Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim önceliklen hayirli olsun sag salim bebegini kucagina alirsin insallah.
sana sorum 3yil sperm sayiniz hep ayniymiydi ve bu terapiden sonra milyona ulasti derken tam olarak kac milyondu? eger 1milyonduysa anlayacagim mucize olmus sizinki ve sadece bir seansmi uyguladi yoksa o bir ay icinde tekrar gittimi esin?
Arkadaşlar terapistin numarasını veriyorum.İsteyen kendisine ulaşıp merak ettiklerini sorabilir.
Klinik:0212 533 69 03 - 01
Fatih bey cep:05308706445 klinikten ulaşamazsanız cepten Ali saygının tavsiyesi ile aradık derseniz geri çevirmez sizi mutlaka ilgilenir.
Söylediklerinde çok haklısın şüpheyle yaklaşmaktada haklısın.Gerçekten insan inanamıyor.Bende kendi adıma hala inanamıyorum :44: çünkü doktorların sözleri hala kulaklarımda sizin normal yolla çocuğunuzun olması mümkün değil diyorlardı.Ama ameliyatta olmadık normal yollada çocuğumuz oldu binlerce şükür. Bizim ülkemiz malesef sadece batı tıbbına yöneldi.Modern tıpta tedavisi yoksa bu hastalığı çekeceksin.Mesela çin öyle değil geleneksel medotları okadar geliştirmişki bütün dünya onlardan istifade ediyor.Bence Alternatif tıp hiçbirzaman gözardı edilmemeli.Çünkü modern tıpta tedavisi olmayan yüzlerce hastalığın alternatif tıpta tedavisi olabiliyor.Bu bir gerçek.
bence bilimsel tıbbın dışına çıkmamakta fayda var. tıp zaten faydalı bişey oldu mu onu alıp kullanıyor.bitkilerden yapılan onlarca ilaç var mesela . eşim varikosel ameliyatı oldu. 3 ayda hamile kaldım . bu da benım için bir tıp mucizesidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...lanalim-sorunla-savasmaya-2.html#post24652613
Size buradan yazdım,okursunuz.
Ayrıca şunu da ekleyim;üyeliğiniz eski ama daha önceden bu sorununuzla ilgili tek bir yorum yapmazken,
birden bire ortaya çıkıp insanlara ''cupping tedavisi''diye birşey empoze etmeye çalışıyorsunuz.
Madem eşiniz varikoseldi niye daha önceden paylaşmadınız?
Ve daha önce ki yorumlarınız da,ikinci el eşya satmak üzerine.
Yok ben size inanmıyorum,evet inanmaakta da özgürüm ama
yukarıda ki linkte ki ifadeniz o kadar irite etti ki,
günlerdir göz yumduğum saçmalığınızı,görmezden gelemedim.
Biz nelerle uğraşıyoruz,burada bir parça umutsuzluğa düşsek birbirimizin elinden tutup kaldırıyoruz,
siz mantar gibi birden ortaya çıkıp,o yorumu fütursuzca yapabiliyorsunuz.
ve her yerde aynı terane ''cupping tedavisi''
Senelerdir boşuna kesilip biçiliyormuş erkekler desenize,
İyi ki siz varsınız,Allah razı olsun sizden.Başımızdan eksik etmesin de kesilip biçilmek yerine (Bu da sizin deyiminiz ya)
Sizin öngördüğünüz tedaviyi oluruz artık.
Çok pis reklam kokuyor ya neyse...
diğer forumu ben de okudum. aynen size katılıyorum secret'ın varikosel ameliyatıyla ilgili yazdıkları büyük yanlış. hatta sizi destekleyici bir cevap da ben yazma ihtiyacı duydum. diğer yandan ben de yazılanlar hakkında şüpheye düşsem de burada secret'ı sorgulayarak dillendirmek istemedim. çünkü şu da bir gerçek alternatif tıp gerçekten var ve hemen "olmaz" diye kesip atmamak lazım. ayrıca sağduyulu olup kiseyi hemen peşin yargıyla suçlamamak lazım. yarın söylediği yeri arayacağım. kafamdaki soruları oraya soracağım. tatmin edici cevaplar alabilecekmiyim alamayacakmıyım göreceğiz. secret'da reklam mı yapıyor yoksa gerçekten içtenlikle yardım etmeye mi çalışıyor göreceğiz.
Okudum yazdıklarınızı,gayet bilinçli ve sağduyulu bir yorumdu.
Ben de alternatif tıbba çok inanırım,2 seneye yakındır bu sorunumuzla uğraştığımızdan beri,
duyduğum ve mantıklı gelen hani''denesek ne kaybederiz''dediğim bitkisel bir çok kürü ve takviyeyi eşime uyguladım.
Hala da uyguluyorum.Ama bu durum farklı,bir keçi boynuzu kürü,bitkisel bir karışım vs kadar masumane gelmiyor bana kusura bakmayın.
Madem bu kadar duyarlıydı,neden öncesinde hiç bu sorunuyla ilgili bir paylaşım da bulunmadı?
Bizler burada yaşadığımız çok şeyi paylaşırken,
neden uzuuuuuuun bir aradan sonra birden ortaya bu konuyla çıkıyor?
Hadi tamam çıksın,inanın günlerdir okuyorum ve inanmasam da görmezden geliyorum.
Olabilir neticede burası herkese açık bir platform,isteyen dilediğini paylaşabilir.
Ama konu diğer üyelerin,bu sorunla yeterince uğraşan,yorulan kişilerin
ruh halini bozacak,umutsuzluğa düşürecek yorumlara gelirse orada susamam.
yazdıklarınız çok doğru. diğer üyeleri yanlış etkileyebilecek yorumları var. ama ben direkt reklam yaptığı yönünde suçlamada bulunmak istemem çünkü bakın aynı şey 2-3 gün önce kendi başıma geldi. kk'da başka bir konu başlığında yurtdışında yasaklanan ve ölümcül yan etkileri olduğu kabul edilen bir ilaç, türkiyede hala satılıyor ve doktorlarca tavsiye ediliyor. bu durumu topiclere yazdığımda(üstelik de bilimsel kanıtlarıyla ve yurtdışında çıkan haberlerin başlıklarıyla) bazı arkadaşlar benim ilaç reprazantı olduğumu ve rakip ilaç firmasını karaladığımı, reklam amaçlı msjlar attığımı düşünmüş. halbuki ilaç sektörüyle en ufak bir alakam yok ve gerçekten insanların başına kötü şeyler gelmesin diye düşündüğümden yazmıştım. o yüzden hemen peşin yargıya varmamak lazım diyorum. tedavinin gerçekliği konusunda ak koyun kara koyun ortaya çıkar. ama yine söylüyorum varikoselle ilgili yalan yanlış bilgiler verdiği ve diğer üyeleri negatif etkileyebilecek şeyler yazdığı konusunda yerden göğe haklısınız.
Şimdi siz yazınca baktım yorum geçmişinizden bahsettiğiniz olaya,
siz doğum kontrol haplarıyla ilgili bilgiler paylaşmışsınız.
Kim nasıl tepki vermiş o kadar okuyamadım ama,
zaten bilinen,kulaktan dolma bilgileri doğrular nitelikte paylaştıklarınız.
Tepki verenler de muhtemelen konuya yüzeysel bakanlardır.
Korunma yöntemleri tek tip değil ki,uzun süreli doğum kontrol hapını bırakın da
uzun süreli e vitamini bile kullanmanın sakıncaları var.
Biz bunları bilicez ki tercih hakkımız olsun.
Misal ben sigara kullanıyorum diye multivitaminlerde beta karoten içerenleri tüketmemeye özen gösteriyorum.
Havuç suyu içmiyorum,muhakkak alıyorum beta karoteni ama besinlerden sadece.
Bilmesem içeriğini kontrol etmeden daha da yüklüycem belki vitaminlerden vücuduma.
Böyle şeyleri tabi ki paylaşıcaz,bilelim ki öyle ilerleyelim.
Ama bu konu başka bişey,tıp dünyasının kabul ettiği çok da büyük olmayan bir operasyonu
bilinmeyen,uygulanmışlığı çok az olan başka bir yöntemle kıyaslamak ne kadar doğru.
Hatta kıyas bile yapılmadan direkt ''tu kaka''olmuş varikosel ameliyatı.
Ben çok araştıran biri olmasam,küçük bir yerleşim yerinde kısıtlı imkanlarla yaşayan biri olsam,
ameliyattan önce okumuş olsam bu konuyu çok kafam karışır mesela.
Bir ''acaba''derim.
Böylesine hassas bir konu hakkında böyle kesin ve net konuşmak için
ciddi bir birikim,büyük bir etiket ve hatırı sayılır bir kariyer gerekir.
Hatta onlar bile yetersiz kalır.ben çoğu dr'a da güvenmem.
Araştırırım,irdelerim,sorgularım aklıma yatarsa tedavisini kabul ederim.
Mucize demişler ya bu konuya,benim için mucize;
''20 milyonun altında sperm''için ''yetersiz''diyen doktorlara rağmen
''varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar''topiğinde
1.200.000 sayıyla hamile kalan üyedir...
Benim için mucize ''2 milyondan 76 milyona ''topiğidir.
Benim için mucize tek bir spermin hamile kalmaya yetmesidir!
Yani böyle yaygınlaşmamış,kabul edilmemiş,risk faktörleri bir varikosel ameliyatından çok daha fazla olabilecek yöntemler değildir.
Konuşurken,yazarken,bir bilgiyi aktarırken düşünmek lazım,
yıllar sonra bile varikosel ameliyatı olacak birinin bu sayfalara ulaşması bu kadar kolayken,
verdiğimiz bilgilerin ne denli umut kırabileceği,korkutabileceği,yanlış yönlendirebileceği iyice düşünülüp öyle paylaşılmalıdır.
kendinizi anlatırken inanın aynı beni anlattınız. ben de sizin gibi kuru kuruya söylenenlere inanmam. söyleyen doktor bile olsa araştırırım. tam olarak ikna olmadan, ne bir ilaç alırım ne vitamin. internette gezinip çook kör randomize testler, fda bültenleri, tıbbi makaleler okumuşumdur. 1 tek doktora gidip neden, nasıl sormadan hiç sorgulamadan bıçak altına yatanlara, ilaç kullananlara kızdığım kadar tıp apaçık tek çare diyorken uymayanlara da kızma huyum vardır. Ve çok doğru söylüyorsunuz burada her yazılandan etkilenen o kadar çok kişi var ki. Secret'ın sözleri gerçekten bazılarını yanlış etkileyebilir. Ameliyat olacakken aaa bu ameliyat tehlikeliymiş zaten iyileşilmiyormuş deyip bir anda vazgeçebilir. ama o da kulaktan dolma bilgilerin kurbanı olabilir.
Diğer yandan başından beri okuyorum reklam için ya da reklam için değil, zaten bu kişi konuya tam olarak hakim değil. işlem hakkında bence çelişkili bilgiler veriyor. cupping diye bahsettiği şey belli ki eskilerin kupa çekmesiyle benzer bir şey. ama içinde hacamat da var mı yok mu tam olarak anlayamadım. önce yok dedi sonra evet var dedi. varsa her şeyden önce doktor olmayan birilerinin erkeklerin en önemli ve hassas organında toplardamar da olsa nasıl kesi açtıklarını anlayamıyorum. damarı kesip içinden çamur gibi bir şeyler çıkardılar demiş. bir damarı kestiniz mi dikiş atmanız gerekir sonuçta. artı varikosel dediğin derece derece. bakalım her derecede işe yarayan bir şey mi? neyse anlayacağınız başından beri sorular soruyorum zaten sorulara cevap alamıyorum. burada bu sorulara cevap alamayacağım için de bu işlemi yapana sormak en iyisi. bakalım mucizemiymiş değilmiymiş göreceğiz. en kötüsünden insanların umutlarıyla oynayıp sömüren birilerini daha ortaya çıkarmış oluruz ki bence bu da topluma hizmettir. (daha önce böyle muhtelif dolandırıcıları sağlık bakanlığına ihbar etmişliğim var) buraya da görüşmemin sonuçlarını yazarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...lanalim-sorunla-savasmaya-2.html#post24652613
Size buradan yazdım,okursunuz.
Ayrıca şunu da ekleyim;üyeliğiniz eski ama daha önceden bu sorununuzla ilgili tek bir yorum yapmazken,
birden bire ortaya çıkıp insanlara ''cupping tedavisi''diye birşey empoze etmeye çalışıyorsunuz.
Madem eşiniz varikoseldi niye daha önceden paylaşmadınız?
Ve daha önce ki yorumlarınız da,ikinci el eşya satmak üzerine.
Yok ben size inanmıyorum,evet inanmaakta da özgürüm ama
yukarıda ki linkte ki ifadeniz o kadar irite etti ki,
günlerdir göz yumduğum saçmalığınızı,görmezden gelemedim.
Biz nelerle uğraşıyoruz,burada bir parça umutsuzluğa düşsek birbirimizin elinden tutup kaldırıyoruz,
siz mantar gibi birden ortaya çıkıp,o yorumu fütursuzca yapabiliyorsunuz.
ve her yerde aynı terane ''cupping tedavisi''
Senelerdir boşuna kesilip biçiliyormuş erkekler desenize,
İyi ki siz varsınız,Allah razı olsun sizden.Başımızdan eksik etmesin de kesilip biçilmek yerine (Bu da sizin deyiminiz ya)
Sizin öngördüğünüz tedaviyi oluruz artık.
Çok pis reklam kokuyor ya neyse...
Yazdığınız cevabı okudum ve cevapladım.sizde oradan okursunuz.
Aynen söylediklerimi burayada iade ediyorum.Ben nacizane fayda gördüğüm birşeyi tavsiye etmek istedim.Varikosel konusunu bu sitede yeni gördüm.Başka sitelerde varikoselle ilgi çok konuşup çok tavsiyeler almışımdır.Aldığım bütün tavsiyeleride eksiksiz uygulamışımdır.Faydasını gördüm yada görmedim herkes iyi niyetiyle birşeyler paylaşıyor.Böyle bir konuda tutup başka şeylerle suçlamanızda sizin acımasızlığınız ve ön yargınızdır.Diğer topiktede söyledim eğer farkında olmadan sizi incitmişsem gerçekten çok üzgünüm.Aksi halde bu şekildeki uslubunuza başka anlam veremiyorum.