Varmi benim gibi eş ailesinden bunalanlar?

Kaç yıllık evlisiniz.. Bu kadar olaydan sonra Hala görüşmeye devam ediyormusunuz eş annesiyle,
8 yıllık evliyim. Evet görüşmeye devam etmiştim. 5 6 ay kadar görüşmedim. Görüşmediğim halde emrivaki yapıp evimde kalmaya geldi (aynı mahallede oturuyoruz bu ayrı komedi) giderken de konuşmuyorum diye bir dünya hakaret saydı hayvan isimlerine kadar karıştırdı. Ne kendisi ne oğlu mesafe koymama da izin vermiyor. Adamı altın tahtta oturtsam pamuklara sarsam, ki bi bunu yapmadığımız kaldı ailecek, gene de annesine hizmet etmiyorsam dünyanın en kötü insanıyım. Hep çocuklarımın gözü önünde yedim o hakaretleri en çok ona yanıyorum. Bu sebepten boşanma aşamasındayız biz de işte.

İnsan çay servisi yapmaya da üşenmez yaaaa, sık gitmemeni anlarım, sık çağırmamanı da anlarım ama bir düğün cdsi için kaynınla görmcenin de gelecek olmasına gocunman seni bildiğin yabani yapar. İnsan eşine sevgisinden azıcık hoş tutar bu insanları. Sen hem adamı alıp hem ailesini yok etmenin derdindesin, o iş öyle olamıyor canım. Madem bu kadar elittin bu adamın ailesini de değerlendirip evlenecektin. Eve gelip 2 cd izleyecekler çay servisi yapmaya üşenmekten kardeşleri de gelir korkusundan onu bile yapmıyorsun. Sosyal hizmetlerde büyümüş biriyle evlensen iyiymiş.

Madem öyle at bir flasha götür onların evde izlensin sülalecek. Sanki herkes düğünü gözüyle görmedi, ortada mahrem bir şey var

8 yıllık evliyim. Evet görüşmeye devam etmiştim. 5 6 ay kadar görüşmedim. Görüşmediğim halde emrivaki yapıp evimde kalmaya geldi (aynı mahallede oturuyoruz bu ayrı komedi) giderken de konuşmuyorum diye bir dünya hakaret saydı hayvan isimlerine kadar karıştırdı. Ne kendisi ne oğlu mesafe koymama da izin vermiyor. Adamı altın tahtta oturtsam pamuklara sarsam, ki bi bunu yapmadığımız kaldı ailecek, gene de annesine hizmet etmiyorsam dünyanın en kötü insanıyım. Hep çocuklarımın gözü önünde yedim o hakaretleri en çok ona yanıyorum. Bu sebepten boşanma aşamasındayız biz de işte.
Sizin eşiniz bağımlı düzelecek cinsten değil, kaçın kurtulun bu adamdan ve annesinden ...

Eski konularınızı da biliyoruz haklı çıkana kadar yeni eklemeler yapıp konu mu açacaksınız? Hem insanlardan hoşlanmıyorsunuz, mesafeli olmak istiyorsunuz hem hiç sohbet yok diye dertleniyorsunuz. Siz insanlara yakın davranmıyorsunuz ki onlar da size yakın davransın. Zaten mesafeli olmak istediğinizi de yazmışsınız. Çelişkilerle dolusunuz ne istediğinize önce bir karar verin. Eşiniz ailesi bu insanlar bir ömür yüz yüze bakacaksınız. Bu kafayla giderseniz çok sorun yaşarsınız evliliğinizde. Eşiniz kalabalık aileden geldiği için özür dilemeyecek sonuçta. Herkes kötü bir siz mi iyisiniz? Mesafeli olmak istiyormuşsunuz madem öyle davranın. Sürekli kafaya takıp bu konuyu konu açıyorsunuz. Niye umursuyorsunuz bu kadar?
Onlar pohpohlasın bu burun kıvırsın istiyor. Gelin ya nazlanması lazım, hoş tutlması lazım. Bak kaynı 3.ye evleniyor, bu oğlan da onun gibi olmasın dşye pamuklara sarmaları lazım gelini, aşk olsun.

Gittugimde surekli gel götur cay kahve bulasik isleri vs.

Neden yapıyorsunuz madem o ladar kalabalık, gorumceler filan var niye kendinizi çaycı bulaşikcı gibi kullandiriyorsunuz yoruldum diyin oturun. 🙄
Benim esimin ailesi de kalabalik. 9 senelik evliyim kv evine gidip çay kahve servisine çıkmadım bir dünya insana.

1-2 ayda bir misafir gibi gidip oturur gelirim eşimle, telefonla da aramıyorum.

Son düzenleme:
Şu platformda adını ve konusunu ezberlediğim üç beş üyeden birisiniz.
Siz eş ailesine bu kadar kafayı takarsanız bu dert sizi yer, bitirir otuz yıllık evli bir kadın olarak benden söylemesi.
Araba sevdalısı üyeye benzemiyor mu biraz? 🤣

Umarım en yakın zamanda kurtulursunuz bu adamdan. Çünkü çekilcek dert değil. Ailenizde demekki yanınızda, beyfendi annesiyle yaşasın mutlu olsunn Büyümemiş zaten belli kafa yaşı hala çocuk.
Çocuklarda böyle bir ortamda büyümemiş olur

İnsan çay servisi yapmaya da üşenmez yaaaa, sık gitmemeni anlarım, sık çağırmamanı da anlarım ama bir düğün cdsi için kaynınla görmcenin de gelecek olmasına gocunman seni bildiğin yabani yapar. İnsan eşine sevgisinden azıcık hoş tutar bu insanları. Sen hem adamı alıp hem ailesini yok etmenin derdindesin, o iş öyle olamıyor canım. Madem bu kadar elittin bu adamın ailesini de değerlendirip evlenecektin. Eve gelip 2 cd izleyecekler çay servisi yapmaya üşenmekten kardeşleri de gelir korkusundan onu bile yapmıyorsun. Sosyal hizmetlerde büyümüş biriyle evlensen iyiymiş.

Madem öyle at bir flasha götür onların evde izlensin sülalecek. Sanki herkes düğünü gözüyle görmedi, ortada mahrem bir şey var
Öyle degil iste. Esimin kardesleri bizi iplemez bastan beri bi cekememezlik var. Bende onun icin dedim ne diye öyle insanlari evime cagiriyim dügün izletiyim diye. Onlar geldiginde daha önce bi altin tepsiyle bisey yapmadigim kaldi. Hic biride yardim etmedi servis bulasik fln

Öyle degil iste. Esimin kardesleri bizi iplemez bastan beri bi cekememezlik var. Bende onun icin dedim ne diye öyle insanlari evime cagiriyim dügün izletiyim diye. Onlar geldiginde daha önce bi altin tepsiyle bisey yapmadigim kaldi. Hic biride yardim etmedi servis bulasik fln
Her misafir yardım etmek zorunda değil. Sıksık gelseler abla ucundan tutver dersin, kv evine gidince de iş yapmak istemiyorsun.

Altın tepsiyle servis yapma, bir çay bir tatlı bir tuzlu, oldu bitti. Yemekteyizde değilsiniz, gerçek hayat öyle değil. Mesafeyi sen başlatmışsın onlar devam ettiriyor diye kızamazsın.

Bulaşık dediğin ne ki zaten. Misafir gidince 10 dakika, elde yıkanmıyor sonuçta, ocağa koyduğun kahve pişene kadar toplanıyor. Hepsi bahane, istemiyorsun insanları, bu kadar basit.

Sene basinda evlendim. Hala biraz yeni evliyim sayilir.

Benim öz ailem cekirdek bir aile, annem ve erkek kardesim var ucumuz cokta samimiyiz. Baska uzaktan akrabalarda var ama inun disinda aile buyukleri baska uzak sehirde yasiyor.

Eşimin ailesi ise çok kalabalık çok yakınlar ve ben uyum sağlayamıyorum aynı yakınlığı benden bekliyorlar ama istemiyorum bunu. Kv de her cuma veya ctesi esimin iki buyuk kardesleri var toplam 8 cocuklari var. Sonra teyzeler o bu derken kücük ev baya dolu oluyor. benim gibi böyle bir durumla karşı karşıya olan varsa nasil davraniyor? ne yaşıyor merak ediyorum. sürekli gelinsin gidilsin aransın işte bu tarz beklentiler var ama boguluyorum kalabalıkta. Kv mi fazla aramam arama aliskanligim yok. Bastanda alistirmak istemedim acikcasi. Istiyoki kendi öz kizi gibi oluyum, evine geldigimde ney nerde buluyum ediyim. Bende bu durumdan rahatsiz olurum herkesin evi kendinin.

Eşimin annesine yakin oturuyoruz 6-7 dk mesafede ve ilk zamanlar her hafta gelmemiz icin cagiriyolardi. Resmen Sürekli baski altindaydim. Gittugimde surekli gel götur cay kahve bulasik isleri vs. Tmm kv yapar pisirir ama o kalabalikta ne yedigmi anliyorum ne bisey. Görumce ve kaynimdan hoslanmiyorum kesinlikle. Benimle ugrastilar nisanliyken kendilerine göre bisey yapmamislardir ama bir kac hareket ve sözde bulundular begenmedigim. Evlendim Yine ayni. Hep bi beni cekememezlik bi begenmemezlik. Dogru duryst umursamadilar kisacasi. Görumceyle fln konusmam öyle özel. Yazdan önce ufak tefek seyler oldu, yuz yuze tartisma cikmadi ama ben zaten hep mesafeli oldum oda zaten soguk davrandi. Ayni ortamda bir iki cumle ederiz o kadar.

Artik 2 haftada bi gitmeye calisiyorum kv ye esimle oda kalabalik yokken. Bastan beri hep söylendi kv gelmiyosun gitmiyosun gibi seylerle ama anlamiyoki ben onun öz cocugu degilim ve onun cocuklari gibi o ortamda rahat etmiyorum. Ustelik cat getir götur, cocuk sesleri. Ustelik konusucak Hic bi hos sohbet yok anca kendi aralarinda. Simdi kaynim yeni biriyle evlendi ucuncu evliligi, banada gazla bisey demediler. Apar topar oldu. Ilk gittigimde tanismaya kendileri kahkahalar icinde vs kimse Benle esimle konusmuyo. Kimse biseyde anlatamadi. Hal böyle olunva anca o kalabalikta ayda bi gitmeyi dysunuyorum veya Hic. Acikcasi karakterim saygili yerine göre konusmak fln bunlara uymuyor.

Bu arada esimi kendi aileme zorlamam kendi isrer gitmeyi.
Siz olsaniz nasil davranirsiniz?
İki de bir ben onun kızı değilim diyip duruyosun kızı gibi ol ne kaybedersin tabi içini bilemeyiz ama anlattığıniz kadarıyla kötü insanlar degillee sadece hep birlikte olmak istiyorlar gitmek istemiyorsan gitmezsin bu kadar basit ama o insanlarında sizi içlerine katmaya çalışmasinda ne gibi bir kötülük olabilir sizin yuvanizi aile içi dengenizi bozarlar anlarım ama yok kalabalık yok ses çok falan ne gerek var ne güzel işte gidip iki çay vermek zor olmassa gerek bide kalabalık olunca yapan kişide çoktur ha sizi hizmetçi gibi kullanıyorlar o konuda haklı olursunuz ama birlik beraberlikten ne gibi bir kötülük doğa bilir hayatı bu kadar kendi merkezinde yaşamayın bence eşinizin ailesine ayak uydurmak gerek dediğim gibi ailesi sizinle eşinizin arasını bozar elbette sinir koyarsın ama bu konuda abartan siz givi geldiniz

Nerden vardın bu konuyu mesela eşini de kardeşlerine böyle dolduruyor musun merak ettim

Neden yapıyorsunuz madem o ladar kalabalık, gorumceler filan var niye kendinizi çaycı bulaşikcı gibi kullandiriyorsunuz yoruldum diyin oturun. 🙄
Benim esimin ailesi de kalabalik. 9 senelik evliyim kv evine gidip çay kahve servisine çıkmadım bir dünya insana.

1-2 ayda bir misafir gibi gidip oturur gelirim eşimle, telefonla da aramıyorum.
Senin eşinde ayda bir gidiyor annesine aynı mahallede.
Ondan olabilir mi?
Her erkek öyle değil.

Senin eşinde ayda bir gidiyor annesine aynı mahallede.
Ondan olabilir mi?
Her erkek öyle değil.

Kendisi ayda bir gitmek istediği için değil ben öyle istiyorum diye ayda bir gidiyorum.
Eşim ailesine daha sık gitseydi de peşine takılıp gitmezdim.

Benim ailem yurtdisinda(Her hafta gormuyorum) ben Turkiyede eşimleyim. Her hafta annesine gitseydi ben de uzun bir süre ülkeye dönmezdim istediği kadar vakit geçirirdi o zaman. 🙄

Birinin sizi iplememesinin sebebi kıskançlık değil ya kendinizi nasıl bir nimetten sayıyorsanız sırf yeni gelinsiniz diye, ilgi göremeyince çatlayıp onlar kıskanıyor çekemiyor a getiriyorsunuz. Önce bu kafadan çıkmak lazım bu şekilde zaten kimseyle anlaşamazsınız. Alt tarafı ailece video izlenecek ki çevremdeki insanların en sevdiği aile aktiviteleri bunlar gayet de eğlenerek mutlu mutlu yaşıyorlar bunları. Bu olayda bu kadar gerilecek ne var anlamıyorum hala 😂 biraz fazla mı yabanisiniz acaba?

Birinin sizi iplememesinin sebebi kıskançlık değil ya kendinizi nasıl bir nimetten sayıyorsanız sırf yeni gelinsiniz diye, ilgi göremeyince çatlayıp onlar kıskanıyor çekemiyor a getiriyorsunuz. Önce bu kafadan çıkmak lazım bu şekilde zaten kimseyle anlaşamazsınız. Alt tarafı ailece video izlenecek ki çevremdeki insanların en sevdiği aile aktiviteleri bunlar gayet de eğlenerek mutlu mutlu yaşıyorlar bunları. Bu olayda bu kadar gerilecek ne var anlamıyorum hala 😂 biraz fazla mı yabanisiniz acaba?
Kıskançlık değil de çekememezlik demiş, çekemiyorlar yani tahammül edemiyorlar öyle anladım sjsjsj.

Kendisi ayda bir gitmek istediği için değil ben öyle istiyorum diye ayda bir gidiyorum.
Eşim ailesine daha sık gitseydi de peşine takılıp gitmezdim.

Benim ailem yurtdisinda(Her hafta gormuyorum) ben Turkiyede eşimleyim. Her hafta annesine gitseydi ben de uzun bir süre ülkeye dönmezdim istediği kadar vakit geçirirdi o zaman. 🙄
Tamam kendi de gitmiyor aynı mahallede.
Senin gitmeni geç.
Senin ailen orada olabilir.
Şahsen ben de gitmiyorum eş ailesine bazı durumlardan dolayi ama esim gidiyor.
O onların evladi.
Benimde çocuğum var aynı mahallede ayda bir uğrasa bunu bende istemem bir anne olarak.
Annemin etrafında var bayramdan bayrama ziyaret eden annesini babasını.
Bunlar da hoş değil.
Herkes çocuğu ile zaman gecirmek ister.
Gelin damat uyar uymaz o ayri.
Senin eşin bu Topraklarda istisna.
Sizin kültür farkli ama senden ama kocandan.
Şuan tek çocuk yapan ve ustune düşen çok modern arkadaşlarım var el bebek gül bebek büyütüyor hicbiride ileride bundan hoşlanmaz.

X