Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

ösül dilelim apla. cvplalımla meskuldüm

ha şöyle olun bakemcanım ben çok pişman oldum ogullarımı göstermediler kızımıda gördüm çok yalvardım vermediler elime görürüsen dediler gözünün önünden gitmez dediler şimdi gözlerimi kapatıyorum sadece az bir karesi geliyo gözümün önüne tamamını görseydim kesin çok kötü olurdumrabbi,m bir daha evlatlarımızın acısını göstermesin işşallah okadar eziyet çektimki eltim yüzünden günahamı giriyorum ben konuşmuyorum diye ne dersiniziçim acıyo onu görünce sinirlerin alttüs oldu yavrum sanki insan degilde başka bir mahlukatmış gibi davrandı dalgamı geçmedi oglunu dogrudu gözümemi sokmadı offffffff aklıma geldikçe çıldırıyodum :84::84::84:rabbim deseki kulun günahı yok al öldür onu döve döve öldürüdüm çünkü çok fena biri oglum öldü o hamile ogluna ben aglıyorum hatun başlıyo konuşmaya aman yemek yiyemiyorum miden bulanıyo yok oglana şunları aldım 19 za 12 çıktı tansiyonun içimi acıttı açıkçası adım kıskancamı çıkmadı kaynanam bile bir olay geçtıde başımızdan eltimin kızı 5 aylıkmı ney ogun orda kaldı bende tabi anam dedim kilo almış maşşallah de yengesi nazar degecek dedi kaynatam girdi bu çocuk nasıl bi çocuk hiç aglamıyo dedi çocugu susuturana aşk olsun sabah oldu kaynanamla odada oturuyoz kız yatıyo dedim anam ne güzel uyuyo kaynanamın bir bagırması varmış maşşallah de dedi nazarın degecek okadar agırıma gittiki oturdugum yerde zıplattı öyle tepki vermesi allahım dedim bende istiyorum banada nasip et dedim bir daha hamile olursam kimseye demicem hamileyim diye hakketmiyolar çünkü canımı yakanın canını yakıcam çünkü bundan sonra

Az GÖRÜŞ!

Sinir etme bni. Yemin ediyorum mideme ağrı girdi sinirden. acısını çoookk iyi bilirim.

İçim yanıyor bnm.

Sol göğsüm sızlıyor. Çekip koparasım geliyor yerinden. Çok iyi bilirim bn bu sızıyı. sütüm gelirdi bunun ardından...

Allahım yardım etttttt

kıyamam çok üzülüyorum ya be daha atlatamadım yavrum bu bün tam 28 haftalıktı biliyomusun bugüm mukabeleye gittigimde dedim kendi kendime acaba kızım dursaydı nasıl olurdu hayatım

facedeyim bebem takılıyorum sana özele yolluyum ekle beni görürüz birbirimizi
:82::82:

Az GÖRÜŞ!

Sinir etme bni. Yemin ediyorum mideme ağrı girdi sinirden. acısını çoookk iyi bilirim.

içim acıyo kardeşim içim canımın canı gitti biliyomusun ne kadar kötü bir insan eşimede dedim hamile kalıyım demicem dedim yemein ettirdim tamam dedi 3 gebelik geçirdim kaynanamlar para içimde yüzüyolar genede bebeklere hamileyken yardım etmediler hiç unutmuyorum bak bişey anlatıyım sana oglumda hamileyim 2 tarama testini özele gidiyodum orda yaptırıcam garip muayene parasını verdi ilaçların parasını verdi teste para yemnedi garip kocam ah ah para çıkışmadı kredi kartını verdi çıkmadı digerini verdi ondan çektiler hatun yanımızdaydı parada vardı cebinde biliyorum demediki oglum şu parayı al neyse kıza rahimi diktiricem şakaya karşı dedim parasını sesini bile çıkramadı çok agırıma gitti neden yardım etmedi garip kocam hep eziyeti çekti oglumda 5 milyara kadar param gitti 4 ayda taksi paralarını saymıyorıum içim acıyo içim acımı yasımı yaşayamadım

ceyda_1984 gizeminde selamı var bebem onunla faceden görüşüyom sende yok ama demi tüh orda grup kurmuşlar bebem pek dadlu muhabbetler oluyo tavsite ederim :76::76:

canım ben çıkıyorum muahbbet çok güzeldi inan eşim çagırıyo yanına sonra görüşürüz çıkıyorum yaradan nasip ederse görüşürüz sonra kendine iyi davran üzüntülü şeyler yazmıyoalım artık canım acıyo kıızmı dogum ettim sütlerim boşa gitti hep sagdık eşimle hiç unutmuyorum gece bir şişmiş gögüslerim yatamadım yanmasına sızlamasına ah yavrum dedim dursaydın sütlerim boşa gitmezdi eşimle sagdık ne agladım evin ortasına oturup canım neden oldu böle dedim takdri ilahi dedi suçlama kendini dedi içim yanıyo allahım bu nasıl bir yangın dedim sarılıp saatlerce agladıgımızı bilirim kesilmedi ilaçlara ragmen sütlerim rabbim dedim sen paşa kulunu sınıyosun sına bakalım sabrımı dedim içimin acısı yangını nasıl gider acaba ne yapsamda gitmiyo memlekete gidiyim dedim kafanda senle geldigi için ordakilere hayatı zehir ettim ne yedigimden ne içtigimden bişey anlamadım desem yeri var

Benim dua konusunda bir fikrim var
Her defasında tek bir kişi için okusak,mesela hani sizin beklediğiniz,istediğiniz dönemler varya o a kim bekliyorsa onun için okusak sadece.
Mesela şuan chnb beklemede sanırım.
Ciddi ciddi okuyacak olursak 2-3 kişi bile bir kaç günde bitirir.
Hepimiz bir araya gelip tek bir kişinin isteği için dua etsek,yalvarsak daha etkili olur diye düşündüm.
Tefriciyede olabilir başka bir duada.1000 defa salavat getirip edilen dua geri çevrilmez diye duymuştum,denemekte fayda var:))

şu an vaktim yok ama konuşalım bu konuyu inşallah meleeemmm:82:

özlem hanımlar henüz teşrif saatiniz gelmemiş sanırsam

canimmmmm benimmm.. bu aksam bir temizliktir bitiremedim... calisma odasi almis basini gidiyordu, evraklar, mektuplar, ivir zivir onlarla ugrastik saatlerce... tabii bu kagit daglarinin icinde bir sürü oglumla ilgili seyler... yani anlayacagin bilincalti bunlarla karsilasmamak icin düzenleme isini uzatip duruyomusuz
sonra hizimi alamadim diger odalara da daldim... derken belim kirildi

ben de seni cok özledim sevgi kelebegim

Bir cenazemiz vardı onunla ilgilendik bi süre ozlemcim.

Evet biz de ramazandan çok etkilendik. dediğin gibi bnm psikolojime rağmen huzur var...

basiniz sagolsun canim..... Insallah bu ramazanla birlikte hersey daha iyi olacak canim, buna inanmaliyiz ve burada hep birlikte birbirimize destek, kol kanat olup basaracagiz.... Ilk sart bunun icin istemek, ve birimiz dibe vurunca, hemen kaldirmak...
bir yerde dedigin gibi burda geyik icin degil, bacaklarimizi iyilestirmek icin toplandik... topal kuslariz ya....

Öpüyorum seni güzel arkadasim...

İçim yanıyor bnm.

Sol göğsüm sızlıyor. Çekip koparasım geliyor yerinden. Çok iyi bilirim bn bu sızıyı. sütüm gelirdi bunun ardından...

Allahım yardım etttttt

NKOB bitanem, söyle bir silkelen kendine gel bakim.... cok iyi bilirim böyle anlari... ezberlerin alt üst oldugu.... ah ah... ne sartlarda süt sagip, azicik bile olsa icirmek icin cirpinirdim... o streslerin icinde dogru dürüst sütüm bile olmuyordu, ama günde bir iki ögün bile olsun icsin, icim rahat etsin derdim... en severek ictigi seydi benim sütüm... keske baska sartlarda olsaydi da bol bol verebilseydim... ama kismet degilmis... dün süt sagma makinasini ödünc aldigim eczaneden mektup gelmis, biraktiginiz kausyonu(böyle mi deniyor?) size göndermek istiyoruz, ama size ulasamiyoruz, diye.... onu kim düsünüyor ki.....

ne kadar güzel yazmışsın. hem ''seni anlıyorum'' cinsinden, hem de teselli cinsinden. sen farketmiyorsun da, teselli oluyor yani bu cümleler:)

aslında hep kendimdeyim. ama bir o kadar da hiç kendimde değilim. bn de kendimi anlamadımm gitti...

ve gerçekten dediğin gibi birimiz kötü olunca diğeri çırpınıyor doğrultmak için. ve bu sırada asıl kendimize teselliler vermiş oluyoruz; farketmeden ilaçlar buluyoruz yaramıza. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…