- Konu Sahibi delinefsim
- #2.541
kızlar merhaba,
öncelikle bana moral vermek için burada yazan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.
bugün ameliyatımızı olduk.çok şükür ameliyat iyi geçti.eşim de gayet metanetliydi.
akşam evimize geldik. şimdi dinleniyor eşim.cumartesi günü doktora kontrole gidicez inşallah.
kızlar doktor bize ağrı kesici antibiyotik,evicap,klomen ve neofortel m verdi.antibiyotik ve ağrı kesici ilk 5 gün diğerlerini ise 3 ay kullanıcaz.yalnız bu neoforteli hiçbir eczanede ve ecza deposunda bulamadık.internetten araştırdım proxeed benzeri bir ilaç içinde selenyum,folik asit,vitaminler falan var.yarın iyice bir araştırıp olmazsa doktora sorucam proxeed alalım mı diye?sizler neler kullanıyorsunuz.biz bunun yanısıra keçiboynuzu kürü,zeytinyağında bekletilmiş incir de yapmayı düşünüyoruz.inşallah başka yapabileceğimiz takviyeler var mı?inşallah bu bekleyişlerimiz ve emeklerimiz hayırlıyla neticelenir.
geçmiş olsun tatlım. ameliyatın sorunsuz geçtiğine sevindim...doktor bize ağrı kesici ve antibiyotik vermişti hiç vitamin ilacı falan vermemişti