şimdi arkadaşım sen neden illaki bu yöntemle hamişle kaldım diyorsunki mesela burda forumlarda 800 000 spermle hamile kalanları hemde normal yoldan okumadıkmı belki sende normal yoldan kaldın neden illaki bu yönteme bağlıyorsunki
Şöyle söyliyim.Tam 3 yıl boyunca birçok yöntemle uğraştık,farklı doktorlara gittik,doktorlar genelde aynı şeyleri söylediler.Sadece bazıları direk tüp bebeğe yönlendirdiler onlarda anlaşmalı tüp bebek merkezleri olduğu için(tüp bebekte tam bir sektör olmuş durumda) testlerin doğruluğundan emin olmak için her gittiğimiz yerde ayrı yaptırdık.Birde arkadaşlar birşey çok dikkatimi çekti sizdede böyle oldumu acaba?? İçerisinde tüp bebek merkezi olan hastanelerde yaptırdığımız testler bariz düşük çıkıyordu.Sizinde böyle birşey dikkatinizi çektimi yoksa benmi fazla evham yapıyorum acaba?
Kısacası 3 yılda yaptığımız şeyler testlerimize hiç yansımadı.Hatta bikere çok etkili bir küre başladık çok ümitliydim ondan mutlaka yükseleceğini umuyodum.Test günü geldiğinde sonuçla hayal kırıklığına uğramıştım.yükselme yerine düşme vardı.Sonra zaten hepten ümidimiz kalmadı herşeyi bıraktık boşuna uğraşıyoruz gibiydi. En son son işte bu yöntemden sonra bariz yükselme oldu. Bu yönteme yönlenmemizde şöyle oldu;Bizim yurtdışında uzmanbir doktorumuz var kendisi alternatif tedaviler konusunda da uzman.Çok güvendiğimiz biri genelde ona danışırız oda sağolsun yardımcı olur.Bizde enson test sonuçlarımızı kendisine gönderdik ve durumu olduğu gibi izah ettik.Israrla başka Bi çözüm yolu önermesini istedik oda bize bu yöntemi önerdi bazı bitkisel tavsiyelerdede bulundu ama malum bitki görünce kaçıyoruz artık :) .Kendiside hastalarına uyguluyormuş ve çok iyi sonuçlar alıyormuş.Tabi onun yanına gitme imkanımız olmadığı için bizde burada arayış içine girdik.Sorup soruşturduk tavsiyeyle felan derken birini bulduk.Yani bir güven aldığımız için bu yönteme yöneldik yoksa kolay kolay başka birşey yapacak değildik.Sonuçta tedaviden sonra hamile kaldım(Allahıma şükürler olsun).Sizcede tamamen bu yönteme bağlamış olmam normal değilmi??