ösül dilelim apla. cvplalımla meskuldüm
ha şöyle olun bakemcanım ben çok pişman oldum ogullarımı göstermediler kızımıda gördüm çok yalvardım vermediler elime görürüsen dediler gözünün önünden gitmez dediler şimdi gözlerimi kapatıyorum sadece az bir karesi geliyo gözümün önüne tamamını görseydim kesin çok kötü olurdumrabbi,m bir daha evlatlarımızın acısını göstermesin işşallah okadar eziyet çektimki eltim yüzünden günahamı giriyorum ben konuşmuyorum diye ne dersiniziçim acıyo onu görünce sinirlerin alttüs oldu yavrum sanki insan degilde başka bir mahlukatmış gibi davrandı dalgamı geçmedi oglunu dogrudu gözümemi sokmadı offffffff aklıma geldikçe çıldırıyodum :84::84::84:rabbim deseki kulun günahı yok al öldür onu döve döve öldürüdüm çünkü çok fena biri oglum öldü o hamile ogluna ben aglıyorum hatun başlıyo konuşmaya aman yemek yiyemiyorum miden bulanıyo yok oglana şunları aldım 19 za 12 çıktı tansiyonun içimi acıttı açıkçası adım kıskancamı çıkmadı kaynanam bile bir olay geçtıde başımızdan eltimin kızı 5 aylıkmı ney ogun orda kaldı bende tabi anam dedim kilo almış maşşallah de yengesi nazar degecek dedi kaynatam girdi bu çocuk nasıl bi çocuk hiç aglamıyo dedi çocugu susuturana aşk olsun sabah oldu kaynanamla odada oturuyoz kız yatıyo dedim anam ne güzel uyuyo kaynanamın bir bagırması varmış maşşallah de dedi nazarın degecek okadar agırıma gittiki oturdugum yerde zıplattı öyle tepki vermesi allahım dedim bende istiyorum banada nasip et dedim bir daha hamile olursam kimseye demicem hamileyim diye hakketmiyolar çünkü canımı yakanın canını yakıcam çünkü bundan sonra