canım benim 800 tl'yi verdikten sonra özel hastanede güzel güzel ameliyatını olur iyileşir eşin.ne olduğu belirsiz şarlatanlara, kırıkçı çıkıkçı tipi umut tacirlerine boşuna paranızı kaptırmayın yazıktır.doktorlar gayet açık söylüyor varikoselin tek tedavisi ameliyattır diye.eşinin sağlığını da riske etmiş oluyorsunuz bilimsel gerçekliği ispatlanmamış yöntemlere yönelerek.
ameliyat hiç büyütülecek birşey değil ve secret'ın yazdığının aksine hiç bir risk falan da taşımıyor.benim eşim 2 hafta önce çift taraflı oldu, ameliyattan çok korkuyordu, 3 günde normal yaşantısına döndü ve ameliyat sonrası 1 defa bile ağrı kesici kullanmadı.
esımde varıkosel olup olmadıgını burdakı doktorlar anlamadı
renklı duplorde cıkmamıstı ellen muayenede var demıslerdı
amelıyatlaık br durumu yok
konustugum ınsanda kesın net yuzyuzde yuz ıyılesırsınız gıbı vaatlerde bulunmadı
eger öle vaatlerde bulunsaydı emın ol
ben derdım umut tacırı dıye
adam bastan söledı
esını gormem vede testlerıne tahlıllerıne bakmam lazım dıye
umut yoksa bastan söluorum zaten
parada vermıorsunuz dedı
800 tl paket fıyatı olarak söledı
herkesın seansı farklı
ayrıca 3 yıldır bende bu ıslerlen ugrastıgım ıcın artık ınsan sarrafı oldum
Sonunda ulaşabilmene çok sevindim.Yine ulaşamayacaksınız diye korkmadım değil. Malum adım çıktı bikere.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Biz varikosel için gittiğimiz için bize daha net konuşmuştu,azospermde değişiyor demekki.Ücret konusunda saolsun bize çok yardımcı olmuştu o ara baya sıkışıktık maddi olarak kolaylık sağlamıştı bize.Neyseki bunca yazılanlardan sonra en azından birtane aklı başında biri çıktıda benimle uğraşmak yerine tavsiyemle ilgilendi.İnsanın bütün samimiyeti ile yaşadıklarını paylaştığı halde adının yalancıya çıkmasından daha incitici birşey olamaz herhalde.Bu sebeple ben sana çok teşekkür ederim.Başından beri olgun yaklaşımın için.Sende yazmasa idin çok pişman olmuştum paylaştığım için.Ama birkişide olsa gerçekten fayda görecekse evladına kavuşmasına vesile olacaksa bütün olumsuzluklara değer.Başından beri dediğim gibi benimkisi sadece bir tavsiye idi çok inandığım ve çabuk sonuç aldığım için paylaştım,herkeste aynı etkiyi göstermeye bilir herkes benim gibi inanmayabilir tercih meselesi ama bunu diğer arkadaşlara anlatamadım.Herneyse Kısa zamanda seninde yavrunu kucaklaman dileği ile bunla yada başka bişeyle.Sağlıcakla kal..
ben tesekkur ederım
gormus oldugun tedavıyı ve sonucunun olumlu oldugunu bızımlen paylastıgın ıcın
rabbım melegını saglıklan buyutmenı nasp eylesın
eger sen kendı laflarının dogrulugundan emınsen
varsın herkes yalancı desın
sonucta kımse burda kımseyı zorlayaraktan bu tedavıyı yaptırın
kesın sonuc alırsınız demıor
sen sahsın adına fayda gordugunu yazdın
ılgılenenlerede numarasını bıraktın,
bende gorusmek ıstedım
cok aradım ancak dun ulasabıldım :))))
aradıgım adamda gayet umut verıcı bır sekılde konusmadı
varıkoselden dolayı azo olanlar ıcın fayda var
ama sorun eger varıkoselden deılde testslerın sperm uretme yetenegının olmamasından
kaynaklanıorsa
benım yapacak bırseyım yok dedi
didik didik herseyı sordu
butun tahlıllerımızı neler kullandıgımızı falan
dıyebılırdı gelın ben sızı ıyılestırırım cocugunuzda hemen olur dıye :)