Erkek İnfertilitesi Varikoselden kurtulma yontemi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar benim eşim varikosel ameliyatı oldu ve ben bes ay sonra hamile kaldım çok şükür bebeğimi kucagıma aldım ameliyattan korkmayın cok basit bir operasyondu
Tebrik ederim sizi hayırlı büyütün inş.yavrunuzu. mesele ameliyattan korkma meselesi değil siz yanlış anladınız sanırım.ameliyat bölümü var zaten ilgilenenler o bölümde.Bu bölüm alternatif yöntem arayanlar için. Çözüm sadece ameliyat sanılmasın diye.anlatabildim umarım..

Tebrik ederim sizi hayırlı büyütün inş.yavrunuzu. mesele ameliyattan korkma meselesi değil siz yanlış anladınız sanırım.ameliyat bölümü var zaten ilgilenenler o bölümde.Bu bölüm alternatif yöntem arayanlar için. Çözüm sadece ameliyat sanılmasın diye.anlatabildim umarım..
Anlıyorum canım ama her vakada alternatif yollar işe yaramıyor malesef ben eşime neler neler uyguladım bir bilseniz aklınıza gelebilecek heryolu denedik ama sonuc yine bizi ameliyata getirdi demem oki farklı yöntemler uygulamaktansa ameliyat kesin çözüm bize üroloji doktoru varikoselli hastalar asılama bişe yaptırsa gene ameliyat olmadan zor tutuyor demişti çok zor ve uzun bir süreç ben defalarca hüsrana uğradım neler denedim ama herşeyin bir vakti zamanı var şimdi evladım yanımda çok şükür

Anlıyorum canım ama her vakada alternatif yollar işe yaramıyor malesef ben eşime neler neler uyguladım bir bilseniz aklınıza gelebilecek heryolu denedik ama sonuc yine bizi ameliyata getirdi demem oki farklı yöntemler uygulamaktansa ameliyat kesin çözüm bize üroloji doktoru varikoselli hastalar asılama bişe yaptırsa gene ameliyat olmadan zor tutuyor demişti çok zor ve uzun bir süreç ben defalarca hüsrana uğradım neler denedim ama herşeyin bir vakti zamanı var şimdi evladım yanımda çok şükür

Yazdıkların bana hiç yabancı değil aynı yollardan bizde geçtik aynı şeyler bizede söylendi.Ama bizde bu tedaviden kesin sonuç aldık.Bu tedavinin nasıl işlediğini bilmeyince buradan anltmak çok zor.Ama vücuda ameliyat etkisi yapıyor zaten.ameliyata gerek kalmıyor yani.Böyle bir yöntemin varlığıda yok sayılamaz.Çözümler belli tercihler kişiye kalmış.

Merhabalar, ozlemden ismli üyemizden haber var mıdır sonucu öğrenemeden kayboldu, kendisine ulaşmamız mümkün müdür, aynı tedaviye başladık faydalı olacak mı acaba.

Merhabalar, ozlemden ismli üyemizden haber var mıdır sonucu öğrenemeden kayboldu, kendisine ulaşmamız mümkün müdür, aynı tedaviye başladık faydalı olacak mı acaba.

Merhaba özlemden başka bir topicte en son bu mesajı yazmış bende yeni farkettim ..sanırım hamilelikten sonra siteye girmedi.Çocuğu olmuş çok şükür.Alıntı yapamadım kopyaladım yazıyı.

merhaba canım.bizde bu tedaviyi kullandık.hatta bende bir topik açtım burada.sanırım bende hamileyim yarın belli olacak.sende hamileymişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip ettsin.

Sizede geçmiş olsun.İnş sizinde iyi haberlerinizi alırız.Buradan paylaşırsınız.Ama sizde hamile olur olmaz burayı bırakmayın hamile olan birdaha yazmıyor..:KK12:

Ben kesinlikle olumcu sonu paylasirim herkese faydamiz dokunsun diye fakat 5. Seans dan sonra bizim semen sonucumuzda sayi biraz yukseldi fakat 1 olan morfoloji sifira dustu ve bu da cok onemli diye dusunuyorum yani sekil bozuklugu.

Secret, sizin sonuclariniz once ve sonra nasildi acaba ve olumlu sonuclar tedavi esnasindami bittikten sonrami geldi.

yanlış hatırlamıyorsam tedaviye başladıktan 1 ay sonra hamile kalmıştım.arada kaç seans oldu hatırlayamıyorum okadarını.Ama bizde sadece varikosele bağlı sperm düşüklüğü sorunu vardı.bu sebeple hızlı sonuç verdi.Morfolojide önemli tabi.Bizde morfoloji sorunu yoktu ama daha önce morfolojiyle ilgili paylaşım yapıp olumlu sonuçlar alanlarda olmuştu.Yani morfolojide düzeliyor Allahın izni ile tek sorun o biraz daha uzun sürebiliyormuş.Bu sebeple moralini hiç bozma herşey yoluna girer inş. Spermlerde yükselmeye başlamış zaten bu çok iyi haber devamıda gelir inş..

Tsk ederim iyi dileklerin icin, Allah in izniyle olmasi icin dua ediyoruz tabi.Yanliz dedigim gibi morfoloji dusuktu zaten tedavi ile birlikte 1 den 0 a indi zaten yukselmesi kolay olmayan bir sey sperm sayisi gibi degil bu , biraz moral bozuklugu oldu tabi ama elden bisey gelmiyor dua edip bekleyecegiz.

Eşimde varikosel var.daha once 2 kez tüp denedik ama olmadı sonra bir mucize oldu ve normal yoldan hamile kaldım. Ama 9 haftada kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi yeni bir tedaviye başladık. Cupping Therapy diye bir yöntem yani hacamat bize yüzde 90 varikoselden kurtulacağımızı söylediler. Esim varikosel ameliyatı olmadı çünkü doktor olsanda ise yaramaz dedi. Her iki tarafta 4 derceymis. Esim dün ilk seansını oldu toplam 6 seans dediler 6 . Seansın sonunda sperm testi yapılacak ve gelişmeye göre 7 ve8. Seans yapılacak Yada yapılmayacak. Bizim sperm sayımız 1 milyon hareketli 0 inşallah bu tedavi derdimize deva olur. Gelişmeleri yazacağım ve bilgi vereceğim.
Geçmiş olsun ben her yer de yaz yaz bitiremedim hiç bir şeye gerek yok sadece gıda takviyesi ile eşimin iki katına çıktı okadar paralar verip tedaviler olanlara hep söylüyorum vesile olurda be mutlu bana kızlar demirdikeni ve maca takviyesi ile eşim 2 kullanma sonucu hamile kaldım ama kalbi durdu aldılar geçen ay yine devam ediyoruz size tavsiyem deneyin sonucu görün

Geçmiş olsun ben her yer de yaz yaz bitiremedim hiç bir şeye gerek yok sadece gıda takviyesi ile eşimin iki katına çıktı okadar paralar verip tedaviler olanlara hep söylüyorum vesile olurda be mutlu bana kızlar demirdikeni ve maca takviyesi ile eşim 2 kullanma sonucu hamile kaldım ama kalbi durdu aldılar geçen ay yine devam ediyoruz size tavsiyem deneyin sonucu görün
Merhaba, oncelikle cok tsk ederim ilgi ve alakaniz icin.Birkac sorum olacak esinizdeki problem de varikoselmiydi ve ozellikle sormak istedigim morfoloji sorunu varmiydi.Bugun yazmis oldugunuz bitkiler ile ilgili eski yazilariniza bakip soyleginiz tedavileri deneyecegiz.

Merhaba, oncelikle cok tsk ederim ilgi ve alakaniz icin.Birkac sorum olacak esinizdeki problem de varikoselmiydi ve ozellikle sormak istedigim morfoloji sorunu varmiydi.Bugun yazmis oldugunuz bitkiler ile ilgili eski yazilariniza bakip soyleginiz tedavileri deneyecegiz.
Rica ederim görünce yazmak istedim çünkü biliyorum bunu yaşayanları anlıyorum biz de çok çok üzülmüştük ve ben duyura bildiğim kadar duyurmaya çalışacam yıllarca tedavi olmaya milyarlar vermeye gerek yok bizim için dr sadece tüp bebek olur bu spermlerle demişti hamdolsun 2 ayında hamile kaldım kalbinin durması tabi bu nedenden değil herşey olabilir demişti dr eşimin problemi hem varikosel hem sperm kalitesi düşük hemde ileri hareket sayısı %15 bununla normal yolla hamile kalınmaz demişti ve biz yazdığım takviyeleri kullandıktan bir sonra 2 katı arttı varikosel için de ameliyat mı oldunuz dedi de bile şaşırdı ve ne kullandıysan devam et dedi ben burdan bu sorunu olup ameliyat olmayı düşünen gidip milyarlar harcayan seanslara gidenlere söylemek istedim hiç birine gerek yok bunları kullanın ve sonucu görünce Emin’im bana dua edeceksiniz inş öyle olur..aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz ben yardımcı olurum sağlıcakla kalın

Demirdikeni ve maca takviyesi paket seklindemi satilir , aktartan mi alinir paket olarak yada bir markanin urunleri varmidir.

Demirdikeni ve maca takviyesi paket seklindemi satilir , aktartan mi alinir paket olarak yada bir markanin urunleri varmidir.
Cnm ben ersağ diye bir firmanın ürününü kullandım ondan iyi sonuç aldık ama senin bildiğin iyi bir marka varsa ordan da alabilirsin önemli olan sahte olmaması ayrı ayrı satılıyor ikisini birlikte siparış verdim yine başladı eşim fiyat olarakta ürünün tanesi 80 90 tl

Canım bana da bilgi verir misin dün konum var istersen bir okursun varikosel çıktı bizdede siz ne kullandınız nereden aldınız kaç mm di bizim sol tarafa 3.5 mm
Cnm ben ersağ diye bir firmanın ürününü kullandım ondan iyi sonuç aldık ama senin bildiğin iyi bir marka varsa ordan da alabilirsin önemli olan sahte olmaması ayrı ayrı satılıyor ikisini birlikte siparış verdim yine başladı eşim fiyat olarakta ürünün tanesi 80 90 tl

Canım bana da bilgi verir misin dün konum var istersen bir okursun varikosel çıktı bizdede siz ne kullandınız nereden aldınız kaç mm di bizim sol tarafa 3.5 mm
Cnm kaç mm olduğu şuan hatırlamıyorum ama sol tarafta olduğunu biliyorum hatta dr ameliyat yaparsak iki tarafıda temizleriz demişti çok şükür ameliyata gerek kalmadı bak istersen bir araştır ameliyat bile çözüm olmadığı Kişiler var bir yakınım kullanmıştı bizim kullandıklarımızı bize de tavsiye etti eşim pek inanmaz böyle şeylere ben de deneyelim bir ayda değişim olmazsa bırakırsın demiştim maca ve demirdikeni takviyesi bak ben bunu yazıyorum insanlar gidip tozunu alıyor yararı olur mu bilmiyorum ben bire bir kullandığımızı yazıyorum takviye bunlar sabah akşam ikisini de kullandık hamdolsun bir ayda iki katına çıktı sperm sayısı ve hareketliliği hamile kalınca bırakmıştı tabi gebeliğim sıkıntılı oldu kürtaj oldum yine başladı sen de netten araştır bak istersen ama ne olursa olsun tozunu alıp kullanma çünkü ayarını yapamıyor kimse sıkıntılı oluyor.

X