• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikoselden Ameliyatsız kurtulduk.Şimdi Anneyim:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inaşaallah güzel sonuçlar alırsınız dediğim gibi son negatifi yeni aldık o yüzden maddi manevi yıprandık hiçbişey yapmak gelmiyor içimden başka şehir demek maddiyat demek bide verdiğiniz adrese girdim daha yeni bi merkez gibi hiçbişey bulamadım hakkında ama düşünmüyorda değilim dediğim gibi kafam çok karışık rica etsem baştan bi yazarmısınız nasıl gittiniz neler yaptılar ??değerleriniz kaçtı?

Allahım size tez şifalar versin arkadaşım. Ama kendimizi bırakmamak gerek zaten istesekte o bizi bırakmıyor. Sana baştan özetle nasıl tedaviye başladık ne durumdaydık şimdiki durumumuz hakkında kısaca bilgi vereyim gerçi eski sonuçları ve ara tahlil sonuçlarını yukarıda bazı arkadaşlarla paylaşmıştım ama herhalde gözden kaçırdın. Biz varikosel ameliyatı olduktan sonra eşimde iktidarsızlık başladı ve değerlerimiz ameliyattan sonra daha kötü oldu siperm sayımız 2.100.000 kadar düştü. tek ümidimiz olan ameliyattanda sonuç alamayıp başka sorunlar çıkınca eşiminde benimde psikolojimiz baya bir yıprandı. Daha sonra bu sitede bazı arkadaşların tavsiyesiyle bahsedilen yere gidip görüştük ve düşünüp tedaviye karar verdik şuanda herşey şükürler olsunki çok iyi gidiyor ara tahlil istediler 4.seanstan sonra yaptırdığımız tahlil umudumuzu dahada artırdı,deyimi yerinde ise bize ilaç gibi geldi değerlerimiz 28.200.000 hızımız 0 dan 5 e yükseldi.Şuan son seansımızı bekliyoruz tekrar tahlile yollayacaklarmış.Bakalım Allahtan hayırlısı sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruz.İnş son tahlillerimiz yüzümüzü dahada güldürür.Sonuçları sizinlede muhakkak paylaşırım.

Merhaba Arkadaşlar,

Benim eşimde de tek taraflı varikosel başlangıc çıktı, eşimin durumunu yeni öğrendiğimizde ya aşılama yada tüp bebek ile ancak hamile kalabileceğimi söylemişlerdi fakat o ay hamile kaldım. Fakat kalp atışını görmemize rağmen kan dolumu gerçekleşmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Eşimin sayısında ve hareketlilikte bi sıkıntısı yok yalnızca sperm başlarında sıkıntı var, sanırım bu kalp durması eşimin probleminden kaynaklanıyormuş. Biz tekrar deneyelim daha sonra tedaviye başlarız diye düşündük morfoloji yalnızca sayı ile mi ilgili benim kafam karıştı burada yazılanları okuyunca. Tekrar düşük yapmaktan korkuyorum sevinirken birden ne olduğumu şaşırdım geçen sefer.

Sizede çok geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin diyelim.Eşinin sayı ve harekette sıkıntı olmaması çok iyi bir avantaj fakat morfolojide çok önemli ve dediğin gibi düşüğe yol açabiliyor.Morfoloji sayı ile ilgili değil sayı yeterli olsa bile sağlıklı bir gebelik için spermlerin yeterli bir kalitede olması gerekiyor.Umarım birdaha yaşamazsınız aynı şeyi.Bizim ilk tahlillerimizde morfoloji hiç görünmüyordu tedaviden sonraki tahlilde gördük morfoloji %30 yazıyordu.Sizin sayı ve morfolojiniz kaç tam olarak?

Merhaba eşimde tek taraflı varikosel vardı.Evet arkadaşalr söyledikleriniz doğru eskilerin kupa çekmesinede benziyor,hacamatada benziyor.Ancak bunun farkı hastalığa yönelik tedavi uygulanması ve tabi yapış şekli.Hacamat videolarında olduğu gibi jiletle doğrar gibi kan doldurmaya benzemiyor.Belliki bize yapan kişi işini bilen biriydi.Eşimden hiç kan çıkmamış sadece çamura benzer bir pelte çıktı.Çok pahalı bir tedavi değildi.Yapan kişi doktor değil terapist.Fiyatını ve nerede yaptırdığımızı burada söylemem doğru olurmu bilmiyorum ama özelden yazarım.

bende aynı sorundan müzdaripim .nası olur diye düşünmekten kafayı sıyırdım.bu tedavi yöntemine pek güvenesim yok .kesin çözüm varmı acaba?

Merhaba arkadaşım.Zamanında bizde çok düşündük ameliyat olsakmı olmasakmı yada başka ne yapabiliriz diye ama gene modern tıp ağır bastı ve dedik vakit kaybetmeyelim ameliyata karar verdik.Ameliyat olduk ama sonu hüsran oldu.Başkada yapacak birşeyimizde yoktu.Tevafuk sitelerde dolaşırken bu konuya rastladık gene çok tereddüt ettik ama en azından doğal ve yan etkisi yok zaten kaybedecek birşeyimize yok dedik ve bunada öyle karar verdik.Neyseki bu kararımızdan pişmanlık duymadık. Bu tedaviye güvenip güvenmemen konusunda birşey diyemem ama istersen en azından bizim sonuçlarımızı bekle bizim son değerlerimize göre kararını verirsin.

Sizede çok geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin diyelim.Eşinin sayı ve harekette sıkıntı olmaması çok iyi bir avantaj fakat morfolojide çok önemli ve dediğin gibi düşüğe yol açabiliyor.Morfoloji sayı ile ilgili değil sayı yeterli olsa bile sağlıklı bir gebelik için spermlerin yeterli bir kalitede olması gerekiyor.Umarım birdaha yaşamazsınız aynı şeyi.Bizim ilk tahlillerimizde morfoloji hiç görünmüyordu tedaviden sonraki tahlilde gördük morfoloji %30 yazıyordu.Sizin sayı ve morfolojiniz kaç tam olarak?

Çok teşekkür ederim, hepimize çok geçmiş olsun. Sperm sayımız ilk testte 61 milyon çıkmış, morfoloji ise 0, anomali morfoloji ise %92 yazıyor. İkinci testte ise 79 milyon sperm sayısı var, fakat morfoloji ile ilgili bi şey yazmıyor yalnızca ileri hareketli sperm sayısı %52 yazıyor. Sanırım ikinci test o kadar detaylı değil. Anlamıyorum zaten bi yerde 0 çıkarken bi yerde nasıl olur da bakmazlar.

uzun zamandır yazmadım çünkü net bir sonuç alamadık ama benim eşimde ameliyata değecek bir varikosel yok zaten prof bi ürolog ameliyat olsanda sayınız artmaz demişti fakat biz bu alternatif tedaviye gitmeye karar verdik problemimiz sayıydı 1ml.de 2.100 kadar sperm sayısı vardı hatta bir testte 1.1 çıkmıştı tedaviden çok iyi sonuç alamadık ama yapan arkadaşlar duruma çok şaırdılar çünkü buzamana kadar sadece azospermi olan yani nerdeyse hiç canlı spermi olmayan 2 kişiden böyle bi sonuç almışlar ama saolsunlar bizi hiç bırakmadılar tedavimize ücretsiz olarak devam ediyolar çünkü tedavilerine çok güveniyolar şuan sayımız ml.de 3.61 falan yani totalde 16 milyon aşılama yapabilirim ama istemiyorum bir tane çocuğum var hiç sorunsuz olmuştu bizimkisi 2. çocuk kısırlığı ileri hareketi falandaçok iyi eşimin yüzde 70 sadece sayı lazım bize hala tedavimiz devam ediyo kesinlikle herkese gitmesini tavsiye ediyorum çünkü tedaviyi başarmadan bırakmıyolar aslında bu tedavi başka sağlık sorunlarınıda çözüyo yani sperm sayısı bahanesi oluyo tekrar gelişmeleri yazıcam hepiniz bebişlerinizi sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah.... :emir_bebek:

arkadaşlar güzel haberlerim var üç günlük gecikmem oldu test yaptım çift çizgi çıktı çok heyecanlandım çizginin biri silik ti ikincisinide yaptım oda aynı çıktı eşime haber verdim uçtu heyecandan hastaneye gidip tahlil yaptıracağız ama diyorum bir kaç gün dahamı beklesem bilemiyorum çok heyecanlıyım bugun uyuyamam herhalde. gitsekmi acaba. ne olur dua edin hasta olmuyayım.

arkadaşlar güzel haberlerim var üç günlük gecikmem oldu test yaptım çift çizgi çıktı çok heyecanlandım çizginin biri silik ti ikincisinide yaptım oda aynı çıktı eşime haber verdim uçtu heyecandan hastaneye gidip tahlil yaptıracağız ama diyorum bir kaç gün dahamı beklesem bilemiyorum çok heyecanlıyım bugun uyuyamam herhalde. gitsekmi acaba. ne olur dua edin hasta olmuyayım.

Merhaba arkadaşım sonucu yazmamışsın yazarsan seviniriz.

Merhaba arkadaşım sonucu yazmamışsın yazarsan seviniriz.

Herkeze selamlar arkadaşlar hastaneye gidip tahlil yaptırdık veee şükürler olsun bebişim geliyor bu bizim için mucize oldu mevlam herkese bu duyguyu tattırsın ömrümün en güzel iki gününü geçirdim herhalde bebişimi kucağıma alanakadar böyle bir gün yaşayamam heleki annemlere haber verdiğimde telefonda ki sevincini anlatamam benden çok sevindi desem abartmış olmam bize bu mutluluğu yaşattığı için bebişime teşekkürler

bu arada kusuruma bakmayın arkadaşlar bir kaç gün yazamadım iki günü kendimize ayırdık özelden yazan arkadaşlarda kusura bakmasınlar.

hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim olmayan herkese hayırlısını versin inş.

tşk ler arkadaşım duana en içten amin diyorum.. Umarım bütün arkadaşlarım bu duyguyu yaşar. bende bu arada 3 aylık eve kapattım kendimi tedavi olduğumuz yerde bana üç ay ev işi cinsel ilişki ağır kaldırma ani hareket gibi şeylerden kaçınmamızı ilk gebeliklerde düşük riskinin çok fazla olduğunu bu gebelik bizim için çok değerli olduğunu söylediler. bende uygulamaya başladım. ama korkmuyorda değilim inş böyle bişi olmaz. benim durumumda olupta düşük yapan varmı arkadaşlar?

Herkeze selamlar arkadaşlar hastaneye gidip tahlil yaptırdık veee şükürler olsun bebişim geliyor bu bizim için mucize oldu mevlam herkese bu duyguyu tattırsın ömrümün en güzel iki gününü geçirdim herhalde bebişimi kucağıma alanakadar böyle bir gün yaşayamam heleki annemlere haber verdiğimde telefonda ki sevincini anlatamam benden çok sevindi desem abartmış olmam bize bu mutluluğu yaşattığı için bebişime teşekkürler

bu arada kusuruma bakmayın arkadaşlar bir kaç gün yazamadım iki günü kendimize ayırdık özelden yazan arkadaşlarda kusura bakmasınlar.

tşk ler arkadaşım duana en içten amin diyorum.. Umarım bütün arkadaşlarım bu duyguyu yaşar. bende bu arada 3 aylık eve kapattım kendimi tedavi olduğumuz yerde bana üç ay ev işi cinsel ilişki ağır kaldırma ani hareket gibi şeylerden kaçınmamızı ilk gebeliklerde düşük riskinin çok fazla olduğunu bu gebelik bizim için çok değerli olduğunu söylediler. bende uygulamaya başladım. ama korkmuyorda değilim inş böyle bişi olmaz. benim durumumda olupta düşük yapan varmı arkadaşlar?

Evet bencede bu gebelik sizin için gerçekten çok özel bir gebeliktir bu yüzden dikkat edin Allah korusun bebeğinizi...:emir_bebek: ama benim aklımdan bazen söyle geçmiyor değildi olsunda bir gebelik düşük olsun bu beni belli bir süre deşarj eder diye düşünmüyor değildim aman aman sadece biranlık tatmak için Allah korusun olan ve inşaAllah olacak olan bebeklerimizi..

Merhaba Arkadaslar,
Esim iki seans cupping teraphy aldi. Ancak bir faydasini goremeyecegini anladigi zaman birakti ve dogru ellerde ameliyat oldu. Size tavsiyem kesinlikle ameliyat olmaniz. Diger yontemler sadece zaman ve para kaybi.
Varikosel agrisi icin tavsiyem at kestanesi tableti. Uzun zamandir uye olmadan grubu takip etmekteydim, yeni uye oldum.

Esimde solda 3.derecede sagda 1.derecede varikosel vardi. 3 tane basarisiz asilama yaptirdik. Tup bebek asamasina gelmisken esimde varikoselin varligindan haberdar olduk.

Cupping teraphy baska bir haccamin dedigine gore cinsel fonksiyon bozukluklari icinmis. Yani ameliyat olmus gibi kurtulursunuz diye kimse size garanti veremez. Seans ucreti 300 tl. 8 seansta iyilesirsiniz diyorlar. 2400 tl zaten bayiliyorsunuz. Gidin emin ellerde ameliyat olun ondan iyidir.Ameliyat dogru ellerde olduktan sonra dogru sonuclar veriyor.Esim simdi belirgin damarlardan kalmadi artik diyor.

Yanlis ameliyat arter ve lenf baglamasi sonucu kotu sonuclar dogurur tabii ki. Iyi doktor secimi demek, basarili bir ameliyat demekmis arkadaslar.

merhaba canım.bizde bu tedaviyi kullandık.hatta bende bir topik açtım burada.sanırım bende hamileyim yarın belli olacak.sende hamileymişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip ettsin.

merhaba canım.bizde bu tedaviyi kullandık.hatta bende bir topik açtım burada.sanırım bende hamileyim yarın belli olacak.sende hamileymişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip ettsin.
Bu tedavi nasıl oluyo ve nerde yaptırdınız bana da anlatırmısınız lütfen doktorun ismi venumarasını verirmisiniz

Arkadaşlar genelde hepinizin yazılarını okudum Varikosel olsun Azospermi problemi olsun hepinizin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.Çünkü bir zamanlar aynı dertlerle bizde çok mücadele ettik.Tam üç yıl dolaşmadığımız doktor uygulamadığımız bitkisel formül kalmadı.Doktorlar Varikosel ameliyatı olsanız bile tüp bebek olasılığınız çok düşük diyorlardı.Son çare tüp bebek olduğu halde onda bile ihtimal çok düşüktü.Yani kısacası ne varikosel ameliyatı nede tüp bebeğin bizim için hiçbir garantisi yoktu sadece bir ihtimaldi... Bu sebeple herikisinede yanaşmaya cesaret edemedik çünkü gelebilecek olumsuzluğu ne madden nede manen kaldırabilecek durumda değildik.Herşeye rağmen tam ameliyatı göze almıştık ameliyat için randevu günümüz bile belli olmuştu (ameliyat olacağımız doktor içinde site site dolşıp en iyi doktora karar vermiştik özer bey sizlerde duymuşsunuzdur belki) Fakat son anda ameliyattan vazgeçti eşim.üzülsemmi sevinsenmi bilemedim sonuçta riskli bir ameliyattı:) En son birinin tavsiyesi ile birine gittik.Varikoselin çok basit bir tedavisi olduğunu 20 dk.lık bir işlemle varikosel ameliyatı olmuş gibi fayda sağladığını söylediler.hemde enufak bir risk ve yanetki olmadan.Bunu duyunca sonçare denemeye karar verdik eğer buda sonuç vermezse herşeyi oluruna bırakacaktık çünkü artık çok yorulmuştuk.Bir umut tavsiye edilen kişiyede gittik.Kendisi Uzm cupping terapistmiş..Varikosel sonrası 1 ay içinde hamile kalanları duyunca yeniden umutlandık.Derken eşim 1 seans cupping teraphy yaptırdı ilk defa böyle bir tedavi şekli ile karşılaştık ama herşeyin bir ilki vardır dimi.Terapist, eşime dedikleri gibi 20 dklık bir işlem uygulamış ve eşime şuanda varikosel ameliyatı olmuş gibisin demiş.1 hafta sonrada spremogram testi yaptır sonucu kendin gör demiş.3 yıl boyunca boşuna bukadar sıkıntı çekmişiz aslında çok kolay bir tedavisi varmış.Tabi yaşadığımız bunca olumsuzluktan sonra insan inanamıyor.Gerçektente 1 hafta sonra test yaptırdık sonuçlarımız 0 a yakınken milyona ulaşmış böyle birşey nasıl oldu hala şaşkınız.Derken o ay hamile kaldığımıda öğrenince şaşkınlık sevinç hepsi birbirine girdi:):)
Arkadaşlar size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden bu tedaviye başlayın varikoselin ameliyatsız tek tedavisi cupping theraphy miş..Şu anda çocuğum Allahıma binlerce şükür kucağımda.yaşadığımız bütün sıkıntılar geride kaldı.Bebeğimi kucağımda gördükçe bu sorunu yaşayan herkese tavsiyede bulunacağım.Nekadar dua etsek azdır.
Elimden geldiğince ilgilenenlere yardımcı olmaya çalışacağım.
Rica etsem bana özelden tedavi olduğunuz yerin ya da doktorun isim tel her ne bilgi varsa gönderebilir misiniz belki bize de bir umut olur

Evet aynen öyle arkadaşım.İşe yaradığı kesin ve bu tamamen ilme dayalı rastlantı değil.Eşime kasık bölgesinden yapıldı hiç iz felan kalmadı.Özelden bilgi vereceğim yaptırdığımız yer hakkında.
Lütfen bana da bilgi verin şu an bir umut oldunuz

Arkadaşlar genelde hepinizin yazılarını okudum Varikosel olsun Azospermi problemi olsun hepinizin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.Çünkü bir zamanlar aynı dertlerle bizde çok mücadele ettik.Tam üç yıl dolaşmadığımız doktor uygulamadığımız bitkisel formül kalmadı.Doktorlar Varikosel ameliyatı olsanız bile tüp bebek olasılığınız çok düşük diyorlardı.Son çare tüp bebek olduğu halde onda bile ihtimal çok düşüktü.Yani kısacası ne varikosel ameliyatı nede tüp bebeğin bizim için hiçbir garantisi yoktu sadece bir ihtimaldi... Bu sebeple herikisinede yanaşmaya cesaret edemedik çünkü gelebilecek olumsuzluğu ne madden nede manen kaldırabilecek durumda değildik.Herşeye rağmen tam ameliyatı göze almıştık ameliyat için randevu günümüz bile belli olmuştu (ameliyat olacağımız doktor içinde site site dolşıp en iyi doktora karar vermiştik özer bey sizlerde duymuşsunuzdur belki) Fakat son anda ameliyattan vazgeçti eşim.üzülsemmi sevinsenmi bilemedim sonuçta riskli bir ameliyattı:) En son birinin tavsiyesi ile birine gittik.Varikoselin çok basit bir tedavisi olduğunu 20 dk.lık bir işlemle varikosel ameliyatı olmuş gibi fayda sağladığını söylediler.hemde enufak bir risk ve yanetki olmadan.Bunu duyunca sonçare denemeye karar verdik eğer buda sonuç vermezse herşeyi oluruna bırakacaktık çünkü artık çok yorulmuştuk.Bir umut tavsiye edilen kişiyede gittik.Kendisi Uzm cupping terapistmiş..Varikosel sonrası 1 ay içinde hamile kalanları duyunca yeniden umutlandık.Derken eşim 1 seans cupping teraphy yaptırdı ilk defa böyle bir tedavi şekli ile karşılaştık ama herşeyin bir ilki vardır dimi.Terapist, eşime dedikleri gibi 20 dklık bir işlem uygulamış ve eşime şuanda varikosel ameliyatı olmuş gibisin demiş.1 hafta sonrada spremogram testi yaptır sonucu kendin gör demiş.3 yıl boyunca boşuna bukadar sıkıntı çekmişiz aslında çok kolay bir tedavisi varmış.Tabi yaşadığımız bunca olumsuzluktan sonra insan inanamıyor.Gerçektente 1 hafta sonra test yaptırdık sonuçlarımız 0 a yakınken milyona ulaşmış böyle birşey nasıl oldu hala şaşkınız.Derken o ay hamile kaldığımıda öğrenince şaşkınlık sevinç hepsi birbirine girdi:):)
Arkadaşlar size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden bu tedaviye başlayın varikoselin ameliyatsız tek tedavisi cupping theraphy miş..Şu anda çocuğum Allahıma binlerce şükür kucağımda.yaşadığımız bütün sıkıntılar geride kaldı.Bebeğimi kucağımda gördükçe bu sorunu yaşayan herkese tavsiyede bulunacağım.Nekadar dua etsek azdır.
Elimden geldiğince ilgilenenlere yardımcı olmaya çalışacağım.
Özelden nerde olduğunuzu hacamati yazar misiniz

Bizde gittik sekiz seans ve sonuc ilk gun nasilsa oyle bir kademe bile yukselme yok.Herkes de fayda edecek diye birsey yok kesin cozummus gibi davranmayalim ki bizde burda yazilanlari dinleyip de gittik.8 seeans sonucunda ne olacak simdi diye soruldugunda cevap yok ee 1 tl indirim yapilmiyor ama 3000 tl veriliyor bu istenirken insanlarda hic yuz kizarmada yok.Eger olumlu sonuc olsun buradan ozur dilemesini de biliriz yeter ki yalan dolan olmasin insanlar kandirilmasin.

Back