- Konu Sahibi sevvalpapatya
Kaçıncı. Gün oldu benim standart 17. Gün oldu takvimdekiyle aynı olduBenim yumurtlamam erken oldu ilk defa bakalım hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı. Gün oldu benim standart 17. Gün oldu takvimdekiyle aynı olduBenim yumurtlamam erken oldu ilk defa bakalım hayırlısı olsun
Amin canım beraber gidiyoruz bu ay bakalım hahaBende kullandım hayırlısı olsun hakkımızda
Benimde normalde 17-18 olurdu yumurtlamam ama bu sefer 10. Gün oldu adet 6 gün sürdü oda şöyle 2 gün falan kırmızı geldi sonrası kahverengi leke şeklindeydi az az değişiktim bu ay bakalım hayırlısı olsunKaçıncı. Gün oldu benim standart 17. Gün oldu takvimdekiyle aynı oldu
Yumurtlamamız aynı ama benim adetime çoook varrAmin canım beraber gidiyoruz bu ay bakalım haha
Yumurtlama erken olsun olmasın farketmez yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olunuyorYumurtlamamız aynı ama benim adetime çoook varr
Hmm o zaman aynı gün adet olucaz güzellYumurtlama erken olsun olmasın farketmez yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olunuyor
Hayırlısı olsunnnnYani beraber adet olcaz 16-17sinde
Bende 2 gün üst üstte gördüm bugün yapmadım birazdan yapıcam bakalım nasıl çıkıcak3 kasım bugunki testimde böyle şimdi yaptım ilk defa 2 gün üst üste yumurtlama görüyorum şaşırdım normalde 1 gün olurdu benim
Üstteki strip testin tarihi geçmişti ya onuda deneyeyim dedim
Tatlım benim çatladı hadi inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız3 kasım bugunki testimde böyle şimdi yaptım ilk defa 2 gün üst üste yumurtlama görüyorum şaşırdım normalde 1 gün olurdu benim
Üstteki strip testin tarihi geçmişti ya onuda deneyeyim dedim
Hadi bakalım hayırlısı canım bende yarın yapacağımTatlım benim çatladı hadi inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız
Uygulamaya göre 18 inde adet olmam lazım inşallah olmamHadi bakalım hayırlısı canım bende yarın yapacağım
İnşallah kızzz bugun ovulasyon yapıcam çok merak ediyorumUygulamaya göre 18 inde adet olmam lazım inşallah olmam
Bana haber ver tatlım çok heyecanlı yaaİnşallah kızzz bugun ovulasyon yapıcam çok merak ediyorum
Bende bugun çatladım canım hayırlı olsun hahaBana haber ver tatlım çok heyecanlı yaa
Hahaa ya aynı ilerliyoruz çok iyi şimdi günler geçmek bilmekBende bugun çatladım canım hayırlı olsun haha
Evet yaa napcaz biz hahahHahaa ya aynı ilerliyoruz çok iyi şimdi günler geçmek bilmek
Gün saymacaaEvet yaa napcaz biz hahah
Şimdi ne zaman belli olur acabaGün saymacaa