• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

günaydın bacım,evet çok şükür geldik:nazar::nazar:allah sağlıklıca kucağıma almayıda nasip eder inşallah..zaman aslında hiç geçmiyor özim sürekli tedirginim acaba tekmeliyomu diye,23. haftada kasıklarımda düzenli bi sancı hissedip acile gittim allahtan bişey çıkmadı magnezyum ve calsiyumla halletik onu,pıhtılaşma değerlerim düşük çıktığı için iğnemin dozu arttırıldı sabah akşam vuruluyorum,ayrıntılı ultrasonada girik iyiydi çok şükü sadece kalbinde bir kireçlenme gördü aslında diğer gebelere söylemiyoruz bile bunu dedi doktor,saolsun bana söyleyip iyice psikopata bağlattı:47:artık daha sert vuruyo çok şükür,o her tekmelediğinde şükür ediyorum ve dua ediyorum,rabbim en kısa zamanda tüm melek annelerine bebeklerini göndersin inşallah...ama inanın ilk hamileliğinizdeki heyecan yok,sürekli tedirgin ve gerginsiniz...

Insallah canim o günleri de görecegiz hep beraber, ben simdiden yigenime ne alsam diye düsünüyorum... yerim ben onu... topigimizin ilk yumurcagi olacak o Allahin izniyle....:emir_bebek:

Tedirginlik cok normal, en aza indirmeye bak...
Magnezyum ve bol su ve bol bol uzanip dinlenmece böyle durumlarda...
Aman bana kalp deme... diger testlerin normal olduguna göre, bunu ciddiye alma...
Ilk heyecan malesef olamayacak, ama bi sekilde gececek o süre.....

Iyi bak kendinize.... Öpüyorum...

Alerji ilacım var,birde korkularım yüzünden kulladığım bir ilaç var:(

canim bunlarin ikisi de seni cok yorgun yapar.... Alerji ilacini zaten gece aliyorsundur... korkular icin de...... eger cok gerekmiyorsa almasan keske... aliskanlik yapabilir... aslinda bir konusma terapisi daha etkili olabilirdi diye düsünüyorum acizane....
Allaha emanet ol canim....

NKOB, sen buralarda misin? ben de burda herkese laf yetistirmeye calisiyorum, girmisken.....

Son düzenleme:
NKOB, sen buralarda misin? ben de burda herkese laf yetistirmeye calisiyorum, girmisken.....

buradayım da, sahuru bitirdik. oruç etkılıyor bni sanki. acıkmıyorum ama tansiyonum düşüyor falan filan, şu an da iyi değilim sanırım:S

evi de toparlamışsın bu arada.. zaten temızlık soun değil bir evde, o toplama işi yok muuuuuuu..

hele de anılar.. onları toplamak da zor. toplamalı mı toplamamamlı mı.. alıp içine mi sokmalı, sımsıkı bağrına mı basmalı... Allah yardımcımız olsun.

buradayım da, sahuru bitirdik. oruç etkılıyor bni sanki. acıkmıyorum ama tansiyonum düşüyor falan filan, şu an da iyi değilim sanırım:S

evi de toparlamışsın bu arada.. zaten temızlık soun değil bir evde, o toplama işi yok muuuuuuu..

hele de anılar.. onları toplamak da zor. toplamalı mı toplamamamlı mı.. alıp içine mi sokmalı, sımsıkı bağrına mı basmalı... Allah yardımcımız olsun.

canim bol su ic, dikkat et kendine... bizim sana ihtiyacimiz var:61:

NKOBum özelden de yazacagim daha sonra:34:

Anladım bn onu. söz gider yazı kalır demi. o ruh hali gider özel msj kalır. :1:

topladım bi cesaret yazdım işte.. bn yatayım şimdi, sanırım pek iyi değilim..

öptüm hoşçakal. (gelmişken seni bırakmak istemezdim ama bi hoşum:S)

eşin başladı mı işe özlem? o da sağlam lazım biliyorsun. :34:umarım turp gibi topaç gibi olmuştur senin bakımmlarınla..

Anladım bn onu. söz gider yazı kalır demi. o ruh hali gider özel msj kalır. :1:

topladım bi cesaret yazdım işte.. bn yatayım şimdi, sanırım pek iyi değilim..

öptüm hoşçakal. (gelmişken seni bırakmak istemezdim ama bi hoşum:S)

tamam tamam, sen git yat.....biz daha sahur yapacagiz.... dinlen bakalim, yarin nasil olacaksin... hayirli geceler...

canımm çok üzüldüm okurken inşallah cennette buluşursun yavrularında. benim anneciğimde abimden sonra iki bebeğini kaybetmiş. birini karnındayken almışlar diğerini tuvalette doğurmuş :(:( sonra ne mi olmuş ? iki canını anneciğimden alan Rabbim iki tane daha can yollamış ona. beni ve ikizimi :emir_bebek: :emir_bebek: hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Allah evladını ve doğacak (inşallah) evlatlarını korusun inşallah. yeter ki isyan etmeyesin.

eşin başladı mı işe özlem? o da sağlam lazım biliyorsun. :34:umarım turp gibi topaç gibi olmuştur senin bakımmlarınla..

bu hafta sonu basliyor... kendini daha iyi hissediyor, ama döküntüler daha gecmedi, sirti harita gibi olmus....nazar degdirdiler yakisikli kocama :63:
Dogru söylüyorsun canim, icten ice cok da korkuyorum tüm sevdiklerim icin....

canımm çok üzüldüm okurken inşallah cennette buluşursun yavrularında. benim anneciğimde abimden sonra iki bebeğini kaybetmiş. birini karnındayken almışlar diğerini tuvalette doğurmuş :(:( sonra ne mi olmuş ? iki canını anneciğimden alan Rabbim iki tane daha can yollamış ona. beni ve ikizimi :emir_bebek: :emir_bebek: hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Allah evladını ve doğacak (inşallah) evlatlarını korusun inşallah. yeter ki isyan etmeyesin.

Tşk ederim duan ve ilgin için. Allah sana ve sevdiklerine göstermesin.

özleemmmmmmm!!! duydun muuuu ikizmiş sonrakiiiiiiiiii....:84:

:97::97::97:

bu hafta sonu basliyor... kendini daha iyi hissediyor, ama döküntüler daha gecmedi, sirti harita gibi olmus....nazar degdirdiler yakisikli kocama :63:
Dogru söylüyorsun canim, icten ice cok da korkuyorum tüm sevdiklerim icin....

Maşallah maşallah.. allah esirgesin hepimizi ve sevdiklerimizi..

sen de sağol canım. benimde bebişim olmuyo :5: kaç aydır üzülüyorum ama ne edeyim bilemedim hakkımızda hayırlısı.

Duydum duydum... bak sana yatmadan ne güzel bi moral oldu..... Allah sana da nasip etsin söyle tatli tatli ikizler, hayirlisiyla....

Arkadasa da cok tesekkürler bu güzel tesellisi icin... biraz Emina'yi hatirlatti bana....

sen de sağol canım. benimde bebişim olmuyo :5: kaç aydır üzülüyorum ama ne edeyim bilemedim hakkımızda hayırlısı.

oooww.. çok üzgünüm.. derdinin dermanını bulursun inşallah.

bugünleri de anında unutacaksın, ama işte çekilmesi gereken bir çile var. doldurulması gereken bir süre...

sabredip mukafatını cebine koyup bu dünyanın meleğine kavuşursun inşallah. yetiştirmenle de cennet adayına:)

Duydum duydum... bak sana yatmadan ne güzel bi moral oldu..... Allah sana da nasip etsin söyle tatli tatli ikizler, hayirlisiyla....

Arkadasa da cok tesekkürler bu güzel tesellisi icin... biraz Emina'yi hatirlatti bana....

Onun da varmış derdi:(

neyse.. kız da hortladı.. artık kesin yatmalıyım. bissürü bissürü kendine iyi davran:)

ukalady iyi geceler arkadaşım...

oooww.. çok üzgünüm.. derdinin dermanını bulursun inşallah.

bugünleri de anında unutacaksın, ama işte çekilmesi gereken bir çile var. doldurulması gereken bir süre...

sabredip mukafatını cebine koyup bu dünyanın meleğine kavuşursun inşallah. yetiştirmenle de cennet adayına:)

ay canım ağzından bal damlıyor. Allah razı olsun. onlar bize Allah ın emanetidir. önemli olan bu emanetlere Rabbimin istediği şekilde sahip çıkabilmek. Allah nasip etsin inşallah hem emanetini hem cennetini. hayırlı geceler.

Back