Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende bu ıslemı nerde yaptırdığınız hakkında bılgı alabılırmıyım.bırde tel numarası varsa rıca edıyorum teşk.
Bizde aynı yerde tedaviye başladık 3 seans gittik 1 ay içerisinde belli olur inş. sonucu bildiririm
Dün eşim bazı arkadaşların tavs,ye ettiği Çarşamba Değirmeni Aralığı Sok. No: 2
Fatih / İSTANBUL
Telefon: 0 (212) 533 69 01
Klinikte eşime söylenenler, varikosel ameliyatı olan kişilerin %15 inde bu gibi ters sorunlar olabiliyor ancak merak etmeyin iyileşmeyi anbean yaşıyacaksınız her seanstan sonra sıkıntılarınızdan kurtulduğunuzu yaşıyacaksınız ve bu ereksiyon tedavisi ile beraber varikosel ameliyatında ana yolların iptalin den kaynaklı siperm düşüklülüğünüzde, alternatif güzergahları kullanarak ortadan kalkacaktır vs. vs. demişler ve çok net konuşmuşlar bilmiyorum birdahaki gidişinde bende gitmeyi düşünüyorum..
giden arkadaşlardan bilgi istiyorum.
merhaba berir
eski yazilari okudum da bugun senin esinde bu cupping terapi denilen yonteme baslamis gecmiste sonucu yazmissan goremedim - biz sali gunu ameliyata karar verdik sadece iki gunumuz var esim mikrocerrahi ile ameliyat olucak siz bu fatihteki yerden sifa buldunuz mu ? bana da bilgi verirmisin
ozel mesaj gonderemedigim icin burdan yazdim - baska bu tedaviden sonuc alan var mi ?
geçmiş olsun optimist3 bizde tahlil sonuçlarını aldık bu yüzden kusura bakma geç yazdım tahlil sonuçları nı almak uzun sürdü ve baya sıtres yaptık tahlil sonuçlarımız şöyle çıktı
Miktar 3 ml
Sperm Sayısı ml 9.400.000
Total sperm sayısı 28.200.000
A-Hızlı ileri hareketli %5
B-Yavaş ileri hareketli %5
C-Yerinde hareketli %10
D-Hareketsiz %80
Morfoloji Normal yapı%30
Anormal yapı%70
Bu sonuç bizi çok şaşırttı eşim ağlıcaktı ancak tedavi olduğumuz klıknikte bize söylenen bu sayılar gebelik olması için yeterli olmadığı ancak tedavini n devam ettiğini söylediler biz bu kadar kısa sürede bu sonucu alacağımızı hiç beklemiyorduk ancak eşimin siperm üretiminin artık başladığına ve bundan sonra hızlı birşekilde tedavinin sonuçlanacağını söylendi
Ancak optimist arkadaşım bizdeki tek sorun varikosel değil eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra iktidarsızlık başladı biz hem bundan dolayı hemde tekrarlanan varikoselden dolayı tedavi görüyoruz yani işimiz daha zor eşimin iktidarsız lık sorunu istediğimiz kadar olmasada gelişmevar şükürler olsun şimdilik ancak sabahları ilişki olabiliyor ancak önceden buda yoktu bununda zamanlan düzeleceğini umut ediyorum
eşim labaratuardan tahlili alırken görevli tedavimi gördün demiş eşimde evet alternatif tedavi görüyorum deiş görevlide yazık etmişsin hem kendine hemde zamanına deyince eşimin ayak bağı çözülmüş şimdi sonuca baktığımızda git onun yanına eski tahlili götür aradaki farkı görsün ve yaptığı terbiyesizliği yüzüne söyle diyorum insanların morelini bozmak heleki mesele çocuk olduğunda tahammülüm yok
ben şunu diyorum arkadaşlar şifa veren allahtır ancak çare aramak lazım muhakkak bir hastalık varsa tedavisinide rabbim yaratmıştır aramayı bırakmamak lazım ancak ben fyda gördüğüm şeyi tavsiye ediyorum biz bu tedavide fayda gördük yıllarda denemediğimiz tedavi kalmamıştı eşinizede ameliyat ol diye fazla baskı yapmayın eğer benim yaşadıklarımı yaşarsanız devamlı başınız eğik olur
Rabbim hepimize şifalar ve bebişler nasip etsin.. gelişmeleri yazarım inşaallah
saolasın arkadasım cevabın ıcın ben ozel mesaj yazamıyorum henuz uyeyım dıye bana mail adresını yazarmısın maille haberleselım ama burdan da yaz - sonucunuz eskıden nasıldı ? kac ay - kac seans tedavı gordunuz _ benım esım salı gunu amelıyat oldu bakalım sımdı sonucumuz ne olucak - 3 ay beklıcez bızde test ıcın - sen bana bunları yazarsan sevınırım bız normal amelıyata karar verdık mıkrocerrahı ıle amelıyat oldu esım bakalım sımdı ıyılesmesını beklıyoruz - insallah ıyı olur tez zamanda bebıslerımız olur - senın de ılk cocugunmu ?
merhaba benim eşimde 3,4 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve değerler dahada düştü gittikçede düşüyor 2.ci tüp denememizdede negatifi geçen hafta aldık bu tedaviyi merak ettim konyada güvenilir bi yer var hacamat yapan ama bu sizin tedaviyle aynı tedavimi bilmiyorum ameliyat olmuşssa hasta seanslar uzar ama yinede olur falan yazmışsınız bana yardımcı olurmusunuz?kafam karıştı...
merhaba çok geçmiş olsun.Durumunuzu çok iyi anlayabiliyorum en azından sizde ameliyat sadece işe yaramamış bizim gibi telafisi zor başka olumsuz sonuçlar doğurmamış.Konyadaki yer hakkında birşey söyleyemeyeceğim hiçbir bilgim yok bu konuda.Ama şunu söyleyebilirim hacamat adı altında yapılan uygulamalardan farklı bir yöntem yani aynı olduğunu sanmıyorum .Hacamat yapan çok yer olduğu halde şehir dışından bile oraya gelenler oluyor.
Bizim gibi ameliyat olup sonuç alamayanlarda tedavi olabiliyor varikosel ameliyatı olmasaydık bize söylenen şimdiye kadar tedavimizin biteceği ama ameliyat olduğumuz için olmayanlardan bir kaç seans uzun sürebiliyor muş... ama arkadaşım size tavsiyem vakit kaybetmeyin beklemek kişiyi daha çok yıpratıyor. bizim hiç umudumuz yoktu bu hastalığı aşıp bu noktaya geleceğimizden ama şuanda artık herşey daha iyi Allahıma dualar ediyorum bizim karşımıza bu tedaviyi çıkarttı ve bize şifa kapısını açtı diye.
merhaba optimist arkadaşım meilimi genele yazmak istemediğimden sorduğun sorulara buradan cevap vereyim arkadaşım
biz tedaviye başlayalı beş hafta oldu eşim varikoselden dolayı 3 seans iktidarsızlıktan dolayıda 4 seans iğne tedavisi ile cupping tedavi oldu ve bizim tedaviye başlamadan önceki değerlerimiz sayı 2 milyon civarıydı ancak bu seanslardan sonra 28 milyona çıktı hareketliliğimiz 0 dan 5 yükseldi morfoloji 0 dan 30 a yükseldi bu sonuç bizi çok şaşırttı bukadar kısa sürede nasıl olur diye
eşim başka bir labratuvarada gidip tahlil verdi acaba yanlışlıkmı oldu diye ama şükürler olsun ordada değerler aşağı yukarı aynı çıktı ve bu bizi dahada mutlu etti zaten eşimin ikinci seansından sonra eşim diyordu testislerimde hareketlenmeler hissediyorum diye
ama isterdimki eşin ameliyat olmadan önce bu tedaviyi yaptırsaydınız tedavi olduğumuz klınıkte eşime şöyle bilgi vermişler varikosel ameliyatı olmayan hasta bizim tedavimizle daha erken iyileşiyor ancak varikosel ameliyatı olan kişinin tedavisi bir kaç seans daha uzun sürüyor demişler.biz gidişattan memnunuz inşaAllah Çocuğumuzuda kuçakladığımızda daha iyi olacağız.
İnşaAllah arkadaşım senin eşinde tez zamanda iyi olur hep beraber bebişlerimizi kucaklarız..
Bizde aynı yerde tedaviye başladık 3 seans gittik 1 ay içerisinde belli olur inş. sonucu bildiririm