canım allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
benim korkum kesinlikle doğumla alakalı değil ya herkes gülüyo bana ama ben doğum anından değil sonda takılmasından ve epidural kataterinin takılırken ve çıkarılırken çekilen acıdan korkuyorum.ikisinin de çok acıttığını söylediler hep ben sırf bundan korkuyorum yoksa doğumdan hiç korkmuyorum.gerçekten sonda ve katater konusunda söyledikleri gibi acı çekiyomusun??şimdiden teşekkürler
cnm ben de cok korkuyordum kataterden, çünkü internette fotoğraflarına falan bakmıstım, çok ürkütücü gelmişti, hiç öyle degilmiş. zaten takmadan önce bişey sürdüler hiçbişey hissetmedin, hatta cok sasırdım, anestezist tamam bitti dedi, be canım yanıcak sanmıstım , öyle olmadı. sonda olayını hiç düşünmemiştim açıkçası, tam doğum basladığında doktorum sordu tuvalete gittin mi diye, ben de gitmemiştim , zaten epidural oldugu için hiç bişey hissetmedim , aşagıda yaptı bişeyler sırnaşık şey ben sondayı görmeseydim, sonda takıldığını bile anlamayacaktım kaydirigubbakcemile3
hiç endişelenme cnm , dua et bol bol, hersey yolunda gitsin diye, başka bişey yapmana gerek yok, o yeter :Saruboceq: kolay gelsin cnm... a.s.