Kızlar geldim doktordan. Genetik eşiminki çıkmamış daha. Benim temiz gelmiş şükür. Troid ve lupus antikoagülan ve anti dna da iyi. Yalnız ANA(anti nükleer antikor) testi sorunlu. Vücut bebeği kabul etmek istemiyor dedi. Siz de 3 ana problem var:
1. Rahim ağzı yetmezliği
2. Pıhtılaşma sorunu
3. ANA bağışıklıkla ilgili sorun. Bunun için prednol diye ilaç verecekmiş hamilelikte.
Genetiğe çok sevindim.Bu beni korkutuyordu. Eşiminki de çıkınca Cemil Hoca'ya göndereceğim....
Ha bu arada kendi doktoruma da gittim. Çok yoğunmuş. Gece 12'ye kadar çalışıyormuş. O da görmüş oldu sonuçları. Yumurtama baktı çatlamış gibi görünüyor dedi. Ama eve geldim ovulasyon testi yaptım. Bir şey çıkmadı. Negatif. Bir sıvı varmış orada. Ne acaba? Biraz sarı akıntım var. Tatilde 3-4 kez havuza girmiştim. Enfeksiyondan korktum. Biraz var gibi dedi. Tek kullanımlık antibiyotik verdi. Kullanmak istemediğimi de söyledim. Bu ay adet olursam o zaman tekrar giderim...
Hemde nasıl yorgunum anlatamam,uyumuyorum ama sürekli yatmak istiyorum.
Terapi aldım bir defa ama adam başlı başına bir bunalım sebebi:)sohbetinden hoşlanmayıncada devam edesim gelmedi.
Doktor değiştirdim şimdi,oda ilaç konusunda çıtayı yükseltti ama uymadım.
Eski ilaçlarıma devam edip yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum.
Ama bu doktora gitmeye devam edeceğim çünkü uzun uzun konuşuyor sağolsun.
Bende uzun uzun anlatıp senin başını ağrıttım:)
Kısacası kendi kendimi düzeltmeye karar verdim,birde çok istediğim birşeyin haberini bekliyorum bu ara.O olursa keyiften aklıma birşey gelmez,düzelirim:))
Hepimize hyrlısını , istediğimize pişman olmayacağımız şekliyle versin inşallah Allahım.
İkiz istemeyi dillendirmeme kızmayın tmm mı. Tek ama tek amacım ümitli olduğumu kendime kabullendirmek. Çnk halim dibine kadar ümitsizliğe öyle uygun ki.
Ardarda yaşamanın çok fena bir ümit kaybı şeklinde sonucu oluyor arkadaşlar. kendimle savaşıyorum bn. bni rahat bırakmayan duygularım var, şeytan kime yaklaşacağını çok iyi biliyor. ümitle sınanıyorum diye düşünüyorum ve hep aklıma 2. de '' bu sefer iyi olacak '' dedin ve daha zorlayanı oldu şeklinde geliyor surekkkli.
Ve bn bu duygumu başka olumlu duygularla altetmek için çok çabaya ihtiyaç duyuyorum. ''ümitsizlik haramdır'' inanışıyla iyinin daha da iyisinin de olabileceğini kendime empoze etmeye uğraşıyorum.
Ennnn fazla bu ümitle ölürüm:) Ama Allah ''ol'' derse olur. O her şeyin en iyisini bilir.
bizi zaten ayakta tutan ümit değilmi kızımı kaybettiğimde ben bu acıya nasıl dayanacağım diyordum ama rabbim sabrınıda verdi hamdolsun
havf ve reca konusunu bilirmisin bilem korkacaksın Allahın azametinden dolayı ama biryandanda ümit edeceksinki Allah verecek sadece korkarsan olmuyor malaesef
korku ve ümidi dengede tutmamız gerekiyor
bnm hala korkularım var elimde değil ama ümit de etmeye calışıyorum senin gibi
Kızlar geldim doktordan. Genetik eşiminki çıkmamış daha. Benim temiz gelmiş şükür. Troid ve lupus antikoagülan ve anti dna da iyi. Yalnız ANA(anti nükleer antikor) testi sorunlu. Vücut bebeği kabul etmek istemiyor dedi. Siz de 3 ana problem var:
1. Rahim ağzı yetmezliği
2. Pıhtılaşma sorunu
3. ANA bağışıklıkla ilgili sorun. Bunun için prednol diye ilaç verecekmiş hamilelikte.
Genetiğe çok sevindim.Bu beni korkutuyordu. Eşiminki de çıkınca Cemil Hoca'ya göndereceğim....
Ha bu arada kendi doktoruma da gittim. Çok yoğunmuş. Gece 12'ye kadar çalışıyormuş. O da görmüş oldu sonuçları. Yumurtama baktı çatlamış gibi görünüyor dedi. Ama eve geldim ovulasyon testi yaptım. Bir şey çıkmadı. Negatif. Bir sıvı varmış orada. Ne acaba? Biraz sarı akıntım var. Tatilde 3-4 kez havuza girmiştim. Enfeksiyondan korktum. Biraz var gibi dedi. Tek kullanımlık antibiyotik verdi. Kullanmak istemediğimi de söyledim. Bu ay adet olursam o zaman tekrar giderim...
NKOB cuğum bana lupus antikoagülan testi yapıldı sen yaptırdın mı bak araştırıken ne buldum. Yaptır istersen? Ben yaptırdım...
Neonatal Lupus: SLE olan kadınların yeni doğan bebeklerinde görülür. Neonatal lupusu olan bebeklerin ciddi kalp sorunları olabilir. Bunun dışında bebeklerde deri döküntüsü, karaciğer anormallikleri veya düşük kan değerleri olabilir. Riskli bebekler saptanarak, doğum sırasında veya hemen sonrasında takip ve tedavi edilir. Neonatal lupus çok nadirdir ve SLE’ li annelerin bebeklerinin çoğu tamamen sağlıklıdır.
canım gözün aydın.genetikle ilgili sorun çıkmamasına sevindim.rahim ağzı yetmezliği,pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili sorunda inşallah ilaç tedavisi ve sıkı kontrolle çözülür.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğine kavuşursun.
canım sıvı enfeksiyondan olabilir dediğin gibi devam ederse tekrar doktorunla görüşürsün.olumlu düşüneye çalış olur mu.inşallah herşey istediğin gibi gelişir.
kardeşinin eltisi ne yaptı.haberin var mı?aynı sebeple kaybettiğimiz için onuda merak ediyorum.
inşallah o çok istediğin şey hayırlısıyla gerçekleşir.sende terapi ve ilaca gerek kalmadan düzelirsin:)canım benim.
özlemcim eşin nasıl oldu canım.atlatabildiniz mi?inşallah tamamen iyileşmiştir.
NKOB öyle güzel yazıyorsunki bazen yazdıklarını birkaçkez okuyup kafama not etmeye çalışıyorum.ALLAH senden razı olsun.canım benim kızmak ne kelime ben dua bile ediyorum.inşallah seninki ikiz olur diye.
hepimizin ümide öyle ihtiyacı var ki.rabbim hepimizi görüyor bizi bizden iyi biliyor.zaten dayamazsak bize bu imtihanı vermezdi.inşallah hepimiz kazançlı çıkarız.
esmeray bende hem korkuyor hmde çok istiyorum.bazen dengeyi bozabiliyorum çok ümitsizliğe kapıldığım zamanlarda oluyor.sonra tekrar ümitleniyorum.bu böyle sürüp gidiyor.
canım korkularımız hep olacak.bizler hiç aklımıza kötü birşey getirmediğimiz halde bebeğimizi kaybettik sonrasında sürekli kaybetme korkusuyla yaşamak gerçekten zor olsa gerek.bunu sen ve made daha iyi bilir.ama başımıza bunlar geldiyse rabbimizin bir bildiği vardır.inşallah sende hayırlısıyla sağlıcakla kızını kucağına alırsın.NKOB un dediği gibi önceden tamamlayamadığın hayallerini tamamlayabilrsin.
özlemcim eşin nasıl oldu canım.atlatabildiniz mi?inşallah tamamen iyileşmiştir.
kendini iyi hissedebilecegin, rahat olacagin bir terapist bulmak kolay degil, birkac tane denemek gerekebiliyor... Ama simdiki doktorundan memnunsan süper...
insallah bekledigin güzel haberi de alirsin ve hersey diledigin gibi olur canim...
inşallah o çok istediğin şey hayırlısıyla gerçekleşir.sende terapi ve ilaca gerek kalmadan düzelirsin:)canım benim.
Kızlar hastaneyi aradım eşimin sonuçları için. Görevli kişi bir sorun çıkmış Ankara'da yapılmıştı tahliller oradan arayacaklar dediler. Aradı bayan bir doktor. Eşimin hücrelerinin yarısı 46 hücre, yarısı 47 hücre çıkmış. Çok üzüldüm. Bu testi Cemil Bey istedi dedim. Cemil Bey'i aramak için telefonunu aldı. Şimdi daha ileri tetkikler yapmamız gerekiyor dedi, maliyetli tetkiklermiş. Bu arada çok soru sordu tüm gebeliklerimi, eşimin ve benim tüm kardeşlerimi vs... Daha da kötüsü korunmadık dedim. Bir problem olduğu anlaşılır mı dedim. Amniyosentezle anlaşılır dedi. Benim en çok korktuğum şey hamileliğimi kendi isteğimle sonlandırma kararıyla bırakılmak... İnşallah buralara gitmez sonuç. Çok üzgünüm kızlar çok...
Kızlar hastaneyi aradım eşimin sonuçları için. Görevli kişi bir sorun çıkmış Ankara'da yapılmıştı tahliller oradan arayacaklar dediler. Aradı bayan bir doktor. Eşimin hücrelerinin yarısı 46 hücre, yarısı 47 hücre çıkmış. Çok üzüldüm. Bu testi Cemil Bey istedi dedim. Cemil Bey'i aramak için telefonunu aldı. Şimdi daha ileri tetkikler yapmamız gerekiyor dedi, maliyetli tetkiklermiş. Bu arada çok soru sordu tüm gebeliklerimi, eşimin ve benim tüm kardeşlerimi vs... Daha da kötüsü korunmadık dedim. Bir problem olduğu anlaşılır mı dedim. Amniyosentezle anlaşılır dedi. Benim en çok korktuğum şey hamileliğimi kendi isteğimle sonlandırma kararıyla bırakılmak... İnşallah buralara gitmez sonuç. Çok üzgünüm kızlar çok...
canım gözün aydın.genetikle ilgili sorun çıkmamasına sevindim.rahim ağzı yetmezliği,pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili sorunda inşallah ilaç tedavisi ve sıkı kontrolle çözülür.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğine kavuşursun.
canım sıvı enfeksiyondan olabilir dediğin gibi devam ederse tekrar doktorunla görüşürsün.olumlu düşüneye çalış olur mu.inşallah herşey istediğin gibi gelişir.
kardeşinin eltisi ne yaptı.haberin var mı?aynı sebeple kaybettiğimiz için onuda merak ediyorum.
cok tesekkürler canim ilgin icin... ilk haftalara göre cok daha iyi, elhamdulillah.... izler henüz tam gecmedi..
sen nasilsin? neler yapiyorsun?
Doktordan ve ilaçlardan fazla şey beklediğimi farkettim.Bu ara kendime çeki düzen veriyorum,eskiye göre çok daha iyiyim:))
Beklediğim haberde özel değil zaten okulla ilgili,olursa pek memnun olacağım:)
İlgin için çooook teşekkür ederim
Canım ben pek anlamıyorum tahlillerden,kesinleşmiş bir sorun var mı yoksa beklemede misin?
Sonuç bekliyorsak ne zaman belli olacak?
Ne desem bilemedimki...Dua et olur mu..bende ederim sana.İnşallah bir aksilik çıkmaz.
hayırlısıyla abla bişi olmaz bence ya sonuçta sağlıklı bir evladın var senin
için rahat olsun
Canım inşallah okul haberin hayırlısıyla gerçekleşir. Bu arada Hz. Hatice ile ilgili yazını gözyaşları içinde okudum. Gerçekten şanslı anneler olduğumuzu düşündüm. Peygamberimizi ve eşini bu noktada bizler kadar kimse anlayamaz diye de düşündüm. aLLAH RAZI OLSUN SENDEN ALINTILADIĞIN İÇİN. kİTABIN İSMİNİ ÖZELDEN gönderir misin?
Merhaba arkadaşlar..
Epeydir girmiyorum . o kadar sıkılıyor ki canım anlatamam. hiç bir yerde olmak, hiç bir şey yapmak, hiç kimseyle konuşmak istemıyorum. çok yoruldum hayattan çokkk. üzüldüğüm ufak bazı şeyler de oldu bu ara. ama bnm çok onemsediğim. eşimin aileleriyle ilgili vs. hç tadım yok hiiiççç..
çocuk işine gelince, zaman geldiğinden korku aldı başını gidiyor. başedilmesi imkansız duruyor. olacak mı? olmayacak mı? olursa nasıl geçecek? nelerle karşılaşılacak vs vs vs..
öyleyim işte bn..
sayfaya girer girmez chnb mi okudum. oy canım oyyyy. hislerimi anlatamam. hemen arıyorum seni.
ruhum hayatımdan yoruldu.. ''pes'' etrafında geziyor.
çok pis ölesim var.
Merhaba arkadaşlar..
Epeydir girmiyorum . o kadar sıkılıyor ki canım anlatamam. hiç bir yerde olmak, hiç bir şey yapmak, hiç kimseyle konuşmak istemıyorum. çok yoruldum hayattan çokkk. üzüldüğüm ufak bazı şeyler de oldu bu ara. ama bnm çok onemsediğim. eşimin aileleriyle ilgili vs. hç tadım yok hiiiççç..
çocuk işine gelince, zaman geldiğinden korku aldı başını gidiyor. başedilmesi imkansız duruyor. olacak mı? olmayacak mı? olursa nasıl geçecek? nelerle karşılaşılacak vs vs vs..
öyleyim işte bn..
sayfaya girer girmez chnb mi okudum. oy canım oyyyy. hislerimi anlatamam. hemen arıyorum seni.
çok pis ölesim var.
Merhaba arkadaşlar..
öyleyim işte bn..
çok pis ölesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?