inaşaallah güzel sonuçlar alırsınız dediğim gibi son negatifi yeni aldık o yüzden maddi manevi yıprandık hiçbişey yapmak gelmiyor içimden başka şehir demek maddiyat demek bide verdiğiniz adrese girdim daha yeni bi merkez gibi hiçbişey bulamadım hakkında ama düşünmüyorda değilim dediğim gibi kafam çok karışık rica etsem baştan bi yazarmısınız nasıl gittiniz neler yaptılar ??değerleriniz kaçtı?
Allahım size tez şifalar versin arkadaşım. Ama kendimizi bırakmamak gerek zaten istesekte o bizi bırakmıyor. Sana baştan özetle nasıl tedaviye başladık ne durumdaydık şimdiki durumumuz hakkında kısaca bilgi vereyim gerçi eski sonuçları ve ara tahlil sonuçlarını yukarıda bazı arkadaşlarla paylaşmıştım ama herhalde gözden kaçırdın. Biz varikosel ameliyatı olduktan sonra eşimde iktidarsızlık başladı ve değerlerimiz ameliyattan sonra daha kötü oldu siperm sayımız 2.100.000 kadar düştü. tek ümidimiz olan ameliyattanda sonuç alamayıp başka sorunlar çıkınca eşiminde benimde psikolojimiz baya bir yıprandı. Daha sonra bu sitede bazı arkadaşların tavsiyesiyle bahsedilen yere gidip görüştük ve düşünüp tedaviye karar verdik şuanda herşey şükürler olsunki çok iyi gidiyor ara tahlil istediler 4.seanstan sonra yaptırdığımız tahlil umudumuzu dahada artırdı,deyimi yerinde ise bize ilaç gibi geldi değerlerimiz 28.200.000 hızımız 0 dan 5 e yükseldi.Şuan son seansımızı bekliyoruz tekrar tahlile yollayacaklarmış.Bakalım Allahtan hayırlısı sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruz.İnş son tahlillerimiz yüzümüzü dahada güldürür.Sonuçları sizinlede muhakkak paylaşırım.