- 2 Ağustos 2024
- 596
- 178
-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Eşime söyledim bu ay olmazsa alalım diyorum hayırlısı inşallah gerek kalmaz da gebe kalırım 12 gün var adetime günler geçmek bilmiyor senin kaç gün var adetineMorfoloji iyi sizin ileri harekette sorun var jel ileri harekete iyi geliyormus
Ayy benimde 8 gün falan var cok heyecanlıyım ya bu ay farklı hissediyorum içsel olarak normalde adet günleri gelip geçer şimdi esim ameliyat oldu sansımız arttı diye düşünerekten günler geçmiyorum vallahiEşime söyledim bu ay olmazsa alalım diyorum hayırlısı inşallah gerek kalmaz da gebe kalırım 12 gün var adetime günler geçmek bilmiyor senin kaç gün var adetine
Bende öyleyim ya 3 gündür ovulasyon testlerim belirgin çift çizgi çıkıyor pik diyebilirim bakalım yarın nasıl olucak ya geç yumurtlama yaşıcam yada gebelik gebeliktede hep pozitif çıkıyormuş ya testlerAyy benimde 8 gün falan var cok heyecanlıyım ya bu ay farklı hissediyorum içsel olarak normalde adet günleri gelip geçer şimdi esim ameliyat oldu sansımız arttı diye düşünerekten günler geçmiyorum vallahi
Geç yumurtlama oluyorBende öyleyim ya 3 gündür ovulasyon testlerim belirgin çift çizgi çıkıyor pik diyebilirim bakalım yarın nasıl olucak ya geç yumurtlama yaşıcam yada gebelik gebeliktede hep pozitif çıkıyormuş ya testler
Yumurtlayı bekle adeti bekle günler nasıl geçicekkkkGeç yumurtlama oluyor
Gerçekten çok sabırsızlanıyorummYumurtlayı bekle adeti bekle günler nasıl geçicekkkk
BendeeeeeGerçekten çok sabırsızlanıyorumm
Baksana en sonuncu testi de bugün yaptım 4 gündür böyle çıkıyor ilk testimi atmışım o yüzden elimde 3 tanesi varOvulasyon testini bir gebenin günlüğü sayfasından al bencr onlar daha net cıkıyır
Orayı ben bilmiyorum nasıl atıcam veya nerdenOvulasyon testini bir gebenin günlüğü sayfasından al bencr onlar daha net cıkıyır
Kız bu hiç normal değil erken gebelik testi alsanaBaksana en sonuncu testi de bugün yaptım 4 gündür böyle çıkıyor ilk testimi atmışım o yüzden elimde 3 tanesi var
Benc hamilesinBaksana en sonuncu testi de bugün yaptım 4 gündür böyle çıkıyor ilk testimi atmışım o yüzden elimde 3 tanesi var
Ben instagram kullanmıyorum ki maalesefİnstaya yaz bir gebenin günlüğü diye sayfası var
Elimde test var ama adetime 10 gün var bilemedim yaKız bu hiç normal değil erken gebelik testi alsana
Elimde test var ama adetime 10 gün var bilemedimKız bu hiç normal değil erken gebelik testi alsana
Elimde test var ama adetime 10 gün var bilemedimKız bu hiç normal değil erken gebelik testi alsana
Ayy inşallahhhBenc hamilesin
Kız yap gitsibElimde test var ama adetime 10 gün var bilemedim
Ayyy yaa olmadı yarın yaparım sen benim için testleri atabilir misin bir gebenin günlüğüne tabi mecbur değilsinKız yap gitsib