Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Allah yardımcın olsun, işerini rastgetirsin, doğru insanlarla karşılaştırsın ve gönlündekilere hayırla kavuştursun seni inşallah arkadaşım.

Yeni mi okudun, Estafirullah acının büyüğü küçüğü mü olur...

dua listesi yaptık tefriciye çektik bitirdik. ama ellerimizde arkadaşlarımızın gerçek isimleri var. onlarla isteyenler hala gıyapta ( en makbul dua olması ümidiyle) dua ediyoruz canımbenim. Sana da yollarım o listeyi. diğer arkadaşlara da senin adını veririz eğer istersen.

:) Bu topiği ilk farkettiğim günlerde ağlıyordum,yazamıyordum.
Şimdi her cevapta gülümsetiyorsunuz beni,asıl siz iyiki varsınız.

bizler de tabi ki çok ağlıyorduk o günlerde. şimdi geçti mi ağlamalarımız? tabi ki hyr ama buraya gelip hızlı toparlıyoruz kendimizi. edindiğimiz topal kuşlarımız bizlerin cankurtaranı oldu Allahın izniyle.

sen de meleemiz ve gözbebeeemiz.

Sağ olasın canım. Hoş bulduk canım. Allah sonraki sene nasip eder inşallah. Önceden hac ve umrenin farkında değildim birkaç senedir bende istiyorum en azından umreyi ilerde de hac yapmayı.

Artık hepimiz Allah katında kıymetli olan şeyleri daha fazla ister daha fazla onlar için çaba ve vakit harcar olduk.

elhamdulıllah. hepimizin meleklerinin bizlere armağanı bu.

Belki de artık beraber oyunlar da oynuyorlardır bizimkiler.. onları çoookkkkk seviyorummmmmm... özlüyorum ve hamdediyorum. hepimizin melekleri için..

okurum canım devamlı merak etme zaten dersliyim benim onu oklumam kolay kaç kişiye okudum ben onu hepimiz bir kalp bir vücut oluruz canımsiz oldugunuz sürece sırtım yere gelmez yolla beklerim seve seve katılırım canım senin hayat hikayeni okudum canım dedigin gibi evladın büyügü küçügü olmaz ama ben evlatlarımı hiç görmedim sadece kızımı anlık gördüm onu diyorum

isyankarim avukatim, bayiliyorum sana

sorun yok burdan devam ederiz dualarımıza

zaten isyankar bi yapım var zor tutuyorum kendimiburdan devam ederiz NKOBcim...eskisi gibi...melekannesinede hayırlı olsun diyorum allah kabul etsin bizede nasip etsin inşallah...

Arkadaşlar kurallar heryerde gereklidir. Buna boynumuz kıldan ince. Ama bizler dertli insanlarız, yaralıyız. Tek ilacımız dua inanç bizim. buralarda bağlılığımmız, birbirimizdeki en büyük şükrümüz duada birleşmemiz ve bundan güç alıyor olmamız.

Geyik muhabbetleri açmaz bizleri. +18 e bile yer verilirken bizim gibilerin de gözardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. hep diyoruz bizi bizden başkası anlamaz diye, Aynen oyle oldu ve bizi anlamadılar. Allah bizi anlama durumuna da düşürmesin kimseyi inşallah.

bilemiyorum yaa .. kendimizi ifade etmemiz lazım ama üstünde durmayı düşünmüyorum. ne olursa olsun yararlı bir site burası. kadına değer veren kadınların kendini en iyi ifade edip paylaşım yapabildiği. bizler de dialoglarımıza bu sansüre bağlı kalarak tabi ki devam ettireceğiz.

ama keşke bizi de anlasalardı.. bizi anlayabilmek için bebeğini kaybetmesi gerekmiyordur bir kadının. zararsız paylaşımlarımız olduğu farkedilmeli.

bu arada, tmm haklısınız buradan devam edelım de, içerik aynı olmamalı o yuzden sadece geyiğe kalıyor işimiz:)

ha bi de, duanın onemini ve nasıl yapılması gerektiğini epey paylaştık orada, arada göz atalım

tam da sağlam bir liste yayımlayacaktım biliyor musunuz o topikte ve oyle çok işimize yarayacaktı ki

neyyyseee yonetime selamlar...

Konuyu yeni okudum ve çok etkilendim...Henüz anne olmadığım halde içim öyle çok acıdı ki.Allah herşeyin hayırlısını versin Canım.Umarım dilediğin yavruya sağ salim kavuşursun...

Tşk ederiz. Dua edersen kocaman bissürü seviniriz. Sen de inşallah hayırlı bir aile kurar ve hyrlı sağlıklı çocuklara sahip olursun:)

NKOBcum nerelerdeymis??? Dua topigimizi de kitlemisler neyse burdan devam artik....

Bu aralar bir sürü olumsuzluklar da etrafimda dolassa da, Ramazan'in maneviyati, enerjisi, cok iyi geldi bana... Cok sükür Allahim..

Bir cenazemiz vardı onunla ilgilendik bi süre ozlemcim.

Evet biz de ramazandan çok etkilendik. dediğin gibi bnm psikolojime rağmen huzur var...

''Birşeyi çok sevdiğinizde, ne zaman ondan bir parça gitse kendinizden bir parça kaybetmiş gibi hissedersiniz!

Her şeyin sırrı SABIRDIR... Acıya sabredersin adı METANET olur... Açlığa sabredersin adı ORUÇ olur... İnsanlara sabredersin adı HOŞGÖRÜ olur... Dileğe sabredersin adı DUA olur... Duygulara sabredersin adı GÖZYAŞI olur... Özleme sabredersin adı HASRET olur... Sevgiye sabredersin adı AŞK olur!!

Aldırma! Yaradan Yardır..Sanma ki Zalimin Ettiği Kârdır..Mazlumun Ahı, İndirir Şahı..Herşeyin Bir Vakti Vardır!

bana kaç tane verirsen ver okurum özelime yazman yeter ama okucagımız kişileri listeleyelim önce ona göre bakıp okuruz
herkezin özeline gerçek isimlerimizi yazalım buruyada ilk safyayada rumuzlarımızı yazalım okununca listeden bakarız kime okudugumuuz bir cuma başlayıp bir cuma okuyoduk degilmi ne kadar veririsen ver okurum feda olsun sizlere canlarım rabbim biribirimizin ne de bebeklerimiizn acısını göstermesin işşallahkurallarıda yaz bebem

anında tlfa kaydetmeceee.. akla geldikçe çekmecee... gebişimeze de kocaman tşk etmeceeee...

Bir cenazemiz vardı onunla ilgilendik bi süre ozlemcim.

Evet biz de ramazandan çok etkilendik. dediğin gibi bnm psikolojime rağmen huzur var...
başın sagolsun canım rabbim kalanlara ömür sabır versin
sen gelince saklandık. bulamadın kiiiiii:78:

acaba neriye saklandıkki :76::76:

Sağlığımda gelişme var,komik olacak ama ilacımı yalnızken yutabiliyorum birkaç gündür:)

Yürü beee!! kim tutar seni...

ama var ya, bu gidişle bizde bu heves olduğu sürece seni de hayata en sağlıklı halinle doğururuz biz Allahın izniyle.. :97:

Son düzenleme:
muhabetinizede doyum olmuyo he şimdi benimki gelicek başından kaldırıcek haberiniz yok niden konuşmuyosunuz

Allah kabul etsin güzelim. Allahım iyi gunlerımzıde de dualarımızdan ayırmasın inşallah.

oyy oyyy gormek çok değişik.. bi de biz en tepedeydik mutluluktan. kızımın kaybını yaşayıp, sağlıklı doğurduğumuzu düşündüğümüzden.

işte biz o tepeden düştük.

tlfumda kayıtlı fotosuna rastladı biri. misler gibi giydirilmiş sarıp sarmalanmış rüya gibi battaniyelerine. silmedin mi dedi. hyr niye sileyim ki dedim. delirir insan dedi. yok dedim. delirmedim. bak.

(bahsettiğim kişiye güvenim sonsuz, iyiliğimi düşünüyor o. hemen laf etmeyin ha)

kuşum bişey okumuyoruz şu an. herkes kendi okudğu bişeylerin ardından dua ediyor. veya makbul bir dua zamanı bulduğunda isimlerimizi hemen sıralayıveriyor. en azından bn öyle yapıyorum. elhamdulillah.

İçim yanıyor bnm.

Sol göğsüm sızlıyor. Çekip koparasım geliyor yerinden. Çok iyi bilirim bn bu sızıyı. sütüm gelirdi bunun ardından...

Allahım yardım etttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…