabileceğini kendime empoze etmeye uğraşıyorum.
Ennnn fazla bu ümitle ölürüm:) Ama Allah ''ol'' derse olur. O her şeyin en iyisini bilir.
bizim iş bellisiz.:18: Bakalım...:97: Değişik bir durumdayım.:26:
şu an vaktim yok ama konuşalım bu konuyu inşallah meleeemmm:82:
canim bunlarin ikisi de seni cok yorgun yapar.... Alerji ilacini zaten gece aliyorsundur... korkular icin de...... eger cok gerekmiyorsa almasan keske... aliskanlik yapabilir... aslinda bir konusma terapisi daha etkili olabilirdi diye düsünüyorum acizane....
Allaha emanet ol canim....
Olabilir güzel bir fikir aslında. Diğer arkadaşlar da fikir beyan etsinler. Hele ilk beni önermen hoşuma da gitti canım benim...
Hemde nasıl yorgunum anlatamam,uyumuyorum ama sürekli yatmak istiyorum.
Terapi aldım bir defa ama adam başlı başına bir bunalım sebebi:)sohbetinden hoşlanmayıncada devam edesim gelmedi.
Doktor değiştirdim şimdi,oda ilaç konusunda çıtayı yükseltti ama uymadım.
Eski ilaçlarıma devam edip yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum.
Ama bu doktora gitmeye devam edeceğim çünkü uzun uzun konuşuyor sağolsun.
Bende uzun uzun anlatıp senin başını ağrıttım:)
Kısacası kendi kendimi düzeltmeye karar verdim,birde çok istediğim birşeyin haberini bekliyorum bu ara.O olursa keyiften aklıma birşey gelmez,düzelirim:))
yüzde seksen ihtimal kız ama sonradan sürpriz olurmu bilemem:)
sen eşiniikna edebildinmi ramazandan sonra başlayın yaww
:) Rabbim senide bebişini de korusun canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?