günaydın bacım,evet çok şükür geldikallah sağlıklıca kucağıma almayıda nasip eder inşallah..zaman aslında hiç geçmiyor özim sürekli tedirginim acaba tekmeliyomu diye,23. haftada kasıklarımda düzenli bi sancı hissedip acile gittim allahtan bişey çıkmadı magnezyum ve calsiyumla halletik onu,pıhtılaşma değerlerim düşük çıktığı için iğnemin dozu arttırıldı sabah akşam vuruluyorum,ayrıntılı ultrasonada girik iyiydi çok şükü sadece kalbinde bir kireçlenme gördü aslında diğer gebelere söylemiyoruz bile bunu dedi doktor,saolsun bana söyleyip iyice psikopata bağlattı artık daha sert vuruyo çok şükür,o her tekmelediğinde şükür ediyorum ve dua ediyorum,rabbim en kısa zamanda tüm melek annelerine bebeklerini göndersin inşallah...ama inanın ilk hamileliğinizdeki heyecan yok,sürekli tedirgin ve gerginsiniz...
Alerji ilacım var,birde korkularım yüzünden kulladığım bir ilaç var
NKOB, sen buralarda misin? ben de burda herkese laf yetistirmeye calisiyorum, girmisken.....
buradayım da, sahuru bitirdik. oruç etkılıyor bni sanki. acıkmıyorum ama tansiyonum düşüyor falan filan, şu an da iyi değilim sanırım:S
evi de toparlamışsın bu arada.. zaten temızlık soun değil bir evde, o toplama işi yok muuuuuuu..
hele de anılar.. onları toplamak da zor. toplamalı mı toplamamamlı mı.. alıp içine mi sokmalı, sımsıkı bağrına mı basmalı... Allah yardımcımız olsun.
NKOBum özelden de yazacagim daha sonra
Anladım bn onu. söz gider yazı kalır demi. o ruh hali gider özel msj kalır.
topladım bi cesaret yazdım işte.. bn yatayım şimdi, sanırım pek iyi değilim..
öptüm hoşçakal. (gelmişken seni bırakmak istemezdim ama bi hoşum:S)
eşin başladı mı işe özlem? o da sağlam lazım biliyorsun.umarım turp gibi topaç gibi olmuştur senin bakımmlarınla..
canımm çok üzüldüm okurken inşallah cennette buluşursun yavrularında. benim anneciğimde abimden sonra iki bebeğini kaybetmiş. birini karnındayken almışlar diğerini tuvalette doğurmuşsonra ne mi olmuş ? iki canını anneciğimden alan Rabbim iki tane daha can yollamış ona. beni ve ikizimi hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Allah evladını ve doğacak (inşallah) evlatlarını korusun inşallah. yeter ki isyan etmeyesin.
bu hafta sonu basliyor... kendini daha iyi hissediyor, ama döküntüler daha gecmedi, sirti harita gibi olmus....nazar degdirdiler yakisikli kocama
Dogru söylüyorsun canim, icten ice cok da korkuyorum tüm sevdiklerim icin....
Tşk ederim duan ve ilgin için. Allah sana ve sevdiklerine göstermesin.
özleemmmmmmm!!! duydun muuuu ikizmiş sonrakiiiiiiiiii....:84:
:97::97::97:
Tşk ederim duan ve ilgin için. Allah sana ve sevdiklerine göstermesin.
özleemmmmmmm!!! duydun muuuu ikizmiş sonrakiiiiiiiiii....:84:
:97::97::97:
sen de sağol canım. benimde bebişim olmuyokaç aydır üzülüyorum ama ne edeyim bilemedim hakkımızda hayırlısı.
Duydum duydum... bak sana yatmadan ne güzel bi moral oldu..... Allah sana da nasip etsin söyle tatli tatli ikizler, hayirlisiyla....
Arkadasa da cok tesekkürler bu güzel tesellisi icin... biraz Emina'yi hatirlatti bana....
sen de sağol canım. benimde bebişim olmuyokaç aydır üzülüyorum ama ne edeyim bilemedim hakkımızda hayırlısı.
Onun da varmış derdi
neyse.. kız da hortladı.. artık kesin yatmalıyım. bissürü bissürü kendine iyi davran:)
ukalady iyi geceler arkadaşım...
oooww.. çok üzgünüm.. derdinin dermanını bulursun inşallah.
bugünleri de anında unutacaksın, ama işte çekilmesi gereken bir çile var. doldurulması gereken bir süre...
sabredip mukafatını cebine koyup bu dünyanın meleğine kavuşursun inşallah. yetiştirmenle de cennet adayına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?