• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Kızlar geldim doktordan. Genetik eşiminki çıkmamış daha. Benim temiz gelmiş şükür. Troid ve lupus antikoagülan ve anti dna da iyi. Yalnız ANA(anti nükleer antikor) testi sorunlu. Vücut bebeği kabul etmek istemiyor dedi. Siz de 3 ana problem var:
1. Rahim ağzı yetmezliği
2. Pıhtılaşma sorunu
3. ANA bağışıklıkla ilgili sorun. Bunun için prednol diye ilaç verecekmiş hamilelikte.

Genetiğe çok sevindim.Bu beni korkutuyordu. Eşiminki de çıkınca Cemil Hoca'ya göndereceğim....

Ha bu arada kendi doktoruma da gittim. Çok yoğunmuş. Gece 12'ye kadar çalışıyormuş. O da görmüş oldu sonuçları. Yumurtama baktı çatlamış gibi görünüyor dedi. Ama eve geldim ovulasyon testi yaptım. Bir şey çıkmadı. Negatif. Bir sıvı varmış orada. Ne acaba? Biraz sarı akıntım var. Tatilde 3-4 kez havuza girmiştim. Enfeksiyondan korktum. Biraz var gibi dedi. Tek kullanımlık antibiyotik verdi. Kullanmak istemediğimi de söyledim. Bu ay adet olursam o zaman tekrar giderim...

canım gözün aydın.genetikle ilgili sorun çıkmamasına sevindim.rahim ağzı yetmezliği,pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili sorunda inşallah ilaç tedavisi ve sıkı kontrolle çözülür.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğine kavuşursun.

canım sıvı enfeksiyondan olabilir dediğin gibi devam ederse tekrar doktorunla görüşürsün.olumlu düşüneye çalış olur mu.inşallah herşey istediğin gibi gelişir.

kardeşinin eltisi ne yaptı.haberin var mı?aynı sebeple kaybettiğimiz için onuda merak ediyorum.

Hemde nasıl yorgunum anlatamam,uyumuyorum ama sürekli yatmak istiyorum.
Terapi aldım bir defa ama adam başlı başına bir bunalım sebebi:)sohbetinden hoşlanmayıncada devam edesim gelmedi.
Doktor değiştirdim şimdi,oda ilaç konusunda çıtayı yükseltti ama uymadım.
Eski ilaçlarıma devam edip yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum.
Ama bu doktora gitmeye devam edeceğim çünkü uzun uzun konuşuyor sağolsun.
Bende uzun uzun anlatıp senin başını ağrıttım:)
Kısacası kendi kendimi düzeltmeye karar verdim,birde çok istediğim birşeyin haberini bekliyorum bu ara.O olursa keyiften aklıma birşey gelmez,düzelirim:))

inşallah o çok istediğin şey hayırlısıyla gerçekleşir.sende terapi ve ilaca gerek kalmadan düzelirsin:)canım benim.

Hepimize hyrlısını , istediğimize pişman olmayacağımız şekliyle versin inşallah Allahım.

İkiz istemeyi dillendirmeme kızmayın tmm mı. Tek ama tek amacım ümitli olduğumu kendime kabullendirmek. Çnk halim dibine kadar ümitsizliğe öyle uygun ki.

Ardarda yaşamanın çok fena bir ümit kaybı şeklinde sonucu oluyor arkadaşlar. kendimle savaşıyorum bn. bni rahat bırakmayan duygularım var, şeytan kime yaklaşacağını çok iyi biliyor. ümitle sınanıyorum diye düşünüyorum ve hep aklıma 2. de '' bu sefer iyi olacak '' dedin ve daha zorlayanı oldu şeklinde geliyor surekkkli.

Ve bn bu duygumu başka olumlu duygularla altetmek için çok çabaya ihtiyaç duyuyorum. ''ümitsizlik haramdır'' inanışıyla iyinin daha da iyisinin de olabileceğini kendime empoze etmeye uğraşıyorum.

Ennnn fazla bu ümitle ölürüm:) Ama Allah ''ol'' derse olur. O her şeyin en iyisini bilir.

NKOB öyle güzel yazıyorsunki bazen yazdıklarını birkaçkez okuyup kafama not etmeye çalışıyorum.ALLAH senden razı olsun.canım benim kızmak ne kelime ben dua bile ediyorum.inşallah seninki ikiz olur diye.

hepimizin ümide öyle ihtiyacı var ki.rabbim hepimizi görüyor bizi bizden iyi biliyor.zaten dayamazsak bize bu imtihanı vermezdi.inşallah hepimiz kazançlı çıkarız.

bizi zaten ayakta tutan ümit değilmi kızımı kaybettiğimde ben bu acıya nasıl dayanacağım diyordum ama rabbim sabrınıda verdi hamdolsun
havf ve reca konusunu bilirmisin bilem korkacaksın Allahın azametinden dolayı ama biryandanda ümit edeceksinki Allah verecek sadece korkarsan olmuyor malaesef
korku ve ümidi dengede tutmamız gerekiyor
bnm hala korkularım var elimde değil ama ümit de etmeye calışıyorum senin gibi

esmeray bende hem korkuyor hmde çok istiyorum.bazen dengeyi bozabiliyorum çok ümitsizliğe kapıldığım zamanlarda oluyor.sonra tekrar ümitleniyorum.bu böyle sürüp gidiyor.

canım korkularımız hep olacak.bizler hiç aklımıza kötü birşey getirmediğimiz halde bebeğimizi kaybettik sonrasında sürekli kaybetme korkusuyla yaşamak gerçekten zor olsa gerek.bunu sen ve made daha iyi bilir.ama başımıza bunlar geldiyse rabbimizin bir bildiği vardır.inşallah sende hayırlısıyla sağlıcakla kızını kucağına alırsın.NKOB un dediği gibi önceden tamamlayamadığın hayallerini tamamlayabilrsin.

Kızlar geldim doktordan. Genetik eşiminki çıkmamış daha. Benim temiz gelmiş şükür. Troid ve lupus antikoagülan ve anti dna da iyi. Yalnız ANA(anti nükleer antikor) testi sorunlu. Vücut bebeği kabul etmek istemiyor dedi. Siz de 3 ana problem var:
1. Rahim ağzı yetmezliği
2. Pıhtılaşma sorunu
3. ANA bağışıklıkla ilgili sorun. Bunun için prednol diye ilaç verecekmiş hamilelikte.

Genetiğe çok sevindim.Bu beni korkutuyordu. Eşiminki de çıkınca Cemil Hoca'ya göndereceğim....

Ha bu arada kendi doktoruma da gittim. Çok yoğunmuş. Gece 12'ye kadar çalışıyormuş. O da görmüş oldu sonuçları. Yumurtama baktı çatlamış gibi görünüyor dedi. Ama eve geldim ovulasyon testi yaptım. Bir şey çıkmadı. Negatif. Bir sıvı varmış orada. Ne acaba? Biraz sarı akıntım var. Tatilde 3-4 kez havuza girmiştim. Enfeksiyondan korktum. Biraz var gibi dedi. Tek kullanımlık antibiyotik verdi. Kullanmak istemediğimi de söyledim. Bu ay adet olursam o zaman tekrar giderim...

Çok çok bissürü sevindim olayın o kısmından bir sorunumuz olmadığına. Elhamdulillah:) Darısı diğer testlerin sonnucuna..
NKOB cuğum bana lupus antikoagülan testi yapıldı sen yaptırdın mı bak araştırıken ne buldum. Yaptır istersen? Ben yaptırdım...

Neonatal Lupus: SLE olan kadınların yeni doğan bebeklerinde görülür. Neonatal lupusu olan bebeklerin ciddi kalp sorunları olabilir. Bunun dışında bebeklerde deri döküntüsü, karaciğer anormallikleri veya düşük kan değerleri olabilir. Riskli bebekler saptanarak, doğum sırasında veya hemen sonrasında takip ve tedavi edilir. Neonatal lupus çok nadirdir ve SLE’ li annelerin bebeklerinin çoğu tamamen sağlıklıdır.

Allah razı olsun bni de düşündüğün , kafa yorduğun için arkadaşım. Bahsettim eşime soylediğin durumdan.

Bakalım... tekrar tşk:)

canım gözün aydın.genetikle ilgili sorun çıkmamasına sevindim.rahim ağzı yetmezliği,pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili sorunda inşallah ilaç tedavisi ve sıkı kontrolle çözülür.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğine kavuşursun.

canım sıvı enfeksiyondan olabilir dediğin gibi devam ederse tekrar doktorunla görüşürsün.olumlu düşüneye çalış olur mu.inşallah herşey istediğin gibi gelişir.

kardeşinin eltisi ne yaptı.haberin var mı?aynı sebeple kaybettiğimiz için onuda merak ediyorum.

inşallah o çok istediğin şey hayırlısıyla gerçekleşir.sende terapi ve ilaca gerek kalmadan düzelirsin:)canım benim.

özlemcim eşin nasıl oldu canım.atlatabildiniz mi?inşallah tamamen iyileşmiştir.

NKOB öyle güzel yazıyorsunki bazen yazdıklarını birkaçkez okuyup kafama not etmeye çalışıyorum.ALLAH senden razı olsun.canım benim kızmak ne kelime ben dua bile ediyorum.inşallah seninki ikiz olur diye.

hepimizin ümide öyle ihtiyacı var ki.rabbim hepimizi görüyor bizi bizden iyi biliyor.zaten dayamazsak bize bu imtihanı vermezdi.inşallah hepimiz kazançlı çıkarız.

esmeray bende hem korkuyor hmde çok istiyorum.bazen dengeyi bozabiliyorum çok ümitsizliğe kapıldığım zamanlarda oluyor.sonra tekrar ümitleniyorum.bu böyle sürüp gidiyor.

canım korkularımız hep olacak.bizler hiç aklımıza kötü birşey getirmediğimiz halde bebeğimizi kaybettik sonrasında sürekli kaybetme korkusuyla yaşamak gerçekten zor olsa gerek.bunu sen ve made daha iyi bilir.ama başımıza bunlar geldiyse rabbimizin bir bildiği vardır.inşallah sende hayırlısıyla sağlıcakla kızını kucağına alırsın.NKOB un dediği gibi önceden tamamlayamadığın hayallerini tamamlayabilrsin.

:70: Oy oyy oyyy az girermiş de topiğeeee...:21: Girince de herkesle ilgilenirmişşşş....:21: Arkadaşlarını ihmal etmemeye de çalışırmııışşşş....:21:

Aman da amannnnn...

yerim kız seni:86: öptümmmccxxx:54:

kendini iyi hissedebilecegin, rahat olacagin bir terapist bulmak kolay degil, birkac tane denemek gerekebiliyor... Ama simdiki doktorundan memnunsan süper...
insallah bekledigin güzel haberi de alirsin ve hersey diledigin gibi olur canim...

Doktordan ve ilaçlardan fazla şey beklediğimi farkettim.Bu ara kendime çeki düzen veriyorum,eskiye göre çok daha iyiyim:))
Beklediğim haberde özel değil zaten okulla ilgili,olursa pek memnun olacağım:)
İlgin için çooook teşekkür ederim:16:

Kıskandığım tek bir kadın var :) Hz Hatice(r.a.)
Onunla ilgili bir kitap daha okudum geçenlerde ve sizinle paylaşmak istediğim yerler var.
Uzun zamandır aklımda olmasına rağmen yazmaya fırsat bulamamıştım.

Sevgili Peygamberimiz ve eşinin,evlatlarını kaybedince takındıkları tavır karşısında hayranlık duymamak mümkün değil.
O ne sabır,o ne itaat,o ne inançtır öyle.Nasıl bir olgunluktur.Rabbim hepimize böyle güçlü,inatçı,inançlı yürekler nasip etsin inşallah.

...Kasım'ın ölümü...

Güzeller güzeli Kasım uçuvermişti Rabbine. Dünyaya sığmayan bakışı ve duruşuyla orada duracak çocuk olmadığını anlamış olmalıydı Hatice. Evlat acısı kor gibi yakmıştı içini. Dünyanın bütün ateşleri yüreğine dolmuştu. Devasa acı dalgalarının ucunda bir tüy gibi savruluyordu. Hatice acıdan iki büklümdü. Gözünden akan ırmaklar içindeki alevi söndüremiyordu. Hatice çaresiz;ama metin bir anneydi. Kasım’ın babasında gördüğü metaneti kuşandı.Gözlerinden akıp giden yaşlara feryadını değdirmedi. Çığlığı dokundurmadı,feryadı duyurmadı. Efendisi’nin tavrı ona asıl mal sahibinin alışverişi karşısında metin olmayı anlatıyordu. Hatice vurgun yemiş bir yaralı ceylan gibi köze dönmüş bağrında evlat acısını yudumlarken,kor alevle kaplı yüreğini teslimiyet sularıyla serinletmeye çalışıyordu.

Sevgili Peygamber gözünden damlayan yaşlarla kaderin adaletine karşı derin bir saygı içindeydi. Derin tevekkülü içinde Kasım’ı kendi elleriyle toprağa verdi. Emaneti sahibine iade ediyordu. Veren ve alan asıl mal sahibiyse, elden ne gelirdi ki? Evlat acısı bile olsa karşısına dikilen aynı metanet ve rıza içinde boyun eğmişti. İsyanı yoktu. Boş söz ve davranışlar ondan çok uzaktı. Kasım’a her bakışında sevgi menekşeleri derleyen baba şefkatin en yakıcı kucağında evladıyla sınanmıştı. Halinde hep teslimiyet ve vakar vardı. Yüce kudretin önünde elpençe divan durmuş,hamd dolu susmuştu. Hatice onu seyrediyordu. Ciltler dolusu hikmet,sayfalar dolusu ders almıştı Efendisi’nden.

Anlamıştı ki Kasım’ın gerçek sahibi yüce Allah,onu kendi katında ağırlayacak. Dünya sevgilerinin en lezzetlisi olan evlat sevgisini;Kasım gibi bir yavruyla tattırdıysa eğer Yaratacısı önünde el pençe divan durmalıydı. Varsın ayrılık olsun adı. Hüzün olsa da kaygı olmayacaktı. Hasretin bukağıları yüreğini dağladıkça anlıyordu ki o acı kavuşmanın lezzetini artırmak içindi.

...Abdullah'ın ölümü...

Gözünün yaşı dinmiyordu Hatice’nin. Gece karası gözleri, vurgun yemiş ceylanların bakışları kadar titrek ve derindi.
Abdullah’ın minik elleri elinde gibi Hatice’nin.Gözlerinde masum gülüşü. Uyurken gülümseyişi,meme emişi,neşeli çığlıkları.
İçi derin uğultularla kaynayan bir göze sanki. Gözünden oluk oluk akan yaşlarla ak yüzü sırılsıklam. Onun bu haline koşuveriyor El-Emin.
Yaralı ceylanına yudum yudum su sunuyor. Yanık gönlüne sabır merhemleri sürüyor.

Yavrusu memede ölmüş.

Sütleri taşmış Hatice’nin.Gözünden akan yaşlarla bir akıp gidiyor. Ana yüreğinin derin çağlayışıyla inliyor:

‘’Ey Sevgili!’’ diyor. ‘’Süt kuzusu yavrumu yitirdim.’’

Gözlerinden alevli yaşlar boşanıyor.

‘’Yavrumun sütü taştı.Keşke Allah,süt çağını tamamlayıncaya kadar onu yanımda tutsaydı.’’

Sabır çağlayanı Muhammed,gül kokulu elleriyle gülünün gözyaşlarını siliyor:

‘’Sabret Hatice.’’ diyor. ‘’Merak etme. O,süt dönemini Cennet’te tamamlayacak.Sen rahat ol.Şu anda Cennet’te onu huriler emziriyor.

Hatice’nin anne yüreği sevinçle yatışıyor.

‘’Şayet bunu bilseydim,’’diyor yutkunarak:’’onun ölümü bana daha hafif gelirdi.’’

Bu derin acıyı o denli serin kılan,hiç şüphesiz ki onun derin imanıydı. Rabbi’ne güveniydi.Resul’e inancıydı.Sevgili’nin nurani bakışlarında sükunet buluyordu. Acısı hafifliyordu Hatice’nin.

Peygamberin kederi saf ve isyansızdı.Tevekkülü kuşanmıştı.O bir babaydı.
Yeryüzünün en nahif kalbini taşıyordu.Usul usul ağladı,derinden hüzünlendi ama hiçbir zaman aşırılığa kaçmadı.
İki güzel eş,Rab’den gelen buyruğa boyun eğdiler. Musibete sabır ibadetini birlikte yaşadılar.
Mümine keder yoktu.Acı büyük olsa da umutsuz olamazdı.
Dışarıda Kureyş çilesi, içeride ise kaderin cilvesi vardı.Her yönden gelen saldırılar yuvayı kuşatmışsa da Hatice kararlıydı.
İsyana sapmayacaktı. Bir anne olarak yüreği ne kadar yansa da hataya düşmeyecekti.
Rabbin tecellisine,Habib’in tesellisine rıza gösterecekti. Bunun için belki de her iki dünyanın hanımefendisi olacaktı.
Yüreğine volkanlar dolsa da teslimi elden bırakmıyordu.:

‘’Ya Resulallah!’’ diyordu. ‘’Kasım ile Abdullah şimdi nerdeler?’’

‘’Kasım ile Abdullah şimdi Cennet’teler ,ey Hatice ,sabret!’’

Evrenin gözbebeği peygamber, eşinin yüreğindeki yanardağı yatıştırmak istiyordu. En ince yerinden yara almış Hatice’sine seslendi:

‘’Ey Hatice!’’ dedi. ‘’Dilersen Allah’a dua edeyim,sana onların sesini duyursun.’’

İman kalesi Hatice kadere rıza noktasında kederinden emindi:

‘’Hayır.’’ Dedi.’’Rabbim madem böyle istemiş,sabrederim elbet.Ben senin bu sözlerini yürekten tasdik ediyorum.’’

Ana yüreğinin her köşesi cayır cayır yanarken Rabbi’nin buyruğuna boyun eğmişti:
‘’Onun yazdığı yazıya razıyım.Yüce takdir karşısında boynum kıldan incedir.Sen rahat ol!’’

Kızlar hastaneyi aradım eşimin sonuçları için. Görevli kişi bir sorun çıkmış Ankara'da yapılmıştı tahliller oradan arayacaklar dediler. Aradı bayan bir doktor. Eşimin hücrelerinin yarısı 46 hücre, yarısı 47 hücre çıkmış. Çok üzüldüm. Bu testi Cemil Bey istedi dedim. Cemil Bey'i aramak için telefonunu aldı. Şimdi daha ileri tetkikler yapmamız gerekiyor dedi, maliyetli tetkiklermiş. Bu arada çok soru sordu tüm gebeliklerimi, eşimin ve benim tüm kardeşlerimi vs... Daha da kötüsü korunmadık dedim. Bir problem olduğu anlaşılır mı dedim. Amniyosentezle anlaşılır dedi. Benim en çok korktuğum şey hamileliğimi kendi isteğimle sonlandırma kararıyla bırakılmak... İnşallah buralara gitmez sonuç. Çok üzgünüm kızlar çok...

Kızlar hastaneyi aradım eşimin sonuçları için. Görevli kişi bir sorun çıkmış Ankara'da yapılmıştı tahliller oradan arayacaklar dediler. Aradı bayan bir doktor. Eşimin hücrelerinin yarısı 46 hücre, yarısı 47 hücre çıkmış. Çok üzüldüm. Bu testi Cemil Bey istedi dedim. Cemil Bey'i aramak için telefonunu aldı. Şimdi daha ileri tetkikler yapmamız gerekiyor dedi, maliyetli tetkiklermiş. Bu arada çok soru sordu tüm gebeliklerimi, eşimin ve benim tüm kardeşlerimi vs... Daha da kötüsü korunmadık dedim. Bir problem olduğu anlaşılır mı dedim. Amniyosentezle anlaşılır dedi. Benim en çok korktuğum şey hamileliğimi kendi isteğimle sonlandırma kararıyla bırakılmak... İnşallah buralara gitmez sonuç. Çok üzgünüm kızlar çok...

Canım ben pek anlamıyorum tahlillerden,kesinleşmiş bir sorun var mı yoksa beklemede misin?
Sonuç bekliyorsak ne zaman belli olacak?
Ne desem bilemedimki...Dua et olur mu..bende ederim sana.İnşallah bir aksilik çıkmaz.

hayırlısıyla abla bişi olmaz bence ya sonuçta sağlıklı bir evladın var senin
için rahat olsun

Canım benim sorunum çıkmadı diye sevinirken eşimin genetik sonucu problemli çıktı. Bu ay da korunmadık. Bir de ovulasyon testine göre oldu. Bakalım hayırlısı. Bu arada kardeşimin eltisini sormuşsun. Doktor korunmayın artık demiş. Klomen vermiş. Zor hamile kalıyor. Kızcağız biliyorsun kardeşimle altlı üstlü oturuyor. Kardeşimde onun olayından 20 gün sonra doğum yaptı. Kardeşime çok yardım ediyor. Bebekle çok ilgileniyormuş. Allah ona dasağlıkla hayırlı evlatlar versin...

cok tesekkürler canim ilgin icin... ilk haftalara göre cok daha iyi, elhamdulillah.... izler henüz tam gecmedi..

sen nasilsin? neler yapiyorsun?

Özlemciğim nasılsın? Eşin düzelmiştir umarım.

Doktordan ve ilaçlardan fazla şey beklediğimi farkettim.Bu ara kendime çeki düzen veriyorum,eskiye göre çok daha iyiyim:))
Beklediğim haberde özel değil zaten okulla ilgili,olursa pek memnun olacağım:)
İlgin için çooook teşekkür ederim:16:

Canım inşallah okul haberin hayırlısıyla gerçekleşir. Bu arada Hz. Hatice ile ilgili yazını gözyaşları içinde okudum. Gerçekten şanslı anneler olduğumuzu düşündüm. Peygamberimizi ve eşini bu noktada bizler kadar kimse anlayamaz diye de düşündüm. aLLAH RAZI OLSUN SENDEN ALINTILADIĞIN İÇİN. kİTABIN İSMİNİ ÖZELDEN gönderir misin?

Canım ben pek anlamıyorum tahlillerden,kesinleşmiş bir sorun var mı yoksa beklemede misin?
Sonuç bekliyorsak ne zaman belli olacak?
Ne desem bilemedimki...Dua et olur mu..bende ederim sana.İnşallah bir aksilik çıkmaz.

Canım eni tahliller istenecekmiş...

hayırlısıyla abla bişi olmaz bence ya sonuçta sağlıklı bir evladın var senin
için rahat olsun

İnşallah canım. Yarısı 46, yarısı 47 kromozommuş eşimin hücre incelemesinin. İnşallah hamile isem de 46 olan tutmuştur...

Canım inşallah okul haberin hayırlısıyla gerçekleşir. Bu arada Hz. Hatice ile ilgili yazını gözyaşları içinde okudum. Gerçekten şanslı anneler olduğumuzu düşündüm. Peygamberimizi ve eşini bu noktada bizler kadar kimse anlayamaz diye de düşündüm. aLLAH RAZI OLSUN SENDEN ALINTILADIĞIN İÇİN. kİTABIN İSMİNİ ÖZELDEN gönderir misin?

Harika bir kitap gerçekten,hemen gönderiyorum adını.
İstenen yeni tahliller umarım olumlu gelir,sen içini ferah tut pozitif düşün.Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek inşallah.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar..

Epeydir girmiyorum . o kadar sıkılıyor ki canım anlatamam. hiç bir yerde olmak, hiç bir şey yapmak, hiç kimseyle konuşmak istemıyorum. çok yoruldum hayattan çokkk. üzüldüğüm ufak bazı şeyler de oldu bu ara. ama bnm çok onemsediğim. eşimin aileleriyle ilgili vs. hç tadım yok hiiiççç..

çocuk işine gelince, zaman geldiğinden korku aldı başını gidiyor. başedilmesi imkansız duruyor. olacak mı? olmayacak mı? olursa nasıl geçecek? nelerle karşılaşılacak vs vs vs..

öyleyim işte bn..

sayfaya girer girmez chnb mi okudum. oy canım oyyyy. hislerimi anlatamam. hemen arıyorum seni.

ruhum hayatımdan yoruldu.. ''pes'' etrafında geziyor.

çok pis ölesim var.

Merhaba arkadaşlar..

Epeydir girmiyorum . o kadar sıkılıyor ki canım anlatamam. hiç bir yerde olmak, hiç bir şey yapmak, hiç kimseyle konuşmak istemıyorum. çok yoruldum hayattan çokkk. üzüldüğüm ufak bazı şeyler de oldu bu ara. ama bnm çok onemsediğim. eşimin aileleriyle ilgili vs. hç tadım yok hiiiççç..

çocuk işine gelince, zaman geldiğinden korku aldı başını gidiyor. başedilmesi imkansız duruyor. olacak mı? olmayacak mı? olursa nasıl geçecek? nelerle karşılaşılacak vs vs vs..

öyleyim işte bn..

sayfaya girer girmez chnb mi okudum. oy canım oyyyy. hislerimi anlatamam. hemen arıyorum seni.

çok pis ölesim var.

canım benimmm hayat bazen hepimize böyle davranıyor ve inan yaşadıklarını hepimiz zaman zaman yaşıyoruz....buda bir sınav ki sen benden daha iyi biliyosun bunu...sabır...

bebek konusuna gelince,sen bebek işini bence düşünme ve bırak...mevlam neylerse güzel eyler...

chnb içini ferah tut canım rabbim inşallah en güzelini verir...

Merhaba arkadaşlar..

öyleyim işte bn..

çok pis ölesim var.

Bu mesajı hiç beğenmedim:20:
Hani nerde dua ederken bile korkuyorum, dikkat ediyorum diyen nkob?

Ölesi varmış duydunuz mu? Herkes çıkarsın merdanesinide nkob görsün gününü :))

Merhaba arkadaşlar..

öyleyim işte bn..

çok pis ölesim var.

Canım benim içime doğdu sanki şu kızla ne zamandır yazışmıyorum dedim sabah işe gelirken ama ramazan dolayısı ile vaktin bulamıyor herhalde diye düşündüm ve gelir gelmez senin topiğe baktım kıyamam ben sana...çok normal haller bunlar insanız neticede etkileniyoruz, tepki koymamız gereken yerde koyamayıncada boğuşup duruyoruz kendi içimizdeki dalgalarda çok iyi anlıyorum seni..hayat anlamsızlaştı bizler için hep başka anlamlar yüklemeye çalışıyoruz ama senin anlam yüklemen daha kolay , hayata tutunman daha kolay bak bir kızın var Allah bağışlasın en azından onunla teselli buluyorsun birde bana baksana benim halim daha zor .ölmeyi bende çok istedim ama hiç bir şey bizim isteğimizle olmuyor biliyorsun.Sen çok güçlü bir kadınsın geçecek bu hallerin rabbimden hayırlısını dileyelim göreceksin bak ne günler göreceğiz hep beraber...öptüm seni..

Back