• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikoselden Ameliyatsız kurtulduk.Şimdi Anneyim:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Neden 3 veya 5 degil 8 seans onu da bilemiyorum, eger illa hacamat ile tedavi ariyorsaniz arastirin daha uygun yerlerde yaptirabilirsiniz ortalama 100 tl ye steril bircok yerde yaptirilabilir benim fikrim bu.

yzzy kullandığımız kelimelere biraz dikkat edersek sonradan pişmanlık duymak zorunda kalmayız..Anlamaya çalışıyorum moraliniz bozuk ama bu size kimseyi yalan dolanla suçlama hakkı vermez..burada herkes kendi başından geçenleri aktarıyor sadece.ben çok güzel bir sonuç aldım ve hızlı oldu diye herkeste aynı şeyin olacağını kimse iddia etmedi.Burada hertürlü paylaşım var sizde bir seçim yapmışsınız bu tedaviyi seçmişsiniz. Ameliyat olupta aynı sonuçla karşılaşsa idiniz kimi suçlayacaktınız?? Tedavi olalı nekadar olduda bukadar ümitsizliğe düştünüz merak ettim doğrusu.

Neden 3 veya 5 degil 8 seans onu da bilemiyorum, eger illa hacamat ile tedavi ariyorsaniz arastirin daha uygun yerlerde yaptirabilirsiniz ortalama 100 tl ye steril bircok yerde yaptirilabilir benim fikrim bu.

Bu soruyu tedavi olduğunuz yere sormanız gerekmezmiydi?

Bu soruyu tedavi olduğunuz yere sormanız gerekmezmiydi?
tedavi olumlu da sonuc verebilir belki ama daha uygun ucretli yerlerde yaptirabilirsiniz dedim ve bu soruyu yaptirdigimiz yere de sorduk her sordugunuz soruya net cevap alinmiyor??

yzzy kullandığımız kelimelere biraz dikkat edersek sonradan pişmanlık duymak zorunda kalmayız..Anlamaya çalışıyorum moraliniz bozuk ama bu size kimseyi yalan dolanla suçlama hakkı vermez..burada herkes kendi başından geçenleri aktarıyor sadece.ben çok güzel bir sonuç aldım ve hızlı oldu diye herkeste aynı şeyin olacağını kimse iddia etmedi.Burada hertürlü paylaşım var sizde bir seçim yapmışsınız bu tedaviyi seçmişsiniz. Ameliyat olupta aynı sonuçla karşılaşsa idiniz kimi suçlayacaktınız?? Tedavi olalı nekadar olduda bukadar ümitsizliğe düştünüz merak ettim doğrusu.
2-3 seans da sonuc aldik diyenler vardi 8 seans da arkamiza bakarak hicbir sonuc degismeden ciktik 3000 tl vererek hayirdir yani bunun sitemini de mi yapamayacagiz.Bakin ileride bu tedaviden dolayi olumlu sonuc alirsak burayada yazarim hakliymissiniz da derim , doktoru da ararim ama suan sonuc bu anlatabiliyomuyum 3 ay gecti tedaviden bu yana.

Problem senin sitem etmen değil sitem ederken ölçüyü kaçırmanda.Kimseye hakaret etmeden sadece sitemini yapmış olsaydın bu tepkiyi almazdın emin ol.hatta destekte vermeye çalışırdım.Ben senin yerinde olsam bu yazdıklarından sonra düzelme olsada yazmaya utanırdım.Bide daha 3 ay olmuş.bu süreyi stres ve moral bozukluğu yerine düzelme ümidiyle değerlendirseniz daha iyi netice alırsınız belki..

Problem senin sitem etmen değil sitem ederken ölçüyü kaçırmanda.Kimseye hakaret etmeden sadece sitemini yapmış olsaydın bu tepkiyi almazdın emin ol.hatta destekte vermeye çalışırdım.Ben senin yerinde olsam bu yazdıklarından sonra düzelme olsada yazmaya utanırdım.Bide daha 3 ay olmuş.bu süreyi stres ve moral bozukluğu yerine düzelme ümidiyle değerlendirseniz daha iyi netice alırsınız belki..
Merhaba rica etsem ameliyatı yapan Dr. Adı yazarsanız çok sevinirim. Belli bizede vesile olur

Arkadaşlar genelde hepinizin yazılarını okudum Varikosel olsun Azospermi problemi olsun hepinizin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.Çünkü bir zamanlar aynı dertlerle bizde çok mücadele ettik.Tam üç yıl dolaşmadığımız doktor uygulamadığımız bitkisel formül kalmadı.Doktorlar Varikosel ameliyatı olsanız bile tüp bebek olasılığınız çok düşük diyorlardı.Son çare tüp bebek olduğu halde onda bile ihtimal çok düşüktü.Yani kısacası ne varikosel ameliyatı nede tüp bebeğin bizim için hiçbir garantisi yoktu sadece bir ihtimaldi... Bu sebeple herikisinede yanaşmaya cesaret edemedik çünkü gelebilecek olumsuzluğu ne madden nede manen kaldırabilecek durumda değildik.Herşeye rağmen tam ameliyatı göze almıştık ameliyat için randevu günümüz bile belli olmuştu (ameliyat olacağımız doktor içinde site site dolşıp en iyi doktora karar vermiştik özer bey sizlerde duymuşsunuzdur belki) Fakat son anda ameliyattan vazgeçti eşim.üzülsemmi sevinsenmi bilemedim sonuçta riskli bir ameliyattı:) En son birinin tavsiyesi ile birine gittik.Varikoselin çok basit bir tedavisi olduğunu 20 dk.lık bir işlemle varikosel ameliyatı olmuş gibi fayda sağladığını söylediler.hemde enufak bir risk ve yanetki olmadan.Bunu duyunca sonçare denemeye karar verdik eğer buda sonuç vermezse herşeyi oluruna bırakacaktık çünkü artık çok yorulmuştuk.Bir umut tavsiye edilen kişiyede gittik.Kendisi Uzm cupping terapistmiş..Varikosel sonrası 1 ay içinde hamile kalanları duyunca yeniden umutlandık.Derken eşim 1 seans cupping teraphy yaptırdı ilk defa böyle bir tedavi şekli ile karşılaştık ama herşeyin bir ilki vardır dimi.Terapist, eşime dedikleri gibi 20 dklık bir işlem uygulamış ve eşime şuanda varikosel ameliyatı olmuş gibisin demiş.1 hafta sonrada spremogram testi yaptır sonucu kendin gör demiş.3 yıl boyunca boşuna bukadar sıkıntı çekmişiz aslında çok kolay bir tedavisi varmış.Tabi yaşadığımız bunca olumsuzluktan sonra insan inanamıyor.Gerçektente 1 hafta sonra test yaptırdık sonuçlarımız 0 a yakınken milyona ulaşmış böyle birşey nasıl oldu hala şaşkınız.Derken o ay hamile kaldığımıda öğrenince şaşkınlık sevinç hepsi birbirine girdi:):)
Arkadaşlar size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden bu tedaviye başlayın varikoselin ameliyatsız tek tedavisi cupping theraphy miş..Şu anda çocuğum Allahıma binlerce şükür kucağımda.yaşadığımız bütün sıkıntılar geride kaldı.Bebeğimi kucağımda gördükçe bu sorunu yaşayan herkese tavsiyede bulunacağım.Nekadar dua etsek azdır.
Elimden geldiğince ilgilenenlere yardımcı olmaya çalışacağım.
Merhaba tedaviyi hangi bölgeye yapıyorlar acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şuan sizinle aynı durumdayım doktor tüp bebek olasiligi da çok düşük dedi

Back