Erkek İnfertilitesi Varikoselden Ameliyatsız kurtulduk.Şimdi Anneyim:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Şöyle söyliyim.Tam 3 yıl boyunca birçok yöntemle uğraştık,farklı doktorlara gittik,doktorlar genelde aynı şeyleri söylediler.Sadece bazıları direk tüp bebeğe yönlendirdiler onlarda anlaşmalı tüp bebek merkezleri olduğu için(tüp bebekte tam bir sektör olmuş durumda) testlerin doğruluğundan emin olmak için her gittiğimiz yerde ayrı yaptırdık.Birde arkadaşlar birşey çok dikkatimi çekti sizdede böyle oldumu acaba?? İçerisinde tüp bebek merkezi olan hastanelerde yaptırdığımız testler bariz düşük çıkıyordu.Sizinde böyle birşey dikkatinizi çektimi yoksa benmi fazla evham yapıyorum acaba?
Kısacası 3 yılda yaptığımız şeyler testlerimize hiç yansımadı.Hatta bikere çok etkili bir küre başladık çok ümitliydim ondan mutlaka yükseleceğini umuyodum.Test günü geldiğinde sonuçla hayal kırıklığına uğramıştım.yükselme yerine düşme vardı.Sonra zaten hepten ümidimiz kalmadı herşeyi bıraktık boşuna uğraşıyoruz gibiydi. En son son işte bu yöntemden sonra bariz yükselme oldu. Bu yönteme yönlenmemizde şöyle oldu;Bizim yurtdışında uzmanbir doktorumuz var kendisi alternatif tedaviler konusunda da uzman.Çok güvendiğimiz biri genelde ona danışırız oda sağolsun yardımcı olur.Bizde enson test sonuçlarımızı kendisine gönderdik ve durumu olduğu gibi izah ettik.Israrla başka Bi çözüm yolu önermesini istedik oda bize bu yöntemi önerdi bazı bitkisel tavsiyelerdede bulundu ama malum bitki görünce kaçıyoruz artık :) .Kendiside hastalarına uyguluyormuş ve çok iyi sonuçlar alıyormuş.Tabi onun yanına gitme imkanımız olmadığı için bizde burada arayış içine girdik.Sorup soruşturduk tavsiyeyle felan derken birini bulduk.Yani bir güven aldığımız için bu yönteme yöneldik yoksa kolay kolay başka birşey yapacak değildik.Sonuçta tedaviden sonra hamile kaldım(Allahıma şükürler olsun).Sizcede tamamen bu yönteme bağlamış olmam normal değilmi??

normal değil çünkü ben forumlarda çok kez okudum mesela birisinin 8 yıl denemediği kalmamış sonra bıraktım dediği anda normal yoldan olmuş.senin daha 3 yıl yani çok normal bence kendini bu kadar bu fikre empoze etme rabbim dilerse sperm sayısı 1 olanada verir

Arkadaşlar benim eşimde ocak ayında iki taraflı varikosel ameliyetı oldu.Eşimin sperm sayısı 5 milyondu ve doktorlar bize sürekli tüp bebekten bahsediyordu.Doktorumuzun verdiği ilacı,vitamin ve aktardan yaptırdığım macunu,keçi boynuzu suyu kullandık.İnanın çok dua ettım.Rabbime yalvardım ve hiç umudumu kaybetmedim.Evimizde bebek konusu açmadık.Nisan ayında eşim sperm testine gitçekti.Ona göre tüp bebek tedavisine başlıycaktık.Bu arada rabbime hiç olmazsa aşılama olması için spermler yükselsin diye dua ediyordum.Arkadaşlar şuan 9 haftalık hamileyim rabbim 3 milyona 5 milyona bakmıyor.O ol derse oluyor.Sİzde umudunuzu sakın kaybetmeyin.Allahım isteyen herkese evlat bağışlasın.

Onda şüphe yok.Allah dilerse elbette olur.Hz meryeme babasız çocuk lütfetmiş.Allahın dilemesi herşeyin üstünde.Bol bol dua etmek engüzel ilaç aslında.

Senin adına çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inş.

Arkadaşım hangi numarayı aradınız acaba bende cep numarası vardı ulaşılıyor.
Klinik numarasını başkasından almıştım tekrar bir bakayım yanlış yazmış olabilirim.

secret, burada eşinin sperm sayısının yüz binlerle ifade edilecek kadar düşük olduğunu, 3 yıl uğraştığınızı yazmışsın. bu tedaviden 1 ay sonra da ilk defa milyonlara çıktığını ve şimdiki bebeğine hamile kaldığını. fakat başka bir topicdeyse daha önce hamile kaldığını ve düşük yaptığını bunun 2. hamileliğin olduğunu. 2 topicdeki bilgilerin çelişkili değil mi? 100binlerle ifade edilen rakamlar vardıysa daha önce nasıl hamile kaldın öğrenebilir miyim? bak burada evlat hasretiyle yanan, artık maddi manevi varını yoğunu koyan hatta bazıları artık bu yolda sıfırı tüketmiş insanların umutlarıyla oynayıp birilerine para kazandırmak için hikayeler uyduruyorsan lütfen yapma. büyük vebal altında kalırsın. diğer bir arkadaşın dediği gibi verdiğin numarayı açan da yok. ayrıca yerleri nerede diye sorduğumda da net bir cevap vermiyorsun. fatih bey dedin soyadını bile vermedin. cep numarasıyla da ciddi bir yere randevu alınacağına inanmıyorum. doğruları söylüyorsan lütfen insan gibi açık açık iletişim bilgisi ver.

klınık numarasına ulasamadık bz
cebıde aramadık
bnde cepten hc daha once randevu almamıstım :)

kızlar akıl vermek gıbı olmasın ama bu secret adlı vatandasın celıskılerı bını astı.. maksadının bırılerıne para kazandırmak oldugunu da sanmıyorum. öyle olsa verdıgı numaralar adres ve ısım açık hatta apaçık olurdu. durmadan kem küm. kıvırı resmen afedersınız. bunun yaptıgı can sıkıntısıyla bıraz revaşta olup yazılarına ılgı göstermenız ve zaman gecırmek. benım aklıma sadece bu gelıyo. ben onun böyle sıkıntılar falan cektıgını de asla düşünmüyorum. düşük ve problemlı sperm grubunu burdan sızden bızden duyduklarıyla kendı sorunu gibi anlatmaya çalısmıs. günahını alıyosam da yapacak bıse yok cunku kendısı buna mahal verdı..

kesinlikle akıl falan vermek gibi algılanacağını sanmıyorum zira sonuna kadar katılıyorum. bu arkadaşa başından beri en iyi niyetle yaklaşan kişilerden biriyim hatta bir süre epey savundum. ama her mesajında ayrı bir çelişki çıkıyor. düşün ki 3 yıl varikosel ve düşük spermle uğraştık dedi ama eşinin varikoseli kaçıncı dereceydi diye soruyorum cevap vermiyor. sperm sayılarını sordum önce tam sayılar vermedi. unuttum dedi. bir kaç gün sonra tahlillere baktım deyip rakamlar verdi. diğer yandan başka topicde varikosel hakkında kulaktan dolma bilgilerle iddialarda bulundu. sonra kalkıp özür diledi. benim eşime bu teşhis konalı 6 ay oldu ben adeta varikosel uzmanı oldum. 3 yıl uğraşan birinin bu kadar basmakalıp bilgilere sahip olması normal mi? diğer yandan 3 yıl çocuk yapmak için uğraşan biri sperm sayılarını şunu bunu öyle kolay kolay unutur mu? benim şahsen ay ay spermiogram sonuçları artık hafızaman kazındı her halde 10 yılda ancak unuturum.
diğer yandan önce bu terapiyi yapanlara dair net bir bilgi vermedi sonra ne yer ne tam bir isim soyad belirtmeden telefon numaraları verdi. telefonu arıyorsun açan yok cepten arayın diyor. ciddi bir yer olsa zaten sabit telefonu internette bilgisi falan da olmazmı? artı ben böyle bir tedavi yaptırsam ve hakikaten şifa bulsam buraya açtığım topiğin daha ilk mesajına yaşadığım her bir ayrıntıyı anlatıp bu kliniğin de adresini, bilgisini her şeyi yazarım. kolaymı 3 yıl çekmişim herkes şifa bulsun ister en ince ayrıntısına kadar paylaşırım. şahsen 3-5 tane takviyeyle ciddi gelişmeler kaydettik onu bile burada en ince ayrıntısına kadar yazdım ki belki birilerine faydası dokunur diye. ne de olsa çeken bilir.
daha önce belirttiğim gibi burada başka bir topicde kalkıp daha önce hamile kaldım. düşük yaptım. (süreyi tam net hatırlamıyorum ama) 6 ay sonra tekrar hamile kaldım demiş sanırım. yani bu durumda bu hanım eşinin sperm sayısı yüz binlerle ifade edilir durumdayken hamile kalmış. düşük yapmış ardından bu tedaviye gitmişler sayı 15 günde 7 milyon mu ne olmuş hemen o ay yine hamile kalmış. tamam çok düşük sayılarla hamile kalan arkadaşlar var ama bu arkadaşa maaşallah piyango iki kere vurmuş bu da ayrı çelişki. benim de teorim şu: bu tedavi her neyse kendi yaptırmadı. birilerinden duyup kendileri yaptırmış gibi burada yazdı. o yüzden de böyle yarım yarım çelişkili bilgiler veriyor. dediğiniz gibi bir şey sorulduğunda da önce kıvırıp sonra forumlardan başkalarının yazdıklarına bakıp ona göre cevaplar yazıyor. ve yine size katılıyorum eğer ben de günahını alıyorsam beni affetsin ama artık benim bile sabrım taştı, kendisi mahal verdi her söylediğinden şüphelenir hale geldim.

velhasılı kelam bu kız bızlerle resmen dalga gecıyo. protesto edelım ve agına gelıp güldürmeyelım. bu topıcte yazmamamızı ve herkesın bu karalama kampanyasına katılmasını ıstıyorum. aklınca ınsanları keklıyo salo..

ESRA Arkadaşım hakkını helal et. Fax numarası ile telefon numarasını tam ters yazmışım. Vaktinizi aldım boşuna.Doğru numarayı aradım ben ulaşılıyor.cep numarasını randevu alman için vermedim.sen azosperminin herçeşidine iyi geliyormu diye sormuştunya bende direk kendisine sorabilesin olmazsa boşuna yorulmayın diye yazdım.Cepten randevu alınmıyor.
Numarayı tekrar yazıyorum inş ulaşırsınız:0212 533 69 01 klinik fatihte.

Benim Yazılarımda hiçbir çelişki yok sizde fazlası ile paranoya oluştuğu için ısrarla öyle anlamaya çalışıyorsunuz.Ben burada başımdan geçen bütün ayrıntıları yazmak zorunda değilim.Ben bi tedaviden fayda gördüm ve belki başka faydalananda olabilir diye en özet şekilde anlatarak tavsiyede bulundum .bildiğim bütün bilgileride verdim.Başka ne bekliyorsunuz anlamıyorumki elinizden tutup kliniğemi götüreyim.Burada yazmadığım şeyleri başka yerlerde konu açılorsa yazıyorum teselli olur düşüncesi ile .Evet tedaviden 1 ay sonra hamile kaldım sizi ilgilendiren kısmı buydu bu sebeple diğer ayrıntılara gerek görmedim.Hamileliğim düşükle sonuçlandı ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldım.atladığım nokta bu bunuda yazmamın size extra bir faydası olacakmıydı??? Benim nerde ne yazdığımdan haberim var aptal değilim okadar.

Son yazan şahışa cevap verecek değerde bulmadığım için cevap vermiycem.Kendisini paranoyaları ve hasta ruhu ile başbaşa bırakıyorum.Onun seviyesine düşmeyeceğim.

Son noktayı koyuyorum. İyilik yap denize at,Balık bilmezse halık bilir..
Ben gereken bilgileri verdim.kimseyi ikna etmeye uğraşacak değilim.Herkesin keyfi bilir.

arkadaşım o zaman sen hakikaten allahın sevdiği kuluymuşsun. ben 15 milyon sperm sayısıyla hamile kalamadım. allah senin yüzüne 2 kere üstelik doktorların imkansız dediği rakamlarla gülmüş. bence bu cupping tedavisini falan boşver. senin zaten talihin varmış, kucağına evladını almak kısmetinmiş.

sagol canım
ılgıleıp tekrardan numara yazdıgın ıcın
cep numarasını aramak ıstemedım ben
randevu almk ıcınde o cep numarasını yazmadıgını bılıorum zaten :)
aadamlan brebr gruselım dıe vermıstın
ben sakasına yazdım
sınırlendırdım senı heralde
sen hakkını helal et asıl

secret zaten bendekı kayıtlı numarada bu
sen bu numaradanmı ulastın
sayısızkez aradm
hc cevp yok
ceptenmı ulastın yoksa sen cnm ?

Son düzenleme:
ya kızlar ne var bunda
azolu olupta 5 cocuk babası olan bırını tanıorum ben
yeterkı rabbım ol desın
ne olmazkı ?
150 mılyon spermlen cocugu olmayanıda goruyoruz burda
neden bu kadar ırdeledınız anlam veremedım
ınanırsınız ınanmazsınız tamamda
kımse sızı ınandırmaya calısmak zorunda deıl ki ?
o bu tedavıden fayda gormus olabılır
arastırırsınız dgrusuylan yanlısıylan sız karar verırsınız
bende bu yolda caba harcıyorum

secret madem son noktayı koydum taznda cumle yazmıssın
paylasımda bulunmucaksın
eee zaten arkadslarında hcbırı ınanmadı sana cogunluk olarak
konunu kapat sende rahat et
tartsma olarak devam etmesın ıcerık

rabbım bebegını saglıklan buyutmenı nasp eylesın
sahsım adına tesekkur ederım
paylasımda bulundugun için...

secret ben bugun ulasabıldım cok sukur
konustuk uzunca
kupa tedavısıyms yapılan tedavı
zaten hastanın sperm artısının olmayacgını anladıgımız zaman
bastan söluoruz ve ucretını almıoruz dedi
il dısında oldugum ıcınde fıyatını ogrenmek ıstedım
paket fıyatı 800 tl dedi
tahlıllerımızı falan sordu,ılgılı konustu
tek seanstan uzunca br surede surebılır tedavı dedi
bılmıyorum artık
cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…