Hiçbir eş ailesi mesafeli gelini sevmez bunu göze alacaksın rahat etmek istiyorsan, benim eşimin ailesi de bana bayılmıyor gayet farkındayım ama huzurluyum da , bana kötü davranmazlar gayet saygılı görüşüyoruz mesafeliyiz sınırlarımız belli , eşimin ailesi hem mesafeli hem de bana karşı temkinli, bana yardım etmezler hicbir konuda, destekleri sıfır eşime karşı da asla destekleri falan yok ( bir beklentimiz yok maddi maddi olarak kendimize yetiyoruz memuruz) manevi anlamda büyük bir boşluk var eşim ve beni bununla cezalandırıyorlar, eşimin ilk çocuğunu doğuracağım görmen lazım asla değer vermiyorlar nedeni ise benim baştan sınır çizmem asla pişman değilim, onların istediği gibi yaşayacağıma eşimle çocuğumla huzurlu yaşarım daha iyi , eşim ailesinin bu tavrının farkında ve bence içten içe üzülüyor ama yapacak bişey yok , ya benden ve çocuğundan vazgeçecek ya da ailesi ile mutlu mesut yasayacak , güzel güzel görüşmek varken iç içe yaşamak asla bana göre değil kendi sülalemle bile mesafeliyim, 3 gün görsem bunalırım ki eş ailesi evimize aldığımız eşyaya kadar yorum yapan yargı dağıtan insanlardı , şuanda gayet mesafeli ve saygılı şekilde görüşüyoruz ama asla sevilmediğimi biliyorum
Şunu unutma sevilmeyen gelinin işi zordur mutlaka ama sevilen sahiplenilen gelinin işi daha da zordur...