secret ben bugun ulasabıldım cok sukur
konustuk uzunca
kupa tedavısıyms yapılan tedavı
zaten hastanın sperm artısının olmayacgını anladıgımız zaman
bastan söluoruz ve ucretını almıoruz dedi
il dısında oldugum ıcınde fıyatını ogrenmek ıstedım
paket fıyatı 800 tl dedi
tahlıllerımızı falan sordu,ılgılı konustu
tek seanstan uzunca br surede surebılır tedavı dedi
bılmıyorum artık
cok tesekkur ederım
konustuk uzunca
paket fıyatı 800 tl dedi
bılmıyorum artık
cok tesekkur ederım
sagol canım
ılgıleıp tekrardan numara yazdıgın ıcın
cep numarasını aramak ıstemedım ben
randevu almk ıcınde o cep numarasını yazmadıgını bılıorum zaten :)
aadamlan brebr gruselım dıe vermıstın
ben sakasına yazdım
sınırlendırdım senı heralde
sen hakkını helal et asıl
secret zaten bendekı kayıtlı numarada bu
sen bu numaradanmı ulastın
sayısızkez aradm
hc cevp yok
ceptenmı ulastın yoksa sen cnm ?
ya kızlar ne var bunda
azolu olupta 5 cocuk babası olan bırını tanıorum ben
yeterkı rabbım ol desın
ne olmazkı ?
150 mılyon spermlen cocugu olmayanıda goruyoruz burda
neden bu kadar ırdeledınız anlam veremedım
ınanırsınız ınanmazsınız tamamda
kımse sızı ınandırmaya calısmak zorunda deıl ki ?
o bu tedavıden fayda gormus olabılır
arastırırsınız dgrusuylan yanlısıylan sız karar verırsınız
bende bu yolda caba harcıyorum
secret madem son noktayı koydum taznda cumle yazmıssın
paylasımda bulunmucaksın
eee zaten arkadslarında hcbırı ınanmadı sana cogunluk olarak
konunu kapat sende rahat et
tartsma olarak devam etmesın ıcerık
rabbım bebegını saglıklan buyutmenı nasp eylesın
sahsım adına tesekkur ederım
paylasımda bulundugun için...
konustuk uzunca
paket fıyatı 800 tl dedi
bılmıyorum artık
cok tesekkur ederım
esımde varıkosel olup olmadıgını burdakı doktorlar anlamadıcanım benim 800 tl'yi verdikten sonra özel hastanede güzel güzel ameliyatını olur iyileşir eşin.ne olduğu belirsiz şarlatanlara, kırıkçı çıkıkçı tipi umut tacirlerine boşuna paranızı kaptırmayın yazıktır.doktorlar gayet açık söylüyor varikoselin tek tedavisi ameliyattır diye.eşinin sağlığını da riske etmiş oluyorsunuz bilimsel gerçekliği ispatlanmamış yöntemlere yönelerek.
ameliyat hiç büyütülecek birşey değil ve secret'ın yazdığının aksine hiç bir risk falan da taşımıyor.benim eşim 2 hafta önce çift taraflı oldu, ameliyattan çok korkuyordu, 3 günde normal yaşantısına döndü ve ameliyat sonrası 1 defa bile ağrı kesici kullanmadı.
Sonunda ulaşabilmene çok sevindim.Yine ulaşamayacaksınız diye korkmadım değil. Malum adım çıktı bikere.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Biz varikosel için gittiğimiz için bize daha net konuşmuştu,azospermde değişiyor demekki.Ücret konusunda saolsun bize çok yardımcı olmuştu o ara baya sıkışıktık maddi olarak kolaylık sağlamıştı bize.Neyseki bunca yazılanlardan sonra en azından birtane aklı başında biri çıktıda benimle uğraşmak yerine tavsiyemle ilgilendi.İnsanın bütün samimiyeti ile yaşadıklarını paylaştığı halde adının yalancıya çıkmasından daha incitici birşey olamaz herhalde.Bu sebeple ben sana çok teşekkür ederim.Başından beri olgun yaklaşımın için.Sende yazmasa idin çok pişman olmuştum paylaştığım için.Ama birkişide olsa gerçekten fayda görecekse evladına kavuşmasına vesile olacaksa bütün olumsuzluklara değer.Başından beri dediğim gibi benimkisi sadece bir tavsiye idi çok inandığım ve çabuk sonuç aldığım için paylaştım,herkeste aynı etkiyi göstermeye bilir herkes benim gibi inanmayabilir tercih meselesi ama bunu diğer arkadaşlara anlatamadım.Herneyse Kısa zamanda seninde yavrunu kucaklaman dileği ile bunla yada başka bişeyle.Sağlıcakla kal..
canım benim 800 tl'yi verdikten sonra özel hastanede güzel güzel ameliyatını olur iyileşir eşin.ne olduğu belirsiz şarlatanlara, kırıkçı çıkıkçı tipi umut tacirlerine boşuna paranızı kaptırmayın yazıktır.doktorlar gayet açık söylüyor varikoselin tek tedavisi ameliyattır diye.eşinin sağlığını da riske etmiş oluyorsunuz bilimsel gerçekliği ispatlanmamış yöntemlere yönelerek.
ameliyat hiç büyütülecek birşey değil ve secret'ın yazdığının aksine hiç bir risk falan da taşımıyor.benim eşim 2 hafta önce çift taraflı oldu, ameliyattan çok korkuyordu, 3 günde normal yaşantısına döndü ve ameliyat sonrası 1 defa bile ağrı kesici kullanmadı.
bebek isteyip de sahip olamayan ve derdine derman arayan biz bayanların çoğu öyle bir psikoloji içinde oluyorlar ki kimsenin parlak ve kesin vaatlerde bulunmasına gerek bile kalmıyor.küçücük bir umudun peşine takılıp bir şifa bulmak ümidiyle adını hiç duymadığımız şeyleri kaynatıp birbirine karıştırıp yemekte ve çok sevdiğimiz eşlerimize yedirmekte bile bir an tereddüt etmiyoruz.
bunun gibi hiç tanımadığımız insanlar da "bir ihtimal düzeltebiliriz, belki bebek sahibi olabilirsiniz" dediğinde gözümüz başka bir şey görmüyor.
canım benim hayat sizin hayatınız, tercihler ve sorumluluklar kendinize aittir. ben bir şey diyemem bu noktadan sonra amma inşallah sonradan pişman olacağınız bir işe girmezsiniz.erkek testisi o kadar hassas bir organ ki doktorlar bile ona dokunmaya korktuğundan ameliyatı o bölgeden değil taa kasıktan girerek yapıyorlar.ben kendi adıma doktor bile olmayan birilerinin öylesine hassas bir bölgede kendi kafasına göre bir şeyler yapmasına razı olmazdım.zira ilerde telafisi imkansız bir hasar meydana gelse o vicdan azabıyla yaşamak ve bebeğim olma olasılığıyla sonsuza dek vedalaşma riskini almak istemem.
dediğim gibi hayat sizin, karar kendinizin.inşallah şifa bulursunuz da biz de utanırız bu yazdıklarımızdan.
biz konyada ikamet ediyoruz oyüzden burada bir kaç merkezle görüştük onlar bize bel,göbek altı,bel yanlarından iki ayak arasından yapılır dediler burada yaptırmayı düşünüyoruz bu bilgileri doğrular nitelikte bi öneriniz varmı onu öğrenmek istemiştim ilginiz için teşekkür ederim
arkadaşlar asla umudunuzu tüketmeyin heleki mübarek günlerde 3.tüp bebek tedavimde bebeğimi kucağıma aldım ve eşimde sayılı sprem varken şuan normalllerin üstüne çıktı değerleri belki beklesem şuan kendiğimden hamile kalacaktım ama nasip böyle zorlu yolları aşmakla olucakmış napalım...
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun çoğumuz gibi birçok zorluğun ardından sende kavuşmuşun yavruna..Yanlız bebeğine tüp bebekle kavuşmuşsun peki eşinin spermleri nasıl yükseldi bahsettiğin bitkisel kürlemi?
EVET ÇOK MUTLUYUM HALA İNANAMIYORUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM !!!!
Buraya uğrayıp varikosel ile ilgili birşeyler arayan insanlar ;eğer varikosel teşhisiniz konduysa ve özellikle çocuğunuz olmuyor ise acilen ameliyata ikna edin eşinizi hiç vakit kaybetmeyin.Ama hiiiçç hemen şu anda gidin microcerrahi yöntemi yani büyüteçler yardımı ile varikosel ameliyatı yapan biryerler bulun ve olun ameliyatınızı..Ben 36 yaşındayım eşimde 38 yaşında sağlıklı bir adam.7 yıllık evliyim ve çocuksuzdum..20 nisan 2013 günü Bursa Jimer'de Serkan Seyhan Hocaya ameliyat olduk.Hoca 3 ay sonra kontrol ederiz değerleri, iyileşmeler görülür dedi.Maks Farma firmasının XY Complex ilacını verdi yeni çıkmış ilaç.Ve ben bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim..Ve eşime teşhisi ameliyatı yapan doktor Serkan Seyhan hoca 3 sene önce koymuştu..Biz bu 3 senelik zamanda işte internetten araştırma ameliyat yararlı olurmu olmazmı falan filan derken geçirdik..Arada 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi geçirdim(Başarısız)..Bize ameliyat olmamamız gerektiğini pek birşeyin değişmeyeceğinide bu aşılama yapan doktor ve internette okuduğum bir kaç yorum sahibi söylemişti..UZATMAYACAĞIM Şimdi eğer varikosel hastası iseniz birde üstüne çocuğunuz olmuyorsa HEMEN HAREKETE GEÇİN ŞU AMELİYATI OLUN İKNA EDİN EŞİNİZİ SİZ BİLİRSİNİZ YOLUNU VE İNŞALLAH BÜYÜK ALLAHIM HERKESE EVLAT TADINI TATTIRIR....hAYDİ DURMA.!! ŞİMDİ
Evet aynen öyle arkadaşım.İşe yaradığı kesin ve bu tamamen ilme dayalı rastlantı değil.Eşime kasık bölgesinden yapıldı hiç iz felan kalmadı.Özelden bilgi vereceğim yaptırdığımız yer hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?