btd08 canım sizde gelişme var mı bu arada bir şey yapıyor musunuz, benim eşime hadi ara doktoru hadi diye diye dilimde tüy bitti .. varikosel ameliyatı olması lazım benim gittiğim doktor eşin kesinlikle hemen ameliyat olsun dedi benim ki bir kaç haftaya olurum şimdi şu işim var bu işim var deyip hep ilerki tarihlere atıyor, çok moralim bozuk birşey de soylenmiyor olmazsa boşarsın beni diyor trip atarak, sinirlenip bağırıyor ..ALLAHIM ben napıcam diyorum kendi kendime stresten sıkıntıdan bende yumurtlama takibi yaptırıyorum doktor senin yumurtlaman nasıl diye aldı ama benim de yumurtam buyumuyor 13mm de kaldı cuma gunu tekrar gıdeceğim uff ya nolcak bilmiyorum, azcık hevesli olsa azcık o da bişeler yapalım dese koştursa gam yemicem. stresten benim de yumurtam buyumuyor iste.
daha 2 gun önce kayınvaldem bak tv de ne duydum aslan pencesi otu çocugu olmayan kadınlara iyi geliyormuş al iç diyo inanmıyorum ya ben herkesin şunu yap bunu yap deyip bana kısır gözüyle bakmasına katlanıyorum o bir doktora gidip en erken ne zaman ameliyat olabilirim neler yapmam gerekir demiyor

çok üzülüyorum çokkk , beni anlayan bir annem de yokki derdimi anlatayım azcık acılayım , ona desem yaaa bak bak bak şimdi eşin kısır mı deyip iyice beni zıvanadan çıkartacak. ALLAHIM nolur sen bizlere, tum isteyenlere yardım et.
valla ekndimi zayıflamaya kilo vermeye verdim biraz kafamı dagıtır diye.. belki kilo verirsem o beni mutlu eder azcık.