• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Konuyu yeni okudum ve çok etkilendim...Henüz anne olmadığım halde içim öyle çok acıdı ki.Allah herşeyin hayırlısını versin Canım.Umarım dilediğin yavruya sağ salim kavuşursun...

NKOBcum nerelerdeymis??? Dua topigimizi de kitlemisler:59: neyse burdan devam artik....

Bu aralar bir sürü olumsuzluklar da etrafimda dolassa da, Ramazan'in maneviyati, enerjisi, cok iyi geldi bana... Cok sükür Allahim..

Eminacigim, yengene Allahtan rahmet diliyorum, geride kalanlara da sabir... mekani cennet olur insallah...

Insallah sen de iyisindir, bayagidir konusamadik... Ama Ramazan sana da iyi gelmistir kesin...
Allaha emanet ol canim...

chnb, hosgeldin canim, Insallah biraz dinlenebilmissindir...

Canım sağ olasın. Tatil iyi geldi. En son ailemi kurbanda görmüştüm. İyi geldi örüşmek. Kardeşimin bebeği 4 aylık oldu yeni yeni gördüm daha. Doktora gittim kafamda bazı şeyler netleşti.

Aileden biri mi rahatsızdı?

Canım sağ olasın. Tatil iyi geldi. En son ailemi kurbanda görmüştüm. İyi geldi örüşmek. Kardeşimin bebeği 4 aylık oldu yeni yeni gördüm daha. Doktora gittim kafamda bazı şeyler netleşti.

Aileden biri mi rahatsızdı?

hoşgeldin.sefa geldin canım.işallah test sonuçlarında iyi çıkar.

özlemin eşi rahatsızdı.su çiçeği çıkarmış.

melekannem, haccin hayirli olsun, Allah kabul etsin insallah... ne güzel bisey .... darisi basimiza...

dualarin icin de simdiden tesekkürler....

Canim gecmis olsun dilegin icin cooook tesekkürler, Allaha cok sükür daha iyi simdi, sizlerin de güzel dua ve dilekleriyle...

Sana hayirli ramazanlar.... Allaha emanet ol canim..

ALLAH razı olsun canım.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

tabiki tüm dualarımda sizlerde olacaksınız.sanada hayırlı ramazanlar canım.

Canım ne güzel bir haber. O mübarek topraklarda bizleri de unutmayacağını biliyorum. Allah şimdiden kabul etsin haccını ve dualarını. İnşallah bizlere de kısmet olur.

ALLH razı olsun canım.rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin.topiğe çok gelemesemde zaten hep aklımdasınız.

Hoşgeldin

Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.
Hacca gitmene çok sevindim,oralarda dua etde bizlere nasip olsun :)
Bu sene Umre için çok heveslenmiştim bende ama kısmet olmadı artık seneye inşallah.
Allah tüm ibadetlerini kabul etsin inşallah,fazlasıyla mükafaatlandırsın sizleri:16:

canım sendende ALLAH razı olsun.inşallah kısa zamanda sanada oraları görmek nasip olur.amin.canım rabbim cümlemizi mükafatlandırsın...

zaten isyankar bi yapım var zor tutuyorum kendimi:45:burdan devam ederiz NKOBcim...eskisi gibi...melekannesinede hayırlı olsun diyorum allah kabul etsin bizede nasip etsin inşallah...

ALLAH razı olsun madecim.sen hayırlısıyla bir doğur,sonra rabbim en kısa zamanda oralara gidebilmeyi sanada nasip eder inşallah.

isyankarim avukatim, bayiliyorum sana:16:

öziii bende sana asfalt oldum asfaltt:27:

yeni duydum belki aranızdan bilenler vardır...rabbimin isimlerinden biri olan EL MÜTEKEBBİR İ okuyanlara rabbim,hayırlı evlat nasip edermiş..(yusuf nebhani)

ee o zaman bizde sürekli okuruz değilmi?

Sağ olasın canım. Hoş bulduk canım. Allah sonraki sene nasip eder inşallah. Önceden hac ve umrenin farkında değildim birkaç senedir bende istiyorum en azından umreyi ilerde de hac yapmayı.

Bende yeterince farkında değilmişim,yeni bir şeyler okudukça,yeni bilgi edindikçe utanıyorum yetersizliğimden.
Herşeyin haricinde sabit tek bir duam var,''Allahım iyi bir müslüman,hayırlı bir evlat olarak ölmeyi nasip et'' diyorum.
İyi müslüman denecek kadar herşeyin farkına varmak nasip olur inşallah,daha çok zamana ihtiyacım var:(

Eminacigim, yengene Allahtan rahmet diliyorum, geride kalanlara da sabir... mekani cennet olur insallah...

Insallah sen de iyisindir, bayagidir konusamadik... Ama Ramazan sana da iyi gelmistir kesin...
Allaha emanet ol canim...

Amin canım,Allah razı olsun.
Bu hafta olanlardan dolayı geçmişi detaylı okuyamadım,eşinin rahatsızlığını gözden kaçırmışım;Allah şifa versin inşallah biran önce.

Ramazanda insan başka bir huzur buluyor değil mi?Hem insanlığının hem müslümanlığının farkına daha iyi varıyor.
Sağlığımda gelişme var,komik olacak ama ilacımı yalnızken yutabiliyorum birkaç gündür:)

Canım ne güzel bir haber. O mübarek topraklarda bizleri de unutmayacağını biliyorum. Allah şimdiden kabul etsin haccını ve dualarını. İnşallah bizlere de kısmet olur.

ALLH razı olsun canım.rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin.topiğe çok gelemesemde zaten hep aklımdasınız.

Amin. Özlem'e de geçmiş olsun. Allah şifa versin... Test sonuçları da 10-15 günde çıkacakmış...

Amin canım,Allah razı olsun.
Bu hafta olanlardan dolayı geçmişi detaylı okuyamadım,eşinin rahatsızlığını gözden kaçırmışım;Allah şifa versin inşallah biran önce.

Ramazanda insan başka bir huzur buluyor değil mi?Hem insanlığının hem müslümanlığının farkına daha iyi varıyor.
Sağlığımda gelişme var,komik olacak ama ilacımı yalnızken yutabiliyorum birkaç gündür:)

cok tesekkürler canim...

Ilacini yutman süper gelisme de, sen ne ilaci kullaniyorsun?

made canim, 25. haftaya gelmissiniz, masallah....:nazar::nazar: biraz anlatsana, nasil geciyor zaman, organ incelemesi yaptirdin mi?

bebeginin tekmeleri, yumruklari, yeterince canini acitiyor mu? yoksa dopplerle mi dolasiyon gene:1:

made canim, 25. haftaya gelmissiniz, masallah....:nazar::nazar: biraz anlatsana, nasil geciyor zaman, organ incelemesi yaptirdin mi?

bebeginin tekmeleri, yumruklari, yeterince canini acitiyor mu? yoksa dopplerle mi dolasiyon gene:1:

günaydın bacım,evet çok şükür geldik:nazar::nazar:allah sağlıklıca kucağıma almayıda nasip eder inşallah..zaman aslında hiç geçmiyor özim sürekli tedirginim acaba tekmeliyomu diye,23. haftada kasıklarımda düzenli bi sancı hissedip acile gittim allahtan bişey çıkmadı magnezyum ve calsiyumla halletik onu,pıhtılaşma değerlerim düşük çıktığı için iğnemin dozu arttırıldı sabah akşam vuruluyorum,ayrıntılı ultrasonada girik iyiydi çok şükü sadece kalbinde bir kireçlenme gördü aslında diğer gebelere söylemiyoruz bile bunu dedi doktor,saolsun bana söyleyip iyice psikopata bağlattı:47:artık daha sert vuruyo çok şükür,o her tekmelediğinde şükür ediyorum ve dua ediyorum,rabbim en kısa zamanda tüm melek annelerine bebeklerini göndersin inşallah...ama inanın ilk hamileliğinizdeki heyecan yok,sürekli tedirgin ve gerginsiniz...

Back