-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Hayır canım çocuk gelişimi lise senBende aynı şekilde önlisans mezunu musun
Şuan çalışıyor musun pekiBende aynı şekilde önlisans mezunu musun
Hamilemiyim bilmiyorum ki ben ama inşallah hamileyimdirTebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Ayy bende anaokulu öğretmeniyimHakkında hayırlısı olsun canım dediğin gibi yap daha kesin olur , hayırlı işler bende anaokulu öğretmeniyimdevlette mi özelde mi
Bugun eczane kapalıdır şimdi sabah işe gidiyorum anaokulu öğretmeniyim bu aradayarın gün içinde de olmazsam akşam iş çıkışı alacağım cuma sabahı yaparım sabah daha doğru cıkıyormuş galiba
Önlisans mezunuyum canım bendeHayır canım çocuk gelişimi lise sen
Şuanda çalışmıyorum yeni girecegim nasipse sınıf açılıyor dönem ortasinda , dusunmuyordum sonra çalışmaya karar verdimŞuan çalışıyor musun peki
Ne güzelAyy bende anaokulu öğretmeniyim
benimde öyleydi adet olucam diye üzülüyordum ara ara gelip sonra geçiyordu lekelenmem olunca da oldum sandım ama devamı gelmedi inşallah sende hamilesindirAdet olucak mışım gibi sancılar giriyor kasıklarıma ara ara eşimde bende çok umutluyuz bu aydan inşallah olur gebeyimdir
Ben açıktan bitirdim üniversiteyi liseden mezun oldumNe güzelönlisans mi lise yada lisans mi mezuniyet?
Amin ya inşallah bu aralar belirtilerimi daha iyi hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur pazar günü test yapıcambenimde öyleydi adet olucam diye üzülüyordum ara ara gelip sonra geçiyordu lekelenmem olunca da oldum sandım ama devamı gelmedi inşallah sende hamilesindir
Ne güzel ya baya çocuk gelişimcileri toplandık kızlar yaşlarınız kaçBende lisa çocuk gelişimi mezunuyum
Anladım bende önlisans çocuk gelişim mezunuyumBen açıktan bitirdim üniversiteyi liseden mezun oldum
Bende lisa çocuk gelişimi mezunuyum
[/QUOTEBen 30 oldumNe güzel ya baya çocuk gelişimcileri toplandık kızlar yaşlarınız kaçama lisede çocuk gelişiminin benlik bir meslek olmadığını stajda anladım ve ünide başka bir bölüm okudum
Bir kaö gündür okuyorum hepinizin yazdıklarınızı inşallah güzel haber alırsınız inşallahAmin ya inşallah bu aralar belirtilerimi daha iyi hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur pazar günü test yapıcam
Hadi hayırlısı canım inşallah pozitifi görürsünAmin ya inşallah bu aralar belirtilerimi daha iyi hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur pazar günü test yapıcam
Anladım canım hamilelikte zor olur mu acaba cocuklarlaŞuanda çalışmıyorum yeni girecegim nasipse sınıf açılıyor dönem ortasinda , dusunmuyordum sonra çalışmaya karar verdim
23Ne güzel ya baya çocuk gelişimcileri toplandık kızlar yaşlarınız kaç
Olavilir illaki de bakalımAnladım canım hamilelikte zor olur mu acaba cocuklarla
26Ne güzel ya baya çocuk gelişimcileri toplandık kızlar yaşlarınız kaç