• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esım varıkosel amelıyatı oldu,yukselmeyı bırak dahada azaldı tedaviye başladık doktorlar keşke olmasaydın dedı.cunku esım rahatsız degıldı sadece çocuk ıcın oldu amelıyatı.neyse kı suan bır kızımız var ama varıkoselın etkılerı devam edıyor sperm sayısı hala dusuk

kızını ALLAH bağışlasın canm..bizlerin çoğu çocuk için olduk..AMAameliyat herkesin için olumlu olacak diye bir durum yok..bizimde hızımız düştü ama yükselecğeine inanaıyorum..RABBİM CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUNN...

kabulleniyorum ne demk canm..neyi niye kabulleniyorsun...olması gerketiğindeo olacak..sen kendini iyice olumsuzluğa kapatmışsın..
zaman ı bklemek gerekiyor zordur blki ama bklemek gerkeiyor..imtihan olsa bile ALAHTAN GELEN bir sıkınıt bu...

beklemek cok zor ben esımı 6 sene bekledım askere gıttı 15 ay bekledım sımdı bebegımı 2.5 yıldır beklıyorum halımede guluyorum aslında ama yalnız kaldıgımda bunalıma gırıyorum ama cabuk cıkıyorum oyalancak bıseyler buluyorum zamanla

beklemek cok zor ben esımı 6 sene bekledım askere gıttı 15 ay bekledım sımdı bebegımı 2.5 yıldır beklıyorum halımede guluyorum aslında ama yalnız kaldıgımda bunalıma gırıyorum ama cabuk cıkıyorum oyalancak bıseyler buluyorum zamanla

canımm eşini 6 yıl bkledin kavuştun...
Askese gitit 1.5. Yıl bkledin kavuştun şükür..
şimdi sıra 2.5 yıldır bekleidğin bebeğinde ona kavuşacaksın inşallah..
.

canımm eşini 6 yıl bkledin kavuştun...
Askese gitit 1.5. Yıl bkledin kavuştun şükür..
şimdi sıra 2.5 yıldır bekleidğin bebeğinde ona kavuşacaksın inşallah..
.
canm bebegım benı nekadar bekletcek acaba cok ozledım yaa gelsın bıran once
aynen öyle tatlım beterin beteri var bazen umutsuzluğa düşünce benden daha kötü durumları görünce içim az da olsa rahatlıyor dediğin gibi kendimizi kandırarak zaman geçiriyoruz.
kandırmaca oynuyoruz neyse yaaaa amannnnnnnnnn
canm sen trabzondaydın dımı belkı bız rızeye gelebılırz bu yaz esım rızelı aydere falan gtmeyı dusunuyoruz ama bakalım nasıpp oralımısın yoksa gecıcımı

Kızlar uzun zamandır bir gün biriniz bir gün biriniz her geçen gün umutsuzluğa kapılıyorsunuz. biliyorum olmadıkça insan umutsuzluğa kapılıyor ama varikosel hemen iyileşilen bir hastalık değil o yüzden beklemekten başka çaremiz canlarım benle birlikte burada hepimiz aynı durumdayız. sizin mutsuzluğunuz bizim mutsuzluğumuz demek o yüzden ben burada hep umut dolu şeyler konuşmak ve görmek isterim çünkü bu beni ve diğer arkadaşlarımı eminki daha umutlandırır. hepimiz biliyorum er ya da geç hamile kalacağız.inanın belki geç olacak ama inanıyorum olacağına. çünkü burada bütün varikosel topiklerini tek tek okudum varikosel ameliyatından sonra hamile kalan çok çok kişi var. hatta benim eşime daha varikosel teşhisi konulmamıştı değerler çok düşüktü ilaçla düzelmeyeceğini söylemişti doktor ne ile düzelecek diye ağlarken varikosel topiğine takıldım baktım varikosel ameliyatından sonra hamile olanları görükdükçe keşke sorunumuz bu olsa diyordum:1:başımıza geldi gerçekten de sabırla bekledik ve düzeldi şükür

canm bebegım benı nekadar bekletcek acaba cok ozledım yaa gelsın bıran once

kandırmaca oynuyoruz neyse yaaaa amannnnnnnnnn
canm sen trabzondaydın dımı belkı bız rızeye gelebılırz bu yaz esım rızelı aydere falan gtmeyı dusunuyoruz ama bakalım nasıpp oralımısın yoksa gecıcımı

inşallah eşin. bklediğin kadr fazla bklemmiyecsin cnm...

Kızlar uzun zamandır bir gün biriniz bir gün biriniz her geçen gün umutsuzluğa kapılıyorsunuz. biliyorum olmadıkça insan umutsuzluğa kapılıyor ama varikosel hemen iyileşilen bir hastalık değil o yüzden beklemekten başka çaremiz canlarım benle birlikte burada hepimiz aynı durumdayız. sizin mutsuzluğunuz bizim mutsuzluğumuz demek o yüzden ben burada hep umut dolu şeyler konuşmak ve görmek isterim çünkü bu beni ve diğer arkadaşlarımı eminki daha umutlandırır. hepimiz biliyorum er ya da geç hamile kalacağız.inanın belki geç olacak ama inanıyorum olacağına. çünkü burada bütün varikosel topiklerini tek tek okudum varikosel ameliyatından sonra hamile kalan çok çok kişi var. hatta benim eşime daha varikosel teşhisi konulmamıştı değerler çok düşüktü ilaçla düzelmeyeceğini söylemişti doktor ne ile düzelecek diye ağlarken varikosel topiğine takıldım baktım varikosel ameliyatından sonra hamile olanları görükdükçe keşke sorunumuz bu olsa diyordum:1:başımıza geldi gerçekten de sabırla bekledik ve düzeldi şükür

ewet canm hklsın blki kolay bişey dğeil bklemek ama sabretmek zorundayız...
bizleri umutsuzluğa iten de galiba zamanı nı bilmediğim için galiba..ama adım adım ilerliyrouz..blki çocuk isteyim hemn hamile kalan insanlar kadr şanslı dğeilirx...ya da ameliayt olup ilk ayların da hamile kalan insanalr kdr şanslı dğeiliz..
ama eşlerin hiç sperm olmayan insnalrdan daha şanslıyız..
inanmak gerek ve mücadele etmek gerekiyor..
çözümü olmayan bir soruno lolmayan bir sorun olsaydı ne yapacaktik..şükür kürlerle bile düzelme şansı var..BU ZORLU SÜREÇTE RABBİM HEPİMİZİN YARDIMNCI VE HEPİMİZE DAYANMA GÜCÜ VERSİN...

başımızda varioksel derdi varken bide tsh çıktı hormon testine gittim tsh yüksek dedi yarın endokrolojiye gitcem ilaç vercek heralde. şu durumda bile eşim hala yumurtlama günü hesaplıyo işaretlemiş takvime niye uğraşıyon benim tsh düşmeden senin değerler yükselmeden olmucak zaten dedim bozuldu biraz yırt o zaman o sayfayı dedi
eşim çok fazla umutlu hala hemen oluvercek diye düşünüyo ama ben burda çok fazla hikaye okuduğumdan heralde olumlu düşünemiyorum

valla bacımmm hepsi yaşadıgımız şeylerr...
bebek için döktüğümüz yaşlar , karnımıza koydugmuz yastıklarr,insanalrın laflarına duydugumuz acılar...
sonraa hamile kalmak için yaptıgımız komik halleirimizz...ayaklarına tavana dikmemiz,yarım saata sırt üstü uzanmamızz.

komedi filmlerine döndük bi komedi bir dram ..:) yaşayıp gidiyoruzzz...

olacak inşallahhh ve buraya girip geçmişi okuduğuumuzdaa gülmekten yıkılcağızzz..:)

geçmişi okuyup gülmekten yıkılmak ne güzel bi duygu olur nasip olur inşallah

offf kızlar ya bugün benim de içim sıkıldı,keşke diyorum uzun sürmeden hepimizin hemen olsa...hep umut sonra umutsuzluk daha ne kadar bekleyeceğiz acaba :(

başımızda varioksel derdi varken bide tsh çıktı hormon testine gittim tsh yüksek dedi yarın endokrolojiye gitcem ilaç vercek heralde. şu durumda bile eşim hala yumurtlama günü hesaplıyo işaretlemiş takvime niye uğraşıyon benim tsh düşmeden senin değerler yükselmeden olmucak zaten dedim bozuldu biraz yırt o zaman o sayfayı dedi
eşim çok fazla umutlu hala hemen oluvercek diye düşünüyo ama ben burda çok fazla hikaye okuduğumdan heralde olumlu düşünemiyorum

geçmişi okuyup gülmekten yıkılmak ne güzel bi duygu olur nasip olur inşallah

canm her ne olursa eşini olmayacağına inandırma...bırak nasıl raha tediyorsa öyle yapsınn..bn değerler düşük oldugunu bile bile eşim ayaklarını kaldır deidğinde kaldırıyorum hyr desem üzülecek...

Ne yapalımm biraz eğlenmek gerkiyor..:) komik hldeyizz kızz :)
ağlanacak halimize gülüoruz bu olsa gerek :)

aminn rabbim hiçbirimizin gözünü yolda koymasın inşallah...
En kısa büyük göbişler doğum sancıları..ikizler nasip etsin...

offf kızlar ya bugün benim de içim sıkıldı,keşke diyorum uzun sürmeden hepimizin hemen olsa...hep umut sonra umutsuzluk daha ne kadar bekleyeceğiz acaba :(

umutsuzluk yok kızlar..bizler bebeklerimize kavuşacağımız günleri bkliyoruz...o mutluluğu yaşıacağız inşallah...RABBİM BİZDEN MAHRUM ETMİYECEK İNŞALLAH..

selam kizlar bu gun maalesef yine kirmizilar geldi moralim cok bozuk :43:

ne kadr anlayışlılar bu kızmızılar her ay ziyaret ediyorlarr ...
canını sıkma canımm..bu ay olmazsa diğer ay diğer ay olmazsa ondan sonra ki peşini elbet bırakacklar...

inşallah bı kırmızılardan sonra sana 10 ay uğramazlar .:)

bizleri umutsuzluğa iten de galiba zamanı nı bilmediğim için galiba..ama adım adım ilerliyrouz..blki çocuk isteyim hemn hamile kalan insanlar kadr şanslı dğeilirx...ya da ameliayt olup ilk ayların da hamile kalan insanalr kdr şanslı dğeiliz..
çözümü olmayan bir soruno lolmayan bir sorun olsaydı ne yapacaktik..şükür kürlerle bile düzelme şansı var..BU ZORLU SÜREÇTE RABBİM HEPİMİZİN YARDIMNCI VE HEPİMİZE DAYANMA GÜCÜ VERSİN...

umutsuzluga kapılıyoruz sonra burası insanı bıraz olsun toparlıyo bekleyıp gorcez allah buyuk inşşşşşşşşşşşşşşşş

ben sımdı esıme kur ve ılac vermıyorum zaten test yaptrmamız lazım ama bızımkı nazlanıyoo ietemıyo aman bende bosverdım versek nolcak sankı dıyorum duzelse bıde bebegımz olmazsa dıyorum yada duzelmedı daha cok moralımız bozulcak sızde yasadınız dımı bu durumu napcaz biz nolcak bıze yawww :52::52::52::52::52::52:
halımız duman

esım dıyokı kızımız olursa odasını pembe yapıcam erkek olursa mavı herseyı yapcam dıyo cok ozenıyo ıcımı okuyoo

ne kadr anlayışlılar bu kızmızılar her ay ziyaret ediyorlarr ...
canını sıkma canımm..bu ay olmazsa diğer ay diğer ay olmazsa ondan sonra ki peşini elbet bırakacklar...

inşallah bı kırmızılardan sonra sana 10 ay uğramazlar .:)

insallah rabbim her kesin gonlune gore versin napalim kismet yazimiz boyleymis allahim insallah cok bekletmez 5 yildir bekliyoruz

evet canım ne zaman olacağını bilmediğimiz endişeleniyoruz halbuki allah her şeyi biliyor belki de hepimizin kaderinde var ama bilmediğimiz için endişeleniyoruz. allah en kısa zamanda en sağlıklı şekilde hepimize bebek nasip eder inş(amin)

umutsuzluga kapılıyoruz sonra burası insanı bıraz olsun toparlıyo bekleyıp gorcez allah buyuk inşşşşşşşşşşşşşşşş

ben sımdı esıme kur ve ılac vermıyorum zaten test yaptrmamız lazım ama bızımkı nazlanıyoo ietemıyo aman bende bosverdım versek nolcak sankı dıyorum duzelse bıde bebegımz olmazsa dıyorum yada duzelmedı daha cok moralımız bozulcak sızde yasadınız dımı bu durumu napcaz biz nolcak bıze yawww :52::52::52::52::52::52:
halımız duman

esım dıyokı kızımız olursa odasını pembe yapıcam erkek olursa mavı herseyı yapcam dıyo cok ozenıyo ıcımı okuyoo

evet caım bizde eşimle birlikte hep hayal kuruyoruz hem ablamın hem eltimin bebeği oldu eşim onları severken çok üzülüyorum eşime kendini kötü hissediyordur bizim niye olmuyor diye onlar bizden daha yoğun duygular yaşıyor bizim onlara destek olmamız lazım.sakın eşine bu karamsarlığını yansıtma tatlım emi üzülmesinler yazık valla

evet caım bizde eşimle birlikte hep hayal kuruyoruz hem ablamın hem eltimin bebeği oldu eşim onları severken çok üzülüyorum eşime kendini kötü hissediyordur bizim niye olmuyor diye onlar bizden daha yoğun duygular yaşıyor bizim onlara destek olmamız lazım.sakın eşine bu karamsarlığını yansıtma tatlım emi üzülmesinler yazık valla

esıme kesınlıkle yansıtmıyroum cok zor onlae ıcın canm yıgenını cok sevıyo ılgılenıyo bende kahroluyorum yaa acaba nasıl bı duygu bızım bebegımız nasıl olcak nasıl severız kımbılırr allahım yaa lutfen daha fazla bekletme

esıme kesınlıkle yansıtmıyroum cok zor onlae ıcın canm yıgenını cok sevıyo ılgılenıyo bende kahroluyorum yaa acaba nasıl bı duygu bızım bebegımız nasıl olcak nasıl severız kımbılırr allahım yaa lutfen daha fazla bekletme

hep hayalini kuruyorum çocuğumuz olunca ne güzel 3 ümüz gezeriz falan filan ne güzel kıyafetler alırım ona diye şimdiden bornoz falan aldım:5:

Back
X