Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi
Nkob canım içim acıdı yazını okurken nekadarda zordur kimbilir ben küçük
yavrularıma aglıyorum sen benimkilerindende büyüklerine dua listesi yaparsan bende olurum ilk başa beni kat kaç tane istersen okurum seve seve sizin gibi kardeşlerime canım feda olsun
:) Bu topiği ilk farkettiğim günlerde ağlıyordum,yazamıyordum.
Şimdi her cevapta gülümsetiyorsunuz beni,asıl siz iyiki varsınız.
Sağ olasın canım. Hoş bulduk canım. Allah sonraki sene nasip eder inşallah. Önceden hac ve umrenin farkında değildim birkaç senedir bende istiyorum en azından umreyi ilerde de hac yapmayı.
Yeni mi okudun, Estafirullah acının büyüğü küçüğü mü olur...
dua listesi yaptık tefriciye çektik bitirdik. ama ellerimizde arkadaşlarımızın gerçek isimleri var. onlarla isteyenler hala gıyapta ( en makbul dua olması ümidiyle) dua ediyoruz canımbenim. Sana da yollarım o listeyi. diğer arkadaşlara da senin adını veririz eğer istersen.
isyankarim avukatim, bayiliyorum sana
sorun yok burdan devam ederiz dualarımıza
zaten isyankar bi yapım var zor tutuyorum kendimiburdan devam ederiz NKOBcim...eskisi gibi...melekannesinede hayırlı olsun diyorum allah kabul etsin bizede nasip etsin inşallah...
Konuyu yeni okudum ve çok etkilendim...Henüz anne olmadığım halde içim öyle çok acıdı ki.Allah herşeyin hayırlısını versin Canım.Umarım dilediğin yavruya sağ salim kavuşursun...
NKOBcum nerelerdeymis??? Dua topigimizi de kitlemislerneyse burdan devam artik....
Bu aralar bir sürü olumsuzluklar da etrafimda dolassa da, Ramazan'in maneviyati, enerjisi, cok iyi geldi bana... Cok sükür Allahim..
kızlar nerelerdesiniz.kimsecikler yok.bende birazdan çıkmak zorundayım.hepiniz ALLAH'a emanet olun.
öziii bende sana asfalt oldum asfaltt
yeni duydum belki aranızdan bilenler vardır...rabbimin isimlerinden biri olan EL MÜTEKEBBİR İ okuyanlara rabbim,hayırlı evlat nasip edermiş..(yusuf nebhani)
ee o zaman bizde sürekli okuruz değilmi?
cok tesekkürler canim...
Ilacini yutman süper gelisme de, sen ne ilaci kullaniyorsun?
başın sagolsun canım rabbim kalanlara ömür sabır versinBir cenazemiz vardı onunla ilgilendik bi süre ozlemcim.
Evet biz de ramazandan çok etkilendik. dediğin gibi bnm psikolojime rağmen huzur var...
sen gelince saklandık.bulamadın kiiiiii:78:
Sağlığımda gelişme var,komik olacak ama ilacımı yalnızken yutabiliyorum birkaç gündür:)
okurum canım devamlı merak etme zaten dersliyim benim onu oklumam kolay kaç kişiye okudum ben onu hepimiz bir kalp bir vücut oluruz canımsiz oldugunuz sürece sırtım yere gelmez yolla beklerim seve seve katılırım canım senin hayat hikayeni okudum canım dedigin gibi evladın büyügü küçügü olmaz ama ben evlatlarımı hiç görmedim sadece kızımı anlık gördüm onu diyorum
muhabetinizede doyum olmuyo heşimdi benimki gelicek başından kaldırıcek haberiniz yok niden konuşmuyosunuz
''Birşeyi çok sevdiğinizde, ne zaman ondan bir parça gitse kendinizden bir parça kaybetmiş gibi hissedersiniz!
Her şeyin sırrı SABIRDIR... Acıya sabredersin adı METANET olur... Açlığa sabredersin adı ORUÇ olur... İnsanlara sabredersin adı HOŞGÖRÜ olur... Dileğe sabredersin adı DUA olur... Duygulara sabredersin adı GÖZYAŞI olur... Özleme sabredersin adı HASRET olur... Sevgiye sabredersin adı AŞK olur!!
Aldırma! Yaradan Yardır..Sanma ki Zalimin Ettiği Kârdır..Mazlumun Ahı, İndirir Şahı..Herşeyin Bir Vakti Vardır!
bana kaç tane verirsen ver okurum özelime yazman yeter ama okucagımız kişileri listeleyelim önce ona göre bakıp okuruz
herkezin özeline gerçek isimlerimizi yazalım buruyada ilk safyayada rumuzlarımızı yazalım okununca listeden bakarız kime okudugumuuz bir cuma başlayıp bir cuma okuyoduk degilmine kadar veririsen ver okurum feda olsun sizlere canlarım rabbim biribirimizin ne de bebeklerimiizn acısını göstermesin işşallah kurallarıda yaz bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?