• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sayınız ve hızınız ne canim ? Varikosel varsa canım ameliyat olun bence allah korusun ameliyat öncesi aşılama ya da tüp yaparsanız düşük olur demişti dr.en azından sağlıklı gebelik olur demişti ameliyat sonrası değerler normale döndü canım bence ilk ameliyat sart

canm bızım ılerı hız ıle morfolojı sıkıntıydı amelıyat olduk 6 ay oldu hatta evt bende senın gıbı duydugum ıcın once amelıyat olsun ıstedık sıra asılama da

canm bızım ılerı hız ıle morfolojı sıkıntıydı amelıyat olduk 6 ay oldu hatta evt bende senın gıbı duydugum ıcın once amelıyat olsun ıstedık sıra asılama da

Adet oldun mu canım?. Sağlıklı gebelik için varıkosel varsa doktor ilk önce ameliyat sonra aşılama ya da tüp demişti

Evet tatlım ilk aşılamam 11 gün varsa canım bu kadar erken belirti olmaz ama inşallah hamilesindir canım iyi değerlendirdiniz mi bu ayı

Yok canım ya asilamadan sonraki gün oldu ilişki. Eşim polis malum gezinin yıl dönümü olduğundan o zamanlar taksimdeydii ; (

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:hAMİLE

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86--burcumx--elalmami

Optimist_4

Ayla_34__ 6

Jonguil__8

evlimutlu44__2

.littrebirdie__5

Burcumx__2

Elalmami__6

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım 2 tane daha okudum ekler misin

Adet oldun mu canım?. Sağlıklı gebelik için varıkosel varsa doktor ilk önce ameliyat sonra aşılama ya da tüp demişti

yok canm 7 sınde olacagım. kasık agrıları basladı bakalm:18:

7 sine kadar bütün işlerimi bitrmeye calışıyorum (perdeler asılacak,kıslıkları kaldrdım,soba kaldırılacak) sanrm ev ıslerı yemek,bulasık sıkıntı degıl de agır kaldırmamak gerekıyormus

benm kuzenım asılama yaptıracagm doktorun yanında calısıyo o asılama yapıldıktan sonra aynı gun ıcerısınde ılıskı olsun dedı. ne kadar cok sperm gıderse o kadar ıyı dıyo .sıze soylendı mı boyle bse

yok canm 7 sınde olacagım. kasık agrıları basladı bakalm:18:

7 sine kadar bütün işlerimi bitrmeye calışıyorum (perdeler asılacak,kıslıkları kaldrdım,soba kaldırılacak) sanrm ev ıslerı yemek,bulasık sıkıntı degıl de agır kaldırmamak gerekıyormus

benm kuzenım asılama yaptıracagm doktorun yanında calısıyo o asılama yapıldıktan sonra aynı gun ıcerısınde ılıskı olsun dedı. ne kadar cok sperm gıderse o kadar ıyı dıyo .sıze soylendı mı boyle bse

Bana aşılama günü için dinlen ertesi gün ilişki dedi.valla canım Doktordan doktora değişiyor. Sen yap bütün işleri bende öyle yaptım şimdi rahatım

Aşılama canım durum bekliyorum test günüme daha var .Belirti yok :(

eğer tutmazsa bence hiç uğraşma git tüp bebek yaptır,tüp bebeğin tutma ihtimali daha çok diyorlar,bu arada sen nerde yaptırdın. ben de bilgi topluyorum tüp bebek yeri için.

eğer tutmazsa bence hiç uğraşma git tüp bebek yaptır,tüp bebeğin tutma ihtimali daha çok diyorlar,bu arada sen nerde yaptırdın. ben de bilgi topluyorum tüp bebek yeri için.

Tatlım tüp yaptırmak için 5 7 bin arası para lazım o kdar para yok mecbur indirimli tüp bebek raporunu çıkarmak için 2 kere daha aşılama yaptiracagim. Rize de canım sen hangi sehirdesin

Tatlım tüp yaptırmak için 5 7 bin arası para lazım o kdar para yok mecbur indirimli tüp bebek raporunu çıkarmak için 2 kere daha aşılama yaptiracagim. Rize de canım sen hangi sehirdesin

ben istanbuldayım canım, evet tüp bebek yaptırmak için 3 aşılama şartmış..Gerçi ben de devlete gidecektim tüm evraklarımı hazırladım ama eşim araştırmış nerdeyse 1 yıl sonraya gün veriyorlarmış.o kadar da bekleyemeyiz diye düşündük.Gerçi özellerde bir randevuyu 1 ay sonraya veriyor demekki çağımızın en büyük hastalığı çocuk sahibi olamamak. :(( Rize ne güzeldir şimdi valla heryer yemyeşil... inşallah bebeişin de tutar da uğraşmak zorunda kalmazsın.

ben istanbuldayım canım, evet tüp bebek yaptırmak için 3 aşılama şartmış..Gerçi ben de devlete gidecektim tüm evraklarımı hazırladım ama eşim araştırmış nerdeyse 1 yıl sonraya gün veriyorlarmış.o kadar da bekleyemeyiz diye düşündük.Gerçi özellerde bir randevuyu 1 ay sonraya veriyor demekki çağımızın en büyük hastalığı çocuk sahibi olamamak. :(( Rize ne güzeldir şimdi valla heryer yemyeşil... inşallah bebeişin de tutar da uğraşmak zorunda kalmazsın.

Evet canım maddi durumunuz varsa beklemeden yaptırın .optimist var istanbul da aşılama yaptırdı .ben Rize'de yaşamıyorum ama farketmez bizim buralarda yeşil mavi :) sen ne zaman tüp yaptırmayı düşünüyorsun

Evet canım maddi durumunuz varsa beklemeden yaptırın .optimist var istanbul da aşılama yaptırdı .ben Rize'de yaşamıyorum ama farketmez bizim buralarda yeşil mavi :) sen ne zaman tüp yaptırmayı düşünüyorsun

Valla maddi durum var diyemem ama başka şansımız yokmuş, doktorlar zaman kaybetmeden tüp bebek yapın diyor.optimistle evlerimiz yakın canım geçen görüştük bile :)) sen nerde yaşıyorsunki ? rize yazınca orada sandım :)

Valla maddi durum var diyemem ama başka şansımız yokmuş, doktorlar zaman kaybetmeden tüp bebek yapın diyor.optimistle evlerimiz yakın canım geçen görüştük bile :)) sen nerde yaşıyorsunki ? rize yazınca orada sandım :)

Ben artvinin ilçesi canım buralar küçük en yakın il Rize o yüzden demek görüşünüz hiç bahsetmedi

Bana aşılama günü için dinlen ertesi gün ilişki dedi.valla canım Doktordan doktora değişiyor. Sen yap bütün işleri bende öyle yaptım şimdi rahatım

anladım canm bakalm senın ne zaman bellı olacak?
asılamadan kac gun sonra ıdrarda cıkar dıyorlar

Ben artvinin ilçesi canım buralar küçük en yakın il Rize o yüzden demek görüşünüz hiç bahsetmedi

artvinden kız aldık biiz:)))ayy oraya bayıldım yaaaa,elimde olsa orada yaşayabilirdim yani.Borçka ya filan gittik,hatta Gürcistana:)))

Back
X