Erkek İnfertilitesi Varikoselden Ameliyatsız kurtulduk.Şimdi Anneyim:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim 800 tl'yi verdikten sonra özel hastanede güzel güzel ameliyatını olur iyileşir eşin.ne olduğu belirsiz şarlatanlara, kırıkçı çıkıkçı tipi umut tacirlerine boşuna paranızı kaptırmayın yazıktır.doktorlar gayet açık söylüyor varikoselin tek tedavisi ameliyattır diye.eşinin sağlığını da riske etmiş oluyorsunuz bilimsel gerçekliği ispatlanmamış yöntemlere yönelerek.

ameliyat hiç büyütülecek birşey değil ve secret'ın yazdığının aksine hiç bir risk falan da taşımıyor.benim eşim 2 hafta önce çift taraflı oldu, ameliyattan çok korkuyordu, 3 günde normal yaşantısına döndü ve ameliyat sonrası 1 defa bile ağrı kesici kullanmadı.

canım benim 800 tl'yi verdikten sonra özel hastanede güzel güzel ameliyatını olur iyileşir eşin.ne olduğu belirsiz şarlatanlara, kırıkçı çıkıkçı tipi umut tacirlerine boşuna paranızı kaptırmayın yazıktır.doktorlar gayet açık söylüyor varikoselin tek tedavisi ameliyattır diye.eşinin sağlığını da riske etmiş oluyorsunuz bilimsel gerçekliği ispatlanmamış yöntemlere yönelerek.

ameliyat hiç büyütülecek birşey değil ve secret'ın yazdığının aksine hiç bir risk falan da taşımıyor.benim eşim 2 hafta önce çift taraflı oldu, ameliyattan çok korkuyordu, 3 günde normal yaşantısına döndü ve ameliyat sonrası 1 defa bile ağrı kesici kullanmadı.

Sonunda ulaşabilmene çok sevindim.Yine ulaşamayacaksınız diye korkmadım değil. Malum adım çıktı bikere. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Biz varikosel için gittiğimiz için bize daha net konuşmuştu,azospermde değişiyor demekki.Ücret konusunda saolsun bize çok yardımcı olmuştu o ara baya sıkışıktık maddi olarak kolaylık sağlamıştı bize.Neyseki bunca yazılanlardan sonra en azından birtane aklı başında biri çıktıda benimle uğraşmak yerine tavsiyemle ilgilendi.İnsanın bütün samimiyeti ile yaşadıklarını paylaştığı halde adının yalancıya çıkmasından daha incitici birşey olamaz herhalde.Bu sebeple ben sana çok teşekkür ederim.Başından beri olgun yaklaşımın için.Sende yazmasa idin çok pişman olmuştum paylaştığım için.Ama birkişide olsa gerçekten fayda görecekse evladına kavuşmasına vesile olacaksa bütün olumsuzluklara değer.Başından beri dediğim gibi benimkisi sadece bir tavsiye idi çok inandığım ve çabuk sonuç aldığım için paylaştım,herkeste aynı etkiyi göstermeye bilir herkes benim gibi inanmayabilir tercih meselesi ama bunu diğer arkadaşlara anlatamadım.Herneyse Kısa zamanda seninde yavrunu kucaklaman dileği ile bunla yada başka bişeyle.Sağlıcakla kal..

esımde varıkosel olup olmadıgını burdakı doktorlar anlamadı
renklı duplorde cıkmamıstı ellen muayenede var demıslerdı
amelıyatlaık br durumu yok
konustugum ınsanda kesın net yuzyuzde yuz ıyılesırsınız gıbı vaatlerde bulunmadı
eger öle vaatlerde bulunsaydı emın ol
ben derdım umut tacırı dıye
adam bastan söledı
esını gormem vede testlerıne tahlıllerıne bakmam lazım dıye
umut yoksa bastan söluorum zaten
parada vermıorsunuz dedı
800 tl paket fıyatı olarak söledı
herkesın seansı farklı
ayrıca 3 yıldır bende bu ıslerlen ugrastıgım ıcın artık ınsan sarrafı oldum

ben tesekkur ederım
gormus oldugun tedavıyı ve sonucunun olumlu oldugunu bızımlen paylastıgın ıcın
rabbım melegını saglıklan buyutmenı nasp eylesın
eger sen kendı laflarının dogrulugundan emınsen
varsın herkes yalancı desın
sonucta kımse burda kımseyı zorlayaraktan bu tedavıyı yaptırın
kesın sonuc alırsınız demıor
sen sahsın adına fayda gordugunu yazdın
ılgılenenlerede numarasını bıraktın,
bende gorusmek ıstedım
cok aradım ancak dun ulasabıldım :))))
aradıgım adamda gayet umut verıcı bır sekılde konusmadı
varıkoselden dolayı azo olanlar ıcın fayda var
ama sorun eger varıkoselden deılde testslerın sperm uretme yetenegının olmamasından
kaynaklanıorsa
benım yapacak bırseyım yok dedi
didik didik herseyı sordu
butun tahlıllerımızı neler kullandıgımızı falan
dıyebılırdı gelın ben sızı ıyılestırırım cocugunuzda hemen olur dıye :)

bebek isteyip de sahip olamayan ve derdine derman arayan biz bayanların çoğu öyle bir psikoloji içinde oluyorlar ki kimsenin parlak ve kesin vaatlerde bulunmasına gerek bile kalmıyor.küçücük bir umudun peşine takılıp bir şifa bulmak ümidiyle adını hiç duymadığımız şeyleri kaynatıp birbirine karıştırıp yemekte ve çok sevdiğimiz eşlerimize yedirmekte bile bir an tereddüt etmiyoruz.

bunun gibi hiç tanımadığımız insanlar da "bir ihtimal düzeltebiliriz, belki bebek sahibi olabilirsiniz" dediğinde gözümüz başka bir şey görmüyor.

canım benim hayat sizin hayatınız, tercihler ve sorumluluklar kendinize aittir. ben bir şey diyemem bu noktadan sonra amma inşallah sonradan pişman olacağınız bir işe girmezsiniz.erkek testisi o kadar hassas bir organ ki doktorlar bile ona dokunmaya korktuğundan ameliyatı o bölgeden değil taa kasıktan girerek yapıyorlar.ben kendi adıma doktor bile olmayan birilerinin öylesine hassas bir bölgede kendi kafasına göre bir şeyler yapmasına razı olmazdım.zira ilerde telafisi imkansız bir hasar meydana gelse o vicdan azabıyla yaşamak ve bebeğim olma olasılığıyla sonsuza dek vedalaşma riskini almak istemem.

dediğim gibi hayat sizin, karar kendinizin.inşallah şifa bulursunuz da biz de utanırız bu yazdıklarımızdan.

Bakın siz bu tedaviye inanmayabilirsiniz fakat bu size kesinlikle eğitimli ve işini gerçekten bilinçli birşekilde yapan insanları şarlatan yada umut taciri olarak lanse etme hakkını vermez.Helede en ufak bilgi sahibi olmadığınız bir konuda!!!
Gerçekten bu tedavi hakkında bilgi sahibi olsanız ve hakkında olumsuz herhangi bir bilgiye sahip olsanız ozaman belki haklı olabilirsiniz.Fakat bu güne kadar en azından ben bu tedavi hakkında mucizevi etkilerinden başka hiçbir olumsuz yönünü duymadım duymaklada kalmadım bizzat canlı bir örneğiyim..Eğer zahmet edip biraz araştırırsanız cupping terapi hakkındaki bilimsel gerçeklere ulaşmanız hiç zor değil.Herkes kendi alanındaki bilgiye sahip doktorların varikoselin ameliyattan başka çaresi yok demeleri çok normal çünkü modern tıpta yok aksini söyleyemezler zaten.Ancak modern tıbba ek olarak alternatif tıp okuyan doktorlar alternatif tedaviler sunabilir.Nihayetinde bizi bu tedaviye yönlendirende alternatif tedavi eğitimide almış uzman bir doktordu.

Bu arada sizde ameliyat problemini atlatmışsınız.Geçmiş olsun..Ve neticesini iyi , çabuk almanız dileği ile.

Yukarıdada söylediğim gibi sıradan kişilerin yapabileceği bir iş değil bu.Ancak profösyonel eğitim almış kişilrin yapabileceği bir şey.Tedavinin nasıl ve ne şekilde olduğunu bilseydiniz en ufak riski olmadığını anlardınız.Zaten ufakta olsa bir riski olsaydı en başta biz kalkışmazdık.Bu tedavinin bi ihtimal çocuk olmaya etkisi olmasa bile asla en ufak zararı yok hatta vücüda başka faydalar sağlıyor.Biz buna emin olarak kalkıştık.Yani sizin dediğiniz gibi kimse kafasına göre hassas bölgeye herhangibirşey yapmıyor.Daha öncede söylemiştim bunu hasass bölgeyle tedavi edilmiyor.O bölgeye ait başka özel bölgeler var oralardan tedavi ediliyor.Akupuntur hakkında bilgisi olanlar bu tedavininde işleyişini az çok anlayabilir.
Tekrar söylüyorum bu tedavi yöntemini siz bilmeyebilirsiniz ama bu tedavi yönteminin dünyaca uygulanan ve birçok hastalıkta inanılması güç birşekilde hızlı ve olumlu etkilerinin kanıtlanmış olduğu gerçeğini değiştirmez. Hatta Emine Erdoğan bile bu bilinçte ve bu tedavi yönteminin destekçi isimlerinden biri olmuş! Bu sebeple siz şahsen tercih etmeyebilirsiniz bu çok normal.Fakat birşeyi kötüleyebilmek için enazından ufak bir araştırma yapmanızı öneririm.

secret benım bıldıgıme gore yurtdısındada cok uygulanan br yontemmıs
ve cogu hastalıklar ıcınde br cok faydası varmıs

Arkadaşlar bana özelden mesaj atanlar olmuş fakat ben cevap yazamıyorum kusura bakmayın.Bazı kişilerden dolayı bu konuya başka cevap yazmayacaktım çünkü bazı yorumlar çok moralimi bozmuştu ama özelden cevap veremediğim için mecbur buraya yazıyorum inş okursunuz..telefon numarasını ilk yazdığımda yanlış yazmışım fakat sonra düzelttim.sonradan yazdığım numara doğru onunla ulaşabilirsiniz yada merkezin mail adresine test sonuçlarınızı gönderip daha net bilgi alabilirsiniz.Test sonuçlarınıza göre zaten size faydalı olup olmayacağını söylüyorlar.Mesela Bizim komşunun kızında 3 yıllık yüz felci vardı yüzünün bir tarafı eğik.cupping threpynin yüz felcini %100 iyileştirdğini duymuşlar yüz felcinin tıpta tedavisi yokmuş normalde. onlarda dr. raporlarını yollamışlar.Fakat 3 yıl geçtiği için iyileşme imkanının düşük olduğunu eğer ilk 6 ay içinde başvurulsaydı tamamen iyileşebileceğini söylemişler.Çünkü ilk 6 ay hücreleri ölmüyormuş, 1 yıldan sonra artık tamamen ölüyormuş.ölmüş hücreler için yapılabilecek pek bişi yok demişler.Varikoseldede sonuçlarınıza göre tedavi değişiklik gösterebilir bu sebeple önce sonuçlarınızı yollayıp detaylı bilgi alın derim ben.Varikosel ameliyatı olanlarda daha hızlı sonuç almak için gidiyorlarmış çok etkili oluyormuş bundan haberim yoktu.Neyse umarım sorularınıza cevap almışsınızdır.goglede cuppingtherapycenter yazınca çıkıyor zaten oradan bakarsınız siz.

Bense o kadar umutsuzumm ki...esim ameliyata yanasmiyo..doktor hamilelik olussa bile varikosel nedeniyle anormal hamilelik ve ya dusuk demisti oyle de oldu bir dusuk yasadim..simdi ne yapacagimi hic bilmiyorum.nAllahim nolur sen ol de ben de anne olayim:-(

slm öncelikle tebrikler merak ettiğim şey nerelerden yaptılar yani hangi bölgelerden bizde eşime yaptırmayı düşünüyoruz fakat herkes farklı şeyler söyleyince güvenemiyoruz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Merhaba tam olarak nerelerden yapıldğına dair birşey söylemem yanlış olur.Çünkü herkesin durumuna göre değişebilir.Sizin kafanızı karıştıran konu ne tam olarak anlayamadım .Eğer yaptırmayı düşünüyorsanız zaten bahsettiğim yer işin uzmanı.Ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarından şüpen olmasın.Yardımcı olabileceğim başka konu olursa sorabilirsin.

biz konyada ikamet ediyoruz oyüzden burada bir kaç merkezle görüştük onlar bize bel,göbek altı,bel yanlarından iki ayak arasından yapılır dediler burada yaptırmayı düşünüyoruz bu bilgileri doğrular nitelikte bi öneriniz varmı onu öğrenmek istemiştim ilginiz için teşekkür ederim

bizim gittiğimiz yerde uygulanan yöntemin tr de tek olduğunu biliyorum.bu sebeple bu konuda başka yerlere pek güvenim yok açıkcası.size önerebileceğim en önemli şey gittiğiniz yerde daha önce tedavi olanların tedavi öncesi ve sonrası tahlillerine mutlaka bakın.Eğer tahlillerde gerçekten düzelmeler varsa ozaman güvenebilirsiniz.Eğer canlı bir örnek yoksa hiç kalkışmayın derim.Aksi halde dediğiniz gibi herkes birşeyler söyler canlı örnek gösteremeyen kimselere itibar etmeyin.

arkadaşlar asla umudunuzu tüketmeyin heleki mübarek günlerde 3.tüp bebek tedavimde bebeğimi kucağıma aldım ve eşimde sayılı sprem varken şuan normalllerin üstüne çıktı değerleri belki beklesem şuan kendiğimden hamile kalacaktım ama nasip böyle zorlu yolları aşmakla olucakmış napalım...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu tarz tedavilere inanıyorum ve güveniyorum kesinlikle denemedim deneseydim olumuydu demekten se denemek en güzeli...
en yakın arkadaşımın asla bebeğiniz olmaz denmesine rağmen hamile kalması şuan 3.ayında beni daha da inandırdı artık uzman dr.bile proflar bile kürleri bu tarz tedavileri önerir kendileri verir olmuş benim kardeşten yakın ark.da bitkisel kürle hamile kaldı ama dr.hazırlattı öyle mahalle aktarı değil isteyene yardımcı olurum dr.konusunda herkezi kucağına evlat vermeyi nasip etsin rabbim...

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun çoğumuz gibi birçok zorluğun ardından sende kavuşmuşun yavruna..Yanlız bebeğine tüp bebekle kavuşmuşsun peki eşinin spermleri nasıl yükseldi bahsettiğin bitkisel kürlemi?

hayır canım bitkisel kürle değil biz direk tüp bebek yaptık bendede pıht.sorunu vardı o yüzden...ama yakın bir ark kürlerle hamile kaldı aynı ürologa gittik bizde bizede kür versin diye eğer eşimin değerleri yükselmeseydi bende kullanmasını isticektim elbette..ürolok 2 ay önce gittik tamamen psikolojik olduğunu bebek olunca beyin rahatlamış dedi başka bir açıklaması olmadı

EVET ÇOK MUTLUYUM HALA İNANAMIYORUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM !!!!

Buraya uğrayıp varikosel ile ilgili birşeyler arayan insanlar ;eğer varikosel teşhisiniz konduysa ve özellikle çocuğunuz olmuyor ise acilen ameliyata ikna edin eşinizi hiç vakit kaybetmeyin.Ama hiiiçç hemen şu anda gidin microcerrahi yöntemi yani büyüteçler yardımı ile varikosel ameliyatı yapan biryerler bulun ve olun ameliyatınızı..Ben 36 yaşındayım eşimde 38 yaşında sağlıklı bir adam.7 yıllık evliyim ve çocuksuzdum..20 nisan 2013 günü Bursa Jimer'de Serkan Seyhan Hocaya ameliyat olduk.Hoca 3 ay sonra kontrol ederiz değerleri, iyileşmeler görülür dedi.Maks Farma firmasının XY Complex ilacını verdi yeni çıkmış ilaç.Ve ben bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim..Ve eşime teşhisi ameliyatı yapan doktor Serkan Seyhan hoca 3 sene önce koymuştu..Biz bu 3 senelik zamanda işte internetten araştırma ameliyat yararlı olurmu olmazmı falan filan derken geçirdik..Arada 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi geçirdim(Başarısız)..Bize ameliyat olmamamız gerektiğini pek birşeyin değişmeyeceğinide bu aşılama yapan doktor ve internette okuduğum bir kaç yorum sahibi söylemişti..UZATMAYACAĞIM Şimdi eğer varikosel hastası iseniz birde üstüne çocuğunuz olmuyorsa HEMEN HAREKETE GEÇİN ŞU AMELİYATI OLUN İKNA EDİN EŞİNİZİ SİZ BİLİRSİNİZ YOLUNU VE İNŞALLAH BÜYÜK ALLAHIM HERKESE EVLAT TADINI TATTIRIR....hAYDİ DURMA.!! ŞİMDİ

LÜTFEN DİKKAT EDİN...

bulutsuzluk arkadaşım Hayırlı olmasını dilerim.. Sizin adınıza sevindim. Ancak bir meseleye deyinmek istiyorum buradaki kişiler hep bir umut arayan kişiler olduğunu görüyorum ben dahil ve bir kişi ameliyattan olumlu sonuç aldığı zaman aynı sıkıytıdan muzdarip olan kişiler hemen o ameliyatın kendisindede işe yarayacağını düşünerek üstün körü eşini bıcak altına yatırıyor ve deniliyorki çok basit ve yan etkisi olmayan bir ameliyan bunu kim derse desin bu KOCA BİR YALAN düşünün eşiniz 27 yaşında ve hiçbir uzuvsal sorunu yok sizin telkininiz ile varikosel denilen illet amelit oluyor ve sonra hüsran ah u hüsran sadece çocuk olmaması olsaydı iktidarsızlığa uzanan bir sonuç ve bunun hesabınıda kimseden soramıyoruz denilen şey psikolojiktir.... şimdi ne olacak hani yan etkisi yoktu aylarca tedavi görüldü hiçbir gelişme yok iş işten geçtikten sonra öğrendikki damara inerken sinirlere doku olmuş ve dizelme ihtimali çok zor.. Ben derimki asla asla enson çare olmadan ameliyat ettirmeyin bunun sorumluluğu çok ağır oluyor ve kaldıramıyorsunuz
jonguil arkadaşın yukarıda astığı listede 50 küsür kişi ameliyat olmuş 20 küsür kişide fayda görülmş bu ise ikiye bir oranında bir başarıdır yani bizi kandırıyorlar yüzde seksen doksan başarı diye derimk doğal yolları önce deneyin ameliyatın geri dönüşü olmuyor malesef.....

merhaba bende bu ıslemı nerde yaptırdığınız hakkında bılgı alabılırmıyım.bırde tel numarası varsa rıca edıyorum teşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…