günaydın bacım,evet çok şükür geldikallah sağlıklıca kucağıma almayıda nasip eder inşallah..zaman aslında hiç geçmiyor özim sürekli tedirginim acaba tekmeliyomu diye,23. haftada kasıklarımda düzenli bi sancı hissedip acile gittim allahtan bişey çıkmadı magnezyum ve calsiyumla halletik onu,pıhtılaşma değerlerim düşük çıktığı için iğnemin dozu arttırıldı sabah akşam vuruluyorum,ayrıntılı ultrasonada girik iyiydi çok şükü sadece kalbinde bir kireçlenme gördü aslında diğer gebelere söylemiyoruz bile bunu dedi doktor,saolsun bana söyleyip iyice psikopata bağlattıartık daha sert vuruyo çok şükür,o her tekmelediğinde şükür ediyorum ve dua ediyorum,rabbim en kısa zamanda tüm melek annelerine bebeklerini göndersin inşallah...ama inanın ilk hamileliğinizdeki heyecan yok,sürekli tedirgin ve gerginsiniz...
Insallah canim o günleri de görecegiz hep beraber, ben simdiden yigenime ne alsam diye düsünüyorum... yerim ben onu... topigimizin ilk yumurcagi olacak o Allahin izniyle....
Tedirginlik cok normal, en aza indirmeye bak...
Magnezyum ve bol su ve bol bol uzanip dinlenmece böyle durumlarda...
Aman bana kalp deme... diger testlerin normal olduguna göre, bunu ciddiye alma...
Ilk heyecan malesef olamayacak, ama bi sekilde gececek o süre.....
Iyi bak kendinize.... Öpüyorum...